Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

magaraadami109

Uzun süre dışarıdan testosterone alan biri askerlikten muaf olabilir mi?

Önerilen İletiler

Dostlarım, 23 yaşındayım. Yaklaşık 1 senedir testosteron kullanıyorum, aynı zamanda çeşitli kürlere de girdim. LH ve FSH oranım testlerde 0 çıkıyor. Bedelli yapacak durumum yok, 6 ay askerlik yapıp yanıma 1000 tane enjektör götürüp kutu kutu ilaç götürmeme de izin vereceklerini sanmıyorum.

ChatGPT’ye “askerlikten muaf olabilir miyim” diye sordum. Evet, eğer vücudun kendi hormonlarını üretemiyor ve dışarıdan almak zorundaysan bu durum Primer Hipogonadizm (Testiküler Yetmezlik) olarak geçer. Tanı koydurup, eğer testisler testosteron üretmiyor ve bu raporla belgelenirse → “Askerliğe elverişli değildir” raporu verilebilir diyor.

Bunu daha önce yapan var mı? Düşünceleriniz nedir? Siz steroid kullanırken askerliğinizi nasıl yaptınız?

• ahahaha 2
  • Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    718

hayır dostum, her şeyi chatgpt'ye soracağına TSK sağlık yönetmeliğini açıp okuyabilirsin. Askerlik muaynesi sırasında FSH/LH değerlerine bakılmaz.

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.172

Bizim zamanımızda boxer çıkartıp çıplak halde heyet önce profilden bakıyor sonra arkanı dön diyor birde öyle bakıyorlardı şimdi bilmiyorum nasıl 😅 evladım niye korkuyorsun askerden biz 1 yılın üzerinde yaptik bedel ödedik bedelli gitmedik. Ama param olsa bedelli giderdim hayatımın en karanlık dönemi askerlik 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE, 27 dakika önce yazdı:

Bizim zamanımızda boxer çıkartıp çıplak halde heyet önce profilden bakıyor sonra arkanı dön diyor birde öyle bakıyorlardı şimdi bilmiyorum nasıl 😅 evladım niye korkuyorsun askerden biz 1 yılın üzerinde yaptik bedel ödedik bedelli gitmedik. Ama param olsa bedelli giderdim hayatımın en karanlık dönemi askerlik 😄

askerlik yapmakla ilgili bir sorunum yok ama testislerim testo üretmiyorken askere gidip 0 testo 200 östrojenle jinekomasti olup 3 4 ay yatağımdan çıkamayacak kadar kötü enerjisiz olacağım bir dönem geçirmek istemiyorum

Fuhrer, 41 dakika önce yazdı:

hayır dostum, her şeyi chatgpt'ye soracağına TSK sağlık yönetmeliğini açıp okuyabilirsin. Askerlik muaynesi sırasında FSH/LH değerlerine bakılmaz.

evet, muayeneden önce bu şekilde bir sağlık sorunum olduğuna dair belge alıp onaylatıp askerlik şubesine götürmekten bahsediyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akcadaa    38

Pct ni yapıp gidebilirsin kardeşim. Testislerini sıkıp patlatmadan, kendini iğdiş etmeden bahsi geçen mevzu ile çürük alman zor. Emin ol askerliğini yapmanın bilişsel ve bedensel gelişimine olan katkısı 6 ay TRT yapmandan katbekat fazla olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199

Askerde eğer recete alınabilirse ilaçlar devam edilebiliyor. Hiç steroid için bunu yapan görmedim ama eğer kendine reçetebyazdırabilirsen enjeksiyonunu doktor yada hemşire haftada bir yapar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askerlik eskisi gibi değil. Ben mayıs ayında döndüm. Zaman kaybından başka bir şey değil. Şimdi bedelliye para veremem diyorsun ama acemi birliğinin ilk gecesi para vereyim beni çıkartın modunda olacaksın. Düzgün bir işin varsa ne yap ne et o parayı topla derim. Muaflık konusunda ben askerliğimi askerlik şubesinde yapan biri olarak yardımcı olayım.

Önce aile hekimine gidiceksin muayene olduktan sonra hastaneye sevk isteyeceksin kurula çıkacaksın. Ben vücut geliştirme için testo kullanıyorum dersen muafiyet vereceklerini zannetmiyorum. Tekrardan şansını denemek istersen askerlik şubesine gidip karara itiraz dilekçesi verip tekrardan başka bir hastaneye sevkini bu sefer askerlik şubesi yapacak. Orda da oldu oldu, olmadı artık askerliğe elverişlidir raporu alırsın.

Unrest, 7 dakika önce yazdı:

Askerde eğer recete alınabilirse ilaçlar devam edilebiliyor. Hiç steroid için bunu yapan görmedim ama eğer kendine reçetebyazdırabilirsen enjeksiyonunu doktor yada hemşire haftada bir yapar. 

Normal ilaç içebilmek için bile kırk takla atanlar var, steroidler için çook çok zor hatta imkansıza yakın. Madde bağımlıları çok fazla oluyor. İntihara niyetli insanlar çok fazla. Herkese o gözle bakılıyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199
arnoldşıngırmıngır, Şimdi yazdı:

Normal ilaç içebilmek için bile kırk takla atanlar var, steroidler için çook çok zor hatta imkansıza yakın. Madde bağımlıları çok fazla oluyor. İntihara niyetli insanlar çok fazla. Herkese o gözle bakılıyor.

Abi hipogonadal teşhisi alırsa sustanonuyla askere girer her enjeksiyonunuda alır. Bu bir hastalık. Yeter ki teşhisi alsın. Ama hipogonadizm in askerliğe engel teşkil ettiğini düşünmüyorum. Bu şekilde askerlik mesleğini yapan insanlar bile varmış hatta.şimdi google a baktığımda redditte bunun hakkında yorumlar var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest, 1 dakika önce yazdı:

Abi hipogonadal teşhisi alırsa sustanonuyla askere girer her enjeksiyonunuda alır. Bu bir hastalık. Yeter ki teşhisi alsın. Ama hipogonadizm in askerliğe engel teşkil ettiğini düşünmüyorum. Bu şekilde askerlik mesleğini yapan insanlar bile varmış hatta.şimdi google a baktığımda redditte bunun hakkında yorumlar var

Hastalık teşhisi alırsa olur eyvallah. O konuda da işte gideceği hastanede kurul doktoru önemli

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199

Bende aritmi teşhisi vardı, ektopik atımlar her iki atıma birdi. Ben bunun için kurula başvurmadım ama içerde doktor aritmilerimi dinledi, ilaç verdi sen askerliğini her türlü yaparsın dedi. Zaten benimde talebim olmamıştı ama muafiyet almak öyle kolay değil. Içerde elektrik çarpılmasından iki parmağını kaybetmiş biri vardı mesela, haftada iki kere doktora gidiyordu ona bile muafiyet vermediler. Ama eğer gerçekten hipogonadalsen o teşhisi almadan askere gitme çünkü testonun 0 olmasının uzun vadede vücudun tamamında çok fazla zararı var. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yorumlarınız için teşekkür ederim, şuan kan tahlillerimi yaptırmak için gittiğim doktorla aram çok iyi anabolik kullandığımı biliyor ve süreçte bana bayağı yardımcı da oldu, son çare olarak ona sustanon yazdırabilirim ama önceliğim kesinlikle bedelli parası bulmak olacak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.