Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

asosyal

Rad-140 pct gerektirir mi?

Önerilen İletiler

asosyal    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Bir kaç ay önce bir tane instagram içerik üreticisinden rad-140 almıştım pct gerektirmez falan demişti bana internette de gerekir gibi yazılar okudum hala kullanmadım o yüzden bide ürünün boş olmasından korkuyorum etkisi olmadığı halde zararlı olabilir diye sizin görüşlerinizi merak ettim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

asosyal    1
Fıratkskn, Bir saat önce yazdı:

8 10 haftaya kadar pct gerekmez hocam mct yaparsın çeşitli koruyucu ve vitaminlerle.

hocam mct kavramını bi tık açma şansınız varmı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
asosyal    1
the_escobar, Bir saat önce yazdı:

markası neydi? eğer içinde gerçekten rad140 varsa, 8 hafta kullanımda pct gerektirmez.

markasını yazmak sıkıntı olmicaksa grimlabs diye bi markaydı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.057

kaç hafta kaç mg kullandın ? grimlabs kötü marka değil çalışıyor ürünleri 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    404

Rad-140 almaya başladığın andan itibaren 1 ay içerisinde 500 olan teston 50-100lere geriler eğer pct yapmak istemezsen düşük testonun etkilerini yaşarsın 1-2 ay içinde toparlanır pct kan testleriyle belli olur şahsen hiç bir sarms kürümde pct yapmadım ama 1-2 ay düşük testonun getirdiği etkilerle gezmeye hazır ol

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
asosyal    1
SERKO, 4 saat önce yazdı:

kaç hafta kaç mg kullandın ? grimlabs kötü marka değil çalışıyor ürünleri 

henüz kullanmadım ama 1 ay 10mg kullanmayo dusunuyorum

EmreGundi, 12 dakika önce yazdı:

Rad-140 almaya başladığın andan itibaren 1 ay içerisinde 500 olan teston 50-100lere geriler eğer pct yapmak istemezsen düşük testonun etkilerini yaşarsın 1-2 ay içinde toparlanır pct kan testleriyle belli olur şahsen hiç bir sarms kürümde pct yapmadım ama 1-2 ay düşük testonun getirdiği etkilerle gezmeye hazır ol

daa veya testojack gibi urunlerle desteklersem daha kisalirmi o sure

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.057

rad -140 bitince benim bitkisel kür yada tribülüs kullanabilirsin 10 mg 8-10 hafta baskılamaz testonu

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bodybuildtr    0

Merhaba forumu yeni buldum uzun zamandır Rad140+Mk677+Oxandrolone kombinasyonu yapmayı planlıyordum.Testoyu çok baskılar gibi şeyler duydum 8hafta kullanmayı düşünüyorum aklımda bi marka yok yurtdışından getirtmeyi planlıyorum. Testo düştü diyelim kür sonunda bunu nasıl toparlarız pct nedir ve nasıl yapılır bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.

1yıldır aktif spor yapıyorum öncedende geçmişim var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    66
bodybuildtr, Bir saat önce yazdı:

Merhaba forumu yeni buldum uzun zamandır Rad140+Mk677+Oxandrolone kombinasyonu yapmayı planlıyordum.Testoyu çok baskılar gibi şeyler duydum 8hafta kullanmayı düşünüyorum aklımda bi marka yok yurtdışından getirtmeyi planlıyorum. Testo düştü diyelim kür sonunda bunu nasıl toparlarız pct nedir ve nasıl yapılır bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.

1yıldır aktif spor yapıyorum öncedende geçmişim var.

Merhaba, öncelikle yaşın gereği yapmanı önermem.

Hayriyeten bunun için konu açsan daha uygun olur. Evet testosteron konusunda sorun yaşayacağın için pct yapman gerekicek. 

Pct hormon kullanımları sonrası vücudu eski haline yani doğal döngüyü tekrardan çalıştırmak amaçlı yaptığımız yöntem gibi düşün.

Forumda birçok konu var, biraz daha dolaşıp iyice bilgi al. Hayriyeten kullandıklarının kalıcı olmayacağını, bırakınca çoğunun gideceğinin de farkında ol!

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    58
pablito1616, 56 dakika önce yazdı:

bu tarz ürünlerinin orjinalinin bu ülkede bulunduğuna ben hiç inanmıyorum büyük oranda

Var kral ama önce markayı satan kişiyi markanın kendi orjinal sitesinden sorup doğrulamak gerekiyor mail olur WhatsApp olur insta DM olur ben bir iki defa deneyip aldım doluydu ilaçlar 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pablito1616    6
Yasar, 5 dakika önce yazdı:

Var kral ama önce markayı satan kişiyi markanın kendi orjinal sitesinden sorup doğrulamak gerekiyor mail olur WhatsApp olur insta DM olur ben bir iki defa deneyip aldım doluydu ilaçlar 

doğrulama işinin bile çakmasını yapıyolar maalesef 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    404
pablito1616, 1 saat önce yazdı:

bu tarz ürünlerinin orjinalinin bu ülkede bulunduğuna ben hiç inanmıyorum büyük oranda

Öyle bir var ki ama değer mi o paralara düşünmek lazım 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    58
EmreGundi, Bir saat önce yazdı:

Öyle bir var ki ama değer mi o paralara düşünmek lazım 

Geçen baktigim 3 sarms günde 2 kapsül kullaninca 1 ay yetiyor ve fiyatı 13500 TL yanina birde oxandrolone eklersek 16000 TL oluyor

pablito1616, 1 saat önce yazdı:

doğrulama işinin bile çakmasını yapıyolar maalesef 

Grimlabs redbox suplements lawless labs benim deneyip de çalıştığını gördüklerim ama redbox yk11 8 ay sivilce yaptı 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owlimagine    12
Yasar, 6 saat önce yazdı:

Geçen baktigim 3 sarms günde 2 kapsül kullaninca 1 ay yetiyor ve fiyatı 13500 TL yanina birde oxandrolone eklersek 16000 TL oluyor

Grimlabs redbox suplements lawless labs benim deneyip de çalıştığını gördüklerim ama redbox yk11 8 ay sivilce yaptı 

yaşar mk677 lawless dan etkilerini ne zaman görmeye başladın sen sanki kullanmıştın diye hatırlıyorum şimdilik geceleri yatmadan önce alıyorum mk yı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    58
owlimagine, 13 saat önce yazdı:

yaşar mk677 lawless dan etkilerini ne zaman görmeye başladın sen sanki kullanmıştın diye hatırlıyorum şimdilik geceleri yatmadan önce alıyorum mk yı

Ben antrenman öncesi kullanmaya başladım 5  güne ağırlık artışı falan başladı ama şu anda creatin bile kullanmiyorken arada 10 kg fark var benchde falan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.057

Beyler abartmayın üç kuruşluk orjinal sarmsları peptidleri neden bulamayasın bu kadar büyütmeyin gözünüzde 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.057

lawless ve grin labslar orjinal diğer markaları kullanmadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.057

ürünleri orjinal etkisini kullanmadan bilemezsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Altay1995
      Arkadaşlar merhaba,
      Kür olarak bu kombinasyonu kullanmayı düşünüyorum , sizin de fikir ve görüşlerinize değer veriyorum yardımcı olur musunuz , kullanan var mı sizce etkili olur mu?
      PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİ:
      GW-501516 LGD-4033 MK-677 RAD-140  Bana ne kazandırır +sı -si  ne olur merak ediyorum teşekkürler.
    • Yazan: skyG
      Merhaba arkadaşlar, 19.03.2026 tarihinde Rad140-Mk677 kürümü bitirdim. 8 Hafta boyunca günlük 15mg-15mg kullandım. Kan tahlillerinde doktorum ne yazık ki Fsh ve Lh değerlerini istememiş. Tahlil ve kür bitiş tarihi arasında 11 gün var. Kan tahlillerim hakkında yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim.
      Kişisel Bilgiler:
      Yaş: 22 Boy: 173 Kilo: 75 Tahmini Yağ Oranım: 14% Hissettiğim Etkiler:
      Aşırı Yorgunluk Üşüme Hissi Aşırı Stres Aşırı Enerji Düşüklüğü Zor Uyuma fakat 10 Saat Üstünde Uyku Libido Problemi Kemik Ağrıları Kür Öncesi Kan Tahlillerim:

Kür Sonrası Kan Tahlillerim:

• Yazan: SİYAHKUN
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık 24 hafta önce only testosteron kullanmıştım 18 hafta kadar aktif kullanıp kür bitimine müteakip 3 hafta bekleyip pct yaptım.
      PCT PROTOKOLÜM:
      İlk 5 gün boyunca - 100 mg klomen 40 mg tomoksifen İlk 20 gün boyunca - 50 mg klomen 20 mg tomoksifen  Son 5 gün ise - 25 mh g klomen  10 mg tomoksifen  Pct yaptıktan 4 ay geçtikten sonra hormon değerlerime baktırmak istedim ve sonuç aşağıdadır.
      GÖZLEMLERİM:
      Total testosteron bayağı yüksek çıkmış sebebi ne olabilir? E2 ise diplerde! Ne yapılmalı bu durumda? GÜNCEL KAN TESTİM:

• Yazan: Gulyabani
      Selamlar,
      Ürünlerin tamamı ve planlama Burak hocamdan. Burak hocanın planlamasına tam anlamıyla uyduğum söylenemez ama dikkat etmeye çalışıyorum.
      Güncel Durum: 
      Yaş: 26  Boy: 187   Kilo: 119  Yağ Oranı: 29 (hastane ortamında makine ölçümü)  Geçmiş:
      16 ay kadar önce 170 kiloydum ve tüp mide operasyonu geçirdim, 14 ayda 116 lara kadar düştüm ve sonrasında sigara bırakma denemesi ve iştahın geri gelmesi sonucu 128 lere kadar çıktım. İlk 6 ay göbek fıtığını riski için 3 ay sadece beslenme ve iyileşme süreci, sonraki aylarda kadar hafta 3 gün 1,5 saat yüzme/yürüyüş şeklinde ilerledim. Son 5 aydır da ciddi şekilde ağırlık antrenmanı yapıyorum (haftada 5 gün ortalama). 3 ay kadar sigarayı bırakma denemem sonucunda kilo vermem durduğu hatta geri aldığım için bir daha kilo almayı göze alamam diyerek sarm + peptid kürüne başladım.  
      Şimdilik 8 hafta kadar sürmesini planladığım kür içeriğim :
      Sarm Noxy
      SR-9009 | 8 Hafta GW-501516 | 8 Hafta Peptid Noxy:
      Hgh frag (176-191) | 8 Hafta Retatrutide | 8 Hafta Cjc 1295 DAC | 4-8 Hafta Diğer:
      Yohimbine (İran) Beslenme:
      1700-1900 Kalori 60-100 Yağ 80-100 Carb 120-160 Protein 128 kilo ile başladım ilk 4 hafta 120-121 lere indim 5. haftanın içindeyim 119 lara düştüm. Bu değerlere normalde de inerdin diyenler için 2200 kalori üstü kilo alıyorum (haftada 3 gün hareketli olduğum dönemde) ve 170 kilolardan buralara geldiğimi hatırlatmak isterim. Mesleğim gereği tüm gün oturuyorum ve nispeten az hareketli bir hayatım var. Hareket edebildiğim tüm vaktimi de en verimli şekilde geçirmek istiyorum. Dozajlar konusunda bilgi vermeyeceğim yanlış yönlendirme olmaması için kişiden kişiye değişir ama artır veya azalt önerilerinize açığım.

Kan Değerleri:

CRP HS değeri korkuttu açıkçası ve DHEA-S için de aşırı kilolu olduğum yıllarda (4+) sırtım başta olmak üzere vücudumun bir çok yerinde sivilceler çıktı ve hala varlar (karaciğer yağlanması ve kan değerleri bozukluğu vb.) ayrıca son 1 haftadır artış var acaba DHEA dan mı diye düşünüyorum önceden baktırdığımda normal aralıklardaymış SARM lar yükseltmiş olabilir mi ? Bayramda el bileğimi sakatladım ve 4 gün kadar aktif antrenman yapmadım. Kreatin Kinaz değeri öncesi günün akşamı antrenman yapmıştım ondan dolayı yüksek. Süreç boyunca normalde yaşadığım enerji düşüklüğünü hiç yaşamadım desem yeridir haftada 5-6 gün antrenman normalde benim gibi biri için gayet yorucu olması gerekirken sarm lardan olsa gerek deli gibi bir enerjik hissediyorum.
      Genel gidişat ve kan testi yorumlamalarınız için desteğinizi bekliyorum.
      İyi Forumlar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.