Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Testosteron+npp+masteron yeni dönem bulk kürü planlamam hk.

Önerilen İletiler

the_escobar    181

Herkese selamlar,

Kürde hedefim temiz büyümek olduğu için masteronun iyi iş yapacağını düşünüyorum. Normalde östrojenim yüksek olmadığından daha fazla baskılanma hissedersem masteron dozunu ona göre ayarlayacağım.

GÜNCEL KÜRÜM:

• Testosteron
  • Rimobolan

YENİ PLANLADIĞIM DEVAM KÜRÜM:

• 375mg test enanthate
  • 150mg npp
  • 300-400mg masteron enanthate

İlaçlar sağlam satıcıdan olduğu için npp dozu yeter diye düşünüyorum. Sizlerin de ekstra görüşü varsa beklerim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Masteron yerine primobolan temiz büyüme açısından daha iyi olur. Çünkü masteronun sağladığı sertlik biraz daha kozmetik, vasküleriteyi vs artırıyor ama bulk durumunda primoyu tavsiye ederim.

Daha önce bulk küründe masteron kullandım ve yeterince verim alamadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181

Rimo, masteronun neredeyse 2 katı fiyatına geldiği için zorluyor hocam. Belirtmeyi unutmuşum günlük 4ıu gh ile birlikte inanılmaz rakamlara çıkıyor :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.058
  • 150 mg npp pek birşey kazandırmayabilir 250-300 mg çok daha verimli olur
  • testo 375-500 mg yeterli
  • masteron 200-300 mg arası gayet iyi

bu kürü yapmışlığım var gayet iyi sonuçlar aldım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181

Hocam satıcı tanıdık, ben 300 kullanayım dediğimde fazla gelir adamı yamultur dedi. Bende ilk defa nor19 grubu kullanacağım. Bir de pzt-çrş-cuma enjeksiyon düşünüyorum npp için yeterli midir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.058
the_escobar, 1 dakika önce yazdı:

Hocam satıcı tanıdık, ben 300 kullanayım dediğimde fazla gelir adamı yamultur dedi. Bende ilk defa nor19 grubu kullanacağım. Bir de pzt-çrş-cuma enjeksiyon düşünüyorum npp için yeterli midir?

evet haftada 3 gün çok iyi olur sen bir başla 150 mg ile ama çok sanmıyorum seni tatmin edeceğini sonra 200 -250 mglere çıkarsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
SERKO, 2 dakika önce yazdı:

evet haftada 3 gün çok iyi olur sen bir başla 150 mg ile ama çok sanmıyorum seni tatmin edeceğini sonra 200 -250 mglere çıkarsın

çıkarım hocam affetmem 😁 Bu arada nppnin bağışıklığı ciddi düşürdüğü konusunda da bişeyler dendi, ne düşünüyorsun hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.058

npp için birçok şey söylendi ama ben hiçbirini yaşamadım açıkcası en büyük  kusuru karaciğerle fazla oynayabilir buna dikkat et kürüne enginar özü ve milk thistle ekle 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196

Bende 100 mg npp ekliyorum 100 mg ilk npp deneyimi için gayet iyi dediler bakalım görücez

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
SAMOtrophin, 54 dakika önce yazdı:

300 npp 300 mast 400 testo ile süper kütle koydum çok iyi kombinasyon

bizde hayırlısıyla bi başlayalım yazarım gelişmeleri

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    41
SAMOtrophin, 16.07.2025 - 14:11 yazdı:

300 npp 300 mast 400 testo ile süper kütle koydum çok iyi kombinasyon

Merhaba, deca yada npp kullanırken testesteron dozu bu iki ilaçtan daha fazla olması gerektiği savunuluyor deca dick muhabbetlerinden dolayı. Peki 300 npp için 375 mg testosteron yeterli midir? Tecrübeli arkadaşlar aydınlatabilirse sevinirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
parfait16, 27 dakika önce yazdı:

