Herkese merhaba norvecte yasiyorum yeni uye oldum bende vucud gelistirmeciyim kendimce øyle spor hayatimiz olsun diye ben 2016 da 9 ayligina finasterid adli sac døkulmesini durdurmasi adli ilaci kullandim yan etki olarak eriksiyon bozukluklari sperm azligi gibi ama prospektørunde bunlar yaziyordu ayrica biraktiginda yan etkilerin ortadan kalkacagini yaziyordu ancak malesef benim gibi yuz binlerce insan var eriksiyon zorluklari kalici etki yasiyan amerikan forumlarini inceledim kurtulan cok az olmus bende onlardan birisiyim belki kurtulamiycam cogu kisi testosteron takviyeleri felan denemis igne proviron clomid gibi ve kur yapan arkadaslar sac døkulmesi icin kullananlar da var galiba aranizda bir iki konu gørdum lutfen yapmayin sagliginizla oynamayin malesef bu ilac Fda tarafindan onayli...sac psikolojisi yuzunden benim gibi yuz binler magdur var hem turkiyede hem dunyda kur yapacak arkadaslara benden sadece dostca bi uyari bu ilaci kullanipta yan etki gørmedim demeyin ilaci biraktiktan sonra da bir anda cøken insanlar var yapmayin erkekliginizden olmayin malesef bu ilac beyin hasarlarina kadar yol aciyor benim gøzumde kullandiginiz igneler bu ilacin yaninda masum...herkese kolay gelsin hicbirsey gøzunuzu karartmasin saglik bir baska øzellikle erkeklik utancimdan ne hallerdeyim bilemezsiniz bunu buraya yazmamin tek bi sebebi var sac ekim forumlarinada yazdim benim hayatim karardi belki bilmiyorum belki duzelecem ama sizler etrafinizdaki