Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Jöhtürk

Kürümün 15.Haftası kan testi hk.

Önerilen İletiler

Jöhtürk    62

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy : 1.81
  • Kg : 97

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enanthate 500mg (iran ve overdose)
  • Boldenon 500mg (overdose, glin)

Kürümün 9.haftasından beri overdose bolde testo, glin bolde ve iran testo kullanıyorum. yaz mevsiminin gelmesi ile iştahım kesildi. çocukluğumdan gelen bir lanet olası hastalık diyelim. yaz başladığından beri mecburiyetten kürümde kas hacmi ve yağ yakımı definasyon olarak ilerliyorum. 3000 kalori sabit alıyorum. kan testlerime göre durumlar nasıl? kürü gittiği yere kadar devam ettirmek istiyorum ya da 24 hafta sonunda 1 ay only testo gidip kış sezonuna doğru deca testo kürüne girmek istiyorum. bu yüzden boş yere pct yapmak istemiyorum. 

Son 5 gündür ilk idmanımı dün hafiften atabildim. güneş yanığı sebebiyle antrenman yapamadım, crp değeri bu yüzden yüksek olabilir, hala yanık yaraları ve su toplaması var. 

ilaçlara gelirsek ne ağrı ne ödem sorunu yaşıyorum. bundan önce science pharmachem kullanıyordum, ödem yapmıyordu ama 3 gün topal geziyordum. overdose, glin ve İran testoda ne ağrı ne ödem yaşadım. bacaktan turuncu uç ile enjeksiyon yapıyorum.

Kan testine göre dikkat etmem, düzeltmem gereken yerler nelerdir? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

IMG_20250714_141014.jpg IMG_20250714_140955.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    322

Östrojen çok düşük ai kullanmıyosun demi ? Ldl ve trigliserit muhtemelen östrojenden bu hale gelmiştir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62

koruyucu ve vitamin olarak kullandıklarım

• 1 avuç deve dikeni tohumu
  • magnezyum, selenyum mix
  • çinko
  • d3k2 damla
berkay16, 14.07.2025 - 14:45 yazdı:

Östrojen çok düşük ai kullanmıyosun demi ? Ldl ve trigliserit muhtemelen östrojenden bu hale gelmiştir.

hayır hocam ekstra birşey yok. boldeyi 400e çeksem nasıl olur acaba? düşük e2 belirtiside yok şuan bilemedim. Bu da 2 ay öncesi mayıs ayı, science pharmachem ile olan testim. @berkay16

Screenshot_2025-05-09-10-47-01-875_cn.wps.xiaomi.abroad.lite-edit.jpg

östrojen için dozaj ayarlaması yeterli olur mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62

Herkese merhabalar, sağlıklı sporlar dilerim. Bugün takviye yazdırmak için dahiliyeye gittim. 1 hafta önceki kan testlerimi gördü, böyle gidersen yakında diyalize girersin, böbreklerin hasar almış, protein alımını düşür, steroidi kes dedi. @metinav @Askabar

kreatinin 1.35

egfr 69

sporcularda bu değerlerin esnediğini, özellikle kürdeyken referansı geçtiğini biliyorum. günde 3.5 4 litre su tüketiyorum. kreatin takviyeside kullanıyorum. değerli abilerimin ustalarımın yorumlarını merak ediyorum. çok teşekkürler.

Screenshot_2025-07-18-01-38-35-952_com.google.android.apps.docs.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197

Abartılcak bisey yok suyu bol iç kreatin degerini düzeltmenin en iyi yolu ama kas kütlesiyle de alakalı doktorlar biraz abartıyor e2 düsük bolde kaynaklı ilaçlar steril değil zaten crp de yüksek overdose kendimde aldım bidaha tercih etmicem bi ünite kan vermen de iyi olur hemoglobin yuksek

tarihinde Ferdikra tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.630

Onun ben diplomasına laf edecem olmayacak. Senden 24 saatlik idrar almadan idrar testinde protein kaçağı görmeden yada sistanin c testi yapmadan nasıl böyle konuşabiliyor. Değerlerin kürde olan bir bireye göre gayet normal. Bu tip doktorlar ya hiç bir şey biliyor yada senin bilgisiz olduğunu görüp seni bir şeylerden vazgeçirmek için böyle konuşuyorlar. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SAMOtrophin    50

hoca abartmış, tamamen temiz diyemeyiz ama sonuçta global çevrede tehlikeli olduğu kesinleşmiş şeyleri kullanıyoruz, değerler birkaç rakam yükselebilir 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
Ferdikra, 3 saat önce yazdı:

Abartılcak bisey yok suyu bol iç kreatin degerini düzeltmenin en iyi yolu ama kas kütlesiyle de alakalı doktorlar biraz abartıyor e2 düsük bolde kaynaklı ilaçlar steril değil zaten crp de yüksek overdose kendimde aldım bidaha tercih etmicem bi ünite kan vermen de iyi olur hemoglobin yuksek

hocam crp güneş yanığımdan dolayı öyleydi o tarihte, bayağı iltihaplı su topladı. e2 için ise boldeyi 350ye düşürdüm. bu hafta içi kan vereceğim. çok teşekkür ederim.

Askabar, 20 dakika önce yazdı:

Onun ben diplomasına laf edecem olmayacak. Senden 24 saatlik idrar almadan idrar testinde protein kaçağı görmeden yada sistanin c testi yapmadan nasıl böyle konuşabiliyor. Değerlerin kürde olan bir bireye göre gayet normal. Bu tip doktorlar ya hiç bir şey biliyor yada senin bilgisiz olduğunu görüp seni bir şeylerden vazgeçirmek için böyle konuşuyorlar. 

valla öyle hocam can sıktı ister istemez. bi sussada gitsem diye bekledim. 😃

SAMOtrophin, 12 dakika önce yazdı:

hoca abartmış, tamamen temiz diyemeyiz ama sonuçta global çevrede tehlikeli olduğu kesinleşmiş şeyleri kullanıyoruz, değerler birkaç rakam yükselebilir 

çok teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.977

Östrojeni fazla düşürmüşsün...Aromataz önleyici kullanıyorsan bırak...

Kan miktarın üst sınıra yaklaşmış, bu nedenle demir rezervlerin alt seviyelere düşmüş.Takviye etmelisin ve bir ünite kan vermen de yararlı olur...

Kreatin kullanmayı bırakmalısın, bu böbrek değerlerini bozuyor, doktoru endişeye sevkeden sebep genelde bu.Onun dışında böbrek destekleri var suplement olarak; onlar da faydalı olur, yada bol mineralli veya limonlu su...

Ldl kolesterol yükselmiş, bu etkisi dengelemek için dışarıdan hdl desteği besinler almalısın.En kolayı balık yağı, yada 500 mg tamponsuz niasindir...

Onun dışında kilon fazla ve kilo vermeyi kolaylaştırmak için metabolizmayı hızlandırmak amaçlı tiroidleri hızlandırmayı düşünebilirsin.Ben olsam yapardım, yine senin bileceğin bir şey...Bu sıcakta zayıflatıcı yağ yakıcı maddeler vucut sıcaklığını aşırı attırır ve sıkıntılı zamanlar yaşatabilir.Ama troid destekleri bazal metabolizmayı arttırıyor ve böyle zorlamaz...

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
metinav, 1 saat önce yazdı:

Kan miktarın üst sınıra yaklaşmış, bu nedenle demir rezervlerin alt seviyelere düşmüş.Takviye etmelisin ve bir ünite kan vermen de yararlı olur...

Kreatin kullanmayı bırakmalısın, bu böbrek değerlerini bozuyor, doktoru endişeye sevkeden sebep genelde bu.Onun dışında böbrek destekleri var suplement olarak; onlar da faydalı olur, yada bol mineralli veya limonlu su...

Ldl kolesterol yükselmiş, bu etkisi dengelemek için dışarıdan hdl desteği besinler almalısın.En kolayı balık yağı, yada 500 mg tamponsuz niasindir...

Onun dışında kilon fazla ve kilo vermeyi kolaylaştırmak için metabolizmayı hızlandırmak amaçlı tiroidleri hızlandırmayı düşünebilirsin.Ben olsam yapardım, yine senin bileceğin bir şey...Bu sıcakta zayıflatıcı yağ yakıcı maddeler vucut sıcaklığını aşırı attırır ve sıkıntılı zamanlar yaşatabilir.Ama troid destekleri bazal metabolizmayı arttırıyor ve böyle zorlamaz...

abi herhangi bir ai kullanmıyorum, tamamen bolde kaynaklı. boldeyi 500den 350ye düşürdüm.

demir takviyesi için gitmiştim dahiliyeye, eksiklik mevcut.

kür harici kullandıklarım magnezyum, çinko, d3k2, deve dikeni tohumu, haftada 2 saw palmetto. balık yağını 2 haftadır kullanmıyorum onada tekrar başlayacağım. hafif göbek bölgesinde şişkinlik harici kilom yok aslında. dediklerini dikkate alacağım çok teşekkür ederim abi. etiketlemeyide otomatik yapmış yeni görüyorum 🙏

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
ENFAL, Bir saat önce yazdı:

Hocam bu ilaçlar sizde ne zaman açıldı?

hocam 13 14 hafta civarı boldenin etkisini görmeye başladım. kafada doluluk, nefes darlığı, merdiven çıkarken zorlanmalar, boyun ve göğüs arası terleme, yüz bölgesinde burun etrafında beyaz uçlu küçük sivilceler, yüzde yağlanma, antrenmanda %20 dayanıklılık artışı, güç artışı, uyku problemleri. 

tarihinde Jöhtürk tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    100
metinav, 14 saat önce yazdı:

Hocam tiroidleri hızlandırmak için ne kullanabiliriz ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bexber    8

Bir tıp öğrencisi olarak tıbbi bilgilerimi paylaşayım öncelikle hct hematokrit 52 kürde dahi olsan üst sınırdır kesinlikle ilk iş bir ünite kan vermeniz gerekiyor boldenone gibi bileşikler eritropoezi ciddi şekilde uyarır bu kaçınılmazdır ama flebotomi veya bir kızılay şubesine kan bağışı kesinlikle yapmanız gerekiyor şuan kan kıvamınız balçık gibi ya da bal gibi düşünebilirsiniz daha iyi anlamak için yoğun yani kanınız e hal böyle olunca dolaşım ciddi sekteye uğruyor nefes nefese kalmalar yorulmalar buna bağlı ayrıca bebek aspirini de kullanın boldenone kürlerinde kanı inceltir rahatlatır onun dışında testo boldenone oranına bağlı östrojen düşüklüğü var boldenone un dozunu biraz düşürerek bunu düzeltebilirsiniz onun dışında e gfr yaşa bağlı ve Küre bağlı düşmesi normaldir 60 ın altı şüphe uyandırır sistatin c testi ve 24 saatlik idrar proteini ölçümleri kürdeki birisi için daha sağlıklı sonuç verir kreatinin ve e gfr yanıltıcı olabilir ama yine de kesin bir şey söyleyemeyiz iyidir kötüdür diye sistatin c ve 24 saatlik idrar proteini gerekli onlara baktırmanızı öneririm ayrıca kan çok yoğun olduğu için düşünün düşünün bir bal ne kadar sürede akar bir su ne kadar sürede akar gfr dediğimiz şey glomerüler filtrasyon hızı yani süzülme hızı kan yoğun olunca haliyle yavaşlaması normal onun dışında nacizane tavsiyem epa+dha toplamı en az 3 gr olacak şekilde balık yağı tüketmeniz ldl yi genel anlamda lipid profilini düzeltmek için çok önemli kürde bozulması normal testosteron bozan bir numaralı ajan burada yapacak bir şey yok eğer düzelmezse statin kullanmanızı öneririm uzun vadede kalp damar sağlığı için söylediklerim dışında bir sıkıntı görünmüyor 

• Beğen 3
  • Şerefe 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62

hocam değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim çok sağolun. boldenone u 350mg düşürdüm. elimde ecoprin var kullanabilir miyim? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bexber    8

Boldenone düşürmeniz iyi olmuş testo/boldenone oranı önemli genelde 5/3 derler ama kişiden kişiye değişir ezbere iş yapmamak lazım testoyu da yükseltebilirdiniz tercihinize göre ecoprini de mide rahatsızlığınız yoksa kullanmanız iyi olur özellikle boldenone içeren kürlerde 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eaheryerdr    29

Kan verdin mi? Kanin aşiri yoğunlaşmiş normalde kür bittiğnde kendi kendine düşüyor bu değerler ama sen kürü bitirmedin kan vermen gerekiyor vereme kadarda bebeaspirini kullan şakaya gelmez yogunlaşmiş iyice

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
eaheryerdr, 5 saat önce yazdı:

Kan verdin mi? Kanin aşiri yoğunlaşmiş normalde kür bittiğnde kendi kendine düşüyor bu değerler ama sen kürü bitirmedin kan vermen gerekiyor vereme kadarda bebeaspirini kullan şakaya gelmez yogunlaşmiş iyice

cuma günü vereceğim hocam. en son 4 ay önce vermiştim.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: trenhex
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün kaçıncı haftasında olduğumu bilmiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 750mg Deca durabolin 750mg Kullanıyorum marka nessie tahlillerin hepsi çıkmamış devamı çıkınca atarım muhtemelen demir eksikliği var, aklıma takılan bi soru var alt niye bu kadar yüksek çıkmış normalde 40-50 çıkardı zphc kullandığım dönemler.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Sönmezzz
      Merhaba 
      Testo ve masteron  4 aylık kür sonu tahliller ektedir. Sizce durum nasıl değerlendirebilir misiniz? Trt devam edeceğim yaz boyunca.

• Yazan: Buğrahan13
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme girdim ve kürümün 9. haftasındayım. Kan testi sonuçlarıma bakıldığından boldenon çalışıyor mu?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 300mg KAN TESTLERİM:

• Yazan: Kaslıadam
      Merhabalar değerli arkadaşlar kıymetli hocalarım.
      2025 ocakta ilk kür serüvenime başladım, bu zamana kadar blast cruise şeklinde 3.kürümü 2 hafta önce bitirdim. 
      KÜR İÇERİĞİM:
      1.kür bolde testo 20 hafta  2.kür npp testo 12 hafta 3.kür npp 8 hafta bolde testo 18 hafta Son mevcut kürümün son 1 ayı beslenme uyku ve enjeksiyon günlerinin şaşması nedeniyle verimsiz geçti. Eşimin hastaneye yatması sebebiyle mecbur kaldım. Şimdi 2 haftadır haftada çarşamba tek enjeksiyon olarak 250 mg iran testo alıyorum. İran testo şu tarihleri uidleri sabit aynı rakam olandan ve tam dolu değil farkındayım. Kürümde nessie anaboliklerini ve panpharma test enant kullandım ve kür içi hep doluydu. Kan testlerimi yorumlarsanız sevinirim. Henüz çıkmamış testlerde var. Bir süre only test gidip pct yapmak istiyorum fakat bilgim sınırlı. 
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Batarya
      Herkese iyi günler sağlıklı günler arkadaşlar,
      Öncelikle geçen hafta Balkan Cup Yarışmasında Musculer Fizik kategorisinde 2. Lik elde ettim bu başarımın altında hepinizin emeği var buradaki konulardan çok faydalandım çok bilgilendim elimden geleni yaptım hepinizden Allah razı olsun teşekkür ederim. Yarışmam biteli 1 hafta oldu ve bugün kan testi verdim sonuçlarını yorumlar mısnız ona göre bir yol planı çıkaracağım. Teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.