Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

TheRaGnaRr

Kütle ve hacim kazanıp 85 kg veya üzerine çıkmak için hangi kürü denemeliyim?

Önerilen İletiler

TheRaGnaRr    1

Merhabalar herkese,

Öncelikle amacımdan bahsedeyim; 1.5 yıldır aktif spor yapıyorum ara vermeden beslenmeye %50 dikkat ederek. şuanda da formum hatırı sayılır derecede gelişti ancak eksik kalan bölgelerimden ve vücudumun genel hatlarından dolayı rahatsızlık duyuyorum.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• BOY : 1.83
  • KG : 76
  • YAĞ : %16

Amacım kütle ve hacim kazanmak parçalı bir şekilde 85 kilo veya üstü bir kiloda kalmak istiyorum bunun için bir kür düşünüyorum yazdan sonra. ilk ve son olmasını istiyorum olabildiğince kütle ve hacim koyup steroid kitabını kapatmak istiyorum. Öneri kürlerinizi yazarsanız sevinirim aynı zamanda bir hoca ile mi çalışmalı yoksa tek başıma yapabilir miyim bu konulard ada bana yardım edebilirseniz gerçekten çok sevinirim. :)

GÜNCEL FORUMUM:

6804d416bf6c8_WhatsAppGrsel2025-04-20saat14_01.23_21a2ece2.thumb.jpg.8fcaea08f9de1fc9e7ba8b20a06f8831.jpg 6804d41f2e5f2_WhatsAppGrsel2025-04-20saat14_01.06_f74fcec5.thumb.jpg.c26232f67370eaa077f5bbf3446c7abe.jpg 6804d42a8843d_WhatsAppGrsel2025-04-20saat14_01.24_3e593fa1.thumb.jpg.a6d7f34c1a585bc573382c97330133bc.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fıratkskn    28
TheRaGnaRr, 20 dakika önce yazdı:

19

Gençsin daha çok kan testlerini yaptır onlarıda ekle belki sonuçların çok iyi çıkacak çünkü genetiğin güzel herkes sana bozma diyecek bu oranları.

Bu konuyu okursan anlarsın zaten ne demek istediğimi kardeşim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheRaGnaRr    1
Fıratkskn, 7 dakika önce yazdı:

Gençsin daha çok kan testlerini yaptır onlarıda ekle belki sonuçların çok iyi çıkacak çünkü genetiğin güzel herkse sana bozma diyecek bu oranları.

Bu konuyu okursan anlarsın zaten ne demek istediğimi kardeşim.

az önce başka bir konudan okudum bunu hocam sağolun. genetiğime güvendiğim için işleri büyütmek istedim. kan testlerini müsait bir zamanda yaptıracağım şuanda fikir almaya çalışıyorum o yüzden acele etmiyorum önümde daha birkaç ay var. yapacak olsam ne önerirdiniz kür için? tek kür maksimum sonuç? teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    74

Öyle bi kür olsa herkes yapar defteri kapatır 😂 bosuna mı millet yıllarca steroid kullanıyo bırakırinca gidecek hepsi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheRaGnaRr    1
Ferdikra, 1 dakika önce yazdı:

Öyle bi kür olsa herkes yapar defteri kapatır 😂 bosuna mı millet yıllarca steroid kullanıyo bırakırinca gidecek hepsi

illaki bir kütle kalıyor hocam yakın çevremdede var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.080
TheRaGnaRr, 2 dakika önce yazdı:

illaki bir kütle kalıyor hocam yakın çevremdede var

Yok yok kalmıyor :)

• Cool 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheRaGnaRr    1
SPECTRE, 7 dakika önce yazdı:

Yok yok kalmıyor :)

hocam diyelim 10 kilo aldık kürde 5i ödem 5i kas kür bitti pct mizi yaptık vs. sıfıra mı ineceğiz? 2 kilo kas kalmayacak mı?

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.080
TheRaGnaRr, 4 dakika önce yazdı:

hocam diyelim 10 kilo aldık kürde 5i ödem 5i kas kür bitti pct mizi yaptık vs. sıfıra mı ineceğiz? 2 kilo kas kalmayacak mı?

Güzel dostum konuyu okusaydın bu soruyu sormazdın çünkü Burak hoca konu içinde sorduğun sorunun cevabını vermiş. Hadi okuma alışkanlığın yok diyelim gorsel hafizan iyimi bilmem ama en altta fotoğraflar var bak o adamların girdiği ilaçları biz girsek komaya gireriz herhalde :) o adamlarda kalmış mı ki sende bende kalsın? O konuyu güzel güzel oku anlarsın.

Alıntı

Merhaba değerli platform kullanıcıları ve ziyaretçileri;

Şimdi konuda çok uzaklaşmadan gençken özellikle arkadaşlar gerekirse günde 2 antrenman yapın vücudu zorlayın tabi bir yandan beslenme ve diğer sistematik alanlarda da kusurlarınız olmasın ilaca da elinizden geldiğince yaslanmayın ki en tıkandığınız da ilaçta sizi ileri taşısın! Yoksa sporcu daha 16,18 yaşında ilacı bir yaslıyor sırtını 2 ayda şişiyor sanıyor ki vücut adale yaptı beslenmeden taviz spordan taviz hopp kür sonu '' bırakınca sarkıyor! '' diyalogları çıkıyor. 

Ne kadar adale kazanırsanız ilaca bağımlılığınız ileriki yaş ve dönemlerinizde o kadar azalır! Ama siz hep ilaca güvenip yıllarını geçirir balona hava üfle sonra söndür modun da giderseniz ileride lahana gibi bir vücutla hayatınızı tamamlarsınız arkadaşlar.

• BOLDENON
  • MASTERON
  • CLEN
  • WISNTROL
  • DECA
  • PRIMABOLAN
  • SR9009
  • RAD140
  • MK677
  • CJC1295
  • ACE031
  • MGF

Gibi daha listeye çok daha fazlaları eklenebilir bunlar bizim ilahi varyasyonumuz da olan şeyler mi? Yok değil mi? Testosteron deseniz 50,80 arası üretiliyor igf deseniz varla yok arasında büyüme hormonu deseniz keza öyle. Peki bunca yokluk içinde vücuda bunları verince patlama yaşamamız çok normal değil mi? Ama bunları vücudumuz dan çekince buraya dikkat!!! '' VÜCUT OLMAYAN HORMON ZİNCİR YAPISININ YERİNE NE KOYACAK? NASIL KOYACAK? '' haliyle pısssss söndü vücut! :) 

O yüzden mümkünse tüm spor hayatınızı doğal geçirin ha yok ben sınırlarımı görmek istiyorum veya profesyonel olmak istiyorum veya egomu törpülemek istiyorum bir çok kişi yapıyor benim ne eksiğim var diyen kesimdeyseniz önce bu yazdıklarımı kabullenin sonra yapmak istediğiniz ne varsa yapmakta özgür ve hür iradenizle başlayabilirsiniz.

Bak ben senin yerine tekrar okuyup senin işine yarayacak yeri alıntıladım.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheRaGnaRr    1
SPECTRE, 22 dakika önce yazdı:

Güzel dostum konuyu okusaydın bu soruyu sormazdın çünkü Burak hoca konu içinde sorduğun sorunun cevabını vermiş. Hadi okuma alışkanlığın yok diyelim gorsel hafizan iyimi bilmem ama en altta fotoğraflar var bak o adamların girdiği ilaçları biz girsek komaya gireriz herhalde :) o adamlarda kalmış mı ki sende bende kalsın? O konuyu güzel güzel oku anlarsın.

sağolun hocam ama gayet net bir şekilde okudum. sorduğum sorunun cevabını okuduğum metinde bağdaştıramadım tamamen gidiyor demediği için emin olmak istedim. sağolun bilgiler için peki sarms konusunda diyeceğiniz birşey varmı? benim kafa şuan işleri hızlandırmaya gidiyor sürekli :D sarmslar ile kalıcı kütle koymak mümkünmü?

Edit:

tamamdır hocam sağolun aralarında sarmslar olduğunu görmemişim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.708
TheRaGnaRr, 2 dakika önce yazdı:

sağolun hocam ama gayet net bir şekilde okudum. sorduğum sorunun cevabını okuduğum metinde bağdaştıramadım tamamen gidiyor demediği için emin olmak istedim. sağolun bilgiler için peki sarms konusunda diyeceğiniz birşey varmı? benim kafa şuan işleri hızlandırmaya gidiyor sürekli :D sarmslar ile kalıcı kütle koymak mümkünmü?

Naturel olarak gideceğin çok yol var. Genetik olarak neye güveniyorsun anlamadım açıklar mısın? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheRaGnaRr    1
Diver, 11 dakika önce yazdı:

Naturel olarak gideceğin çok yol var. Genetik olarak neye güveniyorsun anlamadım açıklar mısın? 

kısa sürede ulaştığım nokta için demiştim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.708
TheRaGnaRr, 9 dakika önce yazdı:

kısa sürede ulaştığım nokta için demiştim 

Amacım heves kırmak değil ama geldiğin noktada bir şey yok yolun çok başındasın...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SAMOtrophin    41

Doğruluğu yanlışlığı tartışılır ama kütle koymak isteyen sporcular genelde ilk kürlerinde;

Anabolizan olarak rimobolon veya boldenon tercih ediyorlar

(rimo seni maddi açıdan yoracaktır, boldenon yüksek tansiyon sebebiyle yorabilir bir seçim yapman lazım)

enjeksiyon azlığı sebebiyle de testosteron enantathe tercih ediyorlar.

Başlangıç için anabolizanlardan birini ve enantathe ı alıp 300mg'ın üzerinde olacak şekilde kombinleyebilirsin ama hepsinden önce hormonlarına organlarına vs baktırman lazım sorun yoksa böyle bir başlangıç da sorun görmüyorum çok abartmaya gerek yok 

seni bir şeye teşvik edemem ama bence yaşını göz önünde bulundurup biraz daha kendine vakit tanı

tarihinde SAMOtrophin tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Furkan06
      Selam keyifli günler geçirmeniz dileğiyle  ilk küre girmeye karar verdim ürünün tedarik konusunda bu işte yeni olduğum için eczaneyi tercih etmek istiyorum.
      22 Yaşındayım 2017'-2021 haziran ayına kadar powerlifting ile uğraştım 2021 yılında ağır bir trafik kazası yaşadım. 07.2022 de tekrardan salona dönüş yaptım.  2 ayda 20kg'dan fazla aldım. günlük ortalama kalori tüketimim güncel olarak 5000-5800 civarında geziyor. tempolu bir işte çalışıyorum. boyum 1.82 aç karnına sabah kilom 84.2 genelikle temiz bir şekilde besleniyorum. 
      En az 6 öğün yiyorum  sabah 5.30 civarlarında uyanıyorum. günlük tüketimim genelde  1300g dan fazla karbonhidrat (baldo pirinç ve makarna içine üzüm ekliyorum) 3 öğünde tüketiyorum ilk ve son öğünde bitiyor genellikle . 600-800 gram  arasında tavuk göğüsü, sebze, süt ürünleri, fındık ve fıstık ezmesi,  arada atıştırmalık karışık kuruyemiş.
      antrenman'ım tüm vücut şeklinde oluyor, ek olarak 2 günde bir veya 3 günde bir şeklinde 5x5 yapıyorum. enerjime vücut yorgunluğuma  göre tempo değişiyor.  ilerleyen süreçte çift bölgeye geçiş yapabilirim.
      küre 88-90 kg civarlarında girmek istiyorum sabahları  4 karın kası kısmen gözüküyor. ilk kür için 12-14 hafta only sustanon kullanmaya karar verdim pazartesi perşembe 250-250 düşünüyorum ilk 2 hafta  250 gitmeyi planlıyorum. vücudumu tanımak adına. ardından 250-250 şeklinde. ek olarak yanına rimabolan da ekleyin diyenler var ekleme konusunda kararsızım.  östrojen oranım artarsa arimidex veya benzer türevi kullanmayı planlıyorum. kürden önce tahlil verip kür içinde 2 haftada bir tahlil vermeyi planlıyorum. tahlilere göre koruyucu engelleyici ürünler alacağım  only sustanon gitmek mi yoksa sustanon ve rimabolan gitmek mi  daha mantıklı ?
    • Yazan: sliim071
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      15 yaşımdan beri aktif olarak fitnessla ilgileniyorum 3 senedir. 18 yaşına geldiğim için ve gelişimimin de yavaşladığını hissettiğim için küre girmek istiyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      boy 185 kilo 76 yağ oranı %12 yaş 18 KÜR İÇERİĞİM:
      1-12 hafta boldenon haftada 350 mg  1-12 hafta testo enanthat haftada 400 mg  3-12 hafta masteron propinat haftada 200 mg SORULARIM:
      boldenonda sivilce problemi çok yaşar mıyım dozajı az tuttuğum için hiç yaşamama ihtimalim var mı? enantat yerine cypionat kullansam daha mı iyi olur sizce? masterondan aromataz engelleme hariç nasıl bir etki alırım? sizin kür için başka önerileriniz var mı? Daha önce kür yapmadığım için bu konuda bilgisizim ve önerilere açığım temiz kütle almak istiyorum.
    • Yazan: YaKuTa
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Uzun yıllardır vücut geliştirme yapıyorum. Kür planı uygulamak istedim, ilk kez doktor kontrolünde testler yaptırdım. Endokrin hocası 3 ay daha bekleyelim yükselme düşme var mı diye ama tecrübe sahibi olanlara sormak istedim. Sizce bu kür yapılır mı?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 37 Boy 1.78 Yağ %19 Kas %75 Kg 89 PLANLADIĞIM KÜR:
      Testeron enanthe 250 ml Boldenon 300ml Masteron pripionat 200 ml  GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

12 hafta olacak koruyucular vitamin minarel, suplementler dahil edilecek yorumlarınızı bekliyorum.
    • Yazan: ZevkMeselesi
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme girmeyi planlıyorum. Bana yardımcı olur musunuz rica etsem?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 27 Boy : 1.84 cm Kilo : 84 Antreman Geçmişim: Eylül de 1 sene olucak  Hedefim: Bulk  SORULARIM:
      İlk kürde hangi ilaçlarla başlamam mantıklı olur? Hangi kan testlerini yapmalıyım? Yan etkiler neler olabilir ilk aşamada? Mct grupları neler olmalı? GÜNCEL FORMUM:

Tüm öneri, düşünce ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Eliary
      Merhabalar 22 yaşındayım öncelikle sporu 2 yıldır yapıyorum  1 yıldır nerdeyse düzenli yapıyorum.  Boyum 1.75 kilom 68-70kg arası yağ oranım %12 civarı kolum 35-36cm belim 78cm ama hala çok yağlı diğer bölgelerimi hiç ölçmedim .
      Normalde doğal ilerlemeyi düşünüyordum ama istediğim kuruluğa yağ oranına doğal olarak inmem benim için çok zor ve istediğim kütleye ulaşmak zor bunun için düşük dozda küre girmeyi planlıyorum amacım yağ yakıp  biraz kütle koymak .İlaçlar hakkında az çok bilgim var bu riskleri göze alarak giricem .Bana ilk kürümde düşük dozlarda ilaç önerirseniz ve güzel bir marka önerirseniz sevinirim. Pct dönemi ve koruyucular ve vitaminler hakkında bilgi verirseniz teşekkür ederim. Diyet ve antrenman konusunda bilgili olduğumu düşünüyorum  alta formlarımı koyucam (diyet bozduğum için formum biraz yağ ve su topladı 1ay önce çekilmiş fotoğraflar) tavsiyelerinizi bekliyorum .
      sırt fotoğrafında :sol kolumda yamukluk olduğu için poz veremiyorum düzgün

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.