Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

wiener

Kürümün 8. hafta kan değerleri hk. (nelere dikkat etmeliyim?)

Önerilen İletiler

wiener    1

Selamlar,
Yaşım 23. Daha önce 3 aylık bir sadece testosteron kürü ve üzerine MK-677 kullanımı geçmişim oldu. Bu sürecin sonunda sporu da bırakmıştım. Yaklaşık 4 ay ara verdikten sonra tekrar kür ile dönüş yaptım.

Şu an 8. haftaya girmiş bulunuyorum. Bir markanın Boldenone ürününü kullandım, bu hafta itibariyle Driada’ya geçiş yaptım. Ek Olarak Boldeyi 500'e çıkardım. Testosteron olarak İran enanthate kullanıyorum.

Kür detayları (kan testine kadar olan süreç):

• Testosteron Enanthate: 500mg / hafta
  • Boldenone: 250mg / hafta 
  • Anavar: 20mg ortalama (kestim)

9. hafta itibariyle Masteron Propionate (Drostanolone Prop) geçiş yapacağım.
Haftada 3 enjeksiyon şeklinde 100mg x 3 = 300mg olacak şekilde 6-7 hafta devam etmeyi planlıyorum. Bu süreçte carb cycling beslenmeye geçeceğim. Açık olayım; bu zamana kadar pis beslendim, cardio da yoktu, haliyle yüzümde, vücudumda ciddi ödem/su tutma problemi oluştu.

Gelelim asıl sorularıma:

1. Masteron Prop'a geçerken, testosteron enanthate'ı da propionate formuna çevirmem mantıklı olur mu? Yoksa enanthate ile devam mı?
  2. Kür sonrası düşüncem şu şekilde: Yaz sonuna kadar haftalık 150–250mg TRT tarzı düşük dozla devam edip, kışa girerken tamamen kesip PCT yapmayı düşünüyorum.
  3. Ama bu şekilde toplamda 6 aya uzanan bir testosteron kullanımı sizce geri dönüşü olmayan zararlar yaratır mı? Uzun vadede HPTA için riskli bir durum olur mu?

Kan değerlerimi aşağıda görseller olarak ekledim.
Sadece HDL (iyi kolesterol) değerim biraz korkutucu geldi onun dışında pek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

• Kilo: 74kg > 83kg

• Yağ oranı: %11.2 > %12.5

• Su ağırlığı: 48kg > 52kg

tah3.png.788a9530b73b58965f17214d6cb39d80.png tah2.thumb.png.7e2197c5be89a8867c3f1d557f3edefb.png tah1.png.ce6eedd9a656e5332fc909391298cffb.png

Fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden 💪

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.711

1. Propa geçmene gerek yok.

3. İlk ilaçla kullanımıyla aldığın bir risk var. Bu 6 sonra çok geri dönülmez olmayacaktır. Eğer yaşayacaksan bir aylık kullanımda da yaşarsın diye düşünüyorum.

Boldenon kürüne masteron bence mantıklı değil. Boldenon zaten östrojeni içinden geçiyor masteron sorun yapabilir. Balık yağı tüket yada artır. Tüm ilaçlarda beslenmeye aşırı dikkat etmek gerekiyor. Özellikle boldenon tansiyon sorunu yapan üstüne kan yoğunluğunu artıran bir ilaç bir de kolesterol yükü getirmemelisin.

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.