Merhaba, deca yada npp kullanırken testesteron dozu bu iki ilaçtan daha fazla olması gerektiği savunuluyor deca dick muhabbetlerinden dolayı. Peki 300 npp için 375 mg testosteron yeterli midir? Tecrübeli arkadaşlar aydınlatabilirse sevinirim.

benim güncel 300 npp, 375 testo kaç haftadır sıkıntı yaşamadım

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    73
parfait16, 29 dakika önce yazdı:

400mg npp 500mg testo alıyorum haftaya tahlil vericem. Paylaşırım seninle kankam. Libido şu anlık iyi.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    41
AnarchyZone, 50 dakika önce yazdı:

400mg npp 500mg testo alıyorum haftaya tahlil vericem. Paylaşırım seninle kankam. Libido şu anlık iyi.

Olur kankam takipteyim ne kadar çok bilgi o kadar iyi :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
the_escobar, 1 saat önce yazdı:

benim güncel 300 npp, 375 testo kaç haftadır sıkıntı yaşamadım

3 Hafta sonra başlayacağım 24 Haftalık kürümde 600 testo, 600 deca, 400 tren, ilk 60 gün 50 mg anadrol planlamıştım. Geçen kürümde 600 deca aldım 3 ay, tabikide mutlu etti eklemleri onarımı felanda fena değildi ama ben çok daha iyi bir sertlik ve çok kaliteli bir onarım bekliyordum. İstediğimi tam alamadığım için bu seferde 600 npp gidim dedim zaten ikiside aynı belki kısa ester olan daha iyi işlem yapar diye ama senin satıcı 300 adamı yamultur diyorsa 600’e ne diyecek acaba? Sence deca ile npp arasında ester farkı dışında fark varmı kanka?

tarihinde ArdaKarakurt tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
ArdaKarakurt, Bir saat önce yazdı:

3 Hafta sonra başlayacağım 24 Haftalık kürümde 600 testo, 600 deca, 400 tren, ilk 60 gün 50 mg anadrol planlamıştım. Geçen kürümde 600 deca aldım 3 ay, tabikide mutlu etti eklemleri onarımı felanda fena değildi ama ben çok daha iyi bir sertlik ve çok kaliteli bir onarım bekliyordum. İstediğimi tam alamadığım için bu seferde 600 npp gidim dedim zaten ikiside aynı belki kısa ester olan daha iyi işlem yapar diye ama senin satıcı 300 adamı yamultur diyorsa 600’e ne diyecek acaba? Sence deca ile npp arasında ester farkı dışında fark varmı kanka?

Düşündüğün planlama harbiden adamı fena yapacak bir planlama olmuş. Benim satıcının dediği 300 adamı yamultur lafı bana hiç koymadı. Uzun süredir 300 gidiyorum, evet etkileri aldım ama bence 300 üstüne çok rahat çıkılır. Tabi yinede bünyeden bünyeye değişir kimisi 150de kafayı yiyor. Sen önceden eğer 600 deca aldıysan, ilacın da harbi doluysa manyak hissetmen lazımdı o dozda. Eğer tekrardan uzun kür yapacaksan npp yerine yine deca tercih edilebilir diye düşünüyorum çünkü npp ile arasında öyle düşündüğün gibi bir fark olmaz, npp sadece daha hızlı hissettirir hemde 600mg npp dediğin haftalık 6ml ve sık enjeksiyon isteyecek, bir yerden sonra enjeksiyon bölgeleri çok doluyor ve hiç keyifli olmuyor, kendimden biliyorum. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
the_escobar, 3 saat önce yazdı:

Düşündüğün planlama harbiden adamı fena yapacak bir planlama olmuş. Benim satıcının dediği 300 adamı yamultur lafı bana hiç koymadı. Uzun süredir 300 gidiyorum, evet etkileri aldım ama bence 300 üstüne çok rahat çıkılır. Tabi yinede bünyeden bünyeye değişir kimisi 150de kafayı yiyor. Sen önceden eğer 600 deca aldıysan, ilacın da harbi doluysa manyak hissetmen lazımdı o dozda. Eğer tekrardan uzun kür yapacaksan npp yerine yine deca tercih edilebilir diye düşünüyorum çünkü npp ile arasında öyle düşündüğün gibi bir fark olmaz, npp sadece daha hızlı hissettirir hemde 600mg npp dediğin haftalık 6ml ve sık enjeksiyon isteyecek, bir yerden sonra enjeksiyon bölgeleri çok doluyor ve hiç keyifli olmuyor, kendimden biliyorum. 

Her zaman Pharmaqo kullandım bütün ilaçlarımı ancak deca yaptığım gün extra libido artıyordu. Hani bi işkillenmedim de değil acaba içinde testomu var diye ama eklem ağrılarımı kalıcı olarak kesmesede en azından kür içinde ağırlıklarımı arttırmama rağmen eklemlerim rahatlamıştı. Kanka ben 92 kilodayım 20 haftada 5-6 kilo kadar kas alsam 3-4 kilo yağ yaksam valla benden kralı yok. Çünkü yüksek kilolara çıkınca harbiden gelişim tıkanıyor cruise geçtim haftalık 200 testo alim dedim 2 hafta sürmedi mod enerji baya düştü mecbur 300 yaptım testoyu. Planladığım kürde haftalık 1.5 gr ilaç alıcam nerden baksan haftada en az 5 enjeksiyon demek baya bi vücut dolacak her gün enjeksiyon bi süre sonra bayıyor ama yapcak bişi yok. 20 Ekimde başlıycam o zamana kadar dinlendircem vücudumu yeni başlık muhakkak açarım zaten.

tarihinde ArdaKarakurt tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
ArdaKarakurt, 13 saat önce yazdı:

Her zaman Pharmaqo kullandım bütün ilaçlarımı ancak deca yaptığım gün extra libido artıyordu. Hani bi işkillenmedim de değil acaba içinde testomu var diye ama eklem ağrılarımı kalıcı olarak kesmesede en azından kür içinde ağırlıklarımı arttırmama rağmen eklemlerim rahatlamıştı. Kanka ben 92 kilodayım 20 haftada 5-6 kilo kadar kas alsam 3-4 kilo yağ yaksam valla benden kralı yok. Çünkü yüksek kilolara çıkınca harbiden gelişim tıkanıyor cruise geçtim haftalık 200 testo alim dedim 2 hafta sürmedi mod enerji baya düştü mecbur 300 yaptım testoyu. Planladığım kürde haftalık 1.5 gr ilaç alıcam nerden baksan haftada en az 5 enjeksiyon demek baya bi vücut dolacak her gün enjeksiyon bi süre sonra bayıyor ama yapcak bişi yok. 20 Ekimde başlıycam o zamana kadar dinlendircem vücudumu yeni başlık muhakkak açarım zaten.

Tamamdır kankam konuyu açınca takip ederiz 🙌🏽

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    734
ArdaKarakurt, 13 saat önce yazdı:

haftada 5-6 enjeksiyon yapıyorum, çok sorun olmuyor. Quad, kalça dönüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
Fuhrer, 6 dakika önce yazdı:

haftada 5-6 enjeksiyon yapıyorum, çok sorun olmuyor. Quad, kalça dönüyorum.

Ben sadece kalçadan vuruyorum kanka, çok bi sorun bende de olmuyorda bazen iki tarafında artık dolduğunu hissediyorum. 

the_escobar, 9 dakika önce yazdı:

Tamamdır kankam konuyu açınca takip ederiz 🙌🏽

Sen ne yaptın kanka yk-11 kullanacaktın varmı bi gelişme?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
ArdaKarakurt, 16 dakika önce yazdı:

Ben sadece kalçadan vuruyorum kanka, çok bi sorun bende de olmuyorda bazen iki tarafında artık dolduğunu hissediyorum. 

Sen ne yaptın kanka yk-11 kullanacaktın varmı bi gelişme?

Yk11i şuan sipariş etmedim hala para pharma siparişlerimi bekliyorum 10 gün falan oldu kargoda hala.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
the_escobar, 6 saat önce yazdı:

Yk11i şuan sipariş etmedim hala para pharma siparişlerimi bekliyorum 10 gün falan oldu kargoda hala.

Beklemeyide hiç sevmiyorum oldum olalı. Bence kanka yk-11 vereceğin parayla 1 kutu tren al haftada 200 tren ekle 10 hafta daha çok verim alırsın. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
ArdaKarakurt, 2 dakika önce yazdı:

Beklemeyide hiç sevmiyorum oldum olalı. Bence kanka yk-11 vereceğin parayla 1 kutu tren al haftada 200 tren ekle 10 hafta daha çok verim alırsın. 

Vallaha tamda onu düşünüyodum bu aralar biliyor musun 😅 yk11 145 dolar mı ne, o paraya 2 3 flakon tren gelir. Bulkta zaten npp full devam, bide bu para pharmanın ürünler sağlamsa yeni siparişe tren eklerim npp ile tren kombinlerim diye düşünüyordum ama tren hiç denemedim iki nor19 yan yana gelince bende nasıl tepki verir bilemiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
the_escobar, 2 dakika önce yazdı:

Vallaha tamda onu düşünüyodum bu aralar biliyor musun 😅 yk11 145 dolar mı ne, o paraya 2 3 flakon tren gelir. Bulkta zaten npp full devam, bide bu para pharmanın ürünler sağlamsa yeni siparişe tren eklerim npp ile tren kombinlerim diye düşünüyordum ama tren hiç denemedim iki nor19 yan yana gelince bende nasıl tepki verir bilemiyorum

3 Ay 600 deca 300 tren bende damarlanmayı başlattı. Normalde zerresi yoktu damarın ama şuan kollarım biraz görünüyor. Şimdi 6 Ay kadar 600 deca 400 tren gidicem umarım ölmem 🤣🤣

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: skyG
      Herkese merhaba.
      22 Yaşındayım 173 boyundayım , takribi 7 senedir vücut geliştirme ile ilgileniyorum tabi bu sürecin çoğunluğu bilinçsiz bir şekilde iradesiz ve disiplinsiz bir yol izledim. 2025 yılında yaz tatiline gitmeden önce yaklaşık olarak 3 ay boyunca bilinçsiz bir diyet ile 78 kilodan 65-67 kilo bandına düştüm. Oldum olası iştah problemleri yaşayan birisiyim ve bu kilolara düşerek toparlanamamak mental olarak çok etkilenmiştim. Toparlanmak için forumda uzun süredir araştırmalar yapıyordum önceki enjeksiyon tecrübemden kaynaklı sarms başlıklarının çoğunu merak sarıp okumaya başladım ve bunun sonucunda sarmslara yönelmeyi seçtim. Burak Hocamla iletişime geçip merak ettiğim sorularımı zamanını ayırıp detaylıca cevapladı kendisine çok teşekkür ederim. Konuşmamızın sonucunda Mk677-Rad140 mix ürününü 8 hafta boyunca kullanmaya karar verdik.
      KÜR İÇERİĞİ:
      Noxy Lab Mk677-15mg Rad140-15mg ANTRENMAN PROGRAMIM:
      Upper-Lower-Off-Upper-Off-Omuz&Kol-Off
      MCT GRUPLARIM:
      Nac600 Çinko Omega3 Multivitamin C Vitamini Kür Sürecim (İlk 4 Hafta)
      Beslenme olarak 400 gram karbonhidrat 150 gram protein ve 40 gram yağ ile makrolarımı oluşturdum tabi iştah problemlerimden kaynaklı bu süreç kusursuz gitmiyordu, çoğunlukla karbonhidrat hedefinin altında kalıyordum 300-400 bandında diyebiliriz. Antrenmanlarım çok güzel geçiyordu toparlanmamda aynı şekilde (belki psikolojik olarak). İlacımın bitişinde bir kaza sonucu avucumdaki yaradan ötürü 2 hafta antrenmanlara ara vermiştim ve nerdeyse yemek yemiyordum 2. İlaca başlayamadım bu süreçte.
      Kür Sürecim (Son4 Hafta)
      Sakatlığımdan sonra kendimi hızlıca toparlayıp beslenmemi ve antrenman düzenimi tekrar oturttum. 400-500 gram karbonhidrat 170 gram protein 50 gram yağ ile beslenmeye özen gösterdim ilk iki hafta. Bu süreçte ağırlıklarım çok güzel arttı ve gramajlara rağmen derim çok sıkıydı karın kaslarım çok net gözükür biçimdeydi. (6. Haftadan itibaren) aynı makrolar ile devam ediyordum fakat iştahım asla kapanmıyordu öğünlerimi bitirsem bile bu yüzden tatlılara ve abur cuburlara yöneldim. Temiz bir şekilde devam etseydim belki sonuç çok daha tatmin edici olabilirdi. Güç artışım çok ciddi artmıştı kaslarım ağırlığı rahat bir şekilde kaldırabilse bile eklemlerimdeki baskı bazen beni çok etkileyebiliyordu.

(Şubat ve mart ayının ocak ayına göre bu sapmasının sebebi bacak günlerine eksik gitmemden ötürü)
      Başlangıç Formum: 65Kg

Güncel Formum:75Kg

Bu süreçte @Loving hocama çok teşekkür ederim destekleri için. Sonraki süreç için tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim veya süreç içinde yaşadıklarım hakkında sorularınız varsa cevaplamakla çok mutlu olurum.
    • Yazan: NilahSom
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kür planlamam hakkında yardımcı olur musunuz? Yaklaşık 3 aydır ilaç kullanmıyorum bulk yapmayı düşünüyorum
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.80 Kilo: 77 Yağ: %15 KÜR İÇERİĞİM:
      1-15 Hafta 500 mg Test Enanht 1-15 Hafta 500 mg Boldenon 5-15 Hafta 300 Npp 6-10 Hafta 30Mcg İgf Lr 3 Günlük 4ui gh KAN TEST SONUÇLARIM:

ÜRÜNLER:

FORM:

Konuya katılım gösteren fikir, düşünce ve tavsiyelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: es44bum
      Yeni bi küre girmeyi düşünüyorum marka olarak çok kararsızım;
      OPTIMUM PHARMA OVERDOSE HELLAS (Daha önce kullandım) KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Prrimobolan Oxandrolone SORULARIM:
      Bu kür planlaması için fikirleriniz nelerdir? Markalar hakkında fikriniz nedir? Konuya katılım gösteren fikir, düşünce ve yorumlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Zerdust
      Bulk kürü yapmak istiyorum 3-4 aylık bir kür düşünüyorum ve aylık olarak kür için 5-6 arası para ayırabilirim.
      İLK KÜR DENEYİMİM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Ancak aldığım firmanın bir kaç olayı çıktı ve aldığımız boldenin saflık oranı çok düşük olduğunu öğrendim. O ilk kürümden açıkçası birşey anlamadım ağırlıklarım arttı kilom arttı ama her zaman içimde sanki birşey yanlış yapıyormuşum gibi geliyordu ondan dolayı ikinci kürümde sizden yardım almak istedim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 19 Kg: 69 Boy: 1.70 Sizce nasıl bir plan izlemeliyim biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.
    • Yazan: Jumalus
      Uzun süredir spor yapıyorum ve çok kez kür yapıp bıraktım tabi bunlar düzenli ve sürekliliği olmadığı için bir yere varamadım tabi ki hacim aldım ama kür bittikten sonra ne beslenme ne antrenman yaptım 4 aydır ne spor yapıyorum ne de ilaç kullanıyorum sizden istediğim bana yardımcı olmanız aklımda ki beslenme ve antrenman programını buraya atmak istiyorum ve tabi ki kür planlamasını hocalarım yardımcı olursa çok sevinirim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Güncel kilom 102  Hedef kilom 115-120 kilo arası  Boy 188 KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Deca Anapolon Boldenon Mgları hocalarım sorduğunda detaylı şekilde açıklarım amacım olabildiğince kütle ve güç kazanmak o yüzden anapolon ekledim başka hocalarımın fazla sulanıp yağlanmadan büyümeye yardımcı olacak kür fikirlerine açığım.
      BESLENME PLANIM:
      KAHVALTI:
      6 yumurta beyazı  150gr yulaf  400lt süt 1 muz 1 yemek kaşığı bal 30gr fıstık ezmesi P: 65gr C:150 F:40 1.100 kalori ARA ÖĞÜN:
      80 g yulaf 1 muz 1 ölçek whey 400 ml süt 40 g fıstık ezmesi 1 YK bal P: 40 C: 110 F: 25 800 kalori ÖĞLE YEMEĞİ:
      250 g tavuk göğüs 150 g pirinç (çiğ) 15 g zeytinyağı Sebze P: 65 C: 110 F: 20 900 kalori AKŞAM YEMEĞİ:
      220 tavuk 480gr 120 g bulgur 10 g zeytinyağı Sebze P: 60 C: 80 F: 30 850 kalori GECE YEMEĞİ:
      300 g yoğurt / lor 40 g ceviz / badem P: 30 C: 20 F: 27 500 kalori ANTRENMAN ÖNCESİ:
      3 dilim tam buğday ekmek 1 YK fıstık ezmesi 1 muz Kahve P: 18 C: 80 F: 15 500 kalori ANTRENMAN SONRASI:
      1.5 ölçek whey 150 g pirinç / makarna 1 YK bal P: 45 C: 120 F: 3 700 kalori Toplam su 5.5–6.5L VİTAMİN VE SUPPLEMENTLER:
      Zma Citrulline Malate Taurine Creatin Beta alenin D3 vitamin  Magnezyum  Çinko  Multivitamin  B12 vitamini  C vitamini  E vitamini  K vitamini  ANTRENMAN PLANLAMASI:
      Gün 1 — Göğüs 
      Bench — 4×6–8 Incline BB — 4×8 Incline DB — 3×10 Chest Press — 3×12 Cable Fly — 3×15 Pec Deck — 3×15 Gün 2 — Sırt 
      BB Row — 4×8 T-Bar — 3×10 Pulldown — 4×10 Cable Row — 4×12 Straight Arm — 4×15 Gün 3 — Quad (20 set)
      Squat — 4×6–8 Leg Press — 4×10 Hack — 3×10 Split Squat — 3×10 Extension — 3×15 Calf — 3×15 Gün 4 — Omuz  DB Press — 4×8 Machine Press — 3×10 Lateral — 5×15 Cable Lateral — 4×15 Rear Fly — 3×15 Face Pull — 3×15 Gün 5 — Arka Bacak 
      RDL — 4×8 Lying Curl — 4×10 Seated Curl — 4×12 Hip Thrust — 3×10 Glute Bridge — 3×12 Calf — 2×15 Gün 6 — Kol (18–20 set)
      Close Grip — 3×8 Pushdown — 3×12 Overhead Ext — 3×15 BB Curl — 3×8 Incline Curl — 3×10 Hammer — 3×12 Gün 7 — Dinlenme

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.