Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Winterrrrrr

Elimdeki aburaihan iran testosterone orijinal mi sahte mi?

Önerilen İletiler

KAVINSKI, 9 dakika önce yazdı:

Bu 187 ile biten aynı uidli iran testoların sahte olduğu bayadır biliniyor zaten. Almayın aldırmayın. Şimdi 2031 sktliler var dolaşımda farklı uidli olanlar acaba onlar dolu mu ben onu merak ediyorum.

Bendekiler buydu 

IMG_4018.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

KAVINSKI    6
Venividivici, 8 dakika önce yazdı:

Bendekiler buydu 

Bu kutuya dair bir bilgim yok ama kullandığım hakiki iran testoların yağı akıcı değildi ve ampulleri ıslak mendille silince yazı siliniyordu. Bu 187 ile biten ampulleri ben kendi gözümle gördüm mct yağı var içinde su gibi akıcı aynı ugl testolar gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI, Şimdi yazdı:

Bu kutuya dair bir bilgim yok ama kullandığım hakiki iran testoların yağı akıcı değildi ve ampulleri ıslak mendille silince yazı siliniyordu. Bu 187 ile biten ampulleri ben kendi gözümle gördüm mct yağı var içinde su gibi akıcı aynı ugl testolar gibi.

Bendekıler öyle degıldı hocam çok guzeldı ılaclar ama ampulden 1 yerine 0.7 çıkıyordu ondan dolaylı degıstırdım dragon pharmaya Gecıs yaptım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    6
Venividivici, Şimdi yazdı:

Bendekıler öyle degıldı hocam çok guzeldı ılaclar ama ampulden 1 yerine 0.7 çıkıyordu ondan dolaylı degıstırdım dragon pharmaya Gecıs yaptım 

@hectordoyle hocam siz denediniz mi bu geçen paylaştığınız 2031 sktli olanları? içindeki yağı nasıl,tahlil yaptırdınız mı bir bilgi verebilir misiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    790
KAVINSKI, 44 dakika önce yazdı:

@hectordoyle hocam siz denediniz mi bu geçen paylaştığınız 2031 sktli olanları? içindeki yağı nasıl,tahlil yaptırdınız mı bir bilgi verebilir misiniz?

Daha denemedim, 1 kutu daha alıp elimdeki diger iran testolarla kullanıcam ama ne zaman belli değil. 2029 olan ile ampulleri ilacın rengi kıvamı birebir aynı. Düzeltmişler gibi ama kullanmadan net bir şey söylemek doğru olmaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: colw1n
      Hepinize merhaba arkadaşlar,
      Önceden aynı satıcıdan Overdose marka bir kür yaptım ve cruise döneminde de overdose kullandım. Satıcı tavsiyesi üzerinde iran testoya geçtim ve bugün test vermemin sonucunda hüsrana uğradım. Ancak satıcı başka dış etkenler olabileceğini söyledi ben yine de buraya konu açıp sizlere danışmak istiyorum.
      Overdose Testo enanthate haftada 200mg kullanırken ki testim;

İran testo 500mg + 400 overdose rimo kullanırken ki testim;

Aynı zamanda iran cinna sipariş geçmiştim paranın yarısını attım yarısı bende sizce iptal edeyim mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.