Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Eampowered

Brighton pharma kullanan oldu mu ?

Önerilen İletiler

BBurak    275

Fiyatlar boru gibi dostum overdoseu direkt sil kafandan bedava verseler bile.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

muhammedmsl    4
BBurak, 12 dakika önce yazdı:

Fiyatlar boru gibi dostum overdoseu direkt sil kafandan bedava verseler bile.

Hocam bilmiyorum bende anlamadım neden bu kadar yüksek aldığım kişi dedi solu ürünler htpden geçersin dedi htp kutu başı 1300 denk geliyordu dedi bunlar hammadde yurt dışından geliyor pahalı dedi pek kar marjı da yok dedi owerdoseyi neden sil diyorsun ve cidden fiyatlar yüksek mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmet377    78
muhammedmsl, 47 dakika önce yazdı:

Hocam bilmiyorum bende anlamadım neden bu kadar yüksek aldığım kişi dedi solu ürünler htpden geçersin dedi htp kutu başı 1300 denk geliyordu dedi bunlar hammadde yurt dışından geliyor pahalı dedi pek kar marjı da yok dedi owerdoseyi neden sil diyorsun ve cidden fiyatlar yüksek mi?

bu fiyatlar overdose için çok çok pahalı, ürünleri üretip satan adam nerdeyse bunun yarısı fiyatına satıyor zaten overdoseyi, bu fiyatları kimden aldıysan bi daha o insandan ilaç almamanı öneririm,daha önce overdose boldenon,tren, kullandım çalışıyor, ama steril değil ilaçlar sık sık ödem yapıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    275
muhammedmsl, 49 dakika önce yazdı:

Kendi tedarikçimde orjinal zphc 30 luk testo e. 5k ya alıyorum. Fiyat karşılaştırmasını sen yap. Overdose tayfa son zamanlarda çok şaibeli işler yapıyor yine de sen bilirsin al dene. Ayrıca üreticide overdose testo e. liste fiyatı 1500 TL aldığın kişi 2.-3. el olabilir.

tarihinde BBurak tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
muhammedmsl, 47 dakika önce yazdı:

Kimsenin işine gücüne emeğine kazancına saygısızlık olmasın ama, sana bu şekilde yaklaşan birinden direk uzaklaş, pek kar marjıda yokmuş birde  😅 karşıda ki insanı böyle afedersiniz ml mı zannediyorlar da böyle şeyler söylüyorlar, insan bu markalarda  o paraları söylerken utanır yazık uzaklaş... 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
muhammedmsl    4
GomuGomuFuseN, 7 saat önce yazdı:

Kimsenin işine gücüne emeğine kazancına saygısızlık olmasın ama, sana bu şekilde yaklaşan birinden direk uzaklaş, pek kar marjıda yokmuş birde  😅 karşıda ki insanı böyle afedersiniz ml mı zannediyorlar da böyle şeyler söylüyorlar, insan bu markalarda  o paraları söylerken utanır yazık uzaklaş... 

Hocam anlamadım valla ben düzgün bir satıcı da Bilmiyoeum Malesef ki isim cart curtda yasak keşke yasak olmasa

BBurak, 7 saat önce yazdı:

Kendi tedarikçimde orjinal zphc 30 luk testo e. 5k ya alıyorum. Fiyat karşılaştırmasını sen yap. Overdose tayfa son zamanlarda çok şaibeli işler yapıyor yine de sen bilirsin al dene. Ayrıca üreticide overdose testo e. liste fiyatı 1500 TL aldığın kişi 2.-3. el olabilir.

Ustam uzaklaşayım da başka alacağım kimse yok Malesef :/

ahmet377, 7 saat önce yazdı:

bu fiyatlar overdose için çok çok pahalı, ürünleri üretip satan adam nerdeyse bunun yarısı fiyatına satıyor zaten overdoseyi, bu fiyatları kimden aldıysan bi daha o insandan ilaç almamanı öneririm,daha önce overdose boldenon,tren, kullandım çalışıyor, ama steril değil ilaçlar sık sık ödem yapıyor.

Teşekkürler eğer dediğiniz gibiyse eğer başka bir kişi bulmaya çalışayım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
muhammedmsl    4
hectordoyle, 1 dakika önce yazdı:

Fiyatlar yüksek. Testoya 1600 tl den fazla vermemen lazım şuanki piyasada.

Usta htp de 1300 de bu markalar acayip pahalı dedi bana bende dedim bir danışayım size fikir alayım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    798
muhammedmsl, Şimdi yazdı:

Usta htp de 1300 de bu markalar acayip pahalı dedi bana bende dedim bir danışayım size fikir alayım

Valla bu tarz fiyatlar veren satıcıya bi kendim denk gelsem güzelce söver engeli basardım da denk gelmiyor :D Biraz daha araştırma yap daha uygun fiyatlarda kaliteli ilaçlar da var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
muhammedmsl    4
hectordoyle, 1 dakika önce yazdı:

Valla bu tarz fiyatlar veren satıcıya bi kendim denk gelsem güzelce söver engeli basardım da denk gelmiyor :D Biraz daha araştırma yap daha uygun fiyatlarda kaliteli ilaçlar da var 

Keşke bulabilsem hangi platform üzerinden bulabilirim peki teşekkürler cevaplar için mailinizi vs paylaşmak da yasak mı acaba?

tarihinde muhammedmsl tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr, 23.11.2025 - 19:18 yazdı:

Bende nppsini aldım zphc olmadıpı için koçum bundan verdi zphcden geçtim bi fark hissetmedim temiz ürün zaten piyasada en çok tanınanlardan birisi

Gidişat nasıl hocam? 

Aktif cycle ne şekilde şuan?? 

Ürün yelpazesi geniş bu brightonun ama  kalitesi, verimi nasıldır acaba? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
muhammedmsl    4
polatpr, 23.11.2025 - 19:18 yazdı:

Bende nppsini aldım zphc olmadıpı için koçum bundan verdi zphcden geçtim bi fark hissetmedim temiz ürün zaten piyasada en çok tanınanlardan birisi

Nasıl bi fiyat aralığına aldın benim tedarikçim yazdığım fiyatları söyledi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    55
muhammedmsl, 12 saat önce yazdı:

Merhaba ilaç sarın olduğum arkadaş bu iki markaya dolu diyor daha öncesi htp kullandım 1300 tl civarında kutu fiyatı

Brighton

• testosu 2600 tl civarı
  • maste 2800
  • primo tren acetat 3k civarı 

owerdose de

• Testo 2500
  • Tren acetat 3200
  • primo 4400 civarı

merak ettiğim fiyatları normal mi yoksa pahalı mı anlamadım ürün htpden daha dolu diyor baya hemde yorumlarınızı merak ediyorum bu aradaki fiyat farkı nedir böyle neyden kaynaklı kullanan varmı daha önce veya nasıl verim aldı

overdose pahalı bringhton un fiyatını bilmiyorum ama overdose satan insandan paketli çikolata almam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
muhammedmsl    4
shX648, Şimdi yazdı:

overdose pahalı bringhton un fiyatını bilmiyorum ama overdose satan insandan paketli çikolata almam

Niye hocam tüm ilaç markaları var ben flakon istedim ve dolu olsun diye dedi bu iki marka var ama fiyatları aşırı tuzlu geldi dedim istişare yapalım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    55
muhammedmsl, 2 dakika önce yazdı:

Niye hocam tüm ilaç markaları var ben flakon istedim ve dolu olsun diye dedi bu iki marka var ama fiyatları aşırı tuzlu geldi dedim istişare yapalım

zphc spectrum canada gibi markalar şuanda yaygınken bulunabiliyoken 5-6 saatlik araştırmayla kardeşim biz bunu türkiyede üretiyoz bak şu şu boş bu dolu al sen bunu kullan diyen adama güvenip de ilaç almak nekadar mantıklı sence hocam alıp vücuduna sokacaksın bu ilacı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    21

İlk el fiyatı uygun testolar 25-27€
masteron 36 40€ arası esterine göre

primabolon 40€
tren grubu 40€ civarı

güncel ürünlerim brighton memnumum rezze geçecektim geçmedim memnumum ürünlerden

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars, 8 dakika önce yazdı:

primabolon 40€
tren grubu 40€ civarı

güncel ürünlerim brighton memnumum rezze geçecektim geçmedim memnumum ürünlerden

Hangi ürünlerini kullandınız? 

Karşılaştırma neye göre yapabilirsiniz? 

Bildiğim kadarıyla önceki pharm-tec htp pharma olabilir... 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
muhammedmsl    4
oguuzars, 17 dakika önce yazdı:

primabolon 40€
tren grubu 40€ civarı

Acaba form vs yükleme şansınız var mı ilaç nası çalışıyor veya satıcınızın baş harfi vs paylaşmak da yasak mı benim tedarikçi o zaman kitliyor bana bu hesaba yarı fiyatı nerrdeyse😁

tarihinde muhammedmsl tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    938
muhammedmsl, 30 dakika önce yazdı:

Acaba form vs yükleme şansınız var mı ilaç nası çalışıyor veya satıcınızın baş harfi vs paylaşmak da yasak mı benim tedarikçi o zaman kitliyor bana bu hesaba yarı fiyatı nerrdeyse😁

https://peptidturkiye.com/forum/guidelines/ burayı oku serbest yasak ne varsa yazıyor sonra şutlamasınlar seni -_-

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MainEK    12
parabellum, 05.12.2025 - 21:16 yazdı:

Boş ilaç, arkadaşım o kadar kullandı etti ve testosteron enanthate referans değerinin içerisinde 8.0 dı :)

Ben 10 ml flakon olanlarini kullanmıştım ödem vs pek olmadı temizdi verim aldım açıkçası ama kan testi vermedim masteronu testo propu test e  kullandım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MainEK, 11 dakika önce yazdı:

Ben 10 ml flakon olanlarini kullanmıştım ödem vs pek olmadı temizdi verim aldım açıkçası ama kan testi vermedim masteronu testo propu test e  kullandım

Brighton mu kullandınız? 

Ve ne kadar süre kullandınız before after var mı karşılaştırma felan yapabiliyor musunuz, bazı diğer markalara göre 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MainEK    12
GomuGomuFuseN, 59 dakika önce yazdı:

Brighton mu kullandınız? 

Ve ne kadar süre kullandınız before after var mı karşılaştırma felan yapabiliyor musunuz, bazı diğer markalara göre 

ben brightonu 4-5 ay kadar neredeyse kullandım testo bolde mast döndürdüm bir sey olsa o kadar zamanda farkederdim ama baska markalarla kiyaslayacak tecrubem yok görüntü olarak hep ileri gitti sükür 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
muhammedmsl    4
hectordoyle, 16 saat önce yazdı:

Fiyatlar yüksek. Testoya 1600 tl den fazla vermemen lazım şuanki piyasada.

Hocam şuan zhpc bu flakon 30ml 10ml .com olan orijinal fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    798
muhammedmsl, 17 dakika önce yazdı:

Hocam şuan zhpc bu flakon 30ml 10ml .com olan orijinal fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba

Satıcıdan satıcıya göre değişiyor. Ben 30 ml zphc testoyu 4500 tl ye almıştım geçen ay.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.