Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

HASAN61

18 yaşındayım ve ilk kürüme girme kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

HASAN61    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Hasan ben, aranıza yeni katıldım ve ilk kürüme girmek istiyorum.

KÜR İÇERİĞİM: (12 Hafta)

• Testosteron Enanthate
  • Boldenon
  • Deca
  • Oxabdrolone

SORULARIM:

1. Sizce ilk kür olarak bu ürünler uygun mu?
  2. Başka ilaç eklemeli miyim?
  3. Veya içinden çıkarmamı önerdiğiniz ilaçlar var mı?

Yorum ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    170

İlk kür için ilaç seçimleri yanlış, kür süresi yanlış. Hakkında hiçbir bilgimiz yok bilgilerini spor geçmişini vb. Yaz düzgün bir kür yazalım. Bu yapacağın kürden zarardan başka birsey görmezsin.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    407

18 yaş ve ilk kür??? Yol yakınken vazgeçmeni öneririm hormon sistemin kemik yapın daha oturmamış küre girmek saçmalık

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.092
EmreGundi, 20 dakika önce yazdı:

18 yaş ve ilk kür??? Yol yakınken vazgeçmeni öneririm hormon sistemin kemik yapın daha oturmamış küre girmek saçmalık

Katılıyorum. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HASAN61    1
deluxes, 3 saat önce yazdı:

İlk kür için ilaç seçimleri yanlış, kür süresi yanlış. Hakkında hiçbir bilgimiz yok bilgilerini spor geçmişini vb. Yaz düzgün bir kür yazalım. Bu yapacağın kürden zarardan başka birsey görmezsin.

19 a gircem 1 ay sonra 13  yaşımdan beri çeşitli branşlarda spor yapıyorum 3 yıl boks 1 yıl jiu jitsu yaptım 1 yıldırda vicut geliştirmeyle uğraşmaya çalışıyorum 178 / 70 kiloyum yağ oranımı hesaplamadım hiç ama ektamorf bi vücuda sahibim fazla olduğunu sanmıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    961
gönderildi (düzenlendi)

Anavar çıkar illa deca kullancaksan da bilgin yoksa birinden koçluk filan al bide dozajları yazmamışsın elinin altınsa dostinex bulunsun. eğer 200 bolde filan kullancaksan onun yerine 300-350 masteron ekle hiçbir şey belirtmemişsin ondan tam şöyle yap diyemicem.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HASAN61    1
ardas, Bir saat önce yazdı:

Anavar çıkar illa deca kullancaksan da bilgin yoksa birinden koçluk filan al bide dozajları yazmamışsın elinin altınsa dostinex bulunsun. eğer 200 bolde filan kullancaksan onun yerine 300-350 masteron ekle hiçbir şey belirtmemişsin ondan tam şöyle yap diyemicem.

hocam var enjeksiyonları kür planlamasını fln o yapçak ztn ama ben bide buraya sormak istedim fazla bilgi göz çıkarmaz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    165

Genelde ilk kürde birçok kişi dolandırılıyor kullanacağın markayı ve satıcını iyi araştır, sonra "Marka Analizleri" bölümünde konu açmak zorunda kalırsın. ( umarım yaşamazsın)

Ek olarak forumdaki "Kitaplarda Yazmayan Bilgiler" bölümünü iyice etüt et, bulabileceğin güvenli tüm makalelere/  bilgilere göz at. Vücudunu sağlığını emanet edebileceğin bir koç bul. Sağlık işi şakaya gelmez.😅

Yolun açık olsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    961
HASAN61, 49 dakika önce yazdı:

hocam var enjeksiyonları kür planlamasını fln o yapçak ztn ama ben bide buraya sormak istedim fazla bilgi göz çıkarmaz 

