Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kafkasli

Npp-deca küründe anti depresan kullanımı hk.

Önerilen İletiler

kafkasli    3

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kürümde npp var ve beni psikolojik olarak kötü etkiliyor. Bu durumdan daha fazla etkilenmemek adına '' anti depresan '' cipralex kullanmayı düşünüyorum! Sizce uygun mudur? Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    162

Bunun yerine kan testi ver. E2, prolaktin, progesteron ona gore ilaç kullanalım. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.214

Arkadaşlar bu ilaçlara hiç araştırmadan mı giriyorsunuz?

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ulashaksu    20
rastlantisal, Bir saat önce yazdı:

Gerçekten defalarca paylaşılan mevzuular, Npp, Deca, Tren Ace, Tren E, Parabolan gibi Nor19 grubu ilaçların (bu ilaç da yapar mı diye sorulmasın diye özellikle tek tek yazdım) mental yan etkileri ve yükleri de ağır oluyor. Örnekleri de çok verilmiş. Başınıza gelirse şaşırmayın lütfen beklenen yan etkiler bunlar başınıza gelmediği zaman şaşırmanız gerekli. Ve ilacı diğer bir ilaçla bastırmak da çözüm değil. Eğer ciddi olumsuz etkileniyorsanız lütfen ilacı bırakın. Hırs, Ego hepimizde var bu sporu yapan ama en önemli olan şey beden ve ruh sağlığıdır. 3kg kası kaybetseniz de yerine koyarsınız ama sağlığınız için bunu söylemesi çok güç.

• Beğen 1
  • Alkış 1
  • +1 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    957
rastlantisal, 2 saat önce yazdı:

öyle hocam zaten çoğu kimin neyi hangi dozajlarda kullandığını bilseniz bunun gibi 1-2 tane daha çıkar yakında hiç bu tarz konulara bakmıyorum bile artık açanların %90 bilmeden kullananlar zaten.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.079
rastlantisal, 8 saat önce yazdı:

evet hocam :DB|;)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kafkasli    3
rastlantisal, 9 saat önce yazdı:

hocam biliyorum nor19 grubunun psikolojik yan etkileri var, bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum. haftalık 70 mg sadece eklem sağlığımı iyileştirmesi için aldığım bir dozdu şimdi kendime gelemiyorum, eklem rahatsızlığım olduğu için spor yapamıyordum buda beni kötü etkiliyrodu şimdi daha kötüyüm maalesef.

70 mgnin bile böyle bi etkisi olabileceğini düşünemedim 400-500 mglerin konuşulduğu bi ortamda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    31

etki etmez ssri grubu ilaçlar uzun vadede etki gösteren şeyler, illa kullanacaksan benzo ailesinden bi şeyler kullanman lazım ki bunu da alamazsın reçetesiz

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zZerothpen    10

Cipralex etki etmesi aşağı yukarı 2 hafta alır 2 hafta daha kötü halde gezebilirsin ama ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan başlayıp uzun bi dönem kullanabilirsin ama etki edesye kadar can sıkıcı olabilir. Lustral daha makul olabilir uykululuk hali yapmıyor ama kişiden kişiye değişir deneme yanılma yoluyla ilerlemen gerek.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
desperado    109
kafkasli, 4 saat önce yazdı:

hocam biliyorum nor19 grubunun psikolojik yan etkileri var, bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum. haftalık 70 mg sadece eklem sağlığımı iyileştirmesi için aldığım bir dozdu şimdi kendime gelemiyorum, eklem rahatsızlığım olduğu için spor yapamıyordum buda beni kötü etkiliyrodu şimdi daha kötüyüm maalesef.

70 mgnin bile böyle bi etkisi olabileceğini düşünemedim 400-500 mglerin konuşulduğu bi ortamda

Ne gibi bir yan etki gördün bu kadar şiddetli 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
falcon    22

SSRI türevi antidepresenlar prolaktin ile beraber serotonin hormonunu yükseltir. Serotonin hormonu yükselince dopamin baskılanır. Bu yüzden senin ssri türevi ilaçlardan uzak durup dopamin arttırıcı takviyeler kullanman sorunu çözebilir. Ben bu şekilde npp ile ilk defa rahat bir 8 hafta geçirdim. Dozajım haftada 100-120mg’dı. 

Tavsiyem l-tyrosine kullanman. Protein Ocean’dan alabilirsin. Günde 600mg kullanabilirsin. Bu da 2 tablete tekabül ediyor. 

Normalde iyi bir serotonin-dopamin dengesi için 5’e 1 ila 10’a 1 oranları tavsiye ediliyor. Bu da örneğin 2-3 tablet l-tyrosine (600-900mg)’a karşılık 1 tablet 5HTP(100mg) kadar gibi düşünebilirsin. 

Kişisel tecrübem;

Kürümde npp yok iken aylarca 600mg/100mg oranında kullandım. İlk 1 hafta alışma evresinden sonra kendimi çok iyi hissetmeye başladım. Geçmişimde 2 yıl kadar ssri türevi olan prozac kullanmıştım ve neden iyi ama bir şeylerin de eksik olduğunu hissettiğimi şimdi daha iyi anlamıştım. Olay dopamin ve seretonin dengesinden kaynaklanıyor. Kürüme npp ekleyince ilk haftalar ben de mental olarak kötü hissetmiştim sonra araştırdıkça yukarıdaki dengenin dopamin aleyhine sonuçlananileceğini düşünerek test etmek amacıyla 5HTP’yi devreden çıkarmıştım ve mental problemler ortadan kalkmıştı. Her 6-8 enjeksiyon sonrası bu da haftada 3-4 enjeksiyondan 2 hafta ediyor, Çeyrek dostinex ile beraber baya stabil bir mentale ulaşabilmiştim.

10 gün önce npp bitti ve ben son 5 gündür 5HTP kullanmaya tekrar başladım o dengeyi yakalamak için. Bu kısmın da ilk günleri zor geçti ama alışma süreci bir gerçek. Şu an yine her şey yoluna girmeye başladı diyebilirim. 

Senin soruna cevap aracılığıyla birçok kişiye faydası olabileceğini düşündüğüm için uzun uzun yazdım. Umarım bu sorunu yaşayan arkadaşlara faydam olur.

Not: Antidepresanlar kesinlikle ilk tercihiniz olmasın. 

• Beğen 1
  • Voov!! 1
  • Teşekkürler 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Efekale45    3

Dostum yıllardır antidepresan kullanıyorum, eski alkol bağımlısı olarak, gönüllü tedavi görüp bıraktım. Sulinex 225 mg (Venlafaksin) Trankobuskas 20 mg 2 adet, gece uyumadan önce de uyku ilacı olarak Seroquel 200 mg (Ketiapin) kullanıyorum. İlk kürümdeyim haftalık 625 mg testo e. 300 Masteron prop. Kullanıyorum 5. Haftadayım kür ortasından sonuçları atayım sana, kullandığım antidepresanlar ağır SSRI grubundan da ağır öyle söyleyeyim. Bu kadar antidepresan ve antipsikotik ağır ilaçlara rağmen gayet süper gidiyor, burdaki en hassas nokta doktorun dediği şekilde düzenli kullanmak çünkü bu ilaçlar tam etkisini beyinde haftalar içinde gösteriyor, benim yıllar oldu.

Buyrun tahlillerim: (Masterona başlamadan haftalık only testo 625 mg ortasındayken)

IMG_4588.png IMG_4587.png

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.393
Efekale45, 7 saat önce yazdı:

Dostum yıllardır antidepresan kullanıyorum, eski alkol bağımlısı olarak, gönüllü tedavi görüp bıraktım. Sulinex 225 mg (Venlafaksin) Trankobuskas 20 mg 2 adet, gece uyumadan önce de uyku ilacı olarak Seroquel 200 mg (Ketiapin) kullanıyorum. İlk kürümdeyim haftalık 625 mg testo e. 300 Masteron prop. Kullanıyorum 5. Haftadayım kür ortasından sonuçları atayım sana, kullandığım antidepresanlar ağır SSRI grubundan da ağır öyle söyleyeyim. Bu kadar antidepresan ve antipsikotik ağır ilaçlara rağmen gayet süper gidiyor, burdaki en hassas nokta doktorun dediği şekilde düzenli kullanmak çünkü bu ilaçlar tam etkisini beyinde haftalar içinde gösteriyor, benim yıllar oldu.

Buyrun tahlillerim: (Masterona başlamadan haftalık only testo 625 mg ortasındayken)

Ben 25 mg seroquel ile 1-2 gün aralıksız uyuyorum :) sen top patlasa uyanmazsın heralde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.214
kafkasli, 22.04.2025 - 16:45 yazdı:

Antidepresandan ziyade prolaktine baktır. Muhtemelen 1/3 doz dostinex tüm dertlerini çözecek. Total testo, Prolaktin ve E2 sonuçlarını atarsan üzerinden gideriz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Titpep    9

Hocam netleştirmek için soruyorum. Sen npp küründeyken sadece 600mg l-thyrosin kullandın değil mi 5htp kullanmadın yani doğru anladım mı? @falcon

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    272

Günde 3 tablet 1.500 mg kullanıyorum gayette iş yapıyor. Benim önerim doktora danışmadan psikiyatride kullanılan ilaçları kafanıza göre kullanmamanız unutmayın her biri birşeyi düzeltirken birşeyi de bozabiliyor yan etkileri var beyin bu şakası yok :))

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Titpep    9
Yusufdemir1995, 57 dakika önce yazdı:

Günde 3 tablet 1.500 mg kullanıyorum gayette iş yapıyor. Benim önerim doktora danışmadan psikiyatride kullanılan ilaçları kafanıza göre kullanmamanız unutmayın her biri birşeyi düzeltirken birşeyi de bozabiliyor yan etkileri var beyin bu şakası yok :))

Depresyon belirtilerinin oluşmasını engelliyor mu gerçekten özellikle deca kürlerini sırf dopamin düşüklüğü nedeniyle bir türlü tamamlayamıyorum 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
desperado    109
Titpep, Bir saat önce yazdı:

Depresyon belirtilerinin oluşmasını engelliyor mu gerçekten özellikle deca kürlerini sırf dopamin düşüklüğü nedeniyle bir türlü tamamlayamıyorum 😅

Npp kürüne gireceğim, l-tyrosine siparişi verdim günde 600mg kullanacağım bakalım. Gerçi ilk defa deca-npp kullanacağım için fark olursa da anlamam mümkün değil :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
falcon    22
Titpep, 4 saat önce yazdı:

Hocam netleştirmek için soruyorum. Sen npp küründeyken sadece 600mg l-thyrosin kullandın değil mi 5htp kullanmadın yani doğru anladım mı? @falcon

Evet, doğru

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Titpep    9
desperado, Bir saat önce yazdı:

Npp kürüne gireceğim, l-tyrosine siparişi verdim günde 600mg kullanacağım bakalım. Gerçi ilk defa deca-npp kullanacağım için fark olursa da anlamam mümkün değil :)

Olacakları söyleyeyim ilk 4 hafta mükemmel olacak sonradan dopamin birden dip yapacak prolaktin yükselecek östrojen beklediğin kadar artmayacak yada düşecek bünyeye bağlı sürekli depresif hissedeceksin ve geçmeyen tatlı krizleri başlayacak. Deca,npp kürlerinde kritik nokta dopamin eğer kontrol edebilirsen mükemmel kütle koyarsın. Tecrübeme göre testo sık enjekte edilmeli decanın en az 2 katı olmalı östrojen yüksek tutulursa dopamin fazla düşmüyor duygusal olsan da depresif olmuyorsun. Ve dopamin yeterli düzeyde kalırsa prolaktin de uçmaz. Tavsiye değildir sadece şahsi tecrübem bu yönde. Tabi bir de tirosin denemek lazım ben de hiç denemedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    31
gönderildi (düzenlendi)
Titpep, 46 dakika önce yazdı:

Olacakları söyleyeyim ilk 4 hafta mükemmel olacak sonradan dopamin birden dip yapacak prolaktin yükselecek östrojen beklediğin kadar artmayacak yada düşecek bünyeye bağlı sürekli depresif hissedeceksin ve geçmeyen tatlı krizleri başlayacak. Deca,npp kürlerinde kritik nokta dopamin eğer kontrol edebilirsen mükemmel kütle koyarsın. Tecrübeme göre testo sık enjekte edilmeli decanın en az 2 katı olmalı östrojen yüksek tutulursa dopamin fazla düşmüyor duygusal olsan da depresif olmuyorsun. Ve dopamin yeterli düzeyde kalırsa prolaktin de uçmaz. Tavsiye değildir sadece şahsi tecrübem bu yönde. Tabi bir de tirosin denemek lazım ben de hiç denemedim.

abi çok iyi anlatıyorsunuz da biceps çalışırken ağlayarak 3 set attım ne yaparsam yapayım decayı çözemedim ben, yüklemeli girdim diye böyle oldu galiba. iştahı da kapattı, tüm değerlerim de yerinde.

tarihinde trensetter tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    272
Titpep, 5 saat önce yazdı:

Kimse sana garantisini veremez en azından bir nebzede olsa mutlu ediyor beni

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Efekale45    3
Askabar, 23.04.2025 - 13:59 yazdı:

Ben 25 mg seroquel ile 1-2 gün aralıksız uyuyorum :) sen top patlasa uyanmazsın heralde 

Ahahaha yok kankam bir yerden sonra bünye alıştığından, koymuyor fakat 200 yan etki yapmaya başlıyor 150’ye düşürmek için görüşücem doktor ile, doğrudan 150 olmadığı için 100+50 gibisinden çünkü uyku apnesi ve uyku felci karışımı uykuya dalmakta dehşet sıkıntılar çıkartma olayı oluyordu yan etki olarak çok nadirendi fakat sayıları artmaya başladı 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
desperado    109
gönderildi (düzenlendi)
Titpep, 17 saat önce yazdı:

Teşekkür ederim yanıt için 😊. Kür planım şu şekilde haftalık 300 mg test. e. 200 mg mast. p. 150 mg npp. Mast ve npp 2 günde 1, testosteron 4 günde 1 enjeksiyon olacak. Günlük 600 mg tyrosin, haftalık yarım tablet dostinex kullanıp 2-3 hafta sonra kan verip prolaktinime baktırıcam. Sizce nasıl bu plan? Bir de dopaminin düşmesi kütle koymaya nasıl engel oluyor?

tarihinde desperado tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Emir32
      Merhaba iyi forumlar abilerim,
      Aşağıda belirttiğim kürdeyim halsizlik ve uykulu oluyorum genelde ne kadar kafein tüketsem de işe yaramıyor!
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Boldenon Deca Danabol Sizce neye dikkat etmem gerekiyor? 
    • Yazan: EmreGundi
      Herkese hayırlı akşamlar.
      Yıllardır geçmeyen omuz sakatlığım (akromion tip-ll, impingiement sendromu diye de geçiyor) var defalarca fizik tedavi, iğneler vs derken en son ameliyatla kemiği tıraş ettirip sorunu çözdüğümü düşünüyordum yine nüksetti. Doktora göründüğümde yine ameliyat dedi anladım ki bu iş böyle olmayacak.. Şu ana kadar doktor önerisi dışında tedavi yöntemi ostarine denedim kullandığım süre boyunca eklemlerde su tuttuğu için sakatlığımı geçirmişti tabi ki bırakınca sakatlık devam etti.
      BPC-157 ve TB500 bir seçenek evet lakin benim sakatlığım kronik Burak hocadan da zamanında bu konuyla ilgili bilgi almıştım tekrar nüksetmeyeceğinin garantisi yok o topa girmek istemiyorum. Forumlarda dolaşırken Deca'yı 25-100 mg arası kullanıp sakatlığın önüne geçenleri gördüm. Kalıcı olarak iyileşme mevzusu çoğu insanda olmasada istisnalar var. Tedavi amaçlı iran eczanelerinde 25mg-1ml şeklinde deca satılıyor.
      Sorularım daha doğrusu seçeneklerim şunlar;
      Deca'yı testosuz bir şekilde tedavi amaçlı 25-50 mg kullanan insanlar var elbette uzun vadede testo yine 0'a vurucaktır ama bu tıp sektöründe kullanılıyorsa vardır doktorların bir bildiği.. 20 yaşında sistemi bozmak istemesem de en son seçenek deca dick tehlikesi ve hayatın sürdürülebilirliği açısından 100-200 mg Deca'yı trt doz testo enanthe ile kullanmak mı? Kesinlikle kür amaçlı değil!!! Farklı fikir ve önerilere sonuna kadar açığım. Bu benim için artık son çare noktasına gelmiş durumda.
      Saygılar.. @metinav@rastlantisal@Diver @SPECTRE @Feladel @Yusufdemir1995 @GHOST @Askabar
    • Yazan: Sparta34
      Selamün aleyküm herkese,
      Kürüme herhangi birşeyi kesmeden direk npp eklemeyi düşünüyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 200 mg Masteron Enanthate 300 mg Tren Acetat 400 mg SORULARIM:
      Sizce mantıklı bir ekleme olur mu kazanç sağlar mıyım? Masteronu mg olarak arttırmama gerek var mı sizce? Tüm fikir ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: speddyx
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıda belirttiğim kürüme 250 mg deca önden kick start olarak eklemeyi planlıyorum.
      KÜR PLANLAMAM: (24 HAFTA)
      Testosteron Boldenon SORULARIM:
      Kick start olarak deca eklemem mantıklı mı? 250 mg yeterli olur mu? Tüm fikir ve görüşler için teşekkürler.
    • Yazan: borasipahi
      Sevgili abilerim ve kardeşlerim;
      Bir süre daha bu şekilde devam etmek istiyorum kürüme ve...
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Npp 300mg Boldenon 500mg Sonuçlarımda vitaminler konusunda destek almaya başladım ancak Progesteron seviyesi biraz kafamı karıştırdı, Arimidex veya Tamoksifen kullanmıyorum, jinekomasti belirtisi görmüyorum. Bir aya yakındır östrojen baskılayıcı almıyorum. Çevremden de aldığım geri dönüşlere göre Arimidex kullanmayı kestikten sonra belirgin bir kütle artışım oldu.
      SORULARIM:
      Jinekomasti belirtim olmasa dahi kullanmalı mıyım ? Ek olarak süreci hızlandıracak ekleyebileceğim bir ilaç varsa tavsiye eder misiniz ? KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.