Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sparta34

1.83 boyunda - 102 kg olan birisi için oxandrolone dozu ne olmalı?

Önerilen İletiler

Sparta34    34

Selamın aleyküm herkese.

Anavarı bugüne kadar nadir kullandım ve 50 mg üstüne çıkmadım. Bazı araştırmalarım sonucu 70 mglara çıkıldığını gördüm.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• BOY: 183
  • KG : 102
  • YAĞ : %10

SORULARIM:

• Mevcut kütleme göre sizce 50MG yeterli olur mu?
  • 70MG de çok farklı bi görüntü oluşur mu 50ye göre?
  • Tavsiyeniz nedir acaba?

Tüm yorum ve öneriler için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Unrest    117

Hangi marka kullandın bugüne kadar acaba? İlaç sınıfı anavarın emilim açısından çok daha üstün olduğuna dair yorumlar okuyorum sürekli. 10-20 mg ın 50 mg a eş değer etki ettiğine dair konuşuyorlar genelde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    34

Sp kullandım. 20mg konusu gerçekse 50ile boşuna böbrek ve cep yoruyoruzdur. Ama bunun böyle olduğunu pek düşünmüyorum açıkcası 20-30mg anavar kadınlara önerilen dozlar çünkü. Bilemiyorum tabi dediğin gibi de olabilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    117
gönderildi (düzenlendi)
Sparta34, 18 dakika önce yazdı:

Sp kullandım. 20mg konusu gerçekse 50ile boşuna böbrek ve cep yoruyoruzdur. Ama bunun böyle olduğunu pek düşünmüyorum açıkcası 20-30mg anavar kadınlara önerilen dozlar çünkü. Bilemiyorum tabi dediğin gibi de olabilir 

Denemek lazım iran marka oxabone da ilaç sınıfı. Bu anapolonda da var deniyor mesela. Türkiye deki çok iyi değil deniyor. Ama anavar konusunda ilaç sınıfı farkını yurtdışında çok fazla insandan duydum. Ben henüz testo dışına çıkmadım ama anavarı merak ediyorum. Bunun için ikisini ayrı ayrı alıp denicem bir ara

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    271

50 mg mı geçme tablet bu toksitesi her türlü var. Hedefin ne ise bunu ne icin kullanıyosan o yönde enjeksiyon ekleyebilirsin ufak dozda anavar seni 50 mg kesmez ise… bu arada kadınlar icim baslangıc dozu 10 mg ideal sen bi kadına 20-30 mg anavar ver ne kadınlıgı kalır ne surat ne tip o işler öyle internette yazdıgı gibi değil maslesef…

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmedovic    1
  • Tek başına mi kullanacaksın?
  • Kullanacaksan yanına ne kullanacaksın?

Diyetine uymayacaksan hiçbir şekilde kullanmanı önermem zaten ama uyarım diyorsan 30mg orijinal bir oxda yeterli olur geri kalanı boşa böbrek yormadır. Sorulara cevap verirsen daha net cevap verebilirim dostum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rusecy    3

1.83 90 kiloyum, ilk kürümde testo enanthatenın yanında 30 mg kullandım. alt ast değerleri 20den 70e çıktı 5 hafta içerisinde. 50 ve üstü riskli olabilir dikkatli kullanmak lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    34

Şuan tren ace 400 master enant 300 testo enant 200 var yaza doğru anavar ve wins ekliyicem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
desperado    109
Sparta34, 18 saat önce yazdı:

Yakından görerek tecrübe ettim. 10 mg bile kadınlarda ciddi agresyon, 6. 7. haftadan itibaren ses kısıklığı, erken ses yorulması yapıyor. Devam edilirse ses kalınlaşmasına sebep olur zaten. 20-30u düşünemiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    271
desperado, 49 dakika önce yazdı:

Yakından görerek tecrübe ettim. 10 mg bile kadınlarda ciddi agresyon, 6. 7. haftadan itibaren ses kısıklığı, erken ses yorulması yapıyor. Devam edilirse ses kalınlaşmasına sebep olur zaten. 20-30u düşünemiyorum 

20-30 mg ici dolu anavarı bir kadın kullansın ilk defa nevri döner sinir makinasına döner çok gördük öyle her kadın kaldıramaz veya kimse çekmez onu. Kadın dedigin kibar olur düşünsene ilaca bağlı sürekli gergin agzından küfür cıkan hicbişeye tahammül edemeyen bir kadın….

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    955
rusecy, 7 saat önce yazdı:

1.83 90 kiloyum, ilk kürümde testo enanthatenın yanında 30 mg kullandım. alt ast değerleri 20den 70e çıktı 5 hafta içerisinde. 50 ve üstü riskli olabilir dikkatli kullanmak lazım.

Yüksek değil referans aralığı o diye 5 haftada 70 korkulcak bir değer seğil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    34

Bilemiyorum 50de kalmak mantıklı gibi çok ilaç çok kas demek değil tabi ama 50 mg ile 70 mg arasında görüntüde fark yaratabilirsek denemek istiyorum bir süre

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: nattybuilder
      Selamlar iyi akşamlar herkese,
      Aktif olarak kürdeyim. Son 2 haftadır yalnızca 250 test alıyorum. Oxandrolone ekleme gibi bir planım var.
      KÜR İÇERİĞİM: (8 haftadır)
      Testosteron 200mg Masteron 240mg 1 ay daha iyice deri altını temizledikten sonra humax pharma oxandrolone düşünüyorum. Satıcı 55$ fiyat verdi. Kullanan ve verim alan var mı? Açıkçası şüpheleniyorum danabol koyuyorlar içine diye. Kullananların yorumlarını rica ediyorum.
    • Yazan: Geleceğin Olympia'sı
      İron pharma nasıl marka kullanan var mı özellikle anavar ? 
    • Yazan: Mralone1838
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo Enanthate Oxandrolone Kullanıyorum zaten doğal olarak çok ciddi form yakalamıştım yağ oranı olsun görüntü olsun şimdi küre girerek deneyeceğim. Profesyonel dövüşçüyüm bana bu süreçte neler önerirsiniz?
    • Yazan: TheExecutioner
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      son yaptığım pct üzerinden yaklaşık 8 ay civarı geçti. Kür sürem kadar bekleme yaptım fakat hata olarak bu süreçte sporu bıraktım. Herhangi bir destekleyici olmadan spor yapmak artık bana keyif vermiyor açıkcası ondan bıraktım 8 ay boyunca. Tekrar başlamayı düşünüyorum fakat sadece anavar kullanmanın bana artıları ve eksileri neler olacaktır. Enjeksiyon olmadan testosteron olmadan ben de bazı şeylerin olmayacağının farkındayım ama en azından ufak etki görsem bile benim için kafi.
      Bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim. 👍🏻

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.