Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Vezuchiy

Testosteron kürümde nelere dikkat etmeliyim?

Önerilen İletiler

Vezuchiy    226

Merhaba arkadaşlar,

6 aydır sporu ve kürü bıraktım özel sebeplerden dolayı ve ocak ayında roaccutane 40mg kullanmaya başladım 4 gün öncede spora geri döndüm 86kg'den 73kglara kadar düşmüştüm şuanda Pazartesi günleri 2ml iran testo alıyorum ve günde 1 proviron alıyorum. Biraz beslenme ve su tutumuyla 75.8'lere geri tırmandım bana bu süreçte tavsiyelerinizi duymak isterim.

@rastlantisal abim özellikle senden bir kaç trick almak istiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    889

Tavsiye demişsin de ne tavsiyesi hocam 10 kere okudum konunu yine anlamadım. Beslenme mi ilaç mı antrenman mı? Öyle kendine göre bi hikaye anlatmışsın yorum bekliyorsun ama neye yorum yapacağımızı veya tavsiye vereceğimizi çözemedim ben.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    34
Vezuchiy, 3 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar,

6 aydır sporu ve kürü bıraktım özel sebeplerden dolayı ve ocak ayında roaccutane 40mg kullanmaya başladım 4 gün öncede spora geri döndüm 86kg'den 73kglara kadar düşmüştüm şuanda Pazartesi günleri 2ml iran testo alıyorum ve günde 1 proviron alıyorum. Biraz beslenme ve su tutumuyla 75.8'lere geri tırmandım bana bu süreçte tavsiyelerinizi duymak isterim.

Merhaba,

• Ne zamandır spor yapıyodun da 6 aydır bıraktın?
  • Ayrıca daha 4.günden ilaç kullanmak ta pek mantıklı olmuş.
  • Boy ve Yaş bilgisi verir misin?
  • Kan testlerin varsa paylaşabilir misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    62

Haftada total 2ml kullanacaksan 1ml-1ml pzt-prş enjeksiyon yapman daha iyi olacaktır bir de 500mg testoda E2yi sıkı takip etmelisin. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.213
Vezuchiy, 16 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar,

Geçmiş olsun. Roaccutane ve türevlerini kullanmayacağım diye çok mücadele verdim. Şuan başarmışım gibi de duruyor. Çok çok az sivilce oluşumu var ki onu da deniz ve güneş genelde hallediyor. Yazı bekliyorum. 

Neden enhantate esterini haftada 1 kere enjekte ediyorsun? Bu dalgalanmaya, haliyle yüksek E2'ye ve peşi sıra sivilceye sebep olabilir. Proviron iyi hissettiriyorsa kullanmakta hiç bir sakınca yok.

Yerinde olsam bunun yerine haftada 2 enjeksiyon yapıp, ara ara gerekli hormon testlerini verip, E2 durumuna göre doz, enjeksiyon sıklığı, masteron gibi yardımcı aparatları ayarlayıp devam ederim. Kendim öyle yapıyorum biliyorsun. Bu sayede geçen sene bu zamana göre sadece testo ve yardımcısı masteron ile aynı kurulukta 6kg kas ekledim kendime 1 senede. Keza geçen sene menüde trenbolone bile vardı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    161
rastlantisal, 46 dakika önce yazdı:

Geçmiş olsun. Roaccutane ve türevlerini kullanmayacağım diye çok mücadele verdim. Şuan başarmışım gibi de duruyor. Çok çok az sivilce oluşumu var ki onu da deniz ve güneş genelde hallediyor. Yazı bekliyorum. 

Neden enhantate esterini haftada 1 kere enjekte ediyorsun? Bu dalgalanmaya, haliyle yüksek E2'ye ve peşi sıra sivilceye sebep olabilir. Proviron iyi hissettiriyorsa kullanmakta hiç bir sakınca yok.

Yerinde olsam bunun yerine haftada 2 enjeksiyon yapıp, ara ara gerekli hormon testlerini verip, E2 durumuna göre doz, enjeksiyon sıklığı, masteron gibi yardımcı aparatları ayarlayıp devam ederim. Kendim öyle yapıyorum biliyorsun. Bu sayede geçen sene bu zamana göre sadece testo ve yardımcısı masteron ile aynı kurulukta 6kg kas ekledim kendime 1 senede. Keza geçen sene menüde trenbolone bile vardı.

Ağabey ben 2 haftadır, haftalık 90.000 iu retinol form a vitamini alıyorum. Ciddi derecede sivilceyi azalttı. Sebum üretimini çok iyi baskiliyor. Devam ederse sivilce sorunu bunu deneyebilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    398
deluxes, 25 dakika önce yazdı:

Ağabey ben 2 haftadır, haftalık 90.000 iu retinol form a vitamini alıyorum. Ciddi derecede sivilceyi azalttı. Sebum üretimini çok iyi baskiliyor. Devam ederse sivilce sorunu bunu deneyebilirsin.

Link var mı

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    161
EmreGundi, 1 dakika önce yazdı:

Link var mı

Avicap ismi eczaneden alabilirsin.

• Beğen 2
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.213
deluxes, 44 dakika önce yazdı:

Çok teşekkür ederim. Denememiştim. Akşam eve geçerken alayım. Sebum baskılarsa konu kapanır zaten.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    226
rastlantisal, 14 saat önce yazdı:

Sağolun, sivilce mekanizması çözülmesi zor birşeydi bir sürü üründen sonra mecburen roaccutane alıp direkt çözüme gitmeyi tercih ettim işe de yaradı çoğunlukla, Gece geç saatlerde enjeksiyon yaptığım için ve araç v.b kullandığım için kalçamda ödem oluşabiliyordu özellikle ikisinde birden olmasını hiç istemiyorum her  kasiste çukurda çok rahatsız ediyordu Iran enanthate'ide ilk kullanışım olduğundan test etmek istedim ağrı ve ödem olacak mı diye bir ağrı ödem yaşatmadığı için tek bölgede olmasını istedim yatarken en azından ağrımayan tarafaya yatabilmek için, e2 seviyesinin artacağını bilmiyordum test vericem 30 gün geçtiğinde. Masteron şuanda iyi hissettiriyor ama e2 düşük olduğunda garip bir ruh haline sokuyordu şuan sanırım orta seviyelerde olduğu için alınca daha iyi gibiyim.

GHOST, 01.05.2025 - 16:02 yazdı:

Tavsiye demişsin de ne tavsiyesi hocam 10 kere okudum konunu yine anlamadım. Beslenme mi ilaç mı antrenman mı? Öyle kendine göre bi hikaye anlatmışsın yorum bekliyorsun ama neye yorum yapacağımızı veya tavsiye vereceğimizi çözemedim ben.

Sen bu üslupla vermesende olur kardeşim değerli fikirlerin seninle kalabilir.

Komutan, 01.05.2025 - 18:44 yazdı:

Merhaba,

• Ne zamandır spor yapıyodun da 6 aydır bıraktın?
  • Ayrıca daha 4.günden ilaç kullanmak ta pek mantıklı olmuş.
  • Boy ve Yaş bilgisi verir misin?
  • Kan testlerin varsa paylaşabilir misin?

3 senedir yapıyorum 

181 75.8kg mevcutta bırakmadan 80-85 arası geziyordu

Kan testimi ekliyorum;

WhatsApp Image 2025-05-02 at 21.00.34 (2).jpeg WhatsApp Image 2025-05-02 at 21.00.34 (1).jpeg WhatsApp Image 2025-05-02 at 21.00.34.jpeg WhatsApp Image 2025-05-02 at 21.00.33.jpeg WhatsApp Image 2025-05-02 at 21.00.32.jpeg

• Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    24

500 mg bence biraz fazla ldlyi kötü etkilemiş gibi duruyor.En azından 375 devam etsen ldlyi normal sınırlara çekersin hdl de aynı oranda biraz daha artar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    34
Vezuchiy, 02.05.2025 - 21:01 yazdı:

3 senedir yapıyorum 

181 75.8kg mevcutta bırakmadan 80-85 arası geziyordu

Kan testimi ekliyorum;

WhatsApp Image 2025-05-02 at 21.00.34 (2).jpeg WhatsApp Image 2025-05-02 at 21.00.34 (1).jpeg WhatsApp Image 2025-05-02 at 21.00.34.jpeg WhatsApp Image 2025-05-02 at 21.00.33.jpeg WhatsApp Image 2025-05-02 at 21.00.32.jpeg

Bunlar before kan testi değil mi üstadım?

Ayrıca birazcık yetersiz, e2, testosteron total ve free testleri de olsaydı çok güzel olurdu.

Onun haricinde Pazartesi 2ml aldığını söylemişsin, kaç mg bu? şayet 250 ise x2 den çok fazla gelir.

Başlangıçta düşük başlayıp vücudu ısındırmak iyidir, e bide sonradan spora başlayınca da kaçınılmaz oluyo.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Vezuchiy
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      YENİ KÜR PLANLAMAM:
      250 mg Testosteron Enanthate 125 mg Deca Bu kürü faliyete geçirdiğimde.  Roaccutane sabah 20 akşam 20 mg olarak kullanmaya başlamış olacağım.
      Kürüme sakıncası olan bir durum arz edebilir mi? Fikir ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    • Yazan: Sabenmusti
      Merhabalar,
      SÜRECE DAİR:
      2.5 aydır roaccutane kullanıyorum ve 2.5 ay önce 100 kilo PRım vardı. 2.5 ay sonra 105 kilo denedim ve kalkmadı 100 kilo bile zar zor kalktı. Bunun sebebi roaccutane olabilir mi?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: AREN
      Selamlar dostlarım, abilerim ve kardeşlerim.
      Nasılsınız umarım keyifler yerindedir. Herkese iyi haftalar diliyorum 🌹
      Konu başlığında olmak üzere; Roaccutane, Zoretanin vs. İsotretinoin etken maddeli ilacı kullanırken kür yapmak hakkında neler düşünüyorsunuz veya nelere dikkat edilmelidir veya ne gibi handikapları vardır vs. Günlerdir bu konuyu araştırıyorum ve bir de sizlere danışmak istiyorum. Güncel olarak şuan 4 aydır 200mg Test E. ve 1mg Arimidex alarak cruise’dayım. Yılbaşından sonra kış geldiği için tedaviye başlamayı hem de blast’a başlamayı düşünüyorum.
      Bilginiz olsun.
    • Yazan: Wessaa
      Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
      Yeni küre başlayacağım fakat kafamı kurcalayan bir kaç soru var.
      SORULARIM ŞU ÇERÇEVEDE DEĞERLENDİRİLSİN LÜTFEN: ( A ÜRÜNÜ 1 B ÜRÜNÜ 3 C ÜRÜNÜ 5 LİRA )
      A, B, C ÜRÜNLERİ ARASINDAKİ TEK FARK FİYAT MI? İÇERİK FARKLILIKLARI RAKAMA YANSIYOR MU? PAHALI OLAN İYİ OLAN DEMEK MİDİR? BİRİ NEDEN 1 İKEN DİĞER 3 BİR DİĞERİ 5 LİRA? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Vezuchiy
      Yıllardır irili ufaklı dönemsel olacak şekilde sivilceler ve izleriyle sorun yaşıyorum aktif bir spor hayatım ve anabolik kullanmaya açık bir tercihim var.
      roaccutane kullanarak hem sporu hem anabolikleri (elbette bazı şartlar ve düzenlemelerle) kullanabilir miyim veya kullanan var mı?
      roaccutane nasıl bir etki eder bu sürece dozlar mg ve yaşadığınız yan etkileri yazarsanız çok sevinirim.
      @rastlantisal@Rdm @GHOST @Diver @otopsicikedi

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.