Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

anabolik.adam

Gh kullanıldığında kan şekeri yükselir yazıyor! sahte veya bozuk büyüme hormonlarında bozulma olmuyormuş! bu bilgi doğru mu?

Önerilen İletiler

Herkese selamlar,

GH kullanırken anlık olarak kan şeker ölçümü yapıldığında gh vurduktan sonra kan şekerinin 1-2 saat içinde yükselmesi sonrada düşmesi ve aynı seviyelerde mi olması gerekli. İnternette bunla alakalı çok yazı var sentetik olarak gh alındığında gh vurduğunda kan şekeri yükselir yazıyor sahte veya bozuk ghlarda yükselme olmuyormuş . Açken 95 di kan şekerim ve gh vurduktan sonra saat başı ölçtüm ve hep 95-97 arasında kaldı.

SORULARIM:

• Bu durumda kullandığım gh sahte mi değil mi?
  • Nasıl değerlendirmeliyim süreci?

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fıratkskn    36

Nerede okudun hocam bunu kaynak olarak merak ettim. Kan testi ver gh oradan anlarsın hemen bi günde.

tarihinde Fıratkskn tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn, 5 saat önce yazdı:

Nerede okudun hocam bunu kaynak olarak merak ettim. Kan testi ver gh oradan anlarsın hemen bi günde.

Redditte görmüştüm bide chatgpt ye sorunca da aynı cevabı aldım gh kullanınca kan şekerinin anlık olarak yükselmesi gerektiğini yazıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    48
gönderildi (düzenlendi)
anabolik.adam, 3 dakika önce yazdı:

Redditte görmüştüm bide chatgpt ye sorunca da aynı cevabı aldım gh kullanınca kan şekerinin anlık olarak yükselmesi gerektiğini yazıyor

1 saat sonra 4ui kullanacağım, kullanmadan önce ve 30dk sonra kan şekerini paylaşırım. benim bildiğim uzun vadeli kullanımda insülin hassasiyeti yaratıyor, kan şekerini yükseleceğini sanmıyorum 

tarihinde h4runx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx, 2 saat önce yazdı:

1 saat sonra 4ui kullanacağım, kullanmadan önce ve 30dk sonra kan şekerini paylaşırım. benim bildiğim uzun vadeli kullanımda insülin hassasiyeti yaratıyor, kan şekerini yükseleceğini sanmıyorum 

Paylaşırsan çok sevinirim ve ürünlern orjinal olduğundan kesin eminsin demi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    48

Paylaşırsan çok sevinirim ve ürünlern orjinal olduğundan kesin eminsin demi 

22:00 4ui gh vurdum  kan şekeri 105, 23:20 kan şekeri 89

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx, 5 dakika önce yazdı:

22:00 4ui gh vurdum  kan şekeri 105, 23:20 kan şekeri 89

Vurmadan önce kan şekerin kaçtı peki dostum bakmış mıydın ona

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    48
gönderildi (düzenlendi)

Vurmadan önce kan şekerin kaçtı peki dostum bakmış mıydın ona

vurmadan önce 105, vurduktan 80dk sonra 89. kan şekerine etkisi yok dostum yanlış biliyorsun

tarihinde h4runx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx, 8 dakika önce yazdı:

vurmadan önce 105, vurduktan 80dk sonra 89. kan şekerine etkisi yok dostum yanlış biliyorsun

Chatgpt bile etkisi var diyo kafam gerçekten çok karıştı . Yarışmacı bi tanıdığım var oda etkisi var demişti ama bilemedim ya . Çok teşekkürler bu arada

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: huso
      Merhaba arkadaşlar 
      yaş 21 boy 190 3 yıl vg 
      Bi sorum olucaktı herkezin ailesinden gelen hastalık vs bazı şeyler olabiliyor benim anne tarafı şeker konusunda sıkıntılı annemin 120 civarında onun annesininde yüksek ben spora başladığımda hiç şekeri kesmemiştim aksine daha fazla yerdim ve biraz dengesiz bilinçsiz şeylerin hatasını şimdi çekiyorum ondan sonra şekeri kestim 0 şekerdi ama kan şekerini düşüremedim ve bunum büyük bi etken olduğu kanısına vardım vücut geliştirme için değerleride ekliyiceğim glisemik indeksi düşük şeylerle beslendiğimde (basmati vs ) daha çok damarlandığımı ve definasyon tarzı birşey oluyordu östrojen değerimde genetikden hep en alt seviyedeydi büyümemem için herşeye sahiptim neyseki aştım bunları araştırarak merak ettiğim bu kan şekerini nasıl ayarlayıp vg için ne yapmalıyım araştırdığıma görede growt hormonu vs kan şekeri düşükken daha iyi salgılanıyomuş growth kullansam bile etki az olur diye düşünüyorum ben bu kan şekeriyle ne yapmalıyım sizce daha iyi gelişim için
      cevaplarınız için teşkkür ederim

• Yazan: Fkehlibar
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Şu an mısırdayım Sedico marka somatropine buldum. Eczacıyla anlaşamadık nasıl kullanmam gerektiği hakkında.
      Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

• Yazan: KlasikFizik
      Öğle yemeğinden 2 saat sonra tokluk kan şekerimi ölçtüm 63mg/dl çıktı. Yarın sabah açlık kan şekerimi ölçeceğim, besinlerden en iyi şekilde yararlanabilmemiz için bir vücut geliştirmecinin açlık ve tokluk kan şekeri değer aralığı kaç olmalı?  Bulka yeni başladım bir zaman sonra insulin hassasiyeti oluşursa hangi değerde tekrar diyete geçmeliyim? 
    • Yazan: kaan esen
      Herkese merhaba growth kürüne başlayacağım günde kaç ünite vurulmalıyım ve hangi growth türünü kullanmalıyım?
    • Yazan: trensetter
      Merhaba arkadaşlar, kullandığınız veya kullanmakta olduğunuz en iyi gh hangisi ve hangi dozlarda alıyorsunuz? uzun süredir kullananlar ne gibi etkiler yaşadı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.