-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Kürümün 8. hafta kan değerleri hk. (nelere dikkat etmeliyim?)
Oluşturan:
wiener, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: desertn
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yeni tahlil yaptırdım 1.5 hafta önce perhiz yapmıştım. Vitamin ve omega b12 kullanıyorum herhangi bir suplement kullanmıyorum tahlillerim normal değil gibi geldi ne gibi önlemler almam gerekir şimdiden teşekkürler.
KÜR İÇERİĞİM:
480 mg propionat 480 mg masteron KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: fitjoy
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Şuan kürümün 12. haftasındayım. Sizce ilaçlarım dolu mu ?
KÜR İÇERİĞİM:
300 mg propionat 30mg oxandrolone KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: Laracall
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Önümüzdeki günlerde steroid kürüne girmeyi düşünüyorum.
YENİ KÜR PLANLAMAM:
Testosteron enanthe 250 ml Boldenon 250 ml Clenbuterol 10 haftalık bir kür programım var enjeksiyon haftada 2 kez 1 ml , arimidex haftada 2 kez 0.5 mg olarak kullanmayı düşünüyorum 6. Haftadan sonra clene başlayacağım kan testi sonuçlarımı aşağıya bırakıyorum öneri ve görüşlerinizi yapmam gereken var ise bilginize ihtiyacım var teşekkürler.
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-