Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

donk

Pct yapmama rağmen 2 yıldır libido ve sertleşme sorunu yaşıyorum! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Herkül    46
berkay16, 7 dakika önce yazdı:

O kadar detaylı bir tedavi için endokrinolog veya üroloğa gitmen daha iyi olur ama testo normal aralıktayken dht nin o kadar yüksek olması normal değil

Testo değerlerim normal. Ben prostatdan şüphelendim kan değerleri ve ultrasonla baktırdım bir sıkıntı çıkmadı. Endokrin doktorunun DHT üzerinde ne gibi yararları olur bilginiz varmı ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ArdaKarakurt    32

Kanka hmg hiç kullanmadım tahminimce 10 ay sonra pct yapıcam. Ben kür bittikten 3 hafta sonra hcg 5000’i tek seferde vuruyorum 3 gün sonra bir tane daha 5000 vuruyorum. 5 Gün bekledikten sonra klomen tamomsifene geçiyorum. Pct protokolümü bozmak değiştirmek istemiyorum ama hmg denemek istedim. Ne zaman kullanmalıyım? 75 iu tek seferdemi vurayım? Toplamda 6 kutu 75 iu yeterli olurmu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
donk, 8/23/2025 - 02:41 yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

2023den beri ne ileri giden geri giden bir şey yok eskiden gördüğüm gibi erekte oluyordum dışarıda ufak bir şeyden 2 yıldır sadece ilişkide %70 sertlik bu böyle mi kalacak veya ne yapabilirim.

2023 YILI YAPTIĞIM PCT SONRASI:

• Testo 8-30 arası sonuç 12
  • Lh 1.7-8.6 arası sonuç 2 
  • Fsh 1.5-12.4 arası sonuç 3
  • E2 25-60,arası sonuç 25
  • Prolaktin 3-19 arası sonuç 10

Kürüm sadece only testo haftalık 500mg enanthate kullandım. 16 17 gün ovitrelle yi 4 e bölerek her gün vurdum sonra 2 aya yakın klomen tamoxifen yaptım sonrası sonuçlar yukarda yazdığım gibi.

Öneri ve yardımlarınızı bekliyorum. :)

Dostum sen.n bir kan testi daha yaptırman mümkün mü? Şunlara baksana herhangi bir karar almadan önce;

- SHBG

- TSH

- T3 Total ve T3 free

- T4 Total ve T4 free

altında yatan sebep cycle ile ilgili olmayabilir.  ailede veya sende hypothyroidism olmadığından emin misin? Şu bir kaç testi yaptırsan iyi olur. Sonuçları çabuk gelir. 

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
donk    2
falconthered, 14 dakika önce yazdı:

Dostum sen.n bir kan testi daha yaptırman mümkün mü? Şunlara baksana herhangi bir karar almadan önce;

- SHBG

- TSH

- T3 Total ve T3 free

- T4 Total ve T4 free

altında yatan sebep cycle ile ilgili olmayabilir.  ailede veya sende hypothyroidism olmadığından emin misin? Şu bir kaç testi yaptırsan iyi olur. Sonuçları çabuk gelir. 

Yok ailede bir sorun senin dediklerin çok güzel özenle yazmışsın teşekkür ederim şuanda tr şartlarında o pct yapmak 30bin civarında tutuyor mecburen doğal şeylerle takilicam

Bakicam ona 12 saat çalışıyorum yaptırmaya calisicam

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
donk    2
donk, 28.08.2025 - 20:57 yazdı:

Yok ailede bir sorun senin dediklerin çok güzel özenle yazmışsın teşekkür ederim şuanda tr şartlarında o pct yapmak 30bin civarında tutuyor mecburen doğal şeylerle takilicam

Bakicam ona 12 saat çalışıyorum yaptırmaya calisicam

Bu pct için 3 kutu hcg 1 kutu 6500 iu ve 3 adet hmg menagon 75 iu bulabildim dahası yok bir suru eczane gezdim yazdığın pct göre çok az ama bununla bir pct yapılamaz mı?

falconthered, 28.08.2025 - 20:41 yazdı:

- SHBG

- TSH

- T3 Total ve T3 free

- T4 Total ve T4 free

Bu pct için 3 kutu hcg 1 kutu 6500 iu ve 3 adet hmg menagon 75 iu bulabildim dahası yok bir suru eczane gezdim yazdığın pct göre çok az ama bununla bir pct yapılamaz mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
donk    2

Arkadaşlar merhaba daha önce pct yaptım düzelmedi bitkisel denedim yine ayni birinin önerdiği tekrar pct programı yapicam tek ovitrelle 3 adet menogon var elimde aynı gün mü vurmaliyim ovitrelle tektemi vurayım nasıl önerirsiniz ardından klomen tamoksifen alicm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    317

menogonu eczaneden mi aldın çok aradım bulamadım ?

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bos23    0

Nasıl bir tedavi uyguladınız sonuç aldınız mı ?

Son durum nedir hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
donk    2

Merhaba daha önce pct yapmıştım ve toparlanmamisti tam olarak şimdi pct sonrası 2 ay geçti ve dahada kötü durumda 

Testo 14 çıkmıştı önce şimdi iyice dibi görmüş 

Lh fsh hep aynıydı değişiklik olmamış menogon ovitrelle klomen ve tamoksifen kullandım en iyi çare doktora gitmek mi sizce

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.185
donk, 11 dakika önce yazdı:

Merhaba daha önce pct yapmıştım ve toparlanmamisti tam olarak şimdi pct sonrası 2 ay geçti ve dahada kötü durumda 

Testo 14 çıkmıştı önce şimdi iyice dibi görmüş 

Lh fsh hep aynıydı değişiklik olmamış menogon ovitrelle klomen ve tamoksifen kullandım en iyi çare doktora gitmek mi sizce

Tüm değerlerin iyi seviyede sadece total de problem varsa @SERKO hocanın bitkisel kürüyle düzeltebilirsin.

Bunu deneyebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
donk    2
SPECTRE, 31 dakika önce yazdı:

Tüm değerlerin iyi seviyede sadece total de problem varsa @SERKO hocanın bitkisel kürüyle düzeltebilirsin.

Bunu deneyebilirsin.

Son testler hocam

Recording_20260416_120755.jpg Recording_20260416_120748.jpg Recording_20260416_120733.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    29

Acaba başlangıç değerlerin de böyle miydi? Küre girmeden önce baktırmış mıydın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    67
donk, Bir saat önce yazdı:

Son testler hocam

ayni durumdan bende muzdaribim uzun sure kür yapmanın bedeli bu, duzelmesi zor gözüküyor son 1 senedir anabolik kullanmadım temizim ama degerlerim alt sınırda hemen hemen ayni seninle , ovitrelleye başladım haftada 1 tane , testo seviyem 700 lere  cikti ama bu çözüm degil biraktigimda yine dusecek , klomene hipofiz etkisi gibi cevap vermiyor testo max 480 500 lere cikiyor bırakınca 250 lere...

cocuk yapma fikrin yoksa omur boyu TRT gidebililirsin yada rapor çıkartabilirsen ovitrelle alabilirsin sgk karsiliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
donk    2
Wassat26, 2 saat önce yazdı:

Acaba başlangıç değerlerin de böyle miydi? Küre girmeden önce baktırmış mıydın?

Yok malesef baktirmadim

0xhex, Bir saat önce yazdı:

ayni durumdan bende muzdaribim uzun sure kür yapmanın bedeli bu, duzelmesi zor gözüküyor son 1 senedir anabolik kullanmadım temizim ama degerlerim alt sınırda hemen hemen ayni seninle , ovitrelleye başladım haftada 1 tane , testo seviyem 700 lere  cikti ama bu çözüm degil biraktigimda yine dusecek , klomene hipofiz etkisi gibi cevap vermiyor testo max 480 500 lere cikiyor bırakınca 250 lere...

cocuk yapma fikrin yoksa omur boyu TRT gidebililirsin yada rapor çıkartabilirsen ovitrelle alabilirsin sgk karsiliyor.

Sabah akşam keçi boynuzu ozu denicem hocam 1 er kaşık bi doktor buldum cokta giymek istemiyorum libido düşük diye nasıl anlatıcam bilemedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Fkehlibar
      Geçen seneden bu yana geçmeyen bir enerji düşüklüğü, cinsel istekte azalma, sertleşmede kısmi bozulma, kaldırdığım ağırlıklarda ciddi azalma ve antrenmanlara karşı isteksizlik var.
      Çeşitli kürelere girdim:
      Son 3 ayın içinde bir anda kaldırdığım ağırlıklar %70 düştü antrenmanlara karşı isteksizlik başladı, libido çöktü, sanki testosteron almıyormuşum gibiydim ayrıca vücudum toparlanmıyordu sürekli yorgunluk vardı. Bu süreçte sinir sistemi yorulmuştur diyerek ilk başta antrenman volümünü düşürdüm sonrasında bir motor kazası geçirip aylarca antrenman yapamadım ancak tekrardan antrenmanlara başlayınca aynı sorunların devam ettiğini fark ettim.
      DAHA SONRA:
      İlk olarak testosteron dozajını (haftalık 600mg) ve provironu arttırdım (50mg) 1 ay kadar hala bir şey düzelmedi.Sonrasında ilacı kesip pct yaptım.
      1 ovitrelleyi 3e bölüp gün aşırı vurdum. Sonrasında 1 hafta 40 mg tamox ve 100 mg klomen. Sonraki 3 hafta 20 mg tamox ve 50 mg klomen devam edip bitirdim. Kan tahlil sonuçlarım hepsi referans aralığındaydı ama ben hala aynı sorunları yaşıyordum. Şahsen problemin dopamin kısmından kaynaklandığını düşünüyorum. Siz değerli hocalarımın yorumları için şimdiden teşekkür ediyorum. @metinav @Askabar @berkay16 @hectordoyle @GHOST @Fuhrer
      İyi akşamlar.
    • Yazan: Paradise
      2 yıldır spor yapıyorum kaslarım bir türlü istediğim kıvama gelmiyor. Yorgunluk, cinsel isteksizlik, sertleşmede ara ara sorunlar, bildiğiniz testosteron eksikliği belirtileri 5 yıldır var. Önceden kilo fazlam olduğu için spora başladım hiç tahlil falan yaptırmadım bu sorunlar aşırı derecede kafama takılınca bu şikayetlere ürolojiye gittim.
      Önceden testosteron veya steroid  herhangi birşey kullanmadım. Doktor değerlerime bakınca psikolojik dedi tadalafil 5 mg verip salladı başından. En az yaşadığım sorun da sertleşme diğer sorunların daha ağırlıklı olduğunu söylediğimde ise psikolojiktir geçer dedi hiç bir sonuç alamadım. Bu arada yaşım 26 aynı sorunları yaşayıp çözüm bulan veya bu konu hakkında bilgisi olan hocalarımdan destek istiyorum. Değerlerim ekte fsh düşük çıktığını yurtdışından tanıdığım bir doktor söyledi acaba sorun fsh lh da mı klomifen başlasam mı diye düşünüyorum. 
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: h4runx
      Merhaba, Yaklaşık 3 aydır ereksiyon sorunu, karşı cinsten zevk alamama, uyarılma, cinsel dürtü kaybı, sertleşememe, dokununca bile boşalma sorunu yaşıyorum. 4 ay önce kürüme boldenon ekledim, 2 ay önce deca kullandım. Son deca enjeksiyonunu 20 gün önce yaptım. Bu yaşadığım sorun nedeniyle kız arkadaşım tarafından terk edildim. Cidden son noktadayım. Ürolojiye defalarca kez gittim. Kan değerlerim prolaktin e2 referans aralığında. Pt-141, kisspeptin ve melatonan 2 kullanacağım. Bu sorun nedeniyle 2 aydır spor yapamıyorum, ciddi depresyon içindeyim.
      Yardımlarınızı rica ediyorum. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.