Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

MeviTM

Cut dönemi levitron ve tiromel kullanmayı planlıyorum! sizin fikriniz nedir?

Önerilen İletiler

MeviTM    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

SORULARIM:

• Kür içinde cut yaparken levotiron ve tiromel önerir misiniz?
  • Yükleme nasıl yapmamı önerirsiniz?

Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

colw1n    31

Risk : ödül oranı benim gözümde hiç mantıklı değil. Kullanmadan da çok rahat bi şekilde cut yapabilirsin şahsi görüşüm.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272

Tiromel düşünüyorsan 1.5-2 tabletten (37.5-50 mcg), levitronu da 100mcg'ın üstüne çıkmanı tavsiye etmem. Tiroitlerinde doğuştan bir sorun yoksa kısa süreli kullanımlarda sorun olmuyor bildiğim kadarıyla. Piramit şeklinde yükseltip, azaltırsın dozu tiroitlerin gerisini ayarlar zaten. Kürünün anabolik profili yüksek değilse hiç bulaşma bence kas dokusu yakma olasılığın da var. Yanına yağ yakımı için 150 trenace, 500 metformin, 50mcg clen ekledim ben. Halihazırda 400testoe-400boldenon da var fakat buna rağmen zor recovery oluyor vücudum. Çokta gerekli değil bence yapılacak hiçbir şey kalmadıysa ekleyebilirsin.  

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MeviTM    0
BBurak, 1 saat önce yazdı:

Tiromel düşünüyorsan 1.5-2 tabletten (37.5-50 mcg), levitronu da 100mcg'ın üstüne çıkmanı tavsiye etmem. Tiroitlerinde doğuştan bir sorun yoksa kısa süreli kullanımlarda sorun olmuyor bildiğim kadarıyla. Piramit şeklinde yükseltip, azaltırsın dozu tiroitlerin gerisini ayarlar zaten. Kürünün anabolik profili yüksek değilse hiç bulaşma bence kas dokusu yakma olasılığın da var. Yanına yağ yakımı için 150 trenace, 500 metformin, 50mcg clen ekledim ben. Halihazırda 400testoe-400boldenon da var fakat buna rağmen zor recovery oluyor vücudum. Çokta gerekli değil bence yapılacak hiçbir şey kalmadıysa ekleyebilirsin.  

valla abi şuanda 500 testoe 400 rimo kullanmaya başladım 20 gün kadar testo prop masteron kullanıp geçtim ama sabit kiloda kaldım yani küre başlamadan önce diyete başlamıştım 4 hafta hadar 2000 kaloriyle beslendim 7kg verdim ama sonrasında tıkandım yani şimdi 2500 kalori alıyorum ama bi sabah 1.5kg ekstra oluyor tartıda sonraki gün yok oluyor fiks hep aynı kafayı yicem yani

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eaheryerdr    29

Bu sene deneyimledim

500testo enantat 200 tren acetad vardi yaninda yohimbe ve tiromel kullandim  yohimbeyi öncesindede kullaniyordum tiromeli eklediğimde 12.5 25 50 olarak gittim 3 gun denemelkm 75e ciktjm geri düştüm yani özendirmek gibi olmasin riskli ama aynaya her baktiğimda hergun degişiyordum çogunu deneyimlemistim tiromeli ilk defa denedim acaip bisey ama normal metabolizmayi hizlandiriyor diyetle birlikte fena oluyorsun öyle kas yakma adelenin sönük durmasi vs yaşamadim goguslerim omuzlarim damar damar çizgi çizgiydi mart nisan ayinda formdaydim haziranda kapanmistim ama hala iyiydim butun ilaclari kesince tedavisini yaptim ama bunlardan sonra geri dönüşüm diyetide bozdugum icin 3ayi buldu nerdeyse 78lerden 90lari gördüğüm oldu simdi only testo 82kilodayim birakinca metabolizma toparlayamiyor hemen bence bana öyle geldi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: burak eren
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk gün bunları uyguladığımda çok çarpıntı oldu ve zor geçti 10 saat sürdü clenbuterol olduğunu öğrendim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Oxandrolone Clenbuterol Metiltestosteron Hgh fragment  HEDEF - AMAÇ:
      Hedefim çok kütle kaybetmeden kurumak.
      Sizlerden ricam clenbuterol olmadan elimdeki ürünleri kullansam nasıl bir değişim yakalarım?
    • Yazan: BBurak
      Selamlar herkese, benden bu kadar arkadaşlar!  
      16 haftadır sürdürdüğüm yağ yakım ve recomp odaklı sürecimin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Kardiyo ve bisiklet yapmaktan gluteusum tabla gibi dümdüz oldu. 
      Başlangıç fotoğrafları ve finali sizlerle paylaşıyorum kilo değişimim: 94'ten 74'e, total yağ oranı değişimi de %20'ye yakın diye düşünüyorum. Ölümcül diyetler de yapsam aas'lerde kullansam her zaman kan tesi ile düzenli takip ile sağlığı 1. aşamada tutarak devam etmeye çalıştım. Artık mental ve fiziksel olarak devam etmek zor geldiği için gün itibari ile 3000 kalorilik (450c200p50f) bulk beslenmesine başladım.
      Çok laf salatası yapmak istemedim, merak ettikleriniz olursa süreç hakkında şeffaf şekilde konuşuruz. Sizleri seviyorum, herkese hayırlı forumlar.

• Yazan: BBurak
      Selam arkadaşlar, nasılsınız?
      2. kürüm olacak cut cycle'ım için yorumlarınızı bekliyorum.
      İLK KÜRÜM:
      Testosteron Enanthte Boldenon Trenbolone acetat Oxandrolone Clenbuterol Olarak tamamladım. Mg olarak yazmama sebebim süreç boyunca mgların zamanla değişmesi ve farklı zamanlarda giriş çıkış yapmaları oldu. Ama kürün temeli testosteron ve boldenondu. Yaklaşık 20 hafta bu ürünlerle geçti.
      YENİ / GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
      375 Testosteron Enanthate 300 Masteron 150 tren acetat 50 mcg clenbuterol 40 mg Winstrol GÜNCEL FORM:

• Yazan: colw1n
      Öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlarım ve hocalarım,
      Şuanda cruise dönemindeyim ve bundan önceki kürümde:
      500 Testo E. 600 Bolde 200 NPP Kullandım. Yeni kürümde temiz kütle koymak istiyorum ve boldeye tövbe ettim acayip sivilce yaptı bende.
      NPP ise cinsel açıdan çok etkiledi böyle ağır kürler yerine temiz bi kür yapmak istiyorum.
      YENİ KÜR PLANLAMAM:
      500 testo e 300 masteron turinabol Girmek var. Sizce hedefim konusunda doğru seçimler mi? 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      boy 185 kg 90 yağ oranı %14 Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: anabolik.adam
      Herkese selamlar,
      Bu sporda eskiyim kür geçmişimde var baya aslında ama asıl söylemek istediğim boyum 2.05 kilom 115 ve yağ oranım yüksek değil düşük diyebilirim (4 karın kasımda ortada) şu an only testo küründeyim . Kütle koymak istiyorum yağlanmadan ve aşırı sulanmadan çünkü hatlarımın kapanmasını hiç istemiyorum. Boldenon bence aşırı akne sivilce yapıyor ve kan basıncımı ciddi oranda yükseltiyor. Decada güzel kütle alıyorum ama dediğim gibi aşırı sulanıyorum diyetime dikkat etsem de yapım böyle maalesef.
      SORULARIM:
      Testoyu arttırıp + npp kullansam ve masteron eklesem kuru bir kas kütlesi elde eder miyim? Anapolon eklesem gereksiz mi olur?  NOT: Bolde ve tren kullanmak istemiyorum.
      Yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.