Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kursat857ss

Testosteron alacağım sp mi iran mı tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

kursat857ss    0

Selam arkadaşlar,

Daha önce Dragon ve bodytch kullandım. Testo Enanthate alacağım.

HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM?

• Aburaihan iran testosterone
  • Sp laboratories

Sp Testo'nun fiyatı 2000, bu fiyat iyi mi? İran biraz daha ucuz,.. SP daha mı kaliteli?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    224

2000 testo için çok iran testo al, lab ürünü alacaksanda noxynin testosunu al hem spden daha ucuz. İran 800-1000tl birşey oluyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caikepro    9

Testosteron enanthate için anormal ücretler  ödemene gerek yok, iran eczane testosu yıllardır forumda beğeniliyor, boş mu dolu mu diye düşünmezsin. Ayrıca fiyatı yurt dışı ürünlerine göre daha uygun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    917

Sp o fiyata satan adam ya 2. ya 3. satıcıdır :) Veya ben çok piyasanın gerisinde kaldım.

En baba testo ennnnn baabasıııı 1000-1500 geçmez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    258

Sp testo enanthate normal fiyatı 30-35 euro arası olması lazım avrupadaki güvenilir sitelerde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    109
Diver, 4 dakika önce yazdı:

Canlar yapmayın etmeyin sp üretilmiyor artık. İran enanthate ise piyasada sahtesi ve boş ürünleri mevcut. İranlılar aburaihan bulamıyoruz diyorlar ona göre düşünün :) 

Bildiğim kadarıyla sp tekrardan üretime başladı, hatta balkanın ilaçlarını üretiyor kutu ambalaj değişerek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771
Adrian, 13 dakika önce yazdı:

Bildiğim kadarıyla sp tekrardan üretime başladı, hatta balkanın ilaçlarını üretiyor kutu ambalaj değişerek.

balkan pharmaceuticals mı gökkuşağı gibi her anabolik farklı renkte.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kursat857ss    0
Diver, 38 dakika önce yazdı:

Canlar yapmayın etmeyin sp üretilmiyor artık. İran enanthate ise piyasada sahtesi ve boş ürünleri mevcut. İranlılar aburaihan bulamıyoruz diyorlar ona göre düşünün :) 

siz  hangi marka kullanıyorsunuz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 15 saat önce yazdı:

hocam sp gayet üretimde yurtdışında yaşayan arkadaşlarımdan da biliyorum tr de satın aldığımız ürünlerin check kodları ile orjinal sitesinden sorgulayabiliyoruz zaten 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: warmesty
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      29.03.2026 tarihinden beri aşağıdaki kürü. Kullandığım ilaçlar ORJ ZPHC uzun süredir onları kullanıyorum ve orijinalliği konusunda bir sıkıntı yok.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Ent. 500mg Boldenon 400mg Bundan öncesinde 1 ay kadar 250 Testosteron ile cruise yaptım. Bu cruise döneminde verdiğim kan değerlerinde bir problem yok. Testosteron >1500 üstü E2 37.25 olarak çıkmış AI kullandım tabi ki.
      SORULARIM:
      Testoyu yükseltmişken nasıl kan testinde bu değer 1500 üstü çıkmıyor? Daha başlayalı 8-9 gün olmuşken boldenin e2yi katletmesi normal mi ? Ne yapmamı önerirsiniz ? KAN TESTLERİM:

• Yazan: arnold ciwardanegezer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: Alpyld12
      Merhaba arkadaşlar,
      20 yaşındayım ve 12-14 hafta spor salonuna gidiyorum. Eskiden düzensiz olan spor salonu seanslarım şimdi düzenli. Bu, steroid kullanacağım ilk sefer olacak.
      Şu kombinasyonu düşünüyorum:
      Testosteron E Boldenone (NPP) SORULARIM:
      Bu kombinasyon ilk steroid kürüm için uygun olur mu? Başka kombinasyon önerileriniz var mı? Satın alacağım ürünle ilgili olarak (satıcı Türkiye'de üretildiğini söylüyor), ürün kalitesinde problem olmadığını ve test sonuçlarını vb. belirtiyorlar. Ürünün Türkiye'de üretilmesinden kaynaklanan herhangi bir sorun olur mu? Yardımlarınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
    • Yazan: mamibolone
      Selam hocalarım,
      Önceki kürümü bitireli yaklaşık 7-8 ay oldu. Güzel bir pct süreci ile sonlandırmıştım. Yaklaşık son 3 aydır düzenli spor yapamıyorum son 1 aydır da oruç tuttuğumdan ötürü form kaybettim.
      1. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. : (24 Hafta)
      Testosteron 500mg (24 hafta) Npp 300mg (12 haftadan itibaren) 2. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. :
      Testosteron 250mg (Son haftalarda - Sonra pct) SORULARIM:
      Kürüme ekle veya çıkar dediğiniz gruplar varmıdır? Kan testi sonuçlarıma bakıldığında kür sürecime negatif etki edecek değerler hangileridir? Kan testlerimde şuraya dikkat et dediğiniz detaylar hangileridir? KAN TESTLERİM:

Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: m4a1
      Selam dostlar,
      Testosteron enantathe kürlerini daha önce birkaç kez yaptım ve her seferinde benzer bir durum yaşıyorum. Çoğu kişi “enerji patlıyor, özgüven uçuyor” diyor ama bende tam tersi oluyor.
      ŞİKAYETÇİ OLDUĞUM HUSUSLAR:
      Sürekli uykulu hissediyorum Sabahları çok zor uyanıyorum (Sürekli işe 1-2 saat geç kalıyorum ne kadar erken uyusam bile) Gün içinde gözlerimde ciddi yorgunluk var Motivasyon ve keyif düşük Sosyal isteksizlik mevcut SÜRECE DAİR NOTLAR:
      Yani beklenen “iyi hissetme” olayını hiç yakalayamadım. Hayatımda kötü olaylarda yok canımı sıkacak. Her şey tıkırında işliyor. Alkolde kullanmıyorum! SORULARIM:
      Bu durum sizce daha çok neden olur? E2 dengesizliği mi? Hematokrit yükselmesi mi? Uyku kalitesi / apne ihtimali mi? Benzerini yaşayan veya çözmüş olan var mı? Kendimi daha iyi hissetmek için ne yapabilirim? Konuya katılım gösteren, yorum ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.