Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Evoo

3 ay boyunca haftada 1 ampul testosteron ile kütle koymam mümkün mü?

Önerilen İletiler

Evoo    1

Arkadaşlar merhaba,

1 yıldız düzenli spor yapıyorum , araya ameliyat süreci girdi 2 aya yakın uzak kaldım, boşanma dönemim oldu depresyon yaşadım düzenli ve verimli yapamadım. Ama kazanımlarım var bu 1 sene içinde, bel bölge yağlarımı erittim, kas kütlem arttı fiziğim toparladı. lakin istediğim düzeyde gelişme olmadı. Temmuz sonunda tüm hormon ve genel sağlık kan testlerimi yaptırdım, idrar da dahil. hiçbir anomali yok, sadece testosteron seviyem normal, ama yaş skalama göre sanırm düşük, sabah 8de verdim testi, total 360 çıktı, serbest ise 6.

Haftada bir ampul Testosteron enantat ile ilerlemeyi düşünüyorum , 10 ağustos pazar ilk enjeksiyonu yaptım, hazırda her duruma karşı arimidex'im var, fakat 3 hafta sonra haftada 1 tablet başlamayı düşünüyorum. veya 4.hafta sonunda kan sonuçlarına göre. Kür sonu için tamoxifen de temin ettim, beslenme programım da diyetislenle hazırladım harfiyen uyuyorum son 1 haftadır. Tek sorum, ben çok fazla risk almadan, 12 hafta boyunca haftada 1 ampul testosterone enantat kullanmak istiyorum, stabil ve biraz daha ağır kütle kazanma düşüncem var, ne dersiniz, öneri ve düzeltmelerinizi rica ediyorum abilerim kardeşlerim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


BBurak    280

Kazanım açısından bakacak olursak iyi güçlenirsin, biraz da adeleye su çekersin. Onun dışında 12 haftada kalıcı kas kütlesi elde etmen imkânsız. Hele ki 250 mg testo ile bu daha da imkânsız. Kütle hayalin varsa, only testo ile hepsini kafandan sil. Aksi hâlde hayal kırıklığı yaşayıp ya sopanın ucunu ilaçlara ya da kendine vurursun. Aromatazı kontrol etmesi açısından arimidex almak yerine yanına eser miktarda boldenon ya da masteron hem kür verimi için hem sürdürülebilirlik açısından daha verimli olacaktır. Form fotoğrafları varsa daha iyi üzerinde konuşabiliriz.

 Dipnot: Forum da gözlemlediğim kadarıyla son 10-15 üye arasında gelip antrenman, beslenme ya da konu dışı başlık açan yok. Hep ilaçlarla kürlerle alakalı ve hepsi yeni başlayan. Beslenmenden, vücudundan, yaşantından, aktivite seviyenizden hiç bahsetmiyorsunuz. Detaylı başlıklar ve içerikler açarsanız hem okuması hem yorumlaması keyifli olur.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Evoo    1

Çok teşekkürler, açıkçası yanına eklemek çok istedim özellikle primobolan falan bulamadım, güvenemiyorum da, testoyu yurtdışında çalışıyordum dönmeden eczaneden aldım arnavutlukta. , peki şu şekilde uygun olur mu sizce; 4 hafta haftada 250mg , sonra 6 veya 8 hafta haftada 500mg ? Yoksa bu uzun sure ve dozlar riskli mi olur ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    280

only testoyu 500 yaptığında muhtemelen aromatazla baş edemeyeceksin ve psikolojin alt üst olacak. Tecrübe ve gözlemle sabit. 

  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Evoo    1

Teşekkürler değerli yorumun için, o vakit biraz daha kapsamlı arayışa girmek gerekecek gibi yan ürün için :) bu arada Editi gördüm , buna istinaden paylaşmak isterim yine danışmak için ,  günlük 200-250gr protein(tavuk yumurta lor yağsız kırmızı etle karışık alıyorum hergün)  antrenman günü 300gr karbonhidrat, off günde 200gr bandında alıyorumö ( kepekli pirinç, bulgur, karabuğday aşı, yulaf bazlı genelde) , salata ile zeytinyağı alıyorum günde 2 yemek kaşığı kadar. 3 ana öğün, 2 de ara öğün yapmaya çalışıyorum. 

