Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

SAMOtrophin

Geçmişte kullandığınız veya aktif kullandığınız fiyat/performans pre workuotları nelerdir?

Önerilen İletiler

SAMOtrophin    44

Merhaba geçmişte kullandığınız veya aktif kullandığınız fiyat/performans pre workuotları yazabilir misiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

eaheryerdr    25

bsn no xplode 2014 yilinda 4 5 kutu kullanmiştim üzerine daha iyisini bulamadim birde icerikte dmaa olan eski bir ürün vardi hatirliyamadim turizmde calistigim dönem avrupa asya ortadoğudan birçok preworkout getirttim veya hediye ettiler yinede bsn gibisine denk gelmedim şuan nasildir bilemem şu aralar kullandiğim pre leri sekersiz redbulla ictigimde daha enerjik nabiz daha yuksek hissediyorum kalpte sikinti yoksa deneyebilirsin bana bakma ustune clen atip bile gitmişliğim var bünye alişik 10 yıldır

• +1 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    390
SAMOtrophin, 1 saat önce yazdı:

Merhaba geçmişte kullandığınız veya aktif kullandığınız fiyat/performans pre workuotları yazabilir misiniz?

Efedrin kafein aspirin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    45

en ucuzunu  ben yazayım. antrenmandan 2 3 saat önce yağsız osmancık pirinç. antrenman için evden çıkmadan hemen önce antrenman şiddetine göre diyetine vücuduna uygunsa  uygun miktar dextroz. antrenman boyunca içmek için litre başına yarım limon suyu bir çimdik tuz katılmış su. bu suya güç veren karaciğer böbrek dalak prostat koruyucu otlardan tohumlardan yapılmış bitki çayı ekleyebilirsin. tatlandırıcı katarsan ice tea tadında bir şey olur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    340

kingsize ve big joy fakir işi arıyorsan. 

diğerleri dmaa içerikli ürünler pahallı oluyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    75

pre bazlı kingsize çok memnunum. İçerik bakımından da gayet güzel bir ürün.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.089

Yabancı markalardan

bsnox,c4,jack3d

yerli markalardan

hiq kullandığım en iyi yerli muadili king size olabilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    75
SERKO, 58 dakika önce yazdı:

Yabancı markalardan

bsnox,c4,jack3d

yerli markalardan

hiq kullandığım en iyi yerli muadili king size olabilir 

Serko hocam günaydınlar. Jack3d bulunabilir mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
vevcil    7

Öncelikle yerli markaların tamamından uzak durulmalı paranın boşa gitmesini istemiyorsan. Ucuzlar ama bir işe de yaramıyorlar. Bsn no-xplode un abd versiyonunu bulabilirsen en iyisi diyebilirim. Hiç uğraşmayayım dersen olimp r-weiler shot çok iyidir. Jack3d eskisi gibi değil, içeriği değişti. Yani bence overall de en iyi olimp r-weiler yapıştır, antrenmanına bak. Çok da alışmamak lazım böyle şeylere sonra insan pre-siz antrenmana istekli olmuyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.089
makro1178, 2 saat önce yazdı:

Serko hocam günaydınlar. Jack3d bulunabilir mi ?

Var internetten bulabilirsin geçenlerde aldık bir arkadaşa ama sana şunu söylüyeyim belki 20 yıldır pre kullanırım boşuna parçalanma HİQ cidden çok iyi kaliteli ham madde kullanmışlar limon aromalı efsane ben bir buçuk ölçek alıyorum fişek gibi oluyorum B|

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    410
vevcil, Bir saat önce yazdı:

Öncelikle yerli markaların tamamından uzak durulmalı paranın boşa gitmesini istemiyorsan. 

katılmıyorum yerli iyi markalarımız var @SERKO abinin dediği gibi hiq pre gayet iyi. Nutrade pre pump focus en son kullandığımda inanılmaz iyiydi 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.089

kullandığım yerli sıralamam tad ve performans

1. Hig
  2. king size
  3. nutrade 
  4. hardline
  5. big joy 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Badid4646    7

Geçenlerde decatlonda gezerken bigjoy pre denk geldim 700küsür tl gibi rakamı da vardı aldım denedim bir hafta efsane işledi çalıştı şuan 2-3ölçek atıp anca etkisini alabiliyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    18

Nutrade ultra çok dolu duruyor limonlu kreatin hcl stoğa girince ikisini alıp deneyeceğim deneyimlerimi burda paylaşırım kurallar mı değişti ne yaptılarsa 1 ölçeğe 4 gram l-citrulline koymuşlar normalde 1gr ı aşamıyorlardı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5-HT    44

ronnie coleman yeah buddy pre workout

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.