-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kür dönemi ereksiyon halinde spermde gördüğüm kan oluşumu hk.
Oluşturan:
Aykut, in Sağlık Sorunları
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: ramazantacar16
Arkadaşlar herkese merhaba,
21 yaşındayım ve yaklaşık 8 ay önce önce kür yapmıştım ilk kurum 1. Ay haftalık 600 testo e. 2. Ay 500 testo 400 prima .3 Ay böyle devam ettim 3. Ayın yarısında bıraktım kuru PCt yaptım haftada 1 250iu preglin ve günde 2 klomen gunde 1 arimidex şeklinde 4 hafta boyle yaptım total testo 750 olmuştu fsh lh açılmıştı ereksiyon vs her şey iyiydi ama aradan aylar geçti son 2 3 aydır iyi beslenmeme rağmen spor vs ereksiyon 0 her şeyi denedim olmuyor testo düşüklüğü diyorlar çoğu insan ne yapmam gerek yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. @Rma @GHOST @hectordoyle @berkay16
-
Yazan: harngok
Merhaba arkadaşlar ben test primo masteron küründeyim 3. Ayım öncesinde 2 ay sadece testo kullandım ancak 2 haftadır garip bir şekilde ereksiyon sorunu yaşıyorum 2 hafta öncesine kadar natural halimden daha iyiydi cinsel istek arzu konusu ancak bir anda düşüş oldu randevu bulursam kan testi yaptırıcam randevu bulamıyorum normalde 21 günde bir hcg vurmamı söylemişti başlatan arkadaşım sonrasında bu kürde gerek yok dedi bende sadece ilaç vurarak devam ettim testis büyüklüklerim aynı ancak sadece tadafil vs ile ereksiyon olabilmeye başladım bu sorunun ortaya çıkması canımı sıktı ilk kürüm olduğu içinde bilgim yok yardım edermisiz? @Fuhrer @Rma
-
Yazan: Destroy9
Merhaba arkadaşlar,
2026 Nisan ayından itibaren haftada 5 gün olmak üzere fitness yapıyorum. Vitamin takviyeleri haricinde herhangi bir ilaç vs kullanmıyorum. Naturalim. 27 yaşındayım şuan 65.5 kg civarında seyrediyorum. Kan vermeden iki gün öncesinde vitamin takviyeleri ve spora ara verdim. İlk kanı aile hekimliğine sabah 9.30 civarında verdim. İkinci kanı yaklaşık 1-1.5 saat aralığında İzmir Şehir Hastanesine verdim. Kan değerlerimde ki bazı yerlerde farklılıklar mevcut sizin yorumlamanıza bırakıyorum.
1.5 aydır her gün kullandığım takviyeler;
Sabah: Vitaminler:** D3-K2, Omega 3 Balık Yağı, B Vitamin Kompleks, CoQ10. Öğle: C+D+Zinc efervesan, Elektrolit (antremanda suyun içine) Akşam: NAC 600, Magnezyum Kompleks.
-
Yazan: 6arrows
omuz enjeksiyonu sırasında kan kontrolünde enjeksiyona kan gelirse farklı bir noktaya aynı ilacı kan ile beraber enjekte etmek doğru mu? yoksa o ampül çöp mü oluyor
-
Yazan: whasancan
Hepinize iyi formlar, 3 4 ay önce BodyTech firmasına ait rad 140 kullanıyordum yaklaşık 1 ay kullandım. Sperm sayısı 4de 1ine indi ve rengi su gibi oldu, ereksiyon çok kötü hale geldi. Yeniden Rad140 kullanmak istiyorum yağlandım ve spora ara verdim yeniden kullanmak istiyorum. bu ereksiyon sorununu nasıl çözerim yanına ne eklemem lazım yardımcı olabilir misiniz lütfen
-