Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ardaesat

Testosteron+primobolan kürüne gireceğim! bana yardımcı olur musunuz? (bulk dönemi)

Önerilen İletiler

deluxes    189
ardaesat, 18 dakika önce yazdı:

Kardeşim araştırıyorum halen :) parabolon tren'in orta ester versiyonu değil mi yani tren enanhate'ın bi altı, parabolonda deca dick gibi bir sorun yok, psikolojiye dikkat etmek gerekiyor,  hocam en mantıklısı bu 2 kürden 1i diye düşünüyorum, bu ilaçları kullandın mı sen?

Parabolan, tren enanthateden daha uzun yarilanma süresine sahip. Deca kadar olmasada trende de prolaktin kaynaklı dick olabilir. Npp kullandım aktif olarak trende kullanıyorum şuan. Eğer 8 hafta tren kullanacaksan tren acetate kullan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardaesat    6
deluxes, 8 dakika önce yazdı:

Parabolan, tren enanthateden daha uzun yarilanma süresine sahip. Deca kadar olmasada trende de prolaktin kaynaklı dick olabilir. Npp kullandım aktif olarak trende kullanıyorum şuan. Eğer 8 hafta tren kullanacaksan tren acetate kullan.

Hocam son sorumu soruyorum. Tren acetatı definasyon için kullanıyorlar ya, aksine temiz bir bulk yapılabilirmi, 1-16 hafta testo, 4-12 haftalarda masteron ve tren acetat, tren kullanırken testo dozajı trenden düşük olacak, temiz bir clean bulk olur, kür sonunda da elden geldiği zaman kütleyi korumak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    189
ardaesat, 16 dakika önce yazdı:

Hocam son sorumu soruyorum. Tren acetatı definasyon için kullanıyorlar ya, aksine temiz bir bulk yapılabilirmi, 1-16 hafta testo, 4-12 haftalarda masteron ve tren acetat, tren kullanırken testo dozajı trenden düşük olacak, temiz bir clean bulk olur, kür sonunda da elden geldiği zaman kütleyi korumak

Her ilacla definasyon ve bulk olur. Definasyon ve bulku belirleyen beslenmedir. Trenle iyi bir clean bulk yapabilirsin tren besinleri diğer ilaçlardan kat ve kat daha iyi kullanır. Testo dozajini trenden düşük tutman iyi olacaktır psikolojik açıdan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardaesat    6
deluxes, Bir saat önce yazdı:

Her ilacla definasyon ve bulk olur. Definasyon ve bulku belirleyen beslenmedir. Trenle iyi bir clean bulk yapabilirsin tren besinleri diğer ilaçlardan kat ve kat daha iyi kullanır. Testo dozajini trenden düşük tutman iyi olacaktır psikolojik açıdan.

Glin pharma deneyimin oldu mu hiç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    189
ardaesat, Bir saat önce yazdı:

Glin pharma deneyimin oldu mu hiç

hayır sadece iran testo ve noxy kullandım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardaesat    6
deluxes, 14 saat önce yazdı:

hayır sadece iran testo ve noxy kullandım.

hocam dün akşama kadar çok detaylıca araştırma yapıp karar verdim. iyi yorumlar alan yani ürünün dolu olduğunu söyleyen yorumlar gördüm ve bir tane rimobolan  markasına karar verdim. ya baştan sonra testo-rimo kürü ya da 1-8 testo e.- rimo, 9-14 testo prop. - tren ace. ve 15-16 testo prop. kürü.  tren acetat 6 hafta yeterli mi ve tren bıttıkten sonra sadece 2 hafta daha testo prop. ile devam etmekte yeterli olur mu bilmiyorum. Mg' ları alabileceğim flakon sayısına göre yaptım. En kısa sürede ürünleri temin etmeyi düşünüyorum. Planladığım iki kürden birini yapıcam, kafanızı çok ütüledim kusura bakmayın. 

rimo1.png.0646d9a79d4d25861e8921c8c759cd2f.png 68318f524f38f_RMO-TREN.png.40e7938c1a3c337cacff0230641895c8.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.454

İlla çinko kullanacaksan pikolinat formunu kullanmanı öneririm. Eczaneler genelde oksit formu oluyor onunda emilimi çok çok az. Bence tren kullanma hiç gerek yok o kadar ağır ilaca giremeye. 20-24 hafta kadar 375 testo 300 Rimo kullan beslenmeni planlayarak bu kür ile çok güzel bulk ta yapabilirsin definasyon da olabilir. Yarışmaya kısa bir süre dışında tren kullanımını önermiyorum. İnsanlar ne kadar ağır bir ilaç olduğunu yan etki görmeden idrak edemiyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    20

Glin yerli marka rimo pahalı bir ilaç yabancı forumlarda diğer ürünleri çalışan ama teste giden rimosunda testo çıkan markalar gördüm sağlam bir marka rimo almanı tavsiye ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardaesat    6
berkay16, 11 dakika önce yazdı:

Glin yerli marka rimo pahalı bir ilaç yabancı forumlarda diğer ürünleri çalışan ama teste giden rimosunda testo çıkan markalar gördüm sağlam bir marka rimo almanı tavsiye ederim 

eczane dışında sağlam marka rimo yokki kardeşim, eczaneden alabildiğini varsayalım, onlarınkine bile artık ne derece güvenilir bilmiyorum, eski stoktanda olabilir diyorlar, kutular farklı, bayer marka bazı kutularda anabolizan yazıyor vs.... primo olayı tamamen muamma artık

Askabar, 13 dakika önce yazdı:

İlla çinko kullanacaksan pikolinat formunu kullanmanı öneririm. Eczaneler genelde oksit formu oluyor onunda emilimi çok çok az. Bence tren kullanma hiç gerek yok o kadar ağır ilaca giremeye. 20-24 hafta kadar 375 testo 300 Rimo kullan beslenmeni planlayarak bu kür ile çok güzel bulk ta yapabilirsin definasyon da olabilir. Yarışmaya kısa bir süre dışında tren kullanımını önermiyorum. İnsanlar ne kadar ağır bir ilaç olduğunu yan etki görmeden idrak edemiyor. 

hocam rimo için 20 hafta falan abartı değil mi?en azından prostat açısından

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    20
ardaesat, 4 dakika önce yazdı:

eczane dışında sağlam marka rimo yokki kardeşim, eczaneden alabildiğini varsayalım, onlarınkine bile artık ne derece güvenilir bilmiyorum, eski stoktanda olabilir diyorlar, kutular farklı, bayer marka bazı kutularda anabolizan yazıyor vs.... primo olayı tamamen muamma artık

Valla sen de haklısın şimdi bişe diyemedim humax çok konuşuluyo bu ara bi onu araştır istersen yine glinden daha sağlam ayak gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardaesat    6
berkay16, 1 dakika önce yazdı:

Valla sen de haklısın şimdi bişe diyemedim humax çok konuşuluyo bu ara bi onu araştır istersen yine glinden daha sağlam ayak gibi.

yıllar önce ürün aldığım bir site vardı oraya baktım, site halen aktif, humax rimosu yokta orda. NOXY' de rimo olsa Burak Hocadan temin edicem ama maalesef yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.454
ardaesat, 1 saat önce yazdı:

Denemeden bilemezsin. 300 Rimonun prostata bir etkisi olacağını çok sanmıyorum. Rimo öyle 12-13 hafta kullanılacak bir ilaç değil bana göre. Zaten etkilerini çok yavaş görüyorsun. Ki zaten kas kazananını ilaçlı bile olsa uzun süren bir süreç 12 hafta bulk yapılmaz bana göre. Definasyon için ideal süre 12 hafta fakat konu bulk ise çok daha uzun tutulmalı. Tabi ki 16 haftadan sonra her 3-4 haftada bir kan tahlili yapmak gerekir 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardaesat    6
Askabar, 7 dakika önce yazdı:

Denemeden bilemezsin. 300 Rimonun prostata bir etkisi olacağını çok sanmıyorum. Rimo öyle 12-13 hafta kullanılacak bir ilaç değil bana göre. Zaten etkilerini çok yavaş görüyorsun. Ki zaten kas kazananını ilaçlı bile olsa uzun süren bir süreç 12 hafta bulk yapılmaz bana göre. Definasyon için ideal süre 12 hafta fakat konu bulk ise çok daha uzun tutulmalı. Tabi ki 16 haftadan sonra her 3-4 haftada bir kan tahlili yapmak gerekir 

rimoyu 16 hafta yapsam, testoyuda aynı hafta bıraksam olur mu (diğer kürlerde 2-4 hafta sonra falan kesiyorlar ya testoyu), bir de son 4 hafta testo dozlarını azaltırsam pct' ye katkıs olur mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.454
ardaesat, 17 dakika önce yazdı:

rimoyu 16 hafta yapsam, testoyuda aynı hafta bıraksam olur mu (diğer kürlerde 2-4 hafta sonra falan kesiyorlar ya testoyu), bir de son 4 hafta testo dozlarını azaltırsam pct' ye katkıs olur mu

Hemen peşine pct yapacaksan beraber bırak 2 hafta sonra kan testi ver. Duruma bak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: fitjoy
      merhaba 
      yeni bir kür planlaması yaptım 
      500 mg testo enantath haftalık
      200 mg masteron haftalık
      2-4 ui hgh 
      3500/5000 kalori kademeli çıkıp inerek gideceğim
      bu kürü 20 hafta yapmayı ve kuru büyümeyi planlıyorum fakat masteron u enantath mı propionat esterini mi almalıyım düşünceleriniz nedir?
    • Yazan: iboldenon
      Merhabalar değerli hocalarım bulk ve definasyon dönemlerinde e2 seviyesi kaç olmalı benim en son ölçümde 64 çıktı sonrasında bulktan definasyone geçiş yapmak istediğim için haftada 2 kere yarım tablet arimidex e başladım sizce kaç değerine kadar düşmesi gerek güzel bir definasyon için ve bulk kürü için de 64ten daha yukarı çıkmam durumunda bir sıkıntı yaşanır mıydı acaba?
    • Yazan: Jöhtürk
      Sevgili kardeşlerim ve abilerim. 27 yaşında askeri personelim ve uzun bir aradan sonra kür kullanmaya karar verdim ve ilk tecrübem olacak. Antrenman geçmişim düzenli yaptığım zamanları varsayarsak toplam 3 yıl kadardır. 
      2015ten 2017ye kadar aralıksız çalışıp 1.81 boy 57 kilodan 93 kiloya kadar gelebildim. Daha sonra askeri mülakatlar, eğitime katılış derken sporu bırakınca tekrar 70 kilograma düştüm. Şuan ise haziran ayından beri 1 istasyon 1 bench sehpası ve 2.5 kg dan 35 kg arası salon tipi dumbbell setiyle askeriyede çalışıyorum. Yani bar ve dumbbell ile her hareketi yapabiliyorum. 
      Şuan ki vücut ölçülerim
      Kol 39.5 38.5 Omuz 128 Göğüs 105 ( çok eksik küre girme sebebim) Bel 86 Bacak 59 Kilo 87 boy 1.81 Bu ölçü ve imkanlara göre ilk kürüm nasıl olmalıdır ? Ayrıca kür sonu PCT hakkında ve ne kullanacağım hakkında bilgim tamamen sıfır. Kürleride buradan almayı düşünüyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Yazan: arda3535
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      İlk kürüme girdim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 750 mg Boldenon 750 mg Kullanıyorum 7 haftadır ama yaz geldiği için parçalanmak istiyorum.
      DEFİNSAYON KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Boldenon Masteron SORUM:
      İlacı kesmeden definasyon kürüne geçiş yapılabilir mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: darkmountain
      Değerli üstatlarım herkese selamlar saygılar dilerim,
      Herhangi bir rahatsızlığım yok geçmişte bir çok defa spora başladım bıraktım bu sefer kafaya koydum eve koşu bandı dumbell ve dynamic 1001 çalışma istasyonu aldım haftada 5 gün antrenman yapıyorum artık bu işin hakkını vermek istiyorum yaklaşık 18 gündür düzenli bir şekilde spor yapıyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum daha önce suplement kullandım ama kür hiç yapmadım. Şuanda sadece protein tozu kullanıyorum. Bu sefer kür yapmaya karar verdim ancak ne kadar araştırsamda bu konuda kafama takılan sorularım var! Sorduğum sorular saçma ve komikte gelebilir lütfen kusuruma bakmayın şimdiden.  
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaşım 40 Kilom 92 Boyum 1.76  SORULARIM:
      Bu formda sizce önce bulk kür yapıp hacim kazanmam mı daha doğru yoksa önce definasyon küre girip yağ yakmak mı?  Eğer yağ yakım ise  yağ yakım için bel bölgem için hgh fragment tek başına bana yeter mi? Veya (clen+ winstrol+ oxandrolon) yada (clen+ winstrol+ tiromel t3) mü kullansam daha iyi olur? Eğer önce bulk ise hangi küre girmem daha iyi olur? Tüm fikir, öneri ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.
      GÜNCEL FORMUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.