Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

crixus06

Finasterid kullandım ve sağlık durumum tepe taklak oldu! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

crixus06    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Yaklaşık 3 sene önce saç dökülmesi için finasterid kullandım günde 1.25 mg 4 e bölerek 1 yılın sonunda yan etkiler oluştu bende ilacı bıraktım ama geçmedi 2 yıldır devam ediyor gitmediğim doktor kalmadı hepsi kan değerlerime bakıp normal diyip yolluyor biraz araştırdıktan sonra pfs gibi bi durum varmış yabancı forumlarda okudum kesin bir ilacı olmadığı kesin bir çözümü olmadığını söylüyorlar bu sebeple bende hiçbir şey kullanmadım vücut kendini düzeltir diye ama olmadı. Bazıları HCG kullanıp iyileşmiş bu sebeple bende kullanmayı düşünüyorum pzt çrş cuma 250 IU şeklinde ama daha önce hiç enjeksiyon yapmadım kendime ve doktorlar reçete yazmıyor bu ilacı nasıl alabilirim ve enjeksiyonu nasıl yaparım ?

YAŞADIĞIM YAN ETKİLER:

• Peniste hissizlik.
  • Sabah  ereksiyonu olmaması kendiliğinden ereksiyon olmaması.
  • Kadınsı yağ alımı (göbekte,kalçada,üst bacakta)
  • Önceden saçlarım çok yağlı ve çok dökülüyordu ama artık kupkuru ve dökülmüyor.
  • Ciltte kuruluk.
  • Sürekli yorgunluk.
  • Enerjisizlik.
  • Anhedoni.
  • Depresyon.
  • Mutsuzluk.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Yaş 25
  • Boy 185
  • Kilo 85

Bu ilacı almadan önce 75 falandım ama hareketsizlikte var tabii daha önce spor geçmişim çok az oldu steroid vs hayatımda hiç kullanmadım.

KAN DEĞERLERİM:

• Kreatinin : 0,84  Referans Değeri : 0,55-1,25
  • Üre : 15 Referans Değeri: 7-20
  • Glukoz: 77 Referans Değeri: 70-105
  • LH: 2,84 Referans Değeri: 1.5-9.3
  • FSH: 3,87 Referans Değeri: 1.4-18
  • TSH: 1.2 Referans Değeri: 0.35-5.50
  • Total Testo: 326 Referans Değeri: 197-669
  • Serbest T4: 1.42 Referans Değeri: 0.89-1,76
  • Prolaktin: 18.65 Referans Değeri: 2.1-17.7
  • Trigliserid: 104 Referans Değeri:  <150 HDL Kolesterol: 46 Referans Değeri: > 40
  • LDL Kolesterol: 94 Referans Değeri: < 100 psa: 0,66 Referans Değeri: 0-4
  • Estradiol(e2): 23 Referans Değeri: 0-39
  • Serbest Testo: 10,36 Referans Değeri: 6.75-50 (sadece bu 2024 e ait).

Genel olarak değerlerim böyle Prolaktin hep referans aralığının bir tık üstü çıkıyor ama doktorlar 100 üzerinde değilse problem yok diyor, yaşıma göre testo düşük değil mi dedim normal dedi doktorlar bilmiyor bu durumla ilgili hiçbir şey çok çaresizim sizin tavsiyeleriniz neler olur. @metinav @Feladel

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bende 3 seneden beri proscarı 4'e bölerek kullanıyorum. Keşke başlamadan önce dht seviyeni ölçtürseydin en azından haftada 3 şeklinde kullanırdın. Muhtemelen ilaca başlamadan önce dht seviyen düşüktü sen bunu finasterid ile baskılayınca iyice düştü dolayısıyla yan etki yaşadın. Ben ara sıra libido azalması dışında hiçbir yan etki yaşamıyorum. Ereksiyonda, ruh halinde vs hiçbir sorunum yok ayrıca kellikte tersine döndü zaten. Post finasterid sendrom için dht türevi tablet steroid  (proviron) kullananlar var diye biliyorum. Steroidler konusunda daha bilgili olan arkadaşlar yardımcı olurlar. Onun harici ağırlık kaldırmanı, hareket etmeni ve düzenli d3, çinko alımı önerebilirim. Tongkat alinin dht üzerinde olumlu etkileri olduğunu duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum. İngilizcen varsa more plates more dates, doctor gary linkov, the hair loss show içeriklerine bakabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crixus06    0
Norvecli, Bir saat önce yazdı:

7 yıl önce yazmıştım bunu :) yazık olmuş

Yan etkiler geçmedi mi hocam bu sürede ve neler denediniz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crixus06    0

Çok sağolun hocam yabancı forumları çok okudum genellikle hcg yi kullanıyor insanlar sizce hcg yi provironla birlikte kullanmak mantıklı mı yoksa ayrı zamanlarda mı kullanılmalı ve kullanım süresi nasıl olmalı her ikisi için de @metinav

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276

Senin durumun Post Finasteride Sendrom(PFS) olarak geçiyor ve bilinen tedavi metodu yok maalesef çünkü sebebi hala tam olarak bilinmiyor. Finasteride'in metabolitlerinin uzun süre vücuttan atılmamasından dolayı olduğu düşünülüyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cherox    13
Norvecli, 4.08.2025 - 20:27 yazdı:

Hala aynı durumda mısın hocam ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferhat82    447
Norvecli, 4.08.2025 - 20:27 yazdı:

Hocam nasıl düzelttin acaba sistemi yardımcı olabilir misiniz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crixus06    0

@metinav hocam provironu hcg ile birlikte kullandım 3 hafta hcg yi 250 iu gün aşırı olmak üzere son dozumu da bu pazartesi vurup bugün kan verdim total testo 641 e yükseldi referans aralığı 197-669 ancak lh ve fsh düşmüş lh 0.62 referans aralığı 1.5-9.3 fsh 1.52 referans aralığı 1.4-18 e2 30 referans aralığı 0-39.8 cinsel anlamda çok fayda sağlamasa da ruh hali enerji vs anlamında olumlu oldu ancak şuan pct yapmalı mıyım onu bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276
crixus06, 47 dakika önce yazdı:

@metinav hocam provironu hcg ile birlikte kullandım 3 hafta hcg yi 250 iu gün aşırı olmak üzere son dozumu da bu pazartesi vurup bugün kan verdim total testo 641 e yükseldi referans aralığı 197-669 ancak lh ve fsh düşmüş lh 0.62 referans aralığı 1.5-9.3 fsh 1.52 referans aralığı 1.4-18 e2 30 referans aralığı 0-39.8 cinsel anlamda çok fayda sağlamasa da ruh hali enerji vs anlamında olumlu oldu ancak şuan pct yapmalı mıyım onu bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Hcg lh ı taklit eden bir madde ve başta testosteronu yükseltsede daha sonra baskılanmaya sebep oluyor lh ve fshın düşme sebebi bu. Proviron libido anlamında fayda sağlamadıysa sorun sadece dht olmayabilir çünkü proviron doğrudan dht reseptörlerine bağlanabilen bir madde ve 5-alfa redüktazdan etkilenmeden doğrudan çalışır. Prolaktinin ne durumda en son testinde prolaktin yüksekmiş değişiklik oldu mu ?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Winstrol,masteron,oxandrolone + testo bi belli bir süre kullanırdım böyle bi durumla karşılassam haftalık düşük dozda da hcg testo kullanırken. Saf DHT de olabilir DHT  türevi yerine. bizim eczanelerde varmı bilmiyorum varsa forumdaki arkadaşlar yazar heralde.

tarihinde steroidnediryahu tarafından düzenlendi
sadasdasdsa

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199

dht enanthate, dht propionate, andresterone enanthate, allepregnonalone twitterda bunları aratın.bunlar saf dht esterleri(türev değil). Andresterone ise dhtnin bir metoboliti. Dht %50 fiziksel %50 zihinsel ise andresterone %10 fiziksel %90 zihinsel denebilir bir benzetme yapılırsa. Pfs durumundan kurtulmak için bunları solo çalıştırıp veya testosterone yanında kullanıp başarı elde edenler var, ama hiç işe yaramadığını söyleyenlerde var. Bu arada bu ürünleri elde etseniz bile bir uzmandan yardım almak çok önemli çünkü dhtnin yüksek dozlarında adrenal bez yetmezliği benzeri yan etkileri var gibi görünüyor. 

Kesinlikle aratın bilgi alıcak birilerini bulabilirsiniz

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crixus06    0
berkay16, 4 saat önce yazdı:

Hcg lh ı taklit eden bir madde ve başta testosteronu yükseltsede daha sonra baskılanmaya sebep oluyor lh ve fshın düşme sebebi bu. Proviron libido anlamında fayda sağlamadıysa sorun sadece dht olmayabilir çünkü proviron doğrudan dht reseptörlerine bağlanabilen bir madde ve 5-alfa redüktazdan etkilenmeden doğrudan çalışır. Prolaktinin ne durumda en son testinde prolaktin yüksekmiş değişiklik oldu mu ?

Onu yazmamış doktor haftaya bidaha kan vericem orda belli olur şuan başka bişey kullanmayı düşünmüyorum lh ve fsh için pct yapmalı mıyım yaparsam nasıl yapmalı ne kadar doz ve süre kullanmam gerekir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.968
crixus06, 9 dakika önce yazdı:

Onu yazmamış doktor haftaya bidaha kan vericem orda belli olur şuan başka bişey kullanmayı düşünmüyorum lh ve fsh için pct yapmalı mıyım yaparsam nasıl yapmalı ne kadar doz ve süre kullanmam gerekir 

Gerek yok...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crixus06    0
metinav, 3 dakika önce yazdı:

Gerek yok...

teşekkürler hocam eski değerlerine döner mi lh fsh endişe etmeme gerek var mı, bir de ne kadar sürede döner 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: wifebeater
      Selamlar 400 mg only testo yapacağım herhangi bir saç problemiyle uğraşmamak adına dht bloklayıcı kullanacağım bu süreç boyunca finasterid mi kullanmalıyım yoksa dutasterid mi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler  kur sürecine zarar verir mi kullanmam?
    • Yazan: Norvecli
      Herkese merhaba norvecte yasiyorum yeni uye oldum bende vucud gelistirmeciyim kendimce øyle spor hayatimiz olsun diye ben 2016 da 9 ayligina finasterid adli sac døkulmesini durdurmasi adli ilaci kullandim yan etki olarak eriksiyon bozukluklari sperm azligi gibi ama prospektørunde bunlar yaziyordu ayrica biraktiginda yan etkilerin ortadan kalkacagini yaziyordu ancak malesef benim gibi yuz binlerce insan var eriksiyon zorluklari kalici etki yasiyan amerikan forumlarini inceledim kurtulan cok az olmus bende onlardan birisiyim belki kurtulamiycam cogu kisi testosteron takviyeleri felan denemis igne proviron clomid gibi ve kur yapan arkadaslar sac døkulmesi icin kullananlar da var galiba aranizda bir iki konu gørdum lutfen yapmayin sagliginizla oynamayin malesef bu ilac Fda tarafindan onayli...sac psikolojisi yuzunden benim gibi yuz binler magdur var hem turkiyede hem dunyda kur yapacak arkadaslara benden sadece dostca bi uyari bu ilaci kullanipta yan etki gørmedim demeyin ilaci biraktiktan sonra da bir anda cøken insanlar var yapmayin erkekliginizden olmayin malesef bu ilac beyin hasarlarina kadar yol aciyor benim gøzumde kullandiginiz igneler bu ilacin yaninda masum...herkese kolay gelsin hicbirsey gøzunuzu karartmasin saglik bir baska øzellikle erkeklik utancimdan ne hallerdeyim bilemezsiniz bunu buraya yazmamin tek bi sebebi var sac ekim forumlarinada yazdim benim hayatim karardi belki bilmiyorum belki duzelecem ama sizler etrafinizdaki
    • Yazan: baltalı hano
      Öncelikle merhaba ben 2. kürümde tren acetat, testo prop, oxandrolone, stanozolol kürüne girmeyi düşünüyorum yanında vitamin olarak nutraxin mens multi, selenium, omega3, folik asit, demir çinko, benexol, testo fuel kullanıyorum, saç dökülmesi için önereceğiniz bir şeyler var mı? İnternette herkes dutasterid (avodart) öneriyor dht bloker olarak, tren androjen bir ilaç dht bloker kullanırsak treni bloklamış olmaz mıyız. Teşekkürler.
    • Yazan: tanrınıngazabı
      Merhabalar, 500mg testesteron cypionate kullanıyorum haftalık. Kür öncesi saç dökülmem yoktu. Küre başlar başlamaz elime saçlarım avuç avuç gelmeye başladı. Kan testimde vitamin mineraller referans aralıkta. 5mg Finasterid tablet içtiğimde saç dökülmem aniden duruyor ancak cinsel işlev direkt 0 a iniyor ölüyor. DHT olmadığından dolayı cinsel istek ereksiyon vs tamamen yok oluyor depresifleşiyorum mallaşıyorum.
      Hem saçlarımı kaybetmeden hem de cinselliğimi kaybetmeden yok mudur bu işin çözümü?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.