Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Winterrrrrr

Elimdeki aburaihan iran testosterone orijinal mi sahte mi?

Önerilen İletiler

klorsex    46
mamibolone, Bir saat önce yazdı:

Arkadaşlar önceki yanıtlarda da kullandığım ürünü bıraktım. Tahlilleride bugün yaptırdık çıktı sonuçlar aşağıya koydum. İran testoların sahte olmadığını düşünüyordum. Testlerde bunu doğruladı. İnceleyebilirsiniz. Haftada 500 mg İran testo 200 mg’da Overdose npp kullanıyorum

sktsi hangi olanı kullanıyorsunuz? e2 çok artmamış şaşırtıcı normalde 90-100 arasında beklenebilir kişiden kişiye değişir tabi aı kullanımı var mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

tunabey    0
mamibolone, Bir saat önce yazdı:

Arkadaşlar önceki yanıtlarda da kullandığım ürünü bıraktım. Tahlilleride bugün yaptırdık çıktı sonuçlar aşağıya koydum. İran testoların sahte olmadığını düşünüyordum. Testlerde bunu doğruladı. İnceleyebilirsiniz. Haftada 500 mg İran testo 200 mg’da Overdose npp kullanıyorum

Arimidex kullanıyor muydunuz yanında E2 düşük çıkmış. birde en son ne zaman vurup test yaptırdınız hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    127
gönderildi (düzenlendi)
klorsex, 28 dakika önce yazdı:

sktsi hangi olanı kullanıyorsunuz? e2 çok artmamış şaşırtıcı normalde 90-100 arasında beklenebilir kişiden kişiye değişir tabi aı kullanımı var mı

2029 skt’lı ürünler var hayatım boyunca AI kullanmadım. Karşı olduğum için değil e2 yükseldiği zamanlarda bile gerek duymadım. Ayrıca E2 düşük değil olması gereken aralıkta 

tunabey, 21 dakika önce yazdı:

Arimidex kullanıyor muydunuz yanında E2 düşük çıkmış. birde en son ne zaman vurup test yaptırdınız hocam

3 aya yakındır kullanıyorum. Pazartesi vurum yaptım en son. AI kullanmıyorum 

tarihinde mamibolone tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    46
mamibolone, 2 saat önce yazdı:

2029 skt’lı ürünler var hayatım boyunca AI kullanmadım. Karşı olduğum için değil e2 yükseldiği zamanlarda bile gerek duymadım. Ayrıca E2 düşük değil olması gereken aralıkta 

3 aya yakındır kullanıyorum. Pazartesi vurum yaptım en son. AI kullanmıyorum 

Kullandığınız testo seviyesine göre sizce düşük mü e2? Kişiden kişiye değişir tabii. Kür yapmıyorken aldığım e2 seviyemdesiniz şuan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    127
klorsex, Bir saat önce yazdı:

Kullandığınız testo seviyesine göre sizce düşük mü e2? Kişiden kişiye değişir tabii. Kür yapmıyorken aldığım e2 seviyemdesiniz şuan

Kişiden kişiye değişir durum vücudum az aromatize ediyor olabilir, ki bana kalırsa gayet makul seviyelerde çünkü her zaman e2 referansın üstüne çıkmak zorunda değil. Yağ oranım düşük seviyelerde bu da önemli bir etken.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    10
gönderildi (düzenlendi)
mamibolone, 1 saat önce yazdı:

Kişiden kişiye değişir durum vücudum az aromatize ediyor olabilir, ki bana kalırsa gayet makul seviyelerde çünkü her zaman e2 referansın üstüne çıkmak zorunda değil. Yağ oranım düşük seviyelerde bu da önemli bir etken.

Bazi insanlar gerçekten yuksek e2 yaşamıyor. Onlardan birisi benim galiba. Suan 1 gram testosterone aliyorum ve sadece boldenone ile hiç ai almadan makul e2 ile gidiyorum. E2 yükseldiği zaman gyno sorunu hic yaşamadım. Bence bu da genetik.

tarihinde levenna tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tunabey    0
levenna, 8 dakika önce yazdı:

Bazi insanlar gerçekten yuksek e2 yaşamıyor. Onlardan birisi benim galiba. Suan 1 gram testosterone aliyorum ve sadece boldenone ile hiç ai almadan makul e2 ile gidiyorum. E2 yükseldiği zaman gyno sorunu hic yaşamadım. Bence bu da genetik.

şanslısınız hocam bakalım benim tahlil zamanı gelince ne olucak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    127
levenna, 31 dakika önce yazdı:

Kesinlikle katılıyorum. ilk testo vurduğum zamanda e2 seviyem 120'e çıkmıştı ve ne yan etki ne gyno benzeri bir şeyle karşılaştım. Aslında referansın biraz üzeirnde olmasını isterdim çünkü daha dolu ve sulu bir görüntü veriyor daha hoşuma gidiyor günlük hayatta. Verdiği gücü zaten konuşmuyorum bile :) 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Swizzz    5
mamibolone, 02.07.2026 - 20:33 yazdı:

Kesinlikle katılıyorum. ilk testo vurduğum zamanda e2 seviyem 120'e çıkmıştı ve ne yan etki ne gyno benzeri bir şeyle karşılaştım. Aslında referansın biraz üzeirnde olmasını isterdim çünkü daha dolu ve sulu bir görüntü veriyor daha hoşuma gidiyor günlük hayatta. Verdiği gücü zaten konuşmuyorum bile :) 

Aromataz inhibitörü Kullanmışmıydın brom kullandıysan ona rağmen mi bukadar yükseldi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    127
Swizzz, 14 saat önce yazdı:

Aromataz inhibitörü Kullanmışmıydın brom kullandıysan ona rağmen mi bukadar yükseldi?

O dönem kullanmamıştım zaten hiç kullanmadım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caresizbiri    1

3 aydır haftalık 250mg dozunda iran testo kullanıyorum. Daha önce de aynı kişiden aynı ürünü alıp kullandığım ve çalıştığını bildiğim için test verme gereği duymamıştım. Şu anki sürece ek anobalizan ve doz artışı yapacağım için bugün test verme gereksiniminde bulundum. Şuana kadar FSH ve LH'ın kapanmamış olması ve total testonun referans aralığında olması beni şüphelendirdi. Bilgili abilerimin de yorumunu almak isterim.

11.PNG.c7646e40691a1afe5b7807dbd0c50181.PNG

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    32
caresizbiri, 11 dakika önce yazdı:

3 aydır haftalık 250mg dozunda iran testo kullanıyorum. Daha önce de aynı kişiden aynı ürünü alıp kullandığım ve çalıştığını bildiğim için test verme gereği duymamıştım. Şu anki sürece ek anobalizan ve doz artışı yapacağım için bugün test verme gereksiniminde bulundum. Şuana kadar FSH ve LH'ın kapanmamış olması ve total testonun referans aralığında olması beni şüphelendirdi. Bilgili abilerimin de yorumunu almak isterim.11.PNG.c7646e40691a1afe5b7807dbd0c50181.PNG

Çalışmıyor hatta o ara kendi kendine pct yapmışsın gibi. İran kutu fotosu atar mısın skt kaç acaba ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caresizbiri    1
Seffa, 20 dakika önce yazdı:

Çalışmıyor hatta o ara kendi kendine pct yapmışsın gibi. İran kutu fotosu atar mısın skt kaç acaba ?

kutusunu atmışım, ampulde 03.29 yazıyor skt icin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    12
caresizbiri, 14 saat önce yazdı:

kutusunu atmışım, ampulde 03.29 yazıyor skt icin

testlere göre 29 sanırım underdose ben 3 kutu skt2031 olanlardan bitirdim takır takır çalışıyordu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    80

Arkadaşlar Selamlar, Nasılsınız?

Bizzat Dayım tarafından İran eczanesinden getirildi. Rica etsem Orjinalliğinden anlayan üstatlarım Yorum yapabilir mi? Teşekkürler.

WhatsApp Image 2026-08-19 at 11.09.03 (1).jpeg

WhatsApp Image 2026-08-19 at 11.09.03 (2).jpeg

WhatsApp Image 2026-08-19 at 11.09.03.jpeg

WhatsApp Image 2026-08-19 at 11.09.04.jpeg

tarihinde Komutan tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    1
Komutan, 1 saat önce yazdı:

Bizzat Dayım tarafından İran eczanesinden getirildi. Rica etsem Orjinalliğinden anlayan üstatlarım Yorum yapabilir mi? Teşekkürler.

Kırmızı olan dolu öbürünü bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    4
Komutan, 4 saat önce yazdı:

Hocam banada irandan bir arkadaşım getirmişti kutular aynı, zaten iranda çok ucuz olduğu için sahtesiyle uğraşmazlar bence için rahat olsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    80
yhy789, 3 saat önce yazdı:

Kırmızı olan dolu öbürünü bilmiyorum

eyvallah üstat sağolasın.

Sinan35, 24 dakika önce yazdı:

Hocam banada irandan bir arkadaşım getirmişti kutular aynı, zaten iranda çok ucuz olduğu için sahtesiyle uğraşmazlar bence için rahat olsun

eyvallah teşekkür ederim abi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    46
gönderildi (düzenlendi)
Sinan35, 2 saat önce yazdı:

Hocam öncelikle bal gibi uğraşırlar şuan örneğin piyasadaki Cinnaların İran eczanelerinde hala 400-500TL olduğuna inanan falan varsa gelsin bende de Bayer Tren Enant var. Geçen sene de cinnaların sahtesi ile kimse uğraşmaz diyorlardı ucuz diyorlardı şuan baaazı kalem yapmayı bilen çözen makinesini alan TR Markaları anlaşılması zor ve bence ağır metal içeren Cinna kalemlerini 1000tl den satıyorlar 2. el bilindik ürün satan saçma sapan platformlarda bu ürünler el el geziyor. İranda bile o fiyata zor buluyorsun bu işin soğuk zinciri var nakliyesi var aracısı var nisandan beri devam eden savaş var kim kime 1000-1200 e orj cinna satacak. 

tarihinde klorsex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    37
Komutan, 8 saat önce yazdı:

Hocam sizden rica etsem aburaihanların kutusunun iç tarafını ve ampullerini de paylaşabilir misiniz teyit etmemiz açısından?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: colw1n
      Hepinize merhaba arkadaşlar,
      Önceden aynı satıcıdan Overdose marka bir kür yaptım ve cruise döneminde de overdose kullandım. Satıcı tavsiyesi üzerinde iran testoya geçtim ve bugün test vermemin sonucunda hüsrana uğradım. Ancak satıcı başka dış etkenler olabileceğini söyledi ben yine de buraya konu açıp sizlere danışmak istiyorum.
      Overdose Testo enanthate haftada 200mg kullanırken ki testim;

İran testo 500mg + 400 overdose rimo kullanırken ki testim;

Aynı zamanda iran cinna sipariş geçmiştim paranın yarısını attım yarısı bende sizce iptal edeyim mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp