-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Finasterid kullandım ve sağlık durumum tepe taklak oldu! ne yapmalıyım?
Oluşturan:
crixus06, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
Önerilen İletiler
Önerildi
Finasterid ve dutasterid adlı ilaçların kullanıcıları tarafından yaşanan yan etkiler, internette özellikle yabancı platformlarda bol miktarda mevcut.Bu forumda da kullanan arkadaşlar çeşitli zamanlarda yaşadıklarını paylaşıyorlar okuyanlara örnek olması için...
Dht blokajı esasına göre çalışan bu ilaçlar, testosteron/dht dönüşümünü azaltıyor baskılıyor...Etkilerin kalıcılığı söz konusu ve geri dönüşsüz durumlar mevcut. Sana önerim bu forumu detaylı incele o konuda neler yazılmış neler yaşanmış.Sonra sorunun dht düşüklüğünden kaynaklandığını tesbit etmek için eczanede proviron adlı ilaç satılıyor onu alıp günlük 2 tablet kullanmak.Kullanım sonucunda düzelme iyi yönde değişim ortaya çıkıyorsa özellikle lbido olarak sebebi bulmuş olursun.
Bu hormonun psikolojiye de çok etkisi var, eksikliğinde bir çok şey bozuluyor.
Son olarak paylaştığın testte tek göze çarpan sorun olabilecek prolaktin yüksekliği...Prolaktin hormonu dopamin hormonuyla zıt özellikte çalışır birbirini baskılar.Dopamin, libido ve mood gibi durumları geliştiren özelliklere sahiptir.Dolayısıyla testosteronu da bir miktar arttırır ve prplaktinin baskılamasını ortadan kaldırır...Kısacası prolaktin seviyeni düşürmen gerekli...Bunu çeşitli güçlerde maddelerle yapabilirsin.En hafifi b6 vitamininin aktif formu olan P-5-P adlı suplementi kullanılabilir.Daha güçlü prolaktin baskılaması için mucuna pruriens extresi işe yarar.Ve en kesin ve güçlü baskılama için eczane ilaçları olan cabaser, dostinex kullanılır.Bizim gibi steroid kullanımıyla yükselen prolaktin seviyelerine ilaç versiyonu yada en azından mucuna gibi güçlü extreler zorunlu olmaktadır.Ama senin işini p-5-p çözebilir...
Dht artışı için bir çok madde suplement vb. az çok kullanılabilir ama, herkesde beklenen etkiler gerektiği gibi ortaya çıkmaz...
arafından önerildi
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: wifebeater
Selamlar 400 mg only testo yapacağım herhangi bir saç problemiyle uğraşmamak adına dht bloklayıcı kullanacağım bu süreç boyunca finasterid mi kullanmalıyım yoksa dutasterid mi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler kur sürecine zarar verir mi kullanmam?
-
Yazan: Norvecli
Herkese merhaba norvecte yasiyorum yeni uye oldum bende vucud gelistirmeciyim kendimce øyle spor hayatimiz olsun diye ben 2016 da 9 ayligina finasterid adli sac døkulmesini durdurmasi adli ilaci kullandim yan etki olarak eriksiyon bozukluklari sperm azligi gibi ama prospektørunde bunlar yaziyordu ayrica biraktiginda yan etkilerin ortadan kalkacagini yaziyordu ancak malesef benim gibi yuz binlerce insan var eriksiyon zorluklari kalici etki yasiyan amerikan forumlarini inceledim kurtulan cok az olmus bende onlardan birisiyim belki kurtulamiycam cogu kisi testosteron takviyeleri felan denemis igne proviron clomid gibi ve kur yapan arkadaslar sac døkulmesi icin kullananlar da var galiba aranizda bir iki konu gørdum lutfen yapmayin sagliginizla oynamayin malesef bu ilac Fda tarafindan onayli...sac psikolojisi yuzunden benim gibi yuz binler magdur var hem turkiyede hem dunyda kur yapacak arkadaslara benden sadece dostca bi uyari bu ilaci kullanipta yan etki gørmedim demeyin ilaci biraktiktan sonra da bir anda cøken insanlar var yapmayin erkekliginizden olmayin malesef bu ilac beyin hasarlarina kadar yol aciyor benim gøzumde kullandiginiz igneler bu ilacin yaninda masum...herkese kolay gelsin hicbirsey gøzunuzu karartmasin saglik bir baska øzellikle erkeklik utancimdan ne hallerdeyim bilemezsiniz bunu buraya yazmamin tek bi sebebi var sac ekim forumlarinada yazdim benim hayatim karardi belki bilmiyorum belki duzelecem ama sizler etrafinizdaki
-
Yazan: baltalı hano
Öncelikle merhaba ben 2. kürümde tren acetat, testo prop, oxandrolone, stanozolol kürüne girmeyi düşünüyorum yanında vitamin olarak nutraxin mens multi, selenium, omega3, folik asit, demir çinko, benexol, testo fuel kullanıyorum, saç dökülmesi için önereceğiniz bir şeyler var mı? İnternette herkes dutasterid (avodart) öneriyor dht bloker olarak, tren androjen bir ilaç dht bloker kullanırsak treni bloklamış olmaz mıyız. Teşekkürler.
-
Yazan: tanrınıngazabı
Merhabalar, 500mg testesteron cypionate kullanıyorum haftalık. Kür öncesi saç dökülmem yoktu. Küre başlar başlamaz elime saçlarım avuç avuç gelmeye başladı. Kan testimde vitamin mineraller referans aralıkta. 5mg Finasterid tablet içtiğimde saç dökülmem aniden duruyor ancak cinsel işlev direkt 0 a iniyor ölüyor. DHT olmadığından dolayı cinsel istek ereksiyon vs tamamen yok oluyor depresifleşiyorum mallaşıyorum.
Hem saçlarımı kaybetmeden hem de cinselliğimi kaybetmeden yok mudur bu işin çözümü?
-