Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Zangetsu

Uygun fiyatlı cinnatropin orijinalliği hk.

Önerilen İletiler

Zangetsu    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Sosyal medyada birkaç yerde cinnatropin satıldığını gördüm fiyatları 1k-1.5k arası. Sizce içeriği ne kadar dolu veya ne kadar sağlıklı?

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ahmets    6
Zangetsu, 8 saat önce yazdı:

Sosyal medyada birkaç yerde cinnatropin satıldığını gördüm fiyatları 1k-1.5k arası. Sizce içeriği ne kadar dolu veya ne kadar sağlıklı?

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

Normal piyasa fiyatı bu zaten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
ahmets, 25 dakika önce yazdı:

Normal piyasa fiyatı bu zaten

850₺ nasıl?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    343
gönderildi (düzenlendi)

İran da 400 ile 600 tl arası fiyatları eczanede. İran'li birisini bulursan 1000 tl nin altında da alabilirsin

tarihinde Tr3n tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    969

iranlı toptancılar var 800tl ninde altına satan.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
ardas, 6 dakika önce yazdı:

iranlı toptancılar var 800tl ninde altına satan.

fiyat uygun olunca direkt şüphe oluşuyor, 1 tane ornek alıp test etmek lazım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    969
h4runx, 10 dakika önce yazdı:

fiyat uygun olunca direkt şüphe oluşuyor, 1 tane ornek alıp test etmek lazım 

fiyatla orjinalliğin alakası yok piyasası ucuz olan şeyi pahalıya satınca herkes piyasasını o sanıyor hiçbir iranlı tr deki kadar pahalı ya satmıyor ilacı @Adrian la da onu yazmıştık başka konuda.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    410

Bir abimin önerisiyle 850den 4 adet aldım test verdikten sonra ben de orjinalliğine emin olup 20 ve üzeri almayı düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
EmreGundi, 2 saat önce yazdı:

Bir abimin önerisiyle 850den 4 adet aldım test verdikten sonra ben de orjinalliğine emin olup 20 ve üzeri almayı düşünüyorum

test sonucunu paylasirsan sevinirim dostum, 850'den bende almayı düşünüyorum 8ui kullanacağım 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    83
ardas, 4 saat önce yazdı:

fiyatla orjinalliğin alakası yok piyasası ucuz olan şeyi pahalıya satınca herkes piyasasını o sanıyor hiçbir iranlı tr deki kadar pahalı ya satmıyor ilacı @Adrian la da onu yazmıştık başka konuda.

Doğrudur, hatta bu yüzden bir çok kez linç yedik :) Ben cinnatorpini 1200 lira gibi bir rakama almıştım gerekli testleri de yapmıştım ürün gayet güzel çalışıyor. Cinnatropinlerde ki sıkıntı sahte olmasından ziyade soğuk zincirinin bozulup etkisinin sıfırlanma riski ki buda ilacın renginden iyi kötü belli oluyor berraklığı gidiyor.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmets    6
gönderildi (düzenlendi)
h4runx, 12 saat önce yazdı:

850₺ nasıl?

Direk getiren adamlar o fiyattan verio ama ondan ona ondan ona 2kya bile çıkıyo iran eczanesinde 450₺.Bende 850ye alıyorum.

tarihinde ahmets tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
ahmets, 47 dakika önce yazdı:

Direk getiren adamlar o fiyattan verio ama ondan ona ondan ona 2kya bile çıkıyo iran eczanesinde 450₺.Bende 850ye alıyorum.

vurduktan kaç saat sonra test vermek lazım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    83
h4runx, 18 saat önce yazdı:

vurduktan kaç saat sonra test vermek lazım?

iki maksimum iki buçuk saat sonra kan verebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    343

ist buldum İranlı birisi 700 liradan satıyor 20 kalem alicam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    76

Çok sahtesi var cinnanın testsiz sakın almayın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
Tr3n, 58 dakika önce yazdı:

ist buldum İranlı birisi 700 liradan satıyor 20 kalem alicam 

700 çok iyi, hayırlı olsun bende 800'e 30 kalem alacağım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    410
h4runx, 31.03.2025 - 15:58 yazdı:

test sonucunu paylasirsan sevinirim dostum, 850'den bende almayı düşünüyorum 8ui kullanacağım 

Tabi bilgilendiririm

Yazın İran’a gitmeyi düşünüyorum bakalım stok yapabilirsem bol bol alıcağım her şeyden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65
gönderildi (düzenlendi)

Dozaj ayarını pek çözemedim 2ui için arkadasını kaça getirmemiz lazım @EmreGundi

tarihinde fatman tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Redible    30
fatman, 25 dakika önce yazdı:

Dozaj ayarını pek çözemedim 2ui için arkadasını kaça getirmemiz lazım @EmreGundi

5=iu 

5 ve 5in katları şeklinde ilerler. Yani 10a getiriceksiniz kalemi.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65
Redible, 23 dakika önce yazdı:

5=iu 

5 ve 5in katları şeklinde ilerler. Yani 10a getiriceksiniz kalemi.

5 - 1ui anladım teşekkürler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Redible    30

20ef58fd-3b3d-4c24-8d2b-2b7beeeef090.thumb.jpeg.e6acc86aa7734f62f88b0b2d01a848bb.jpeg

Bu test 2 ünite cinnatropin enjeksiyonundan 3 saat sonra verildi. Doğal değerim 0,2 vs civarında. Doğru sonucu almak için enjeksiyondan 3 saat sonra test verin. Peak zamanı 3. Saattir.

Satıcı çok önemli faktör. Sadece soğuk zincir taşımakla iş bitmiyor. Adam 10mg(30iu) kalemi alır içini boşaltır tekrar 5mg(15iu) cinnayı içine basar ikiside 1.5ml sonuçta. Siz çalıştığını sanırsınız ama yarım doz alırsınız. Koruma etiketinin imitasyonu çok kolay. Ben 1000TL’ye alıyorum.

Kendi yaptırdığım test size referans olsun doluluğunu oradan değerlendirebilirsiniz.

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65
gönderildi (düzenlendi)
Redible, 6 dakika önce yazdı:

20ef58fd-3b3d-4c24-8d2b-2b7beeeef090.thumb.jpeg.e6acc86aa7734f62f88b0b2d01a848bb.jpeg

Bu test 2 ünite cinnatropin enjeksiyonundan 3 saat sonra verildi. Doğal değerim 0,2 vs civarında. Doğru sonucu almak için enjeksiyondan 3 saat sonra test verin. Peak zamanı 3. Saattir.

Satıcı çok önemli faktör. Sadece soğuk zincir taşımakla iş bitmiyor. Adam 10mg(30iu) kalemi alır içini boşaltır tekrar 5mg(15iu) cinnayı içine basar ikiside 1.5ml sonuçta. Siz çalıştığını sanırsınız ama yarım doz alırsınız. Koruma etiketinin imitasyonu çok kolay. Ben 1000TL’ye alıyorum.

Kendi yaptırdığım test size referans olsun doluluğunu oradan değerlendirebilirsiniz.

1000tye güzel ürünmüş satıcı ismi yasak biliyorum ama hangi marka ürünleri satan satıcıdan aldınız marka ismi yeterli olur ben 1300tlye aldım ve ayrıca teste ne kadar ödediniz 

tarihinde fatman tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
fatman, 9 dakika önce yazdı:

1000tye güzel ürünmüş satıcı ismi yasak biliyorum ama hangi marka ürünleri satan satıcıdan aldınız marka ismi yeterli olur ben 1300tlye aldım ve ayrıca teste ne kadar ödediniz 

İranlı toptancı buldum, 650'ye veriyor. Deneyeceğim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65
h4runx, 1 dakika önce yazdı:

İranlı toptancı buldum, 650'ye veriyor. Deneyeceğim

650 çalışıyorsa bedava 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
fatman, 2 dakika önce yazdı:

650 çalışıyorsa bedava 

Aynen, 8ui kullanabilirim. Bunun iğnesini biz mi alıyoruz eczaneden?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: trensetter
      Merhaba arkadaşlar, kullandığınız veya kullanmakta olduğunuz en iyi gh hangisi ve hangi dozlarda alıyorsunuz? uzun süredir kullananlar ne gibi etkiler yaşadı?
    • Yazan: kafkasli
      Alırken fark etmedim eve geldiğimde genotropinin kurulu olduğunu fark ettim ve açma kısmında bant vardı.
      Ne yapmamı önerirsiniz?
    • Yazan: Efecan kaya
      Merhaba herkese,
      Bir sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim 2007 doğumluyum ve 18 yaşına gireli 2-3 ay oldu boyumu az da olsa uzatmak istiyorum büyüme plaklarım hala açık gh ve letrozol yada anastrozol kullanacağım büyüme plaklarının kapanmasını geciktirdiği için dozaj olarak ta gh günlük 6 iu kullanmayı düşünüyorum.
      Aç karna sabah 3 akşam da 3 iu ama günlük 4 iu öneriyorlar 10 iu kullanan tanıdığım abiler var benim kilom 73  letrozol dozajıda günlük 1 mg kullanmayı düşünüyorum bu şekil de 9 ay kullanacağım riskleri de az çok biliyorum 5-6 cm uzasam yeter zaten cinnatropin alacağım vücudumda herhangi bir sorun yok tümör kanser vs kullanmadan öncede kan testi ve tüm testlerimi yapacağım sizce kullanacağım dozajları iyimi insülinden dolayı diyabet ve iç organlarımın falan büyümesinden biraz endişeliyim kilom dediğim gibi 73 ve 9 ay boyunca 6iu kullanacağım ve konu hakkında tecrübesi ve bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?
    • Yazan: Sinan06
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      İran cinnatropin aldım içi sütlenmiş gibi beyaz maddeler yüzüyor içerisinde. Beyazlayınca bozulmuş oluyormuş ddeniyor. Ben bunu belli bir süre bilmeden kullandım.
      Bozuk gh kullanıldığında ne gibi sonuçları olur?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Eyzel2
      Arkadaşlarım abilerim selamlar,
      SORULARIM:
      Gh ile kullanımında anaboliklerin verimini artıyor mu sizce düşünceleriniz nedir ?  Black dragon 100 iu gh kullanan ve deneyimleyen var mı aranızda ? Yada bir marka öneriniz var mı ?  Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.