Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

magaraadami109

Testo+primo+anavar (yeni kür düzenim ve planlaması hk.)

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

2 aydır cruise’dayım, haftada 125 mg testosteron alıyordum; lipid profilim bozuktu. Kan testi verdim ve HDL ile LDL’yi sınır içerisine sokmuşum; tüm değerlerim referans içine girmiş.

KÜR İÇERİĞİM:

• 350 mg testosteron, 400 mg primobolan (İlk 4 hafta boyunca)
  • 350 mg testosteron, 400 mg primobolan, 300 mg masteron (Hafta 4-5)
  • 350 mg testosteron, 400 mg primobolan, 300 mg masteron, 30 mg anavar (Hafta 6-12)

ÜRÜNLER:

IMG_1776.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak    272
magaraadami109, 28 dakika önce yazdı:

Teşekkürler dost

Sormak istediğim şey bende TRT dönemine geçeceğim fakat haftalık 120-125 yeterli mi sence? Haftada 1 enjeksiyon mu yapıyordun 2 mi? 120 ila 160 arasında kaldım TRT için. Bu arada çekmece fena gözüküyor :D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak, 3 dakika önce yazdı:

Sormak istediğim şey bende TRT dönemine geçeceğim fakat haftalık 120-125 yeterli mi sence? Haftada 1 enjeksiyon mu yapıyordun 2 mi? 120 ila 160 arasında kaldım TRT için. Bu arada çekmece fena gözüküyor :D

160 hafif blast gibi oluyor yine, ve 125le arasında çok bir fark olmayacak, 100 bile alsan olur yine naturallerden çok testo olucak vücudunda. 125 bence ideal doz. bırak vücudun tamamen dinlensin

salı ve cuma günleri enjeksiyon yapıyorum, 125 mgda da libidom enerjim özgüvenim pumplarım gelişimim her şeyim çok iyi, ve teşekkür ederim dost istemeden istemediğim kadar ilacım oldu cidden hahahhaa

tarihinde magaraadami109 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Fotoğrafda 4 kutu anavar görünüyor her biri 100 tablet, her biri en düşük 10 mg olsa günde 3 tane alsan 120 tane işini görüyor. Neden 4 kutu anavar aldın? Ayrıca o kırmızı kutular nasıl bişi? Primobolon testo masteron hap şeklindemi? Yada içerisinde ignelermi var? Eğer hap formunda değillerse niye böyle paketlemişler?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    55
ArdaKarakurt, Bir saat önce yazdı:

Fotoğrafda 4 kutu anavar görünüyor her biri 100 tablet, her biri en düşük 10 mg olsa günde 3 tane alsan 120 tane işini görüyor. Neden 4 kutu anavar aldın? Ayrıca o kırmızı kutular nasıl bişi? Primobolon testo masteron hap şeklindemi? Yada içerisinde ignelermi var? Eğer hap formunda değillerse niye böyle paketlemişler?

Glin marka ilaçlar ampul formunda oluyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.616

Ben Rimo ve masteronu aynı kürde çok mantıklı bulmuyorum. En azından kendim için öyle. Dht kaynaklı prostat sorunları saç dökülmesi vs çok can sıkıyor bir yerden sonra. Bence testo Rimo npp mükemmel bir dizayn olur. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt, 21 saat önce yazdı:

Ampul formunda ilaçlar dost, primo uzun masteron kısa ester masteronu eod alacağım, anavar fazladan param vardı stok yapmak istedim 

Askabar, 17 saat önce yazdı:

Ben Rimo ve masteronu aynı kürde çok mantıklı bulmuyorum. En azından kendim için öyle. Dht kaynaklı prostat sorunları saç dökülmesi vs çok can sıkıyor bir yerden sonra. Bence testo Rimo npp mükemmel bir dizayn olur. 

Beni de prostattan sıkıntı yaşama ihtimali bi düşündürüyor, yine kafamdaki gibi ilerleyip duruma göre masteronu çıkartacağım belki npp ekleyebilirim dediğin gibi en iyi o oturur şuan bu küre ama bakalım. Bir de daha önce masteron kullanmadım androjenik etkisi güçlü bir ilaç olduğu için sağlayacağı mental etkileri de merak ediyorum doğrusu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Bu kutu bana çok degişik geldi kapağını kaldırıp bi içinin nasıl dizayn edildiğini gösterebilir misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    55
ArdaKarakurt, 15 saat önce yazdı:

Bu kutu bana çok degişik geldi kapağını kaldırıp bi içinin nasıl dizayn edildiğini gösterebilir misin?

Her boşlukta birer ampul var.

IMG_0533.jpeg

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Şekil şukul şeyler ne bilim biz cahiliye döneminde yaşıyoruz flakondan çekiyoruz ama seviyoruz bu sporu haftalık ayarlıyorum ignelerimi mutluluktan gece uyuyamıyorum 🤣🤣

• Beğen 1
  • Şapşal 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak, 9/4/2025 - 10:25 yazdı:

TRT’de doğru doz AI ihtiyacın olmayan dozdur. Kişisel biraz. 120 mg, 150 mg, 175 mg yapanlar var. Ama önemli nokta şu kemdini en iyi hissettiğin ve AI ihtiyacın olmadığı doz olmalı. Natural test seviyen yüksek iken nasıl östrojen side olmuyorsa, TRT’de de olmamalı. Eğer yüksek östrojen var side çıkıyorsa düşürmek, düşük östrojen çıkıyor ve düşük östrojen side çıkıyorsa arttırmak gerekiyor. Kendi noktanı bulmak zaman alabiliyor. Ama başlangıç için en iyi nokta 120 mg / hafta.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: ed4wert4
      Hayırlı Ramazanlar Abilerim, Kardeşlerim...
      Yeni bir küre başladım şu an 1. haftasındayım. Bu kür hakkında ne düşünüyorsunuz daha önce hiç igf1 lr3 kullanmadım araştırdığım kadarıyla reseptörleri canlı tutmak için yalnızca idman günleri idmandan hemen sonra kullanımını önerenler var dozajı hakkında da araştırma yaptım 50mcgnin iyi olacağına karar verdim yine de fikirlerinizi merak ediyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.80 Kg: 80 Yaş: 22 KÜR İÇERİĞİM: (20 Hafta)
      Testosteron enanthate 500mg Boldenon 400mg Igf1 lr3 50mcg Bu dozajlamalar ve kullanımlar hakkındaki görüşlerinizi çok merak ediyorum daha önce benzer bir küre giren abilerim kardeşlerim var ise hafta hafta ne gibi değişimler görebileceğimi de öğrenmek isterim herkese hayırlı Ramazanlar tekrardan şimdiden teşekkürler değerli yorumlarınız için...
    • Yazan: Ouzhannn
      Merhaba abilerim kardeşlerim dostlarım,
      Bilenler bilir beni çoğu eski kullanıcılar diyelim uzun süredir buralarda yoktum şimdi tekrar dönüş yapıyorum hayatin bize bazen neler yaşatacağını bilemiyoruz ama her şeye karşı mücadeleye devam ediyoruz 4-5 aya yakındır komple bıraktığım sporuma tekrar başladım mental olarak sorunlarımıda bırakıp çünkü boşanma sürecinden geçtim ve bu sürede her şeyi tükettim şimdi tekrardan @Loving Hocamın destekleriyle NOXY LAB. ürünleriyle harika form tutmuşken bıraktığımı geri kazanıp yerine yepyeni benle başlayacağım inşallah. Yine @Loving hocam ve NOXY LAB. gruplarıyla başlıyorum.
      GEÇMİŞ KÜR DENEYİMLERİM:
      YENİ KÜR İÇERİĞİM:
      Deca Testosteron Dainabol Şuan 4.Haftadayım ve Bırakmadan önceki formum.

Bırakıp 4-5Ay sonra başlangıcım:

• Yazan: Eyzel2
      Merhaba arkadaşlar, abilerim hayırlı ramazanlar,
      Geçen hafta uzun zaman sonra küre başladım yağ oranım epey fazlalaştı.
      KÜR İÇERİĞİM:
      testesteron p 375 mg  trenbolon a 270  masteron 300   Kullanıyorum ortalama 200 gram protein ve 50 gram yağ barajım var karb ile dalgalı bazen 0 max 200 gram pirinç 1700-2100 kalori aralığı ilerliyorum. Şu an 122 kiloyum genelde 100 kiloya düştüğümde karın kaslarım hafiften  çıkıyor yağ oranım 25-30 vardır ve tamamen amaca yönelik hizmet edeceğini düşünerek armidexi sürekli almayı düşünüyorum 0.5 her gün yada 1 mg direk şu an maximum yağ yakımı hedefliyorum. T3 25mcg almayı da planlıyorum 10 mg nolvadex her gün pazartesi ve perşembe de yarımşar tablet Cabaser alıyorum. 20 mg winstrol  ve 10 mg ox ekleyeceğim önümüzdeki hafta yada direk clen alacağım…
      SORULARIM:
      Ekstra bir tavsiyeniz yada öneriniz var mı? Yanlış yaptığımız bir şey yada düşünce? Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler şimdiden.
    • Yazan: Jumalus
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Uzun süredir spor yapıyorum ve çok kez kür yapıp bıraktım tabi bunlar düzenli ve sürekliliği olmadığı için bir yere varamadım tabi ki hacim aldım ama kür bittikten sonra ne beslenme ne antrenman yaptım 4 aydır ne spor yapıyorum ne de ilaç kullanıyorum sizden istediğim bana yardımcı olmanız aklımda ki beslenme ve antrenman programını buraya atmak istiyorum ve tabi ki kür planlamasını hocalarım yardımcı olursa çok sevinirim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Güncel kilom 102  Hedef kilom 115-120 kilo arası  Boy 188 KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Deca Anapolon Boldenon Mgları hocalarım sorduğunda detaylı şekilde açıklarım amacım olabildiğince kütle ve güç kazanmak o yüzden anapolon ekledim başka hocalarımın fazla sulanıp yağlanmadan büyümeye yardımcı olacak kür fikirlerine açığım.
      BESLENME PLANIM:
      KAHVALTI:
      6 yumurta beyazı  150gr yulaf  400lt süt 1 muz 1 yemek kaşığı bal 30gr fıstık ezmesi P: 65gr C:150 F:40 1.100 kalori ARA ÖĞÜN:
      80 g yulaf 1 muz 1 ölçek whey 400 ml süt 40 g fıstık ezmesi 1 YK bal P: 40 C: 110 F: 25 800 kalori ÖĞLE YEMEĞİ:
      250 g tavuk göğüs 150 g pirinç (çiğ) 15 g zeytinyağı Sebze P: 65 C: 110 F: 20 900 kalori AKŞAM YEMEĞİ:
      220 tavuk 480gr 120 g bulgur 10 g zeytinyağı Sebze P: 60 C: 80 F: 30 850 kalori GECE YEMEĞİ:
      300 g yoğurt / lor 40 g ceviz / badem P: 30 C: 20 F: 27 500 kalori ANTRENMAN ÖNCESİ:
      3 dilim tam buğday ekmek 1 YK fıstık ezmesi 1 muz Kahve P: 18 C: 80 F: 15 500 kalori ANTRENMAN SONRASI:
      1.5 ölçek whey 150 g pirinç / makarna 1 YK bal P: 45 C: 120 F: 3 700 kalori Toplam su 5.5–6.5L VİTAMİN VE SUPPLEMENTLER:
      Zma Citrulline Malate Taurine Creatin Beta alenin D3 vitamin  Magnezyum  Çinko  Multivitamin  B12 vitamini  C vitamini  E vitamini  K vitamini  ANTRENMAN PLANLAMASI:
      Gün 1 — Göğüs 
      Bench — 4×6–8 Incline BB — 4×8 Incline DB — 3×10 Chest Press — 3×12 Cable Fly — 3×15 Pec Deck — 3×15 Gün 2 — Sırt 
      BB Row — 4×8 T-Bar — 3×10 Pulldown — 4×10 Cable Row — 4×12 Straight Arm — 4×15 Gün 3 — Quad (20 set)
      Squat — 4×6–8 Leg Press — 4×10 Hack — 3×10 Split Squat — 3×10 Extension — 3×15 Calf — 3×15 Gün 4 — Omuz  DB Press — 4×8 Machine Press — 3×10 Lateral — 5×15 Cable Lateral — 4×15 Rear Fly — 3×15 Face Pull — 3×15 Gün 5 — Arka Bacak 
      RDL — 4×8 Lying Curl — 4×10 Seated Curl — 4×12 Hip Thrust — 3×10 Glute Bridge — 3×12 Calf — 2×15 Gün 6 — Kol (18–20 set)
      Close Grip — 3×8 Pushdown — 3×12 Overhead Ext — 3×15 BB Curl — 3×8 Incline Curl — 3×10 Hammer — 3×12 Gün 7 — Dinlenme
    • Yazan: Pnshr
      Hocalarım merhabalar,
      Son 3-4 kür geçmişim var bu yaza define sert bir fizikle girmek istiyorum. Aşağıdaki küre Mart ayı içinde başlayıp yaklaşık 10 hafta civarı devam etmeyi düşünüyorum. Kaloriyi biraz yüksek tutarak Temiz beslenip, antrenman günleri 20 dk kardiyo ile minimum yağlanma devam edeceğim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo enanthate 375 mg Npp 200 mg Masteron 200 veya 300 mg DEVAM NİTELİĞİNDE OLAN PLANLAMAM:
      Testo enanthate 375mg Tren ace 300 mg Winstrol  Fikir, öneri ve düşüncelerinizi rica ediyorum yaptığım planlama hakkında.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.