Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Eliary

Ilk kürüme girmeyi düşünüyorum tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum

Önerilen İletiler

Eliary    0

Merhabalar 22 yaşındayım öncelikle sporu 2 yıldır yapıyorum  1 yıldır nerdeyse düzenli yapıyorum.  Boyum 1.75 kilom 68-70kg arası yağ oranım %12 civarı kolum 35-36cm belim 78cm ama hala çok yağlı diğer bölgelerimi hiç ölçmedim .

Normalde doğal ilerlemeyi düşünüyordum ama istediğim kuruluğa yağ oranına doğal olarak inmem benim için çok zor ve istediğim kütleye ulaşmak zor bunun için düşük dozda küre girmeyi planlıyorum amacım yağ yakıp  biraz kütle koymak .İlaçlar hakkında az çok bilgim var bu riskleri göze alarak giricem .Bana ilk kürümde düşük dozlarda ilaç önerirseniz ve güzel bir marka önerirseniz sevinirim. Pct dönemi ve koruyucular ve vitaminler hakkında bilgi verirseniz teşekkür ederim. Diyet ve antrenman konusunda bilgili olduğumu düşünüyorum  alta formlarımı koyucam (diyet bozduğum için formum biraz yağ ve su topladı 1ay önce çekilmiş fotoğraflar) tavsiyelerinizi bekliyorum .

sırt fotoğrafında :sol kolumda yamukluk olduğu için poz veremiyorum düzgün

Ekran Alıntısı.PNG 2.PNG

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    4.163
Eliary, 49 dakika önce yazdı:

Merhabalar 22 yaşındayım öncelikle sporu 2 yıldır yapıyorum  1 yıldır nerdeyse düzenli yapıyorum.  Boyum 1.75 kilom 68-70kg arası yağ oranım %12 civarı kolum 35-36cm belim 78cm ama hala çok yağlı diğer bölgelerimi hiç ölçmedim .

Normalde doğal ilerlemeyi düşünüyordum ama istediğim kuruluğa yağ oranına doğal olarak inmem benim için çok zor ve istediğim kütleye ulaşmak zor bunun için düşük dozda küre girmeyi planlıyorum amacım yağ yakıp  biraz kütle koymak .İlaçlar hakkında az çok bilgim var bu riskleri göze alarak giricem .Bana ilk kürümde düşük dozlarda ilaç önerirseniz ve güzel bir marka önerirseniz sevinirim. Pct dönemi ve koruyucular ve vitaminler hakkında bilgi verirseniz teşekkür ederim. Diyet ve antrenman konusunda bilgili olduğumu düşünüyorum  alta formlarımı koyucam (diyet bozduğum için formum biraz yağ ve su topladı 1ay önce çekilmiş fotoğraflar) tavsiyelerinizi bekliyorum .

Natural olarak max kuruluktasın zaten. Bundan ötesi sürdürülebilir değil. Çünkü kas kaybedersin. Sürekli böyle kalmak da sürdürülebilir değil. Kas kazanamazsın. İlaç ile de sürekli istediğin kurulukta kalmak sürdürülebilir değil. Yine büyüyemezsin. Yani anlayacağın üzere büyümek istiyorsan kalori artırmak, haliyle daha kapalı görünmek zorundasın.

Yada testosteron + masteron + GH ile bir rutin yakalar yine kalori artırarak büyürsün. Görüntün bunun gibi olur. Buna da bütçe gerekir. Bütçen var mı? Yoksa Bir kaç ay kuru görünmek için macera mı arıyorsun?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.663
Eliary, 50 dakika önce yazdı:

Ekran Alıntısı.PNG 2.PNG

Dostum evet yağ oranın düşük bence fena değil naturel birisine göre. Kas kütlen yetersiz bence gitmen gereken yol var. Ben önermiyorum küre girmeni.  Amacın nedir bu işi profesyonel olarak mı yapacaksın yoksa hobi olarak mı? 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eliary    0
Diver, 22 saat önce yazdı:

Dostum evet yağ oranın düşük bence fena değil naturel birisine göre. Kas kütlen yetersiz bence gitmen gereken yol var. Ben önermiyorum küre girmeni.  Amacın nedir bu işi profesyonel olarak mı yapacaksın yoksa hobi olarak mı? 

hobi olarak düşünüyorum deneyim olmasını istiyorum birazda

rastlantisal, 22 saat önce yazdı:

Natural olarak max kuruluktasın zaten. Bundan ötesi sürdürülebilir değil. Çünkü kas kaybedersin. Sürekli böyle kalmak da sürdürülebilir değil. Kas kazanamazsın. İlaç ile de sürekli istediğin kurulukta kalmak sürdürülebilir değil. Yine büyüyemezsin. Yani anlayacağın üzere büyümek istiyorsan kalori artırmak, haliyle daha kapalı görünmek zorundasın.

Yada testosteron + masteron + GH ile bir rutin yakalar yine kalori artırarak büyürsün. Görüntün bunun gibi olur. Buna da bütçe gerekir. Bütçen var mı? Yoksa Bir kaç ay kuru görünmek için macera mı arıyorsun?

Şuan kalorimi arttırdım form kapanıyor hocam zaten. Sosyal medyada sürekli natural kişilerin derisi kağıt gibi bunu anlamıyorum ben benim derim kalın buna rağmen daha sert diyet yaparsam kas kaybediceğimi biliyorum en başta .Bütçe olarak ne kadar bir bütçe aylık .1-2ay kuru görünmek hoşuma gider açıkcası geri kalan zamanda kapalı formda dolaşmayı tercih edicem .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.663
Eliary, 3 dakika önce yazdı:

hobi olarak düşünüyorum deneyim olmasını istiyorum birazda

Yaşın küçük sırf hobi için sağlığını riske atma derim. İhtimal düşük olsada kalıcı cinsel sorun yaşayabilirsin. Ben evlendim çocuklarım oldu öyle başladım. Bu yaşta profesyonel amaç dışında mantıklı bulmuyorum...

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eliary    0
Diver, Şimdi yazdı:

Yaşın küçük sırf hobi için sağlığını riske atma derim. İhtimal düşük olsada kalıcı cinsel sorun yaşayabilirsin. Ben evlendim çocuklarım oldu öyle başladım. Bu yaşta profesyonel amaç dışında mantıklı bulmuyorum...

Açıkcası tam girmeyi düşünmüyorum şuan karar aşaması daha önerileri almak istedim sadece ne kadar bütçe felan gerekir onu öğrenmek istedim 2-3ay daha düşünücem bu konuyu önerilerin için teşekkür ederim .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.163
Eliary, 29 dakika önce yazdı:

Şuan kalorimi arttırdım form kapanıyor hocam zaten. Sosyal medyada sürekli natural kişilerin derisi kağıt gibi bunu anlamıyorum ben benim derim kalın buna rağmen daha sert diyet yaparsam kas kaybediceğimi biliyorum en başta .Bütçe olarak ne kadar bir bütçe aylık .1-2ay kuru görünmek hoşuma gider açıkcası geri kalan zamanda kapalı formda dolaşmayı tercih edicem .

Kağıt gibi derili natural sosyal medyadakilerin doğru söylediğine emin misin?

Lütfen gerçeklik algını düzelt. Sosyal medyadan uzaklaşman gerek. Kendine şunu söyle "orası gerçek değil".

Kürden sonra PCT yapacaksın. Esas kapanmayı (fiziksel ve mental) orada görürsün. Bunu da yapmak zorundasın.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Badid4646    5

İkinci kürüme başladım hala istediğim bir forumu yakalayamadım ilaçladı bir mucize zannetmem sakın girip girmemek tamamen sana bağlı sadece bütçen iyi ise bulaş yoksa çıkamazsın işin içinden iyi düşün illa ki giriceksen profesyonel insanlardan destek al piyasa çakma ilaç kaynıyor 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eliary    0
Badid4646, Bir saat önce yazdı:

İkinci kürüme başladım hala istediğim bir forumu yakalayamadım ilaçladı bir mucize zannetmem sakın girip girmemek tamamen sana bağlı sadece bütçen iyi ise bulaş yoksa çıkamazsın işin içinden iyi düşün illa ki giriceksen profesyonel insanlardan destek al piyasa çakma ilaç kaynıyor 

ilaçları mucize olarak görmüyorum işin ucunda elbet beslenme ve sağlam antrenman disiplin yatıyor hala düşünme aşamasındayım istesem bile giremem şuan bütçem yok ileriki zaman için düşünüyordum sadece

rastlantisal, Bir saat önce yazdı:

Kağıt gibi derili natural sosyal medyadakilerin doğru söylediğine emin misin?

Lütfen gerçeklik algını düzelt. Sosyal medyadan uzaklaşman gerek. Kendine şunu söyle "orası gerçek değil".

Kürden sonra PCT yapacaksın. Esas kapanmayı (fiziksel ve mental) orada görürsün. Bunu da yapmak zorundasın.

Çoğunun yalan söylediğinin bende farkındayım zaten. PCT olayını haklısınız dediğiniz gibi olucak mental olarak çöküş yaşayabilirm şuanlık daha   düşünme aşamasındayım bi 3-4ay daha gelişimimi gözlemleyeceğim  ondan sonra bir karar vermeyi planlıyorum .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    111

Dostum ilaç kullanmak istiyorsan bunu hayatının bir parçası yapacaksan girmeni tavsiye ederim eğer ki gireceksende blast & cruise mantıgi şeklinde ilerlemeni tavsiye ediyorum. Sürekli ilaç kullanacak olan bir insanın pct yapmasını mantıklı bulmuyorum (çok uzun yıllar kullanımı hariç) Bütçe konusuna gelecek olursak düşündüğün bütçenin 2x 3x ayır çünkü maliyetler düşündüğünüzden fazla oluyor koruyucu. Vitamin ve ilaç. Dolu kaliteli bir ilaç almak istiyorsanda gerçekten iyi bir para vermen lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eliary    0
deluxes, 37 dakika önce yazdı:

Dostum ilaç kullanmak istiyorsan bunu hayatının bir parçası yapacaksan girmeni tavsiye ederim eğer ki gireceksende blast & cruise mantıgi şeklinde ilerlemeni tavsiye ediyorum. Sürekli ilaç kullanacak olan bir insanın pct yapmasını mantıklı bulmuyorum (çok uzun yıllar kullanımı hariç) Bütçe konusuna gelecek olursak düşündüğün bütçenin 2x 3x ayır çünkü maliyetler düşündüğünüzden fazla oluyor koruyucu. Vitamin ve ilaç. Dolu kaliteli bir ilaç almak istiyorsanda gerçekten iyi bir para vermen lazım.

Sürekli kullanmayı düşünmüyorum açıkcası yılın 3-4ayı sadece geri kalan sürede PCT yapacağım  .Önereceğin marka var mı ilaç için boş ürün almak istemiyorum .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    111
Eliary, 8 saat önce yazdı:

Sürekli kullanmayı düşünmüyorum açıkcası yılın 3-4ayı sadece geri kalan sürede PCT yapacağım  .Önereceğin marka var mı ilaç için boş ürün almak istemiyorum .

Noxy labs ve humax öneririm. Noxye Sol alt wpden ulaşırsın. Eğer sürekli kullanmayı düşünmüyorsan hic girme çünkü bağımlılık yapacak ve sürekli kullanmak isteyeceksin. Yılın 3-4 ayi kullanıp geri kalan süreci naturel geçirmek inan çok fazla bir şey kazandirmayacak.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
luc1fer    4
deluxes, 8 saat önce yazdı:

Noxy labs ve humax öneririm. Noxye Sol alt wpden ulaşırsın. Eğer sürekli kullanmayı düşünmüyorsan hic girme çünkü bağımlılık yapacak ve sürekli kullanmak isteyeceksin. Yılın 3-4 ayi kullanıp geri kalan süreci naturel geçirmek inan çok fazla bir şey kazandirmayacak.

Hocam 3 - 4 yıl only testo gitmeyi düşünüyorum kan teslerini düzenli yaptırıp viyaminleri alacağım. Sence yapılabilir mi? zaten azospermi var bu yüzden kısır kalıcam derdi yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    377
luc1fer, 2 dakika önce yazdı:

Hocam 3 - 4 yıl only testo gitmeyi düşünüyorum kan teslerini düzenli yaptırıp viyaminleri alacağım. Sence yapılabilir mi? zaten azospermi var bu yüzden kısır kalıcam derdi yok

3-4 yıl only test ne kadar mantıklı tartışılır. İlk kürümü ben 1 yıl only test yapmıştım. Neden anabolizan düşümüyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
luc1fer    4
AREN, 1 dakika önce yazdı:

3-4 yıl only test ne kadar mantıklı tartışılır. İlk kürümü ben 1 yıl only test yapmıştım. Neden anabolizan düşümüyorsun?

En az yan etki için hocam. Belki duruma göre masteron eklerim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    111
luc1fer, 39 dakika önce yazdı:

Yapılabilir tabi ama bu kadar uzun yıl sistem kapalı kalacaksa minimum yan etkili anabolizanlari ekleyebilirsin rimo/masteron/anavar gibi ama sunuda unutma bazen hatta çoğu zaman yüksek testosteron anabolizanlardan daha çok yan etki veriyor. Bu yüzden bence yanına anabolizan ekleyerek devam et. Büyük ihtimalde böyle bir sürece başlarsan eklersin çok fazla dayanamayıp 😁

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eliary    0
deluxes, 8 saat önce yazdı:

Tavsiyeler önerilerin için teşşekkürler . Bana çok bir şey katmıyacağını biliyorum hayatta çok bi amacımda yok zaten zevkine girmeyi düşünüyorum hala düşünme aşamasındayım çünkü 3-4ay kütle koymayı denicem kendime natural güzel ilerleme kayderdersem düzgün bir cut yapıpta kütleyi korumayı başarırsam ilaç işine girmem hiç 

Ben ilerisi için düşündüğüm için eğer küre girersem alacağım riskleri neyi nereden alacağımı başıma gelecek olayları şimdiden öğrenmek için böyle bir girişmde bulundum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ZevkMeselesi
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme girmeyi planlıyorum. Bana yardımcı olur musunuz rica etsem?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 27 Boy : 1.84 cm Kilo : 84 Antreman Geçmişim: Eylül de 1 sene olucak  Hedefim: Bulk  SORULARIM:
      İlk kürde hangi ilaçlarla başlamam mantıklı olur? Hangi kan testlerini yapmalıyım? Yan etkiler neler olabilir ilk aşamada? Mct grupları neler olmalı? GÜNCEL FORMUM:

Tüm öneri, düşünce ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Lionis
      Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
      Marka : Humax
      KÜR İÇERİĞİM:
      Günlük 100Mg Masteron Günlük 75mg Testo Prop Günlük 50mg Tren A. MCT GRUPLARI:
      2 günde bir aromasin yarım tab. pzt 0,5 dostinex kullanıyorum nelere dikkat etmem gerekiyor?
    • Yazan: Metoonline
      Arkadaşlar selamın aleyküm,
      Malum yaz yaklaşıyor sitede çok fazla bilgili insan olduğunu düşünüyorum ve bir konuda sizlerin desteğine ihtiyacım var yaklaşık 1 yıllık düzenli spor sonucu 12 kilo verdim artık daha aşağı düşmüyor şuan vücut yağ oranım 17-18 civarlarında düzenli beslenip spor yapıyorum günlükte kilo x2 protein alıyorum bu yağ oranımı kas kaybetmeden 13-14 lere çekebileceğim ve hormonal olarak zarar görmeyeceğim bir ürün var mıdır?
    • Yazan: mustafasokmez
      Arkadaşlar iyi günler,
      Sürekli 2 ay spor yapıp araya hastalık girmesinden bayram olsun salonların kapanmasından tekrar hasta olmamdan dolayı 2 ileri 2 geri seyrettim. Uzun yıllardır aralıklı spor yapıyorum ama tabii ki uzun yıllardır spor yapan birinin vücudu yok bende. Küre girmeye karar verdim ve tabii ki bunu tek başıma yapamayacağından dolayı bir çok youtube infuencere koçluk yapmış birinden danışmanlık almaya karar verdim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 26 Boy : 1.70 cm Kg : 800 KULLANILACAK MCT GRUPLARI:
      liver nac600 omega 3 coq10  yarım tab arimidex (enj. günlerinde) KÜR İÇERİĞİM:
      testosteron masteron npp winstrol  Extra önereceğiniz koruyucu öneriniz var mı kür için yorumunuz nedir?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.