Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Winterrrrrr

Elimdeki aburaihan iran testosterone orijinal mi sahte mi?

Önerilen İletiler

Rma    86
Venividivici, 3 dakika önce yazdı:

Enjektore 0.7 falan geldı oncekı 

Doğrudur ürün sahte ve boş kan testim var aynı tufaya fark etmeden ztn sahtesi yok diyerek düştük testte gördük varmış sahtesi 😅 1100 1200 çıkmıştı galiba testim 375 testoda 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

faxxx    0
hectordoyle, 14 saat önce yazdı:

Şu abidik gubidik markalara istesem ulaşamam siz nasıl ulaşıyonuz hala anlayamıyorum :D 

kanka bende 1 ay önce sterox marka test enant aldım cakma cıktı ilk defa kullanıcaktım test dümen oldu işte

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    798
faxxx, 3 saat önce yazdı:

kanka bende 1 ay önce sterox marka test enant aldım cakma cıktı ilk defa kullanıcaktım test dümen oldu işte

Instagram'da aktifsen ve biraz arayış içinde olursan en kötü ihtimalle testosu dolu anabolikleri boş olan kişilere denk gelirsin. Bol şans 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
faxxx    0
hectordoyle, 24.04.2026 - 14:09 yazdı:

Instagram'da aktifsen ve biraz arayış içinde olursan en kötü ihtimalle testosu dolu anabolikleri boş olan kişilere denk gelirsin. Bol şans 

daha da instagramdan falan almam kanka ya başım yandı zaten bi kere

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    798

Aburaihan tekrardan üretime başlamış görünüyor, 1 kutu iran testo aldım deneme amaçlı 1000 liraya ve elimdeki diğer çalışan iran testolar ile aynı ampul tasarımına sahip. Güncel olarak üretilen 2031 sktli iran testoları kullanan varsa tecrübelerini aktarabilir mi? Duruma göre 2 3 kutu daha alıp kullanabilirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    11
hectordoyle, 39 dakika önce yazdı:

Aburaihan tekrardan üretime başlamış görünüyor, 1 kutu iran testo aldım deneme amaçlı 1000 liraya ve elimdeki diğer çalışan iran testolar ile aynı ampul tasarımına sahip. Güncel olarak üretilen 2031 sktli iran testoları kullanan varsa tecrübelerini aktarabilir mi? Duruma göre 2 3 kutu daha alıp kullanabilirim

Hocam görsel paylaşabilir misiniz rica etsem? Ben de 2031 sktli iranları gördüm acaba aynı kutular mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    86
hectordoyle, 1 saat önce yazdı:

Aynen benim ana satıcımda dedi bana 1k ya iyi fiyat eczane testosunun yerini tutmaz ztn hiçbir Testo. Sahte olanların rengi su gibiydi bu birazdaha sarımtırak gibi galiba demi çok az böyle ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    6
Rma, 2 dakika önce yazdı:

Aynen benim ana satıcımda dedi bana 1k ya iyi fiyat eczane testosunun yerini tutmaz ztn hiçbir Testo. Sahte olanların rengi su gibiydi bu birazdaha sarımtırak gibi galiba demi çok az böyle ?

Evet 1000 tl fiyat aldığım satıcı da sarımtırak bir rengi vardı sürekli bunu belirtiyor zaten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg, Şimdi yazdı:

Evet 1000 tl fiyat aldığım satıcı da sarımtırak bir rengi vardı sürekli bunu belirtiyor zaten

Benımkı şu gibi şeffaftı takır takır çalıştı valla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    6
Venividivici, Şimdi yazdı:

Benımkı şu gibi şeffaftı takır takır çalıştı valla

En son kullandığım iran testo haftalık 250mgde total 1070 üstüne asla çıkmıyordu bence çok az bir sonuç ve lh fsh açılmıştı irandan uzak duruyorum o yüzden 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg, Şimdi yazdı:

En son kullandığım iran testo haftalık 250mgde total 1070 üstüne asla çıkmıyordu bence çok az bir sonuç ve lh fsh açılmıştı irandan uzak duruyorum o yüzden 

Ben İran’ı çok Begendım tek kötü yanı ampulden 0.7 cıkıyordu dragona gectım sımdı pazar günü baslıcam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    798
KAVINSKI, 2 saat önce yazdı:

Hocam görsel paylaşabilir misiniz rica etsem? Ben de 2031 sktli iranları gördüm acaba aynı kutular mı?

Rma, 52 dakika önce yazdı:

Soldaki çalışan iran testo 2029 sktli sağdaki ise yeni aldığım 2031 sktli olan. Her iki kutudaki ampuller, ilacın rengi ve kıvamı birebir aynı. 

Başlıksız.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    11
hectordoyle, 10 saat önce yazdı:

Soldaki çalışan iran testo 2029 sktli sağdaki ise yeni aldığım 2031 sktli olan. Her iki kutudaki ampuller, ilacın rengi ve kıvamı birebir aynı. 

Evet hocam ben de sağdaki ürün için güzel bi fiyat aldım ama güvenemiyorum. Bana kalırsa şu an piyasadaki iran testoların büyük çoğunluğu iran eczane ürünü değil, farklı kişiler tarafından piyasa sürülüyor.

Bu testoların bazıları boş bazıları da gayet dolu. Hangi ürünlerin dolu hangisinin boş olduğunu ancak burada arkadaşlar deneyimlerini, tahlillerini vs paylaşırsa öğrenebiliriz. Dolu olduğunu bilsem uygun fiyatlı olduğu için eczane ürünü olmasa bile alırdım açıkçası.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Musdo    0

Merhaba internette bu iran testosunu buldum orjinal mi değil mi emin değilim yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_0504.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    86

O ne shakstskgsmzhs aman aman 😂. 
Kanka sahte sahte internet sitelerinden ürün alma hiçbir siteden ürün alma

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Musdo    0

Orjinallerini nereden bulabilirim yardımcı olur musunuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    86
Musdo, 1 dakika önce yazdı:

Kanka satıcı ismi vermek yasak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Musdo    0

Arkadaşlar bir satıcıyla görüşüyorum ürünlerinin fotoğrafını attı orjinal mi değil mi bilemedim fiyatı 1500tl diyor yardımcı olursanız sevinirim @Rma

c13ee8ea-9e41-487d-8e65-d587a90cdc9f.jpeg c13b3f78-f012-4ba2-87dc-52ba7d8136d8.jpeg ce8e40b4-9714-4346-bde7-4cb1e219f1ba.jpeg d663cd78-9875-435e-871a-8381b2923bc2.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    86
Musdo, Bir saat önce yazdı:

Arkadaşlar bir satıcıyla görüşüyorum ürünlerinin fotoğrafını attı orjinal mi değil mi bilemedim fiyatı 1500tl diyor yardımcı olursanız sevinirim

Orjinal duruyor kankam alcağın kişi güvenilirse fotodakilerden yolliycaksa orjinal ürün. Ama yinede temkinli ol 1 paket al kan testine gôre alırsın digerlerini 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaslıadam    2
alpxieg, 23.05.2026 - 00:15 yazdı:

Benimde öyle hocam, kür bitimi only testo için bir kutu vardı 2 haftadır kullanıyorum, şu aynı tarih uid olanlardan. 

Screenshot_2026-05-23-17-14-56-818_com.mi.globalbrowser-edit.jpg Screenshot_2026-05-23-17-14-56-818_com.mi.globalbrowser-edit.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    76
Musdo, 2 saat önce yazdı:

Arkadaşlar bir satıcıyla görüşüyorum ürünlerinin fotoğrafını attı orjinal mi değil mi bilemedim fiyatı 1500tl diyor yardımcı olursanız sevinirim

fotodakiler orjinal alabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    79
Musdo, 20 saat önce yazdı:

Forum Kuralları Madde 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mert0735    5
Mert0735, 17.04.2026 - 13:26 yazdı:

Merhaba sayın peptid kullanıcıları @SERKO

Uid'ler farklı, ayrıca ampulün üstündeki tarihleri bastırınca silinmiyor; orijinal mi, çakma mı?

İlaçlar sahte çıktı arkadaşlar KESİNLİKLE uzak durun piyasadan bu şekildeyse sizinkilerde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mert0735, 1 dakika önce yazdı:

İlaçlar sahte çıktı arkadaşlar KESİNLİKLE uzak durun piyasadan bu şekildeyse sizinkilerde 

Bendeki buna benziyor ama daha şeffaf folu cıktı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    11
gönderildi (düzenlendi)
Mert0735, 8 dakika önce yazdı:

Bu 187 ile biten aynı uidli iran testoların sahte olduğu bayadır biliniyor zaten.70-80 mg testo koymuşlar içine. Almayın aldırmayın. Şimdi 2031 sktliler var dolaşımda farklı uidli olanlar acaba onlar dolu mu ben onu merak ediyorum.

tarihinde KAVINSKI tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: colw1n
      Hepinize merhaba arkadaşlar,
      Önceden aynı satıcıdan Overdose marka bir kür yaptım ve cruise döneminde de overdose kullandım. Satıcı tavsiyesi üzerinde iran testoya geçtim ve bugün test vermemin sonucunda hüsrana uğradım. Ancak satıcı başka dış etkenler olabileceğini söyledi ben yine de buraya konu açıp sizlere danışmak istiyorum.
      Overdose Testo enanthate haftada 200mg kullanırken ki testim;

İran testo 500mg + 400 overdose rimo kullanırken ki testim;

Aynı zamanda iran cinna sipariş geçmiştim paranın yarısını attım yarısı bende sizce iptal edeyim mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.