Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

yilmaz422

Yağlarımdan kurtulup hatlarımı belirgin hale getirmek için kür planlamamı nasıl yapmalıyım?

Önerilen İletiler

yilmaz422    1

Selamlar arkadaşlar öncelikle.

Güncel formum 2 ay pct yaparken spor yapamadıgımdan dolayı bulk kürü boşa gitmiş gibi bişiy oldu ama benim amacım zaten şişmekten daha cok yazlık güzel bi fizik yapmak. Trene gircektim ama yan etkileri bana göre değil o yüzden elimde ox2gen marka 3 testo prop, 3 masteron 3 Ox bulunuyor. Bunlarla 10 haftalık bir define kürü yapıp yağlarımdan kurtulmak ve hatları belirgin hale getirmek istiyorum.

Sorularım şunlar;

• 10 haftalık nasıl bir planlama yapmalıyım?
  • Definasyon sırasında karbonhidrat kesmeyi düşünmüyorum hatta yine fazla alıcam ki kas kütlemi arttırabileyim. Sadece cardioları daha fazla yapıcam. Bu durumda gainer,proteinmeal ile ara öğün yapsam nasıl olur ? 
  • Kürün 1. ayında pct yapıcam o zaman tekrar destek isteyeceğim sizden

Beslenme olarak:

• Sabahları yulaf protein tozu yumurta karşımı düşünüyorum.
  • Öğlen yağsız 300 gram baldo, 200 250 gr tavuk,et,balık
  • Akşam yağsız 300 gram baldo, 200 250 gr tavuk,et,balık
  • Araögün olarak bazen rica cream protein tozu, bazen mass gainer, bazen protein meal (Protein ocean)
  • Yeşillik sevmediğim için o kısmı detoks haplarla ve sıvı karışımlarla hallediyorum (protein ocean)

Haftada 4 gün spor yapmayı planlıyorum ve antrenman sonrası 20-30 dk cardio düşünüyorum.(Sabahları yapma şansım maalesef olmuyor.) Sizden ufak bir değerlendirme rica edeceğim.

Teşekkür ederim şimdiden. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    349

Karbı fazla alıp kardiyo arttırmanın bir önemi yok. Önemli olan gün sonu aldığın kaloriden fazlasını yakmışsan kilo verirsin. Tam tersini yaparsan da antrenmanlarının hakkını verebileceğin için kas kütleni arttırırsın. Hem kas yapayım hem de kilo vereyim dersen ikisini de yapamazsın. Haftalık 300 testo 300 masteron 30 ox ile güzel güzelce kilonu verirsin. Ondan sonra vücudunu dinlendirip. Temiz bir şekilde bulk yaparsın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yilmaz422    1

Şimdiye kadar kürlerde hep testo ile başlayı piramit olarak ilerledim. Burada definasyon yaparken direk mi ilerlemiz lazım yani ? Her hafta 300 testo 300 masteron 30 ox mu almam lazım. Yani testo hiç yükselmesin mi ? Daha önce ox kullanmadım nasıl kullandıldıgınıda pek bilmiyorum acıkcası tam olarak hafta hafta rica etsem nasıl olur? Yaza yağsız temiz girmek istiyorum hatlarım biraz belirgin olsun istiyorum sen zaten biliyorsun hocam vücudu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    349
yilmaz422, 13 dakika önce yazdı:

Şimdiye kadar kürlerde hep testo ile başlayı piramit olarak ilerledim. Burada definasyon yaparken direk mi ilerlemiz lazım yani ? Her hafta 300 testo 300 masteron 30 ox mu almam lazım. Yani testo hiç yükselmesin mi ? Daha önce ox kullanmadım nasıl kullandıldıgınıda pek bilmiyorum acıkcası tam olarak hafta hafta rica etsem nasıl olur? Yaza yağsız temiz girmek istiyorum hatlarım biraz belirgin olsun istiyorum sen zaten biliyorsun hocam vücudu

İlk kez küre giriyorsan o zaman bir süre only testo gidip vücudunun tepsini görmek iyi olabilir onun dışında her küre o şekilde başlamanın bir anlamı yok. T3 ve uyarıcılar dışındaki şeyleri de piramit şeklinde kullanmanın bir faydası olmaz. Sadece piramit şeklinde kullanmış olursun. Hem testo hem de masteron prop ise en kötü 2 günde 1 enjeksiyon yapman lazım. Yani Pazartesi, Çarşamba, Cuma 100er mg testo ve masteron. Her gün enjeksiyon yaparsan daha iyi olur tabi. Ox'u spor günleri 30mg alırsın. Sabah, öğle, akşam 10ar mg olarak. Günlük ortalama kalori ihtiyacını hesaplarsın. Ondan %20 kadar az yersin. Kilonun 2 katı kadar protein, 1 katı kadar yağ, geri kalan kaloriyi de karblardan alırsın. Üstüne de spordan sonra kardiyo yaparsan 10 hafta bitmeden istediğin yağ oranlarına inmiş olman lazım zaten. 10 haftadan daha önce istediğin yağ oranına inersen ilaçları değiştirmeden hafta sayısını uzatıp, ox'un dozunu, spor günü sayısını arttırıp ve alman gereken kalorinin %10-15 kadar üstüne çıkarak temiz bir şekilde yaza kadar biraz bulk yaparsın.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yilmaz422    1

O zaman plan şöyle: 

• ptesi - carsamba - cuma : 1 ml testo masteron
  • Spor yaptıgım 4 gün : 30 mg ox

Başka hiçbirşeye gerek yok. Sadece bu şekilde devam ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    349
yilmaz422, 8 dakika önce yazdı:

1 ml olarak yani haftalık 900 testo dimi 300 haftalıksa 1 ml vurmamalıyım günlük :) 

Yok haftada toplam 300mg. Haftada 3 kez vuracaksan her enjeksiyon günü 1ml yani 100mg testo prop ya da 6 gün vurup 1 gün bırakacaksan her enjeksiyon günü 0.5 ml yani 50mg testo prop. Masteron da aynı şekilde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    54

Kendi max yağ yakim kürümü paylaşıyorum hocam 

300testo,300tren,400masteron,30ox,fragment,gh,yohimbine 

Sabah yumurta peynir yiyip fragment gh ox yohimbine mi alip kan şekerim düşük sekilde antrenman üstüne kardio suanlik güzel gidiyor

Ghi bu hafta eklicem bakalim ne olacak

tarihinde fatman tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    349
fatman, 1 dakika önce yazdı:

Sabah yumurta peynir yiyip fragment gh ox yohimbine mi alip kan şekerim düşük sekilde antrenman üstüne kardio suanlik güzel gidiyor

Kürde yok yok maşallah :D 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    54
Feladel, Bir saat önce yazdı:

Kürde yok yok maşallah :D 

Valla tren bitti zaten çıkıyor bu hafta onun yerine gh geliyor :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    66
fatman, 11 dakika önce yazdı:

Valla tren bitti zaten çıkıyor bu hafta onun yerine gh geliyor :D

@fatmanTreni enant. Kullanıyordun galiba

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    54
Ferdikra, Bir saat önce yazdı:

@fatmanTreni enant. Kullanıyordun galiba

Aynen saldim acaba nasıl bir eksisi olacak ama gh gireceği için bir eksi hissetmem galiba 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yilmaz422    1
Feladel, 3 saat önce yazdı:

Yok haftada toplam 300mg. Haftada 3 kez vuracaksan her enjeksiyon günü 1ml yani 100mg testo prop ya da 6 gün vurup 1 gün bırakacaksan her enjeksiyon günü 0.5 ml yani 50mg testo prop. Masteron da aynı şekilde.

Hocam hergün işten dolayı zor sehir dıslarına falan cıkıyorum. Her yerde de vurmuyorlar bunu :) Haftada 3 devam ederim baktım şimdi kutu üstünde 125 mg yazıyor. 1 milim 1 milim vururum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    349
yilmaz422, Şimdi yazdı:

Hocam hergün işten dolayı zor sehir dıslarına falan cıkıyorum. Her yerde de vurmuyorlar bunu :) Haftada 3 devam ederim baktım şimdi kutu üstünde 125 mg yazıyor. 1 milim 1 milim vururum

Normalde 100mg/ml oluyor proplar. Yine sen 1 ml vur gitsin. Çok fark etmez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yilmaz422    1
Feladel, Şimdi yazdı:

Normalde 100mg/ml oluyor proplar. Yine sen 1 ml vur gitsin. Çok fark etmez.

ox2gen marka aldım ben 125 yazıyor üstünde dediğin gibi cok bişiy farketmez :D Normalde buna trende koymuşlardı ama trenden korkuyorum işime ve özel hayatıma çok bulaşır diye. İnş biraz daha kas kütlesi koyabilir en azından may sonuna kadar bişiyler olsunda yurtdısında göbekli olmıyım fazla :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    349
yilmaz422, Şimdi yazdı:

ox2gen marka aldım ben 125 yazıyor üstünde dediğin gibi cok bişiy farketmez :D Normalde buna trende koymuşlardı ama trenden korkuyorum işime ve özel hayatıma çok bulaşır diye. İnş biraz daha kas kütlesi koyabilir en azından may sonuna kadar bişiyler olsunda yurtdısında göbekli olmıyım fazla :D 

Gerek yok erkenden trene. Önce npp filan kullanırsın. Baktın sıkıntı olmuyor sonra istersen tren kullanırsın. Diyetini düzgün yapıp bir an önce clean bulka dönersen yaza kadar rahat birkaç kilo da kas koyarsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yilmaz422    1
Feladel, 1 dakika önce yazdı:

Gerek yok erkenden trene. Önce npp filan kullanırsın. Baktın sıkıntı olmuyor sonra istersen tren kullanırsın. Diyetini düzgün yapıp bir an önce clean bulka dönersen yaza kadar rahat birkaç kilo da kas koyarsın.

hocam benim sıkıntım disiplin biraz ... 2 kere tam anlamıyla küre girdim ikiside 10 haftaydı. İlk 1 ay süper ama sonra yavaşlıyor gitmem beslenmem falan psikolojik olarak :) Kür bitiyor 10. haftadan sonra pct ye baslayınca sporada devam edemiyorum böyle değişik bir döngü içerisindeyim o yüzden trene girmedim :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    349
yilmaz422, 2 dakika önce yazdı:

hocam benim sıkıntım disiplin biraz ... 2 kere tam anlamıyla küre girdim ikiside 10 haftaydı. İlk 1 ay süper ama sonra yavaşlıyor gitmem beslenmem falan psikolojik olarak :) Kür bitiyor 10. haftadan sonra pct ye baslayınca sporada devam edemiyorum böyle değişik bir döngü içerisindeyim o yüzden trene girmedim :D 

Ne yapıp ne edip devam etmen lazım. Hem zamanından hem sağlığından fedakarlık ediyorsun. Geri eski haline döndükten sonra bir anlamı yok. Kürde değilken en azından haftada 3 gün bile olsa full body filan yapman lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yilmaz422    1
Feladel, Şimdi yazdı:

Ne yapıp ne edip devam etmen lazım. Hem zamanından hem sağlığından fedakarlık ediyorsun. Geri eski haline döndükten sonra bir anlamı yok.

Doğru söylüyorsunuz hocam bu küre yine dediğim gibi protein mealler tozlar gainer hepsini aldım sağlam bir şekilde devam etmek istiyorum. Amacımda sıfır yağ olsun baklava cıksın değil daha çok biraz gögüs ve göbek düz dursun hatlarım belirgin olsun o yüzden yapabilirim diye düşünüyorum desteklerinizle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    349
yilmaz422, Şimdi yazdı:

Doğru söylüyorsunuz hocam bu küre yine dediğim gibi protein mealler tozlar gainer hepsini aldım sağlam bir şekilde devam etmek istiyorum. Amacımda sıfır yağ olsun baklava cıksın değil daha çok biraz gögüs ve göbek düz dursun hatlarım belirgin olsun o yüzden yapabilirim diye düşünüyorum desteklerinizle

İşte önce yağlardan kurtul. Hem testonun aromatizasyonu az olsun hem de insülin direnci varsa azalsın. Ondan sonra temiz bir şekilde bulka başlarsın. Yağ oranın düşükken ilaçlardan daha iyi yanıt alırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yilmaz422    1
Feladel, 5 dakika önce yazdı:

Ne yapıp ne edip devam etmen lazım. Hem zamanından hem sağlığından fedakarlık ediyorsun. Geri eski haline döndükten sonra bir anlamı yok.

Tabi aynı zamanda dahja önce konustugumuz gibi biten e2 yi düzeltmem lazım cok etkiliyor cinselliği :D 

Feladel, 1 dakika önce yazdı:

İşte önce yağlardan kurtul. Hem testonun aromatizasyonu az olsun hem de insülin direnci varsa azalsın. Ondan sonra temiz bir şekilde bulka başlarsın. Yağ oranın düşükken ilaçlardan daha iyi