Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

polatpr

Kür planlamalarım ilaç, beslenme ve diğer detaylar hk. (2025)

Önerilen İletiler

polatpr    26
GomuGomuFuseN, 6 saat önce yazdı:

Maste E yerine ne eklemeyi düşünüyorsunuz,, farklı bir konuda brighton marka deneyecektiniz, yorumunuzu da görmüştüm 

Ve şuan ki cycle ne şekilde 

Şuan 375 testo 150 dhb var bu ara bozdum 7-8 gündür beslenme vs yok

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

polatpr, 4 saat önce yazdı:

Şuan 375 testo 150 dhb var bu ara bozdum 7-8 gündür beslenme vs yok

Yakın zamanda eğer bulabilirsem dhb  ayarlamaya çalışcam,, haftalık 250-300 mg dhb tecrübe etmek istiyorum yabancı forumlar ve  redditte iyi yorumlar gördüm  dhbyle ilgili... 

Sadece dozajı 150 az gibi geldi ama bilmiyorum, belki de iyi hissettiriyor olabilir sizde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    410
GomuGomuFuseN, 13 dakika önce yazdı:

Yakın zamanda eğer bulabilirsem dhb  ayarlamaya çalışcam,, haftalık 250-300 mg dhb tecrübe etmek istiyorum yabancı forumlar ve  redditte iyi yorumlar gördüm  dhbyle ilgili... 

Sadece dozajı 150 az gibi geldi ama bilmiyorum, belki de iyi hissettiriyor olabilir sizde 

Todd lee'nin 2 aylık dhb kullanım videosu var detaylı kan testleriyle günlük 10mg dhb ggt'yi 24 den 37'ye, günlük 30mg dhb 37 den 86'ya çıkartmış 30 ar gün içinde. Haftalık 150mg sweetspot gibi duruyor karaciğer için ama testi yaparken tudca kullanmamış belki tudca ile 200mg zorlanabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 4 dakika önce yazdı:

Todd lee'nin 2 aylık dhb kullanım videosu var detaylı kan testleriyle günlük 10mg dhb ggt'yi 24 den 37'ye, günlük 30mg dhb 37 den 86'ya çıkartmış 30 ar gün içinde. Haftalık 150mg sweetspot gibi duruyor karaciğer için ama testi yaparken tudca kullanmamış belki tudca ile 200mg zorlanabilir.

Hiç hafife alınmayacak değerler aslında, +100 kgyum 250-300 mg kafamda vardı ama,, muhtemelen bu dozaj da beraberinde bazı sıkıntılar çıkartacak incelicem o videoyu... 

Ama beraberinde getirdiği kazançlar heyecanlandırıyor iyi yorumlar gördüm okudum duydum,, 20 haftalık bir Boldenone döngüsü sonunlarında 10 hafta dhb ile tamamlamak gibi bir düşüncem var ama bakalım... 

Testo / Npp/ dhb sonuçlarını merak ediyorum işin doğrusu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    410
GomuGomuFuseN, 15 dakika önce yazdı:

Hiç hafife alınmayacak değerler aslında, +100 kgyum 250-300 mg kafamda vardı ama,, muhtemelen bu dozaj da beraberinde bazı sıkıntılar çıkartacak incelicem o videoyu... 

Ama beraberinde getirdiği kazançlar heyecanlandırıyor iyi yorumlar gördüm okudum duydum,, 20 haftalık bir Boldenone döngüsü sonunlarında 10 hafta dhb ile tamamlamak gibi bir düşüncem var ama bakalım... 

Testo / Npp/ dhb sonuçlarını merak ediyorum işin doğrusu 

Broaderick chavez diye bi eleman var eski powerlifter dhb için andorjen reseptör affinitesi yüksek ama sinir dokularına seçici bağlanıyor iskelet kası dokusuna daha az bağlanıyor diyordu ama bana çok işkembeden konuşuyorlar gibi geliyor ortada klinik veri yok denemek lazım ya da hiç bulaşmamak 😂.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26
GomuGomuFuseN, 18.12.2025 - 21:18 yazdı:

Daha yeni başladım 150 kullanıyorum 2.hafta biticek 4 enjeksiyon oldu çok bi alamadım daha erken zaten

@Askabar hocam siz daha önce insülin kullanmıştınız şuan bana uygun olurmu tavsiye edermisiniz

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26

Tekrardan merhabalar,

2026 kür planlamımı sizinle paylaşmak istedim tüm tavsiyelerinize önerilerinize açığım. 

KÜR İÇERİĞİM:

• 375 testo e (zphc nessie geçicem) 
  • 150 dhb (4.hafta bitti 4 hafta daha kullanıp masterona geçiceğim) (zphc) 
  • Masteron 300 ( bugün ilk enjeksiyon nessie) 
  • 200-300 Tren E (bugün ilk enjeksiyon nessie) 
  • 3ui gh ( 3 gündür gece yatmadan alıyorum cinna) 
  • 40mcg clen (3 gündür nessie) 

BESLENME:

• Kahvaltı: 250gr yumurta beyazı 3 tam yumurta veya 1 ölçek whey 3 yumurta 60 yulaf ( çoğunlukla sabah karb almıyorum knun yerine gün içine pirinci yükseltiyorum) 
  • Antrenman öncesi 2 antrenman sonrası 1 öğün daha yapıyorum bunlardada toplam 
  • 200-250 basmati pirinç
  • 750 gram tavuk göğsü 
  • 20-25 gr zeytinyağı 

Tüm beslenmem bu şekilde aşağıda güncel formum mevcut tüm önerilerinize açığım kürü olabildiğince uzun tutmak istiyorum. Kan tahlillerimde aşağıda aklıma takılan 4 haftadır sadece 375 testo 150 dhb alıyorum geçen ay verdiğim kan testinde lhım sıfırken bu sefer 1 lere çıkmış kendiliğinden bunun sebebi ne olabilir? E2 ve prolaktine müdahale ettim nasıl bu kadar çıkmış anlamadım.

@Fuhrer @Askabar @AS1L @BBurak @SERKO @Yusufdemir1995

IMG_20251210_103549_805.jpg Screenshot_20251111-151709.thumb.png.7e4930e1fa2534cfa5ca009ac6d67085.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    278

Boldenon varken E2 bu seviyedeyse, muhtemelen masteron E2 için yeterli olmayacaktır. Uzun ester boldenonu, 375 mg testosteron için 300 mg boldenon olacak şekilde uzun dönem ayarlayabilirsin; hem kazanım hem de E2 kontrolü için çok iyi oluyor. Ayrıca küründe prolaktini de yükseltebilecek bir bileşik varken, E2’yi kontrol altında tutman seni ciddi anlamda rahatlatacaktır.

LH–FSH’a takılma; zaten totalin referans üstünde, yani ilaçlar çalışıyor. Benim de uzun dönemde LH’ım kapanmadı; bu başlı başına ilaçların çalışmadığını göstermez, endişe etme. Tren ve masteron varken düşük kalorilerde kas kaybetmezsin. Bu dönemde kardiyoları ve kalorileri pushlayabilirsin; eğer amacın derini inceltmek ve iyice kurumak ise. İlerleyen haftalarda tiroitlerini de kontrol ettir. Tren, bazı insanlarda düşük kaloriyle birleşince T3–T4’ü düşürebilir. Ben tren kullandığım her dönemde T3 kullandım, bir yan etki görmedim; ama kan tahlili olmadan tavsiyem değildir. 

Ek olarak: İş yoğunluğumdan ve koşuşturmacadan ötürü foruma artık çok vakit ayıramıyorum. Eksik gördüğüm atladığım bir şey varsa kusura bakma, bu mesajı yanıtla sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26
BBurak, 5 dakika önce yazdı:

Boldenon varken E2 bu seviyedeyse, muhtemelen masteron E2 için yeterli olmayacaktır. Uzun ester boldenonu, 375 mg testosteron için 300 mg boldenon olacak şekilde uzun dönem ayarlayabilirsin; hem kazanım hem de E2 kontrolü için çok iyi oluyor. Ayrıca küründe prolaktini de yükseltebilecek bir bileşik varken, E2’yi kontrol altında tutman seni ciddi anlamda rahatlatacaktır.

LH–FSH’a takılma; zaten totalin referans üstünde, yani ilaçlar çalışıyor. Benim de uzun dönemde LH’ım kapanmadı; bu başlı başına ilaçların çalışmadığını göstermez, endişe etme. Tren ve masteron varken düşük kalorilerde kas kaybetmezsin. Bu dönemde kardiyoları ve kalorileri pushlayabilirsin; eğer amacın derini inceltmek ve iyice kurumak ise. İlerleyen haftalarda tiroitlerini de kontrol ettir. Tren, bazı insanlarda düşük kaloriyle birleşince T3–T4’ü düşürebilir. Ben tren kullandığım her dönemde T3 kullandım, bir yan etki görmedim; ama kan tahlili olmadan tavsiyem değildir. 

Ek olarak: İş yoğunluğumdan ve koşuşturmacadan ötürü foruma artık çok vakit ayıramıyorum. Eksik gördüğüm atladığım bir şey varsa kusura bakma, bu mesajı yanıtla sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Dhbyi çıkarıp normal bolde eklemeyi düşünüyorum masteron yerinede zaten tren var ekstra masteron eklememe gerek varmı dhbnin dozunu yğkseltmek çok can sıkıcı oluyor aşırı ağrı yapıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    278
polatpr, 1 dakika önce yazdı:

Dhbyi çıkarıp normal bolde eklemeyi düşünüyorum masteron yerinede zaten tren var ekstra masteron eklememe gerek varmı dhbnin dozunu yğkseltmek çok can sıkıcı oluyor aşırı ağrı yapıyor

Masteron olmasa da olur açıkçası ama orjinal masteron bulursan gerçekten çok tatlı oluyor. Masteron her dönem kullanılabilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    410

Dhb e2 düşürmüyor diye biliyorum ne negatif ne de pozitif bir etkisi yok östrojene. Östrojenin çok yüksek değil masteron bastırır muhtenelen e2 yan etkilerini

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrey0y0    4

hem clen hem tren kalbe cok yük bindirir hiç bir şey sağlığından önemli değil cleni çıkart bence

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26
Emrey0y0, 2 saat önce yazdı:

hem clen hem tren kalbe cok yük bindirir hiç bir şey sağlığından önemli değil cleni çıkart bence

Evet 3 gün oldu 1 tablet alıyordum dün trenin ilk enjeksiyonunu yaptım hemen etki göstermez diyoeum ama ağrı var yarım tablete düşüp çıkartıcağım tren açılana kadar kullanıcaktım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26
berkay16, 4 saat önce yazdı:

Dhb e2 düşürmüyor diye biliyorum ne negatif ne de pozitif bir etkisi yok östrojene. Östrojenin çok yüksek değil masteron bastırır muhtenelen e2 yan etkilerini

Bende masteron e2 düşürmüyor bide vücudum e2 ye yatkın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26
BBurak, 7 saat önce yazdı:

Masteron olmasa da olur açıkçası ama orjinal masteron bulursan gerçekten çok tatlı oluyor. Masteron her dönem kullanılabilir.

İstediğim fizik paramparça olmak bolde bunun için uygun olurmu onu düşünüyorum su tutuyor diyen var kullanılır diyen var bi türlü çözemedim en iyisi alıp kendim denemek gibi 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr, 2 saat önce yazdı:

İstediğim fizik paramparça olmak bolde bunun için uygun olurmu onu düşünüyorum su tutuyor diyen var kullanılır diyen var bi türlü çözemedim en iyisi alıp kendim denemek gibi 😅

İyi çalışan bir Boldenone e2 yatkınlığına çözüm olabilir. Ezbere burdan yorum yapıp öneri de bulunmak ne kadar doğru olmasa da sorunun devam ederse enjeksiyon sonrası  0.25mg Armideks ile destekleyebilirsin ama dediğim gibi ezbere değil de tahlilleri düzenli takip edip aksiyon alman sürecin daha doğru ve verimli halde ilerlemesini sağlar. Diğer bir konu masteron 350-450 aralığı bence senin için yeterli olur diye düşünüyorum iyi bir masteronsa bende mutlaka kürde olması taraftarıyım.. 

Bu ayki kan tahlilini anlamadım paylaşmamışsın, lh fsh açık total testo >15 mi çıktı total testo istediğin gibi çıkmadı mı?? 

Süreç ilerlerken nessie yorumlarını da burda paylaşırsın ( tren ve masteron) memnun kalmıştık çünkü 

Diğer bir konu testo markanı neden değiştirdin 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26

Hocam fiyat farkı olarak çok aşırı fark var yarı yarıya sadece testo değil ananoliklerise nessieye geçtim ama bolde için yeniden zphc dönebilirim. @GomuGomuFuseN

• Masteronu çıkarıtıp 
  • Testo, bolde, tren e, gh devam ediceğim 
  • Total testo daha çıkmadı yukarda mevcut kan tahlili 
  • Geçen ay verdiğim testte total testo 1600+ydı lh fsh 0dı 375 testo 150 dhb 
  • Grne aynı ilaçlarla test verdim sadece gh ekledim lhım 1 olmuş nasıl oldu anlamadım total testo çıktığında eklerim

Bu arada nessienin masteronundan memnunmuydun? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr, Bir saat önce yazdı:

Hocam fiyat farkı olarak çok aşırı fark var yarı yarıya sadece testo değil ananoliklerise nessieye geçtim ama bolde için yeniden zphc dönebilirim. @GomuGomuFuseN

• Masteronu çıkarıtıp 
  • Testo, bolde, tren e, gh devam ediceğim 
  • Total testo daha çıkmadı yukarda mevcut kan tahlili 
  • Geçen ay verdiğim testte total testo 1600+ydı lh fsh 0dı 375 testo 150 dhb 
  • Grne aynı ilaçlarla test verdim sadece gh ekledim lhım 1 olmuş nasıl oldu anlamadım total testo çıktığında eklerim

Bu arada nessienin masteronundan memnunmuydun? 

Ben zphc masterondan çok memnundum,tekrar ayarlarsam zphc ayarlarım kesinlikle. Nessie masteron kullanan arkadaşlarımdan biri memnundu biri değildi. Umarım sende verimli ilerler,

Yukarı da belirttiğin cycle bence beslenmen hatasız ilerlerse ve kardiyo ile desteklersen seni istediğine yaklaştırır. Ama öyle param parça bir görsel beklentin olmasın... Önceki before after gayet başarılıydı zaten form tuttukça iş daha bir zorlaşıyor ben iyi ilerleme bekliyorum. Cleni yarım tablet kardiyo öncesi, yarım tablet ant öncesi ekleyebilirsin ciddi bir rahatsızlık yoksa. Ekstra bütçen de el veriyorsa antrenman öncesi için  ve kardiyo öncesi için  termojenik etkili uyarıcılı supplementler, (pre, karnitin, burnerlar) seni ateşleyebilir.. 

Ara sıra( 10 günde 2-3 gün) ise hayat temponu, çalışma düzenini bilmiyorum ama İF diyeti uygulaman sürece faydalı olabilir. Hem vucudun tepkisini de görmüş olursun, 16/8 modeli en popüler olanı //ama 18-6 şeklinde de deneyebilirsin. ( sadece arada vucudun tepkisini gör, iyi gelirse belli aralıklarla dene) 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26

Evet kesinlikle eylülden beri aynı formdayım minik minik ilmek ilmek gidiyor artık kürü olabildiğince uzun beslenmeyi kardiyoyu en iyi şekilde tutucam bakalım sonuç nasıl olacak 18-6 şeklinde off günlerinde denemeyi düşünüyordum.

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    37

Bende güncel olarak zphc

• 500teste 
  • 500bolde
  • 300mas

Kullanmaya başladım, brightondan geçtim e2 dipledi sanırım, eklem ağrısı başladı 2,3 hafta sonra test verip npp ekleyeceğim.

• Beğen 1
  • Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
oguuzars, 1 dakika önce yazdı:

Bende güncel olarak zphc

• 500teste 
  • 500bolde
  • 300mas

Kullanmaya başladım, brightondan geçtim e2 dipledi sanırım, eklem ağrısı başladı 2,3 hafta sonra test verip npp ekleyeceğim.

1:1 oranda genelde e2 sıfırlanıyor ben 2:1 oranda bile 25 30 e2 aralıgındayım testi arttırmaya ya da boldeyi düşürmeye gidebilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    37
sven, Şimdi yazdı:

1:1 oranda genelde e2 sıfırlanıyor ben 2:1 oranda bile 25 30 e2 aralıgındayım testi arttırmaya ya da boldeyi düşürmeye gidebilirsin

İşte 2,3 hafta test vereceğim ilaçlar tam açılınca ona göre ayarlamaya gideceğim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    410
polatpr, 7 saat önce yazdı:

Bende masteron e2 düşürmüyor bide vücudum e2 ye yatkın 

Masteron e2 düşürmüyor zaten çogunlukta serm benzeri etki yapıyor

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    37

Nessie ox ve npp kullanan var mı? Duruma göre ekleyeceğim de.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26
BBurak, 23 saat önce yazdı:

Burak hocam sen define olurken bolde kullanmıştın banada tavsiye edermisin bende bolde eklemeyi düşünüyorum ama görüşün nedir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Crental
      Dostlar, herkese selam.
      Şubat ayında uzun süredir sahip olduğum yüksek yağ oranından kurtulmak ve daha önce hiç inmediğim yaklaşık %10 yağ oranına ulaşmak amacıyla cut sürecine başladım.
      Başlangıç değerlerim
      Boy: 182 cm Kilo: 100 kg Bel çevresi: 100 cm Tahmini yağ oranı: %25 Kol çevresi: Yaklaşık 42 cm (sıcak) Bench press PR: 140 kg Bu dönemde makinelerde genellikle yüksek ağırlıklarla, hareket formunu bozmadan ve kontrollü şekilde çalışıyordum. Cut boyunca da kullandığım ağırlıkları bir anda düşürmek yerine, formumu koruyarak kontrollü ve bilinçli şekilde azaltmaya dikkat ettim.
      Beslenme sürecim
      Yaklaşık altı aylık süreçte, ufak kaçamaklar dışında genel olarak:
      Günlük karbonhidratı 150 gramın altında Yağı çoğunlukla 50 gram civarında veya altında Proteini ise istisnasız kilo başına 1,8–2 gram aralığında tutmaya çalıştım. Diyete yaklaşık 2400 kaloriyle başladım. Bazı dönemlerde günlük kalorim 1200–1500 seviyelerine kadar düştü. Antrenmanı çıkarabildiğim sürece düşük kalorili günler günlük hayatımı başlangıçta çok fazla zorlamıyordu. Karbonhidrat tüketimim, normal kilo alma ve kas geliştirme dönemime göre ciddi şekilde azaldı. Antrenman performansımda belirgin ve ani bir düşüş yaşamamış olsam da kas doluluğum ve vücut ölçülerim ciddi ölçüde geriledi. Sürecin doğal olarak bu yönde ilerleyebileceğinin farkındaydım ve hedefim doğrultusunda devam ettim.
      Yağ tüketimini fazla kıstığım, günlük yaklaşık 20 gram yağ aldığım dönemlerde belirgin hormon dalgalanmaları hissettim. Bu durumu omega-3 desteğiyle bir miktar dengelemeye çalıştım. Temmuz ayında kontrol amacıyla total testosteron değerime de baktırdım. Daha önce yaklaşık 600 ng/dL seviyelerinde olan değerim 550 ng/dL civarına gerilemişti. Kan testi sonuçlarını fotoğrafların sonunda ekledim.
      Güncel durumum
      Temmuz sonu itibarıyla:
      Kilo: 81–82 kg Bel çevresi: 81–82 cm Tahmini yağ oranı: %13–14 Kol çevresi: Yaklaşık 37 cm Kol ölçümüm; yağ kaybı, glikojen seviyesinin azalması ve genel kas doluluğunun düşmesiyle birlikte yaklaşık 42 cm’den 37 cm’ye kadar geriledi. Ölçü olarak ciddi şekilde küçülmüş olsam da hâlâ yüksek şiddetli antrenmanlar yapmaya ve temel hareketlerde çoğunlukla 6–8 tekrar aralığında çalışmaya dikkat ediyorum.
      85 kiloya kadar herhangi bir takviye veya dışarıdan bir madde kullanmadım. Haziran ortasından itibaren, günlük hayatımda açlık yönetimi ciddi bir sorun hâline geldiği için 2 mg retatrutide kullanmaya başladım. Açlık hissini bununla kontrol altına alarak diyete devam ediyorum. Başlangıç, ara dönem ve güncel fotoğraflarımı; ayrıca kan testi sonuçlarımı konuya ekledim.
      Benzer bir süreçten geçmiş arkadaşların, bundan sonraki aşamada %10 yağ oranına ulaşırken kas ve performans kaybını mümkün olduğunca sınırlamak adına tavsiyelerini merak ediyorum. Özellikle kalori açığı, yağ ve karbonhidrat dağılımı, diyet molası veya maintenance dönemi konusunda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
      Biraz uzun oldu. Okuyan ve görüş bildiren herkese teşekkür ederim.

• Yazan: Superlevye
      Arkadaşlar merhaba,
      Şu anda recomp ve cut benzeri bir süreçteyim. Aşırı yağ oranım olmamasına rağmen, örnek vermem gerekirse geçen yaz %10-12'li yağ oranlarına indiğimde, görüntüm açık ve parçalı olsa da tuhaf bir şekilde sulu hissettiriyordu ve hatlarım tam olarak gözükmüyordu. O zamanlar ilk testosteron deneyimim olduğu için çoğu şeyi deneme yanılma ile öğreniyordum; E2 seviyemi 100'lerden 40-50'lere kadar düşürdüm, bununla beraber kullandığım dozu da azalttım. Önümüzdeki günlerde artık beni tatmin edebilecek bir kütleye eriştiğim için 200 mg (TRT üstü) bir doza geçerek E2 seviyemi 20-25'lere, belki daha da düşük bir seviyeye çekmek istiyorum. Direkt olarak deri altında su tutan bir vücut yapım olması sebebiyle sizlerin de fikrini ve görüşlerini almak istedim. Kendinizi genel olarak en iyi hissettiğiniz ve formunuzu etkilemeyen en optimal E2 değeriniz aşağı yukarı nedir?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp