-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Testosteron+primobolan kürüne gireceğim! bana yardımcı olur musunuz? (bulk dönemi)
Oluşturan:
ardaesat, in Bulk Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Melihcdmr
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Önümüzdeki sene için bi bulk kürü planlamak istiyorum yardımlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var şuan definasyon küründeyim 3 aydır
GÜNCEL DEFİNASYON KÜRÜ İÇERİĞİM:
500 test cypionate 400 masteron enanthate 200 trenbolone acetat Bu kürü bitirdikten 5 ay kadar cruze yapmayı planlıyorum aklımda bi kür var sizlere danışmak istedim.
YENİ PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİM:
400 mg test cyp 600 mg masteron enanthate 400 mg boldenon 3 iu gh (belki) 24 hafta boyunca bunları kullanacağım maddi duruma göre gh ekleyebilirim.
SORULARIM:
600 masteron yerine 400 primo kullanmak daha mı mantıklı olur? Tüm cevap, öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: colw1n
Öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlarım ve hocalarım,
Şuanda cruise dönemindeyim ve bundan önceki kürümde:
500 Testo E. 600 Bolde 200 NPP Kullandım. Yeni kürümde temiz kütle koymak istiyorum ve boldeye tövbe ettim acayip sivilce yaptı bende.
NPP ise cinsel açıdan çok etkiledi böyle ağır kürler yerine temiz bi kür yapmak istiyorum.
YENİ KÜR PLANLAMAM:
500 testo e 300 masteron turinabol Girmek var. Sizce hedefim konusunda doğru seçimler mi?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
boy 185 kg 90 yağ oranı %14 Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: the_escobar
Herkese selamlar, yakın zamanda kürüme büyüme dönemine destek amaçlı genotropin ekleyeceğim. Fakat mâlum genotropin fiyatları 4k küsür olmasından dolayı sürekliliği sağlayabilmek için günlük 2ıu gibi düşük doz gitmeyi düşünüyorum.
SORULARIM:
Sabah 1 - akşam 1 şeklinde mi? Yoksa sadece sabah tekte 2ıu vurulması mı daha mantıklı olur? Günlük 2ıu gibi düşük doz almaya değer mi? Yoksa en azından 3 üniteye falan mı çıkartmak lazım? Daha önce 4 ünite de kullandım fakat kısa vadede ciddi etkiler görmedim doğal olarak.
Tavsiyelerinize açığım, teşekkürler
-
Yazan: neON
Herkese iyi formlar,
Kürümün, dün itibari ile 5. haftasına girdim, cruise döneminden çıkıp ikinci girdiğim bulk kürü oldu. Bugün kan testlerim çıktı, değerlendirebilirseniz çok sevinirim. Kan testlerim anormal duruma gelmedikçe küre toplam 15-20 hafta civarı devam etmek istiyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
500 Test enanthate 200 Deca 200 Masteron Enanthate SORULARIM:
Dikkat etmem gereken değerler hangileri? (önlem alınması) Ayrıca, deca ile maksimum ne kadar devam edebilirim? KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: BurakSolmaz
Merhaba,
1.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+30 mg dianabol(Günlük)+20 mg proviron (Günlük) 2.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+30 mg dianabol (Günlük)+20 mg proviron (Günlük) 3.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+30 mg dianabol (Günlük)+20 mg proviron (Günlük) 4.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+30 mg dianabol (Günlük)+20 mg proviron (Günlük) 5.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+30 mg dianabol (Günlük)+20 mg proviron (Günlük) 6.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+30 mg dianabol (Günlük)+20 mg proviron (Günlük) 7.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+20 mg proviron (Günlük) 8.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+20 mg proviron (Günlük) 9.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+20 mg proviron (Günlük) 10.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+20 mg proviron (Günlük) 11.Hafta 500 mg testosterone enanthate+20 mg proviron (Günlük) 12.Hafta 500 mg testosterone enanthate+20 mg proviron (Günlük) Son iğne vurulduktan 5 gün sonra 3 er gün arayla 500 pregnyl Toplam (1500) ve 4 hafta boyunca günlük 40 mg nolvadex
Program hakkındaki düşüncelerinizi ve yorumlarınız alabilir miyim? Teşekkürler
-