Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

h4runx

Novo pharma kullanan var mı?

Önerilen İletiler

Novo bende şuan yeni başladım testo rimo nasıldır şuanlık bi sıkıntı yok gibi ağrı ödem vs olmadı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Just48    5

IMG_1313.thumb.jpeg.95c8f5748cd10526fd0fc095e3879499.jpeg

Merhabalar arkadaşlar Novo Bolde Kullanıp verim alan varmı Lütfen kullanan biri  cevaplasın..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    111
Just48, 12 saat önce yazdı:

Merhabalar arkadaşlar Novo Bolde Kullanıp verim alan varmı Lütfen kullanan biri  cevaplasın..

Konu dışı novo pharmanın fiyatları ortalama nedir ? boldeyi ne kadara aldınız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Just48    5
Adrian, 2 saat önce yazdı:

Konu dışı novo pharmanın fiyatları ortalama nedir ? boldeyi ne kadara aldınız

2.000tl

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3
Just48, 10.09.2025 - 20:59 yazdı:

2.000tl

hocam nasıl memnunmusunuz?

Samedbumstead, 09.09.2025 - 15:59 yazdı:

Novo bende şuan yeni başladım testo rimo nasıldır şuanlık bi sıkıntı yok gibi ağrı ödem vs olmadı

Nasıl hocam bi etki geldimi memnunmusunuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Just48    5
apoaziz, 12.09.2025 - 15:19 yazdı:

hocam nasıl memnunmusunuz?

Nasıl hocam bi etki geldimi memnunmusunuz

Hocam Novo Boldenin çalıştığını düşünmüyorum bir daha Novo markasının yüzüne bakmam enovadan novoya geçtim  enovodayken e2 50 yi geçmedi ne zaman Novo ya geçtim e2 sorunu yaşıyorum 211 e dayanmış e2 im

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    111
Just48, 6 saat önce yazdı:

Hocam Novo Boldenin çalıştığını düşünmüyorum bir daha Novo markasının yüzüne bakmam enovadan novoya geçtim  enovodayken e2 50 yi geçmedi ne zaman Novo ya geçtim e2 sorunu yaşıyorum 211 e dayanmış e2 im

Novo dan kötü yorumlar duymamıştım daha önce, genelde iranlı satıcılar getiriyor, boldenon çok geç açılan bir ilaç toplam da kaç hafta kaç mg kullandınız boldenonu. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Just48    5
Adrian, 13 saat önce yazdı:

Novo dan kötü yorumlar duymamıştım daha önce, genelde iranlı satıcılar getiriyor, boldenon çok geç açılan bir ilaç toplam da kaç hafta kaç mg kullandınız boldenonu. 

Şaunda 18.haftadayım 10. Haftadan sonra marka değişip novoya geçtim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    111
Just48, 7 saat önce yazdı:

Şaunda 18.haftadayım 10. Haftadan sonra marka değişip novoya geçtim 

8 Hafta nova - boldenon kullandıysanız ve verim düştüyse bunu rahat anlarsınız, o zaman nova da uzak durulması gereken markalar arasına giriyor :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
apoaziz    3
Just48, 9/23/2025 - 18:42 yazdı:

Demek boş hocam iyi diye övüyorlar ama forumdada beğenmemişler malesef Buda ofsayt o zaman

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    10
oisobb123, 2.09.2025 - 16:46 yazdı:

Testi özelde yaptirdım devlette yapmıyorlar deli para istiyorlar bir daha uğraşır mıyım bilmiyorum  nessieye dondum libidom kuvvetim geri geldi sonucu satıcıya attıgımda vucudumda problem oldugunu soyledi baska marka sonucunu attim daha bir sey yazmadi

Boş diyen bi tek sen varsın şuan bi form atarmısın bazılarını görüyorum adamlarda hiç bişi yok markalara sallıyolar benim yağlı olup küre girdiğim zaman ilaçlarda kortizol var dediğim gibi sonradan öğrendim mevzuları veya beslenme uyku vs yok sadece ilaçtan medet umuyolar o hesapmı 

tarihinde Melihcdmr tarafından düzenlendi
Eksik bilgi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    35
Melihcdmr, 3 saat önce yazdı:

Boş diyen bi tek sen varsın şuan bi form atarmısın bazılarını görüyorum adamlarda hiç bişi yok markalara sallıyolar benim yağlı olup küre girdiğim zaman ilaçlarda kortizol var dediğim gibi sonradan öğrendim mevzuları veya beslenme uyku vs yok sadece ilaçtan medet umuyolar o hesapmı 

Kan testi attım saka misin dostum ? 600 mg testo vurmama ragmen referans araliginda.

Ayrica saticima testi attim urunun bende calismadigini soyledim iade aldı sen niye savundun bu kadar onu anlamadim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    1
Trenx, 9.06.2025 - 21:09 yazdı:

o yüzden güvenilir bi abimden humax aldım bu hafta onu kullanmaya başlayacağım.

Abi birer adet humax Testo cyp, npp, oxandralone için 7200 tl fiyat aldım bir satıcımdan sence nasıl fiyat 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dengeli14    0
Enzel, 54 dakika önce yazdı:

Abi birer adet humax Testo cyp, npp, oxandralone için 7200 tl fiyat aldım bir satıcımdan sence nasıl fiyat 

O saydıkların güncel kurla 4000 yakın anca yapar abin bi sana bi kendine alıyo sanırım 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    1
dengeli14, Bir saat önce yazdı:

O saydıkların güncel kurla 4000 yakın anca yapar abin bi sana bi kendine alıyo sanırım 😂

Testo ve npp güncel 2218 liraya geliyo Ox 2764 fiyat bu şekilde. Yalnız şöyle bir şey söyliyim hocam yerli ürünler de bile testo 1500 tl şuanda. Humax 3 ilaç nasıl 4 bin lira olacak ? eğer dediğiniz gibiyse arada çok fark var almak için acele etmek istemem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    73
Enzel, 12 saat önce yazdı:

Testo ve npp güncel 2218 liraya geliyo Ox 2764 fiyat bu şekilde. Yalnız şöyle bir şey söyliyim hocam yerli ürünler de bile testo 1500 tl şuanda. Humax 3 ilaç nasıl 4 bin lira olacak ? eğer dediğiniz gibiyse arada çok fark var almak için acele etmek istemem.

Humax Ox 2000tl Testo Cyp 1300tl Npp 1300tl. Bence sen satıcını değiştir dostum gerçekten bu kadar da komisyon koyulmaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    1
AnarchyZone, 53 dakika önce yazdı:

Humax Ox 2000tl Testo Cyp 1300tl Npp 1300tl. Bence sen satıcını değiştir dostum gerçekten bu kadar da komisyon koyulmaz

Allahtan havaleyi geçmedim daha, kesin alacağım diye ayırttırdım fakat arayıp dürüst bi şekilde söyliyim hocam

Humax'ın kalite farkı yok değil mi yada çakması hocam hepsi aynı ürün ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    73
Enzel, 20 dakika önce yazdı:

Allahtan havaleyi geçmedim daha, kesin alacağım diye ayırttırdım fakat arayıp dürüst bi şekilde söyliyim hocam

Bence uzak dur o satıcıdan :(

Enzel, 14 dakika önce yazdı:

Humax'ın kalite farkı yok değil mi yada çakması hocam hepsi aynı ürün ?

Ben yaşamadım. Denk de gelmedim. Oxunu arkadaşlarıma almıştım baya memnunlar. Ben zaten Npp, Testosunu ve Trenini kullandım değerlerim hep iyiydi ve hissiyattan baya memnundum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    1

Bence uzak dur o satıcıdan :(

Küre giremeyeceğim sanırım bu gidişle :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    73
Enzel, 30 dakika önce yazdı:

Küre giremeyeceğim sanırım bu gidişle :D

Biraz araştırırsan daha uyguna bulacağından eminim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    1
AnarchyZone, 25 dakika önce yazdı:

Biraz araştırırsan daha uyguna bulacağından eminim.

bakayım hocam :) bu arada 15 gün sonra irandan bir arkadaşım gelicek ne getirtebilirim ona iran testosu düşünüyorum. Eczaneden alınabilecek şeyler olabilir

tarihinde Enzel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dengeli14    0
Enzel, 9 dakika önce yazdı:

bakayım hocam :) bu arada 15 gün sonra irandan bir arkadaşım gelicek ne getirtebilirim ona iran testosu düşünüyorum. Eczaneden alınabilecek şeyler olabilir

İrandan arkadaşın gelcekse o sana ordan humax alabilir uygun fiyata bu arada benden sana tavsiye beni zamanında çok öptüler böyle internet vs yoktu fiyat araştıramıyoduk bu body camiasına güvenme üç kurus para için neler yaparlar paranı bırak sağlığından ederler seni 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.