Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Osman059

Yeni bulk kürü planlaması hk. (anabolikler+peptidler)

Önerilen İletiler

Osman059    1

Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?

Eklem rahatsızlığından dolayı 5 Yıllık bir aradan sonra tekrar spora başladım. Geçmişte de bir çok kez küre girdim, 5 Yıllık bir araya göre kas kütlem oldukça iyi durumda kas hafızası olduğundan oldukça hızlı toparlıyorum, şu süreçte herhangi bir steroi, peptide vb. kullanmıyorum. 2 ay sonra aşağıdaki yazacağım küre başlayacağım, ürünlerimi aldım ancak düşüncelerini merak ediyorum.

16 HAFTALIK KÜR PLANLAMAM:

• Testosteron Cyp. 500mg
  • Boldenon 500mg
  • Primobolan 400mg
  • Turinabol 60mg

Aşağıdaki Peptiede grubunu da kürüme eklemek istiyorum hepsini satın aldım.

• IGF 1 -LR 3
  • CJC DAC 1295
  • GHRP6

Tüm önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.621

Kendini yerimize koy hakkında hiçbir şey bilmiyoruz ne önermemizi bekliyorsun 😄 Ne foto,ne boy kilo, ne de yaşını biliyoruz...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Osman059    1

📌 Soruya Geçmeden Önce Bilgilerimi ve Geçmişimi Paylaşmak İstiyorum

Boy: 1.80 cm
Kilo: 88 kg

Spor geçmişim çocukluk yıllarıma dayanıyor. İlkokul döneminden itibaren güreş ve kick boks ile uğraştım ve uzun yıllar her iki branşta da müsabık sporcuydum.
2010 yılından itibaren fitness ve vücut geliştirme alanında aktif olarak antrenman yapıyordum. Ancak ciddi bir sakatlık nedeniyle yaklaşık 5 yıl boyunca spora ara vermek zorunda kaldım.
Şu an herhangi bir sağlık problemim kalmadı, tamamen toparlandım.

🏆 2020 Hedeflerim ve Ara Veriş

2020 yılında sporu bırakmadan hemen önce vücut geliştirme yarışmalarına katılma hedefim vardı ve fiziksel formum gerçekten çok iyiydi. Ancak bazı nedenlerden dolayı bu süreci tamamlayamadım.

🔄 Şu Anki Durum

Spora yaklaşık 4 ay önce yeniden başladım ve bu sürede tamamen natüral kaldım. Burada görsel paylaşmayı tercih etmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki bu kısa sürede vücudumu oldukça iyi toparladım.

💉 2 Ay Sonra Yeni Bir Kür Planlıyorum

Bu sefer kürümü daha planlı, akıllı ve kontrollü şekilde ilerletmek istiyorum. Aşağıda düşündüğüm steroid ve peptid planımı paylaşıyorum.
Tüm malzemelerimi aldım, her şey hazır.

📆 Kür Planım (16 Haftalık)

💉 Steroidler

Testosteron Cypionate

• Hafta 1: 250 mg
  • Hafta 2–8: 500 mg
  • Hafta 9–14: 750 mg
  • Hafta 15: 500 mg
  • Hafta 16: 250 mg

Boldenone Undecylenate

• Hafta 1: 250 mg
  • Hafta 2–15: 500 mg

Primobolan Enanthate

• Hafta 1: 200 mg
  • Hafta 2–16: 400 mg

Turinabol (oral)

• Hafta 1–6: 60 mg/gün

🧬 Peptidler

• IGF-1 LR3
  • CJC-1295 DAC
  • GHRP-6
  • 🩺 Kan Testi Durumu

Geçen hafta kapsamlı bir kan testi yaptırdım. Tüm hormon düzeylerim ve değerlerim gayet iyi durumda.

Kür planlamam hakkında düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Hepinize teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    6

ya hiç tbol kullanmazdım ya da daha sert bi hap (superdrol ) kullanırdım. bu kadar peptid yerine gh eklerdim 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.621

Hem boldenon hem rimobolan östrojeni çok düşürebilir, ikisini aynı kürde önermem. Boldenonu çıkarman yararına olur. Testoyu 750 çıkmana gerek yok. Turinabol ise 30 ile başlayıp etkisine göre artırman mantıklı olacaktır. Hangi markayı kullanacaksın? 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Osman059    1
Diver, 2 saat önce yazdı:

Hem boldenon hem rimobolan östrojeni çok düşürebilir, ikisini aynı kürde önermem. Boldenonu çıkarman yararına olur. Testoyu 750 çıkmana gerek yok. Turinabol ise 30 ile başlayıp etkisine göre artırman mantıklı olacaktır. Hangi markayı kullanacaksın? 

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, dikkatte alacağım.
Peptideler: Bio Lab
Steroidler: Zphc ve Black Dragon

trensetter, 3 saat önce yazdı:

ya hiç tbol kullanmazdım ya da daha sert bi hap (superdrol ) kullanırdım. bu kadar peptid yerine gh eklerdim 

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, Turinabol'u daha çok seviyorum daha güvenli.

Küreme başladığımda tüm sürecin nasıl ilerlediğini sizler ile zamanı geldiğinde buradan paylaşacağım.
Aynı zamanda küre başlamadan öncesi ve sonrası gelişme sürecini zamanla sizler ile paylaşacağım, yüzüm gizli bir şekilde.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    6
Osman059, 28 dakika önce yazdı:

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, Turinabol'u daha çok seviyorum daha güvenli.

bilemiyorum tablet steroidler bana hiç mantıklı gelmiyor, anapolon kullanıp karaciğerimi mahvetmiştim zamanında (600 alt) kâr zarar oranı olarak geride kalıyor çünkü ilacın neredeyse yarısı karaciğerde çöp oluyor çok az bi kısım bize kalıyor. eğer daha önce de kullandıysanız tbol'den tatmin edici bir verim aldınız mı? karaciğer değerlerinizi ne kadar etkiledi? hiç denemedim merak ediyorum.. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.309

Bu kadar fazla testoya gerek yok. 15 hafta kullanacaksan bolde ye gerek yok. Bu kadar karmaşık peptit kullanmaktansa Gh vurmak daha kolay ve mantıklı. Rimo ilk hafta 200 vurup doz artırmaya gerek yok. Tam tersi ilk haftalar ilaç erken açılsın diye fazla vurulur normalde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: bodybuilderxq1
      Arkadaşlar merhaba,
      KÜR İÇERİĞİM: (12 HAFTA)
      Pazartesi testo+deca: 0.5 + 0.75 Perşembe testo+deca: 0.5 + 0.75 Anapolon : Her gün 2 tab (50 gün boyunca) SORULARIM:
      Anapolon 50 gün fazla mı? Yoksa 5-6 hafta kullanıp bırakayım mı?  Kürümde yanlış olduğunu düşündüğünüz bir yer var mı? Görüş ve düşüncelerinizi rica ediyorum.
    • Yazan: Yasinakda
      Arkadaşlar merhaba,
      Elimde Nordıc marka peptid var ıpomeralin cjc yalnız şu sorunum var iğneyi takınca ayar sıfırda olmasına rağmen ucundan damla damla ilaç çıkıyor kendi kendine nerede yanlış yapıyorum?

• Yazan: Poolside
      Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
      Önümüzdeki birkaç aylık dönemde bir peptid kürü planlıyorum ve bu ilk kür olacak.
      KULLANMAYI PLANLADIĞIM PEPTİD GRUPLARI:
      Hgh Fragment  Igf1 lr3  Ipamorelin Cjc1295 Epitalon Bpc 157 KULLANIM PLANLAMAM:
      Uyandıktan sonra Fragment ve igf1 lr3  Öğlen spordan 1 saat önce Ipamorelin ve cjc 1295 Gece uyumadan önce Epitalon ve bpc 157  Küçük dozlarda başlamayı ve ilerleyen günlerde artırmayı planlıyorum ama peptitleri karıştırmak ve kür de bu kadar farklı peptidi kullanmak doğrumu bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdi den teşekkürler.
    • Yazan: Eampowered
      Selamlar arkadaşlar,
      İnsan vücudu ilacı ne kadar süre tölare edebilir eğer kan değerlerimizde büyük problemler yok ise (bir kür içinde olduğumdan sedanter bir bireyinki ile kıyaslanamaz) ilaçtan kastım only testo değil minimum 2 anabolik bulunan bir kürden ve ağır anaboliklerin rol aldığı bir kürden bahsediyorum (tren npp vs). Kan değerlerindeki sıkıntılı değerler alt ast ggt değer aralığının 30-40 değer üstünde creatinin yaklaşık 1.30 ve tsh 6 civarı bunlar haricinde problemli bir değer yok.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.