@Tarık34 dediği gibi ilaçların fiyatını filan yaz mutlaka almadan önce ne kadar ücret istediğini birde markasını.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HASAN61    1
deluxes, 23 saat önce yazdı:

hocam bütün kan idrar tahlillerimi attım ne varsa bi bakarsanız çok sevinirim 

WhatsApp Image 2025-04-29 at 11.51.24.jpeg WhatsApp Image 2025-04-29 at 11.51.23.jpeg WhatsApp Image 2025-04-29 at 11.51.22.jpeg WhatsApp Image 2025-04-29 at 11.51.26 (3).jpeg WhatsApp Image 2025-04-29 at 11.51.26 (2).jpeg WhatsApp Image 2025-04-29 at 11.51.26 (1).jpeg 

WhatsApp Image 2025-04-29 at 11.51.26.jpeg WhatsApp Image 2025-04-29 at 11.51.25 (3).jpeg WhatsApp Image 2025-04-29 at 11.51.25 (2).jpeg WhatsApp Image 2025-04-29 at 11.51.25 (1).jpeg WhatsApp Image 2025-04-29 at 11.51.25.jpeg WhatsApp Image 2025-04-29 at 11.51.24 (1).jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    170
HASAN61, 2 saat önce yazdı:

hocam bütün kan idrar tahlillerimi attım ne varsa bi bakarsanız çok sevinirim.

Değerlerin güzel. Folik asit, d vitamini ve b12 takvisyesi al. ALT hafif yükselmiş antremandan sonra vb. verdiysen olabilir. ACTH değeri yükselmiş stresli günler vb. geçiriyorsan. Onun dışında değerlerinde bir anormallik yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
godofdark    29

Decaya gerek yok. Kendi halinizde spor yapan biriyseniz nor-19 grubuna bulaşmayın, heleki ilk kürde zaten gerek yok. Ayrıca boldenon kullanacaksan 16-20 hafta civarı kullanmanı öneririm. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HASAN61    1

aramızda bi yaş var gibi gözüküyo mantıklı bi nasihat verdiğini sanmıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    165
HASAN61, 25 dakika önce yazdı:

aramızda bi yaş var gibi gözüküyo mantıklı bi nasihat verdiğini sanmıyorum

Dostum yaşı dikkate alıyorsan git dedenden nasihat al.

Kimse  herşeyi bilemez / hakim olamaz önemli olan yaş farketmeksizin insanların insanların önerilerini dikkate alıp kendin araştırıp karar vermen.

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HASAN61    1
Tarık34, 53 dakika önce yazdı:

Dostum yaşı dikkate alıyorsan git dedenden nasihat al.

Kimse  herşeyi bilemez / hakim olamaz önemli olan yaş farketmeksizin insanların insanların önerilerini dikkate alıp kendin araştırıp karar vermen.

hocam arkadaş 19 yaşında bana 18 yaşında küre girmekmi hormonların oturmamıs daha dediği için yazdım yanlış anlamasın kimse art niyetli olarak söylemiyorum

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    407
HASAN61, 43 dakika önce yazdı:

hocam arkadaş 19 yaşında bana 18 yaşında küre girmekmi hormonların oturmamıs daha dediği için yazdım yanlış anlamasın kimse art niyetli olarak söylemiyorum

Bir bildiğim var ki söylüyorum belli ki sen bunu başka şekilde nitelendirmişsin burda sana 30 yaşında ki adam da kullanma diyicek 50 yaşında ki adamda. Testo seviyelerin ergenlikte olduğun için tavan yapmış. Hormonların en üst düzey çalıştığı vakitte zaten küre girmiş gibisin. Hayatın boyunca bir daha doğal olarak bu hormon değerlerini göremeyeceksin. Böyle bakınca gerek var mı küre girmeye?

Belki kemik plakların hâlâ açık kemik gelişimi devam ediyor? Yüksek testo ve ostrojen seviyelerinin anlık inip çıktığı için yüksek ihtimalle vücut şaşıracak ve büyümen durucak. Belki hormonal yapın hâlâ gelişimini sürdürüyor. Ergenlikte psikolojik dengeler alt üst olmuş durumda. Sen daha kendini yönetmeyi öğrenememişken gidip kürde ki roid rageleri nasıl engelleyeceksin? Bu yaşta yaptığın her şey ileride sana kat ve kat fazlasıyla geri dönecektir. 

Unutma burdaki insanlar iyiliğini düşünüyor hiç bir çıkar gütmüyor. Benim gibi mk-677, cardarine, stenabolic gibi hormon sistemini baskılamayan etkilemeyen sarms kürleri yapıp kullanabilirsin. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    892
gönderildi (düzenlendi)
HASAN61, 44 dakika önce yazdı:

Haklı adam :)

Bu konuyu oku çözersin meseleyi.

tarihinde GHOST tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    39
HASAN61, 46 dakika önce yazdı:

sen yine de bu Gundi (:D) kardeşimizin sözlerini kaale al. Zamanında Sarms konusunda bana çok faydası dokundu 

• 100 Puan 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HASAN61    1
EmreGundi, 22 dakika önce yazdı:

Bir bildiğim var ki söylüyorum belli ki sen bunu başka şekilde nitelendirmişsin burda sana 30 yaşında ki adam da kullanma diyicek 50 yaşında ki adamda. Testo seviyelerin ergenlikte olduğun için tavan yapmış. Hormonların en üst düzey çalıştığı vakitte zaten küre girmiş gibisin. Hayatın boyunca bir daha doğal olarak bu hormon değerlerini göremeyeceksin. Böyle bakınca gerek var mı küre girmeye?

Belki kemik plakların hâlâ açık kemik gelişimi devam ediyor? Yüksek testo ve ostrojen seviyelerinin anlık inip çıktığı için yüksek ihtimalle vücut şaşıracak ve büyümen durucak. Belki hormonal yapın hâlâ gelişimini sürdürüyor. Ergenlikte psikolojik dengeler alt üst olmuş durumda. Sen daha kendini yönetmeyi öğrenememişken gidip kürde ki roid rageleri nasıl engelleyeceksin? Bu yaşta yaptığın her şey ileride sana kat ve kat fazlasıyla geri dönecektir. 

Unutma burdaki insanlar iyiliğini düşünüyor hiç bir çıkar gütmüyor. Benim gibi mk-677, cardarine, stenabolic gibi hormon sistemini baskılamayan etkilemeyen sarms kürleri yapıp kullanabilirsin. 

haklısın kardeş kusura bakma biraz fazla tepkide vermiş olabilriim kırdıysam kusuruma bakma teşekkürler yinede verdiğin bilgiler için 

• Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    407
HASAN61, 2 dakika önce yazdı:

haklısın kardeş kusura bakma biraz fazla tepkide vermiş olabilriim kırdıysam kusuruma bakma teşekkürler yinede verdiğin bilgiler için 

Estağfurullah unutma bu yaşta vereceğimiz kararlar geleceğimizi etkiliyor. Bağımlılık yapar bırakamazsın dikkat et..

• Jest 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HASAN61    1

hocalarım abilerim üst tarafta yazdığım kür için boldenonu çıkarıp turinabol eklemeyi düşünüyorum sizce dahamı iyi olur yooksa bolde kalsınmı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    170
HASAN61, 3 dakika önce yazdı:

hocalarım abilerim üst tarafta yazdığım kür için boldenonu çıkarıp turinabol eklemeyi düşünüyorum sizce dahamı iyi olur yooksa bolde kalsınmı 

2 tane tablet ilaca gerek yok. Kürünu Test, mast, npp olarak düzenle eklemek istersen yanına turinabol ekleyebilirsin. Yukarıda yazdığın küre göre daha çok verim alır daha az yan etki yaşarsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HASAN61    1
deluxes, 2 dakika önce yazdı:

2 tane tablet ilaca gerek yok. Kürünu Test, mast, npp olarak düzenle eklemek istersen yanına turinabol ekleyebilirsin. Yukarıda yazdığın küre göre daha çok verim alır daha az yan etki yaşarsın.

hocam sadece boldenonu turinabol olarak deiştircez %90 çünkü sipariş verildi bolde ellerinde yokmuş o yüzden yerine turinabol koycaz gibi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    407
HASAN61, 3 dakika önce yazdı:

hocam sadece boldenonu turinabol olarak deiştircez %90 çünkü sipariş verildi bolde ellerinde yokmuş o yüzden yerine turinabol koycaz gibi 

12 haftalık bir kürde boldeye zaten gerek yok ayrıca 2 tane oral steroid almak karaciğerin içinden geçmeye eşdeğer son olarak ilk kürde nor-19 grubu deca satmak da ne bileyim satan kişi sana sadece mal satmaya oynuyor sağlığını düşünmüyor 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    170
HASAN61, 28 dakika önce yazdı:

Çok saçma bir kür olur. Masteron al onu ekle test, deca, mast yap illa yapacaksan. Turinabolu kac hafta kullanabilecen kullansan bile hiçbir tablet ilaç enjeksiyon kadar güçlü ve uzun süreli kullanıma uygun değildir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: kartal34
      Arkadaşlar merhaba,
      ilk kürüme giriyorum başlayalı yaklaşık 2 hafta oldu.
      haftada 2 kez 1 gram deca, 1 gram testo enanth. her gün sabah akşam dianabol alıyorum sabah-akşam.
      boy 1.78 kilo 90 yağ oranım yüzde 14-15
      Sizce gramlar nasıl yüksek mi ? teşekkürler.
    • Yazan: hallwarn
      Selamlar iyi forumlar dilerim,
      Yakın zamanda elime 2 paket Zydex marka Testosteron Enanthate geçti akşamına derinlemesine araştırmaya başladım ve şöyle ki profesyonel olmasa da yaklaşık 2 seneye yakın bir spor geçmişim var şuan aktif olarak sadece evde çalışabiliyorum aslına bakarsanız sadece bununla yetinmek istiyorum bir yerde duymuştum Testosterone hormonu arttıkça odaklanma artar ve psikolojik sorunlar bir nebze azalırmış ne kadar doğru bilmiyorum ters tepme şansı da var tabi ki sadece bunu bilmek istiyorum ne kadar doğru veya değil diye aldığım arkadaş haftada 250mgl olma şartıyla kullanırsam bir sıkıntı olmayacağını söyledi 10 haftada bir ara vermem söylendi yaklaşık 1 ay kadar sadece bununla yetinmek istiyorum yaptığım spor şov veya egoyu tatmin etmek değil de bir nebze bir şeylerle uğraşıp kafayı dağıtmak beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Ardafit67
      Sevgili dostlar selamlar,
      KÜR İÇERİĞİM: (08.05.2025 - başlangıç)
      Testosteron Enanthate Dianabol İlaçlarıyla ilk kürüme girdim. İlaçlar ne zaman açılmaya başlar ortalama olarak?
    • Yazan: Tgbrk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kan tahlillerimi yaptırdım. Değerlerim aşağıda ektedir. Bulk hedefli kür düşünüyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 22  Boy:180 Kilo:80  Kür önerileriniz , planlama ve takip etmem gerekenler ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Bystreock
      Merhaba, değerli forum üyeleri...
      İlk kürüme girmeyi planlıyorum 1 yılı aşkın spor yapıyorum fakat bazı zamanlar iş vardiyası olduğu için 2 ay gibi sürelerle ara vermek zorunda kaldım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Sizce hangi ürünleri kullanmalıyım hacimsel olarak düşünürsek? Kullanılmasını tavsiye edeceğiniz ilaçların mg ölçüleri nasıl olmalı? Bu kürü kaç hafta yapmalıyım? GÜNCEL FORMUM:

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Tüm fikir, öneri ve bilgilendirmeler için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.