Egzersiz olarakda, göğüs triceps  /  omuz biceps / sırt-bacak / 1 gün de tüm vücut orta yoğunlukta ağırlık çalışıyorum, 1 veya 2 gün de 1'er saat kardiyo yapıyorum. ağırlıklar tabi ki bölge olarak değişiyor fakat bench 60-70kg'deyim şu anda, tıkandım burda biraz. lateral raise 7kg formu bozmadan yapıuyorum , 8 9kg da çıkarıyorum failure kadar. form için de akşam foto çekip atacağım :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224

Only testi ben kür olarak değilde ilk defa başlıyorsun 4-5 hafta sadece Only test öneriyorum. Hem yan etkileri ufak ufak öğrenmek hem e2 durumunu kontrol etmek için. Ondan sonra kesinlikle yanına amaca yönelik bir anabolizan eklemen lazım yoksa boşa vakit kaybı 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Evoo    1
deluxes, Şimdi yazdı:

Only testi ben kür olarak değilde ilk defa başlıyorsun 4-5 hafta sadece Only test öneriyorum. Hem yan etkileri ufak ufak öğrenmek hem e2 durumunu kontrol etmek için. Ondan sonra kesinlikle yanına amaca yönelik bir anabolizan eklemen lazım yoksa boşa vakit kaybı 

teşekkürler ,  peki yanına en mantıklı ne ekleyebilirim, daha doğrusu vücutta en az toksik etkiye sahip ve aynı zamanda kazanım sağlayacak, ve dozajı nasıl yapmalıyım ? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
Evoo, 5 dakika önce yazdı:

teşekkürler ,  peki yanına en mantıklı ne ekleyebilirim, daha doğrusu vücutta en az toksik etkiye sahip ve aynı zamanda kazanım sağlayacak, ve dozajı nasıl yapmalıyım ? 

Primobolan en az toksiklik ile minimum 300-400mg dozajlama. Oral olarak anavar olur günlük 50mg minimum. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Evoo    1
deluxes, 3 dakika önce yazdı:

Primobolan en az toksiklik ile minimum 300-400mg dozajlama. Oral olarak anavar olur günlük 50mg minimum. 

Çok teşekkürler, önceliği Primobolana vereceğim :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.082

bir serko atasözü der ki ;

only testo vakit ve nakit kaybıdır.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.104

Kağıt üzerinde evet. Sonuç olarak ortalama erkek 40-80 mg testosteron üretir testosteron enanthate 250mg da 193 mg gibi bir sayı vücuda katar. Ancak aynaya baktığında işler beklediğin gibi olmaz. 12 hafta sonunda 0 testosteron gezeceğini ve kazancından fazlasını kaybedeceğini unutma.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Evoo    1

Merhabalar, 10 Aralık'ta testosteron enantat kullanmaya başladım , haftada 1 ampül 250mg. 7 Eylül'de 5. enjeksiyonumu yaptım.
bu 1 aylık süreçte, vücut rekompozisyonunu başarıyla tamamladım,  4kg yağ verdim, 4kg de kas kazanımım var. bunu diyetime harfiyen ve dakik olarak uyarak başardım, tabi beklemiyordum ben de bu kadarını gerçekten.
Ama testosteronun etkisi çok güzel.  Sadece testo vakit kaybı diyen arkadaşlarım için ,  bence hatalısınız. only testo ile daha 1 ayda bu şekilde yağ ykaımı ve kas kazanımı sağladım. Kuvvet kazancına gelirsek ; 60kg benchi 80kg'ye çıkardım örnek olarak, ayrıca diğer tüm bölgeler için bariz ve ciddi bir artış yapabildim kademeli olarak, tendonlara zarar vermek istemiyorum . 

Asıl sorum şu beyler, tüm kan testlerimi yaptırdım endokrinolojiye muayene oldum,  yan etkiler görmeye başladım, kan değerlerim düzensiz, Doktor testo kullanımını bitirmemi istedi, bu sebeple beni zorlamak için de E2 yüksekliği için ilaç yazmıcam dedi , zaten bırakınca kısa sürede düzelicek dedi.

Total testo 1670  /  E2 :69 / Serbest testosteron; 39mg düzeyinde,   göğüs uçlarında hassasiyet , ağrı başladı,  ultrasonda meme dokusu büyümesi yok ama eli kulağında belli ki. 

Ben de kürü bu noktada bırakmak istemiyorum.  Tamoxifen ve Arimidex elimde mevcut ama , hangisine başlamalıyım , veya ikisini birlikte mi başlamalıyım,  E2 çok da sert düşmesini istemiyorum aslında - 25-45 aralığı yeterli, 3 hafta sonra yine test verebilirim , bu süreçte bu ilaçlara başlangıç dozajlarını nasıl yapmalıyım ?  

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.104

4 yağ kaybı 4 kas kazanımı dediğin şey 1 ayda imkansızdır dostum, önce onu bir kafandan çıkart. 4 kilo kas kazanımı için 10 kilo yağ alman lazım senin bu ilaçla. Only testo zaman kaybı, evet. Ama amacın kas kazanımı ise zaman kaybı, vücudunu tanımaksa tam tersi. 1 ayda yağ yakımı ve kas kazanımı sağladım diyorsan 1 ay öncesiyle şu an ki formunu ekleyebilirsin. Kuvvet kazancı konusunda zaten başlangıç seviyesindesin dostum, 60 kilo 80 kilo bench press üst düzey bir şey değil. Kan değerlerin düzensiz veya düzenli olarak yorumlanmasını istiyorsan bize kan testini paylaşmalısın. estradiol seviyen çok yüksek değil, bu seviyede seyretmesi normal. Müdahale etmemelisin, göğüs ucundaki ağrı için 10 mg tamoxifeni gün aşırı kullanabilirsin. Arimidex östrojenini çok düşürecektir, eğer arimidex kullanmayı düşünürsen bir hap kesici almalısın ve 4'e bölmelisin. Çeyrek arimidex işini görür. 

  • +1 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    280

Yazının başlangıcında hata var bir kere 10 aralıkta ayda 1 ampül ile bile başlasan 10. enjeksiyonuna gelmiş olurdun nasıl oluyor da 10 ayda 5 enjeksiyon yapıyorsun cidden ilginç :D

  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Dostum fiziğini neden paylaşmıyorsun? Alt yapın iyiyse naturel olarak belli bir seviyeye geldiysen haftalık 250 testo ile başlayabilirsin. İlk 4 hafta 250 testo sonraki 8 hafta 500 testo ile ilk kürünü yapabilirsin. Eğer para sıkıntın yoksa ise ilk 4 hafta 200 sonraki 8 haftada 400 primobolon ekle.

  • Alkış 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testocu    146

arkadaş biraz amatör gibi , forumdaki bilgileri oku önce, snra küre başla ya da anabolizan ekle bence ...

tarihinde Testocu tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Evoo    1
Fuhrer, 11.08.2025 - 15:05 yazdı:

Kağıt üzerinde evet. Sonuç olarak ortalama erkek 40-80 mg testosteron üretir testosteron enanthate 250mg da 193 mg gibi bir sayı vücuda katar. Ancak aynaya baktığında işler beklediğin gibi olmaz. 12 hafta sonunda 0 testosteron gezeceğini ve kazancından fazlasını kaybedeceğini unutma.

Beyler, hepinize teşekkür edeceğim, ama sırf nezaketen, yoksa ne yardımınız , ne de işe yarar bilgi verdiğiniz var. 80kg Bench ben de üst düzey olmadığını biliyorum , ama 1 ayda 20kg ağırlık arttırdığımi, bu şekilde bir verim aldığımı ve bunun beni tatmin ettiğini söylüyorum, adam çıkıp yazıyor bu üst düzey birşey değil. Aferin bilader. Bunu bilmiyorduk . Zaten eminim sen 150 200kg arasını 3x15 tekrar yapıyorsundur, üst düzey sensindir tta en birinci de sensin. 

Bir ayda 4 kg kas kazanımı imkansız , 10 kg yağ Alman lazım onun için demişsin, kas yağla kazanılır diye bir bilimsel kanıt şunun da lütfen inanalım . 

  • ahahaha 1
  • Kaka 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    280
Evoo, Bir saat önce yazdı:

Beyler, hepinize teşekkür edeceğim, ama sırf nezaketen, yoksa ne yardımınız , ne de işe yarar bilgi verdiğiniz var. 80kg Bench ben de üst düzey olmadığını biliyorum , ama 1 ayda 20kg ağırlık arttırdığımi, bu şekilde bir verim aldığımı ve bunun beni tatmin ettiğini söylüyorum, adam çıkıp yazıyor bu üst düzey birşey değil. Aferin bilader. Bunu bilmiyorduk . Zaten eminim sen 150 200kg arasını 3x15 tekrar yapıyorsundur, üst düzey sensindir tta en birinci de sensin. 

Bir ayda 4 kg kas kazanımı imkansız , 10 kg yağ Alman lazım onun için demişsin, kas yağla kazanılır diye bir bilimsel kanıt şunun da lütfen inanalım . 

 Sen nasıl bir yardım istiyordun ki, neye istiyordun ya da? Führer zaten AI ve tamoks kullanımını söylemiş sana, başka da yardım edilecek bir şey gözükmüyor yazdığın yazıda. Zaten bu işe girerken bu ilacın karaciğer, böbrek, iç organ değerlerini ve lipid profilini bozacağını biliyordun. LH ve FSH kapatması da çok doğal, kimse de yaşanmayan bir şey değil, sende yaşanan durum da spesifik değil.

“1 ay only testo ile 4 kilo kas kazandım” diyorsun. Herhangi bir koşul altında kasın bu denli hızlı gelişebilmesi için 3 yıldır koltuktan kalkmayan sedanter bir birey olman lazım. Egzersiz yapılmadan anabolik kullanan sedanter bireylerin kas gelişimi de araştırmalarda böyle gözükür halbuki ortada kas gelişimi yoktur.

Senin kas sandığın şey aslında kas bile değil; E2 ve aromatizasyonla gelen kas içine dolan glikojen. Eğer only testo ile her ay 4 kilo kas kazanılabilseydi şu an Open kategorisindeki yarışmacılar 350 kiloluk Michelangelo kaplumbağasına dönerdi. Zibilyontane ilaca, sarma, peptite de gerek kalmazdı. 1 yıl boyunca haftalık 250 gram vuran opena çıkardı :)

  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.104
Evoo, 1 saat önce yazdı:

Beyler, hepinize teşekkür edeceğim, ama sırf nezaketen, yoksa ne yardımınız , ne de işe yarar bilgi verdiğiniz var. 80kg Bench ben de üst düzey olmadığını biliyorum , ama 1 ayda 20kg ağırlık arttırdığımi, bu şekilde bir verim aldığımı ve bunun beni tatmin ettiğini söylüyorum, adam çıkıp yazıyor bu üst düzey birşey değil. Aferin bilader. Bunu bilmiyorduk . Zaten eminim sen 150 200kg arasını 3x15 tekrar yapıyorsundur, üst düzey sensindir tta en birinci de sensin. 

Bir ayda 4 kg kas kazanımı imkansız , 10 kg yağ Alman lazım onun için demişsin, kas yağla kazanılır diye bir bilimsel kanıt şunun da lütfen inanalım . 

Ne demek dostum, 2 ay sonra erekte olamıyorum diyerek konu açmazsan yardımımız dokunmaz zaten. ilaç kullanmasan da 1 ayda 20 kilo bench koyardın üstüne, zaten sıfırsın boş yere kendini delme. 250mg testosteron trt dozudur, haftada 1 enjeksiyon ile dalgalanma yaşayacaksın. Dalgalanmalar yaşayarak östrojeninden tut prolaktinine kadar tüm hormonların haftada vurduğun 250mg testosterona göre dalgalanacak.

Sen ne sanıyorsun? Üroloji doktorları neden sustanon uyguluyor hipogonadizm yaşadıkları hastalara, 4 ester testosteronu neden vuruyor hiç düşündün mü? madem bir şey kapmaya niyetli değilsin git enjeksiyon sıklığını arttır. 4 kg kas kazandığını söylüyorsun, 4 kilo da yağ yaktığını. Diyelim bu gerçek, 4 ay sonra senin o zaman 16 kilo kas 16 kilo yağ yakman lazım? Bu ne demek biliyor musun sen?

100 kilo %20 yağ oranında birisinin 100 kilo %4 yağ oranına düşmesi demek, yarısı bile olsa %8'e düşmesi hadi bilemedin %10'a düşmesi gerek. Senin blast diye kullandığın dozu cruisede kullanmayan insanlar sana tavsiye veriyorsa kabuğundan çık da milleti dinle. Haftada 18 ml ilaç vuruyorum ve senin o dediğini ben yapamıyorum. Sen 1 ml ile benim kat kat üstüme yapıyorsun aradaki farkı umarım anlamışsındır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sefu888    10
Fuhrer, 4 saat önce yazdı:

Ne demek dostum, 2 ay sonra erekte olamıyorum diyerek konu açmazsan yardımımız dokunmaz zaten. ilaç kullanmasan da 1 ayda 20 kilo bench koyardın üstüne, zaten sıfırsın boş yere kendini delme. 250mg testosteron trt dozudur, haftada 1 enjeksiyon ile dalgalanma yaşayacaksın. Dalgalanmalar yaşayarak östrojeninden tut prolaktinine kadar tüm hormonların haftada vurduğun 250mg testosterona göre dalgalanacak.

Sen ne sanıyorsun? Üroloji doktorları neden sustanon uyguluyor hipogonadizm yaşadıkları hastalara, 4 ester testosteronu neden vuruyor hiç düşündün mü? madem bir şey kapmaya niyetli değilsin git enjeksiyon sıklığını arttır. 4 kg kas kazandığını söylüyorsun, 4 kilo da yağ yaktığını. Diyelim bu gerçek, 4 ay sonra senin o zaman 16 kilo kas 16 kilo yağ yakman lazım? Bu ne demek biliyor musun sen?

100 kilo %20 yağ oranında birisinin 100 kilo %4 yağ oranına düşmesi demek, yarısı bile olsa %8'e düşmesi hadi bilemedin %10'a düşmesi gerek. Senin blast diye kullandığın dozu cruisede kullanmayan insanlar sana tavsiye veriyorsa kabuğundan çık da milleti dinle. Haftada 18 ml ilaç vuruyorum ve senin o dediğini ben yapamıyorum. Sen 1 ml ile benim kat kat üstüme yapıyorsun aradaki farkı umarım anlamışsındır.

Hocam konudan bağımsız kafama takıldı,, müsabık sporcuyum hatta sporcuydum 2-3 senedir bazı sebeplerden spor yapmadım elime dumbell dahi alamadım , şimdi diyorum beslenme hayat düzenim mental oluşsun 250 testo ile süreci başlatıp ilerlemek mantıklı olmaz mı tşkrler 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.104
Sefu888, Şimdi yazdı:

Hocam konudan bağımsız kafama takıldı,, müsabık sporcuyum hatta sporcuydum 2-3 senedir bazı sebeplerden spor yapmadım elime dumbell dahi alamadım , şimdi diyorum beslenme hayat düzenim mental oluşsun 250 testo ile süreci başlatıp ilerlemek mantıklı olmaz mı tşkrler 

neden olmasın? 250 testo ile baslayabilirsin, 6-8 hafta sonra 5 haftalık oral eklersin 11-13 hafta yine only testo gidersin 13. hafta anabolik eklersin formuna göre ilerlersin. İlla only testo baslayinca only testo bitirmek gerekmez, dediğin şey çok mantıklı. Ama yerinde olsam önce spora başlar sonra testo eklerim. 250 testo cruise düzeyidir, yani normal testislerinin ürettiği testoyu dışarıdan alıyorsun demektir. Gelişimine bir etkisi yoktur, ama dediğim gibi ilerlersen mantıklı olur.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sefu888    10
Fuhrer, 12 dakika önce yazdı:

neden olmasın? 250 testo ile baslayabilirsin, 6-8 hafta sonra 5 haftalık oral eklersin 11-13 hafta yine only testo gidersin 13. hafta anabolik eklersin formuna göre ilerlersin. İlla only testo baslayinca only testo bitirmek gerekmez, dediğin şey çok mantıklı. Ama yerinde olsam önce spora başlar sonra testo eklerim. 250 testo cruise düzeyidir, yani normal testislerinin ürettiği testoyu dışarıdan alıyorsun demektir. Gelişimine bir etkisi yoktur, ama dediğim gibi ilerlersen mantıklı olur.

Dönüş için teşekkür ederim, Hocam burdan ne kadar size anlatamasamda umarım biraz ifade edebilmişimdir,, 2.5 3 sene yapamadım elime dumbell almadım spor salonuna bile girmedim :) , ve şimdi 0 dan başladım yaklaşık 2hafta oldu haliyle psikolojik olarak özgüven olarak gerideyim.. Beslenme düzenim bence 2-3  hafta içinde oturur diye düşünüyorum yaklaşık 1aylık bir salon adaptasyonu sonrası,,,Ekim 1 itibariyle   250mg testo süreci  6-8 hafta devam edip sonra  süreci şekillendirmek  gibi bir niyetim vardı ama çok güzel yazmışsınız sizi yanlış anlamadıysam siz bana 12 hafta 250 mg testo ile mi süreci yönetmemi tavsiye ediyorsunuz , 250 mg benim seviyemde ne değiştirir bende bilmiyorum ilk defa böyle bir tecrübem oluncak :) siz siz olun bu sporu hep yapın 😅  not 2 final, bir yarı final müsaba geçmişim var atletik fizik 🙏

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    64
Sefu888, Bir saat önce yazdı:

Dönüş için teşekkür ederim, Hocam burdan ne kadar size anlatamasamda umarım biraz ifade edebilmişimdir,, 2.5 3 sene yapamadım elime dumbell almadım spor salonuna bile girmedim :) , ve şimdi 0 dan başladım yaklaşık 2hafta oldu haliyle psikolojik olarak özgüven olarak gerideyim.. Beslenme düzenim bence 2-3  hafta içinde oturur diye düşünüyorum yaklaşık 1aylık bir salon adaptasyonu sonrası,,,Ekim 1 itibariyle   250mg testo süreci  6-8 hafta devam edip sonra  süreci şekillendirmek  gibi bir niyetim vardı ama çok güzel yazmışsınız sizi yanlış anlamadıysam siz bana 12 hafta 250 mg testo ile mi süreci yönetmemi tavsiye ediyorsunuz , 250 mg benim seviyemde ne değiştirir bende bilmiyorum ilk defa böyle bir tecrübem oluncak :) siz siz olun bu sporu hep yapın 😅  not 2 final, bir yarı final müsaba geçmişim var atletik fizik 🙏

2 3 ay geçir ilaçsız. Hamlık en azından geçsin. O zamana kadarda ilaç planını yaparsın kafanda oturur. Hem beslenme oturur. 

  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.104
Sefu888, 1 saat önce yazdı:

Dönüş için teşekkür ederim, Hocam burdan ne kadar size anlatamasamda umarım biraz ifade edebilmişimdir,, 2.5 3 sene yapamadım elime dumbell almadım spor salonuna bile girmedim :) , ve şimdi 0 dan başladım yaklaşık 2hafta oldu haliyle psikolojik olarak özgüven olarak gerideyim.. Beslenme düzenim bence 2-3  hafta içinde oturur diye düşünüyorum yaklaşık 1aylık bir salon adaptasyonu sonrası,,,Ekim 1 itibariyle   250mg testo süreci  6-8 hafta devam edip sonra  süreci şekillendirmek  gibi bir niyetim vardı ama çok güzel yazmışsınız sizi yanlış anlamadıysam siz bana 12 hafta 250 mg testo ile mi süreci yönetmemi tavsiye ediyorsunuz , 250 mg benim seviyemde ne değiştirir bende bilmiyorum ilk defa böyle bir tecrübem oluncak :) siz siz olun bu sporu hep yapın 😅  not 2 final, bir yarı final müsaba geçmişim var atletik fizik 🙏

hiç bir şey değiştirmez fiziğinde dostum 250 mg, bana kalırsa süreci şöyle yönet:

  • 1-5 hafta: only testo
  • 5-9 hafta: yağ oranına göre anadrol veya anavar
  • 9-12 hafta cruise
  • 12-20 hafta: masteron
  • 20-24 hafta: cruise
  • 24-28 hafta: pct

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sefu888    10

Şuan 105 kgım 185 cm  yağlandım kas kaybım tabiki var haliyle,, ama tabiki Max yağ oranım %17%18 felandır karın bel sırt felan yağsız 

Sadece şeyi anlamadım mg keşke belirtseydiniz 

Normal süreçlerimde only hiç kullanmadım tşkrler 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: ZephyX
      Selamlar dostlar, clean bulk olarak ilk kürüme girmeyi planlıyorum. Başlangıçta kick-start Turinabol ve 18 hafta boyunca 500 mg Testosteron Enanthate kullanmayı düşünüyorum. Sizce ilk kür için bu kombinasyon uygun mudur? Ayrıca Turinabol'ün kullanımı, dozajlanması ve kullanım süresi nasıl olur. Şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Hunter26
      Herkese selamlar,
      32 yaşındayım ve kilo almakta zorlanan birisiyim. İlk kürüme girmeye karar verdim ve ne kullanacağım ile ilgili tecrübeli hocalarımdan yardım istiyorum. 
      Kişisel Bilgiler;
      Yaş: 32 Boy: 180 Kilo : 70  Yaklaşık olarak 2 yıldır naturel olarak spor yapıyorum. Kol ve bacak genetiği konusunda şanssız birisiyim. Beslenmem tamamıyla temiz 2800 kalori civarında. Yardım eden herkese teşekkür ederim  
      Güncel Form ve Kan Testimi ekliyorum. 

    • Yazan: ChemEng
      Herkese merhaba arkadaşlar,
      Öncelikle kısaca kendimden ve güncel durumumdan bahsedeyim.Yas 27 boy 185 bel 90cm en ust 2 karin kasim belli oluyor. Beslenme ve antrenman konusunda kendime, disiplinime güveniyorum. 15 Nisan'dan bu yana ciddi bir diyetle 107 kg'dan 85 kg'a düştüm. Şu an güncel yağ oranım %16.5 civarında. Planım 1 Ekim'e kadar bu disiplini bozmadan 80 kg bandına ve %13-14 yağ oranına inip tertemiz bir şasiyle ilk kürüme başlamak.Küre girme amacım uçuk kaçık, devasa ölçülere ulaşmak değil. Doğal sınırlarımdan şu an çok uzağım. Uzun süreler yaptım birak basla seklinde antrenman nedir nasil yapilir tukenise gitmeyi biliyorum kisacasi.Amacım bu altın vuruşla doğal olarak taşıyabileceğim maksimum kas kütlesine olabildiğince hızlı ve kaliteli bir şekilde ulaşıp, kür sonunda PCT ile tamamen doğala dönerek hayatım boyunca o kütleyi korumak. Sürekli kür yap-bırak (yo-yo) yapıp endokrin sistemimi yormak istemediğimden süreci biraz uzun tutup tek seferde işi bitirmeyi hedefledim. Planımı kronolojik olarak aşağıya bırakıyorum, mantıklı veya hatalı bulduğunuz yerlerde objektif yorumlarınızı bekliyorum.
      1. BÜYÜME DÖNEMİ (Lean Bulk) - 24-26 Hafta
       Testosteron Enanthate: Haftalık 500 mg (Haftada 2'ye bölerek)  Boldenon Undecylenate: Haftalık 400 mg(2 ye bolerek)  Neden Boldenon?
      Hem gordugum ilk kurde herkesin kullandigi gorece tepkileri bilinir geç açılan,DHT'ye dönüşmediği için saçlarıma en ufak bir zararı olmaması benim için kritik.E2 tutmasi, Ayrıca Danabol veya Deca gibi beni su balonuna çevirmeyecek olması ve eklediği kasın çok kaliteli/kalıcı olması sebebiyle tercih ettim. Kan Verme: Kür öncesinde mutlaka her değerimin bakıldığı endokrin ve hemogram icin kan vereceğim. Kür içinde de Boldenon'un hematokriti yükseltme riskine karşı her 5-6 haftada bir düzenli Kızılay'a kan bağışı yapacağım. Tansiyon ve şeker ölçeceğim günlük. Testis Koruması: Atrofi yaşamamak ve PCT'yi garantiye almak için 1. günden PCT'ye kadar haftada 2 kez düşük doz Ovitrelle (insülin iğnesiyle) kullanacağım. Beslenme: Koruma kalorimin (Maintenance) +500-600 kcal fazlasıyla, mutfak tartısında çiğ gramaj üzerinden sıfır hatayla ilerlemeyi dusunuyorum ezbere degil tartida ve belimde ki ölçüme gore ilerleyecegim.
      2. DİYET VE DEFİNASYON DÖNEMİ (Cruise & Cut) - 8-12 Hafta
       Bulk bitince Boldenon'u tamamen kesiyorum. Testosteronu da kesip diyeti PCT döneminde (sıfır hormonla) yapmak bana çok saçma ve kas kayıplı geldi. Bu yüzden diyeti Cruise (TRT) dozunda yapacağım.Testosteron: 200 mg / Hafta. Ancak burada E2 dalgalanmasını (spike) önlemek ve Arimidex kullanımına gerek duymamak için 200 mg'ı tek seferde değil, 3 günde bir 50 mg olacak şekilde mikro-dozlama ile (insülin iğnesiyle) vurmayı planlıyorum  GH: Kardiyo öncesi (20 eğim 5 hız nabız 125) 2 IU Genotropin. Cila (Son 4 Hafta): Diyetin sadece son 4 haftasında, deriyi tamamen inceltip suyu atmak için günde 30-40 mg Anavar (Oxandrolone) ekleyeceğim.( emin değilim)
      3. ÖLÜ BÖLGE VE PCT
       Diyetin sonunda Testo, GH, Anavar ve Ovitrelle tamamen kesilecek. Uzun esterlerin kandan çıkması için yaklaşık 15 gün bekledikten sonra standart 4 haftalık Klomen + Nolvadex kombosuyla hipofizi uyandırıp tamamen doğala dönüyorum.
      KORUYUCULAR VE VİTAMİNLER (Kür Boyunca Kullanacaklarım)
      Süreci sağlama almak için dolabımda standart olarak bulunacaklar baska seylerde ekleyecegim bunlar en garanti olanlar daha digerlerine bakmadim.
       Karaciğer ve Böbrek: NAC 600-1200mg  Kalp ve Damar: Kaliteli Omega-3, Ezetimib (Kolesterol bozulursa diye) ve her gece yatmadan 1 adet Coraspin (kan akışkanlığı için). Günlük Vitaminler: Multivitamin, C Vitamini (Ester-C 1000mg), Çinko ve Magnezyum Bisglisinat. Acil Durum Çekmecesi: Arimidex. (Sadece aylık yaptıracağım kan tahlillerinde E2 çok patlarsa veya jineko belirtisi olursa ufak dozlarda fren olarak kullanacağım, leblebi gibi yutmayacağım). Kağıt üzerinde şansa bırakmadan planlamaya çalıştım. Her yorum benim icin cok degerli.Eksik gördüğümüz, "şurayı şöyle yapsan daha iyi olur" dediğiniz kısımlar varsa değerli hocalarımdan ve arkadaşlardan yorumları bekliyorum. Teşekkürler!
    • Yazan: nogereru
      Öncelikle herkese merhabalar,
      İlk kürüme girmek istiyorum forumda 4-5 gündür diğer arkadaşların açtığı başlıkları okuyarak geçirdim. Only testo olarak mı girmem daha doğru olur yoksa yanında ekstra bir kaç ilaç daha mı kullanmam iyi olur bilemiyorum ve bu ilk kürün bana gerçekçi getirisi ne kadar olur alacağım risklere/yan etkilere değer mi emin olmadığım için size sorma gereği duyuyorum. Ve bu kadar erken yaşta küre girdikten sonra değerlerim normale döner mi merak ediyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 178 Kilo: 77 Yağ oranı: %16-%17  KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      Estradiol (E2): Sonuç: 24.3 ng/L  Total Testosteron: Sonuç: 4.66 ug/L  Total T3 (Triiyodotironin): Sonuç: 1.32 ug/L Serbest T3 (FT3): Sonuç: 3.91 ng/L Total T4 (Tiroksin): Sonuç: 7.41 ug/dL Serbest T4 (FT4): Sonuç: 1.35 ng/dL  Kolesterol: Sonuç: 157 mg/dL Trigliserit: Sonuç: 71 mg/dL  ALT - SGPT: Sonuç: 16 U/L AST - SGOT: Sonuç: 18 U/L  Şimdiden tüm cevaplar için teşekkür ederim.
    • Yazan: RAav
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      20 yaşındayım sürekli spora yazılıyorum ama devam edemiyorum çok güçsüzüm ve hevesim hızlı kırılıyor 187 boyum 73 kilom yağ oranım 19 çok araştırdım ama araştırdıkça kafam dahada bulandı ne yapmalıyım ne kullanmalıyım? 🥺🙂‍↕️

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp