Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

gokalaf

Haftalık enjeksiyonlarımın planlaması hk.

Önerilen İletiler

gokalaf    130

Arkadaşlar merhaba,

Haftalık 750mg test e alıyorum. Pzt çrş cuma vuruyorum. Ama işimden dolayı günler aksayabiliyor, ilaçları sağ ve sol omuz rotasyon yapıyorum. Sorum şu ki ; Pazartesi Sol omuzdan 2ML perşembe günü sağdan 1ml vursam bir dezavantajı olur mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak    272

Dalgalanma olacak, optimal olmaz belki ruh hali değişimlerine sebep olabilir bir nebze de aromatize olabilir. Onun dışında pek fark olacağını sanmam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Başladığımdan beri test e haftada 2 enjeksiyon yapıyorum hiçbir eksisini görmedim 1.5 1.5 vur geç, tabiiki haftada 3 kez vurursan daha az dalgalanma yaşarsın ama %20 %30 farkeder bence bunun için 3 enjeksiyonla uğraşılmaz

tarihinde magaraadami109 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    40

Peki 500 mg testo enanthate vuran birisi bunu pzt-çrş-cuma-pzr şeklinde bölerek vurursa bir dezavantaj olur mu? Sağlıklı mıdır yoksa pzt-cuma 1 ml 1 ml'mi vurmalı?

500 testo e 200 npp 500 rimo küründeyim haftalık 4 enjeksiyona bölüyorum hepsini.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
parfait16, 39 dakika önce yazdı:

Peki 500 mg testo enanthate vuran birisi bunu pzt-çrş-cuma-pzr şeklinde bölerek vurursa bir dezavantaj olur mu? Sağlıklı mıdır yoksa pzt-cuma 1 ml 1 ml'mi vurmalı?

500 testo e 200 npp 500 rimo küründeyim haftalık 4 enjeksiyona bölüyorum hepsini.

Enjeksiyon Günleri ve Doz Bölme

• Haftada 2 enjeksiyon (ör. pazartesi–perşembe) yapılabilir ama aralarda dalgalanma olur.

• Haftada 3 enjeksiyonda da günler eşit dağılmadığı için yine ufak oynamalar olur.

• En optimal yöntem haftalık dozu 3.5 enjeksiyon olarak hesaplamaktır. Yani 1 gün enjeksiyon – 1 gün boş şeklinde ilerlemek.

Örnek takvim:
Pzt – Çar – Cum – Paz – Salı – Perş – Cts – Pzt … şeklinde devam eder.

• Bu sayede haftalık bazda dalgalanmalar minimuma iner.

• Profesyoneller de çoğunlukla bu yöntemi tercih eder; hem daha stabil seviye için hem de enjeksiyon hacmini küçültmek için dozu günlük veya gün aşırı bölerler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    193
parfait16, 46 dakika önce yazdı:

Hiç öyle delik deşik olmaya gerek yok pazartesi carsamba cuma yapıyorum 3 e bölüyorum yeterli bence cogu kişi böyle kullanıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Ferdikra, 5 dakika önce yazdı:

Hiç öyle delik deşik olmaya gerek yok pazartesi carsamba cuma yapıyorum 3 e bölüyorum yeterli bence cogu kişi böyle kullanıyor

Aslında bende böyle düşündüğüm için senin gibi bölüyorum günlere fakat yarışmacı arkadaşım var çocuğun derisi zar gibi 1'lik insülin iğnesinin girmediği kas yok (kalça hariç) :D. Bence kısa ester yoksa 2 enjeksiyon' da kafidir. Ama optimali bu olmadığı kesin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    193
BBurak, 5 dakika önce yazdı:

Aslında bende böyle düşündüğüm için senin gibi bölüyorum günlere fakat yarışmacı arkadaşım var çocuğun derisi zar gibi 1'lik insülin iğnesinin girmediği kas yok (kalça hariç) :D. Bence kısa ester yoksa 2 enjeksiyon' da kafidir. Ama optimali bu olmadığı kesin.

Dogrudur zaten fazla ilaç kullanıyolar illa bölecekler😂 ama bizim gibi adamlar için benim fikrim gerek yok pek 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    180
Ferdikra, 39 dakika önce yazdı:

Dogrudur zaten fazla ilaç kullanıyolar illa bölecekler😂 ama bizim gibi adamlar için benim fikrim gerek yok pek 😄

o değilde kalçadan haftada 3 yapıyorum bende. Bir sağ bir sol şeklinde, ama sürekli vura vura artık kalça dolduğundan mıdır nedir ara sıra kusma yapıyor. Yaşayan var mı

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    193
the_escobar, 13 dakika önce yazdı:

o değilde kalçadan haftada 3 yapıyorum bende. Bir sağ bir sol şeklinde, ama sürekli vura vura artık kalça dolduğundan mıdır nedir ara sıra kusma yapıyor. Yaşayan var mı

Evet ben 8 aydır sag sol omuzdan vuruyorum bende de oluyo kusma  kalçadan yapmaya korkuyorum 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    180
Ferdikra, 1 dakika önce yazdı:

Evet ben 8 aydır sag sol omuzdan vuruyorum bende de oluyo kusma  kalçadan yapmaya korkuyorum 😂

ilk küre başladığımda bacaktan yapıyodum kalça korkutucu geliyor. Şimdi bacaktan ben nasıl yapıyormuşum diyorum ya 😅 Kalçaya alıştım şuan bacak yapamam valla. Omuzda baya rahat ama bazen ağrıtabiliyor ertesi güne

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
the_escobar, 16 dakika önce yazdı:

Kusma dedigin iğneyi çıkardığında bi anda kanın fışkırmasımı? Bende 6-7 aydır aktif ilaç kullanıyorum her iğneyi çıkardığımda direk kan basınçlı şekilde delikten fışkırıyor. 2 Gün sonra kan vericem zaten cruise geçtim haftalık 200 testo alıyorum kanıda verirsem düzelir umarım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    193
the_escobar, 1 dakika önce yazdı:

ilk küre başladığımda bacaktan yapıyodum kalça korkutucu geliyor. Şimdi bacaktan ben nasıl yapıyormuşum diyorum ya 😅 Kalçaya alıştım şuan bacak yapamam valla. Omuzda baya rahat ama bazen ağrıtabiliyor ertesi güne

Omuzdan da yapıyosan döndür alternatif var sende ben bi omuzdan yapıyorum 😃

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    193
ArdaKarakurt, 1 dakika önce yazdı:

Kusma dedigin iğneyi çıkardığında bi anda kanın fışkırmasımı? Bende 6-7 aydır aktif ilaç kullanıyorum her iğneyi çıkardığımda direk kan basınçlı şekilde delikten fışkırıyor. 2 Gün sonra kan vericem zaten cruise geçtim haftalık 200 testo alıyorum kanıda verirsem düzelir umarım.

İlac geri çıkıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272

Burda ondan bahsetmiyor ilacın deri üstüne taşmasından kas içinde tam emilememisinden bahsediyor. @the_escobar 10 gün kadar bacaktan dönebilirsin. Eğer enjeksiyonu derine vuruyorsan, deri altı apse ödem vs yoksa 1 hafta 10 güne rahatlar o bölge ordan devam edersin. Enjeksiyonu siyah uç ile yavaş şekilde yapıp enjeksiyon sonunda enjektörü kas içinde bekletebilirsin 10 saniye kadar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    180
ArdaKarakurt, 2 dakika önce yazdı:

Aynen kan fışkırıyor, kanla beraber çok hafif ilacıda atıyor. Bunun olmaması için enjeksiyonu yavaş ve enjeksiyon bitiminde 10sn civarı çıkarmıyorum iğneyi, kusmasını baya önlüyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    180
BBurak, 1 dakika önce yazdı:

Burda ondan bahsetmiyor ilacın deri üstüne taşmasından kas içinde tam emilememisinden bahsediyor. @the_escobar 10 gün kadar bacaktan dönebilirsin. Eğer enjeksiyonu derine vuruyorsan, deri altı apse ödem vs yoksa 1 hafta 10 güne rahatlar o bölge ordan devam edersin. Enjeksiyonu siyah uç ile yavaş şekilde yapıp enjeksiyon sonunda enjektörü kas içinde bekletebilirsin 10 saniye kadar. 

Son dediklerini zaten uyguluyorum, bacaktan yapabileceğimi hiç düşünmüyorum. Eskiden full bacak yapardım ama artık geriliyorum bide ağrısı oluyor sonra

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
the_escobar, Şimdi yazdı:

Aynen kan fışkırıyor, kanla beraber çok hafif ilacıda atıyor. Bunun olmaması için enjeksiyonu yavaş ve enjeksiyon bitiminde 10sn civarı çıkarmıyorum iğneyi, kusmasını baya önlüyor.

Kan fışkırıyorsa girdigin yerde damar var demektir iğneyi enjeksiyonla uygun bölgenin 1-2 mm sağına soluna kaydırarak dene. Zaten iğne girerken de anlıyorsun damar olup olmadığını farklı bir hissiyatı oluyor. Bende 8 haftadır filan kendim vuruyorum iki bacağımı da çözdüm artık. Enjeksiyon bölgesinde damar yoğunluğu ne kadar azsa ağrı da o kadar az oluyor en azindan enjektör damardan geçmeyecek. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
the_escobar, Şimdi yazdı:

Son dediklerini zaten uyguluyorum, bacaktan yapabileceğimi hiç düşünmüyorum. Eskiden full bacak yapardım ama artık geriliyorum bide ağrısı oluyor sonra

Ağrı oluyorsa hiç bulaşma ya da farklı bir konumdan deneyebilirsin bacak üzerinde enjeksiyona müsait çok alan var çünkü. Bende hiç sorun olmuyor 2.5ml e kadar vurdum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    180
BBurak, 2 dakika önce yazdı:

Kan fışkırıyorsa girdigin yerde damar var demektir iğneyi enjeksiyonla uygun bölgenin 1-2 mm sağına soluna kaydırarak dene. Zaten iğne girerken de anlıyorsun damar olup olmadığını farklı bir hissiyatı oluyor. Bende 8 haftadır filan kendim vuruyorum iki bacağımı da çözdüm artık. Enjeksiyon bölgesinde damar yoğunluğu ne kadar azsa ağrı da o kadar az oluyor en azindan enjektör damardan geçmeyecek. 

Kanka kan fışkırıyor derken öyle değil. Zaten %90 kılçıksız yapıyorum ama arada bir damarı delip geçtiğim oluyor, buna bağlı olarak da enjektörü çıkarınca kan akıyor, peçeteyi press yapıyorum geçiyor zaten. Her zaman kılçıksız enjeksiyon olmuyor maalesef. Geçen hayatımda ilk defa kalçada damara denk getirdim, dediğin gibi hissiyat çok farklı istesende kolay kolay vuramazsın zaten oraya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    193
the_escobar, 7 dakika önce yazdı:

Kanka kan fışkırıyor derken öyle değil. Zaten %90 kılçıksız yapıyorum ama arada bir damarı delip geçtiğim oluyor, buna bağlı olarak da enjektörü çıkarınca kan akıyor, peçeteyi press yapıyorum geçiyor zaten. Her zaman kılçıksız enjeksiyon olmuyor maalesef. Geçen hayatımda ilk defa kalçada damara denk getirdim, dediğin gibi hissiyat çok farklı istesende kolay kolay vuramazsın zaten oraya

Senin ilaçlar noldu alabildinmi yurt dısından

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    180
Ferdikra, 12 dakika önce yazdı:

Senin ilaçlar noldu alabildinmi yurt dısından

alıcam da ekimin başı gibi yetişecek, tanıdık o zaman gelecek tr'ye. Yani hemen hemen 1 ay daha devam trdekilerle. Şimdi brighton mast e. aldım, zphc npp de sipariş vericem. Bide bunları deneyelim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Kalçada bile damara denk gelecek kadar talihsiziz. Kanka birlikte azda olsa ilacın dışarı çıkması iğneyi tamamen sokuyorsan kesinlikle o bölgenin dolduğundan. 2 haftadır sadece pazartesi perşembe 0.5 ml ilaç vuruyorum nerdeyse hiç kan bile gelmiyor. Normalde igneyi çıkarır çıkarmaz kan fışkırırdı tam havası inerken şortu ayakkabıyıda kan ediyordu şimdi hiç öyle bir şey yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    180

Kalçada bile damara denk gelecek kadar talihsiziz. Kanka birlikte azda olsa ilacın dışarı çıkması iğneyi tamamen sokuyorsan kesinlikle o bölgenin dolduğundan. 2 haftadır sadece pazartesi perşembe 0.5 ml ilaç vuruyorum nerdeyse hiç kan bile gelmiyor. Normalde igneyi çıkarır çıkarmaz kan fışkırırdı tam havası inerken şortu ayakkabıyıda kan ediyordu şimdi hiç öyle bir şey yok.

haftada iki gün 0.5 vurmak aşırı rahat olur, hiç dolmaz valla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: m41a4
      Merhaba arkadaşlar, GH’yi insulin enjektörü ile çekip vuruyorum, günde 3 IU. Fakat işaretlediğim boşluktan ötürü bir kısmı çöp oluyor. Nasıl önüne geçerim?

• Yazan: Anapolon
      Merhaba arkadaşlar,
      12 haftadır kürdeyim, genellikle omuzdan enjeksiyon yapıyorum sağ omzumda bir şişlik olduğundan beri kalça ve lattan vurmaya başladım. 1,2 hafta bekledim şişlik inmeyince enjektörle içinde biriken sıvıyı çektim omzumda ne kızarıklık ne ağrı vardı sadece şişlik vardı 5 ml kadar sarımtırak kanla karışık bi sıvı çektim akışkan kokusuz bi sıvı şişlik indi ama hala içerde fındık büyüklüğünde bir doku var!
      SORULARIM:
      Bu geçer mi kendiliğinden yoksa doktoro görünmem mi gerekir? Nen omuzdan genellikle insülin iğnesiyle enjeksiyon yaparım yeşil uçla mı yapmalıyım? SÜRECE DAİR FOTOĞRAFLAR:

• Yazan: Sasplk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bacaktan enjeksiyonun detaylı videosu yada anlatımı var mı arkadaşlar koldan vuruyordum sağ sol şeklinde fakat ilaç fazla olduğu için artık almamaya başladı kollar yardımcı olur musunuz? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: centuriofilius
      Selamlar. 6 haftadır kürdeyim. Şu ana kadar hiç böyle bir şey yaşamadım. Az önce 6. enjeksiyonu yaptım ve yaparken bacağım bir anda kasıldı. Atma gibiydi. O esnada iğne de dışarı çıktı. Bugün 4 kere damara denk geldim zaten kan oldu her yer. Bu arada iğneyi yaptığım yer mercimek tanesi kadar morardı. Diğer enjeksiyonlarda olmamıştı. Nedir bu? Sorun yaşar mıyım?
    • Yazan: Bebgelik
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Haftada 3 enjeksiyonum var sağ bacak sol bacak olarak gidiyorum.
      ÖRNEĞİN:
      Salı günü - Sağ Bacak Perşembe günü - Sol Bacak Cumartesi günü - Sağ Bacak Salı günü - Sol Bacak Olarak apse gibi bir durum olur mu endişeliyim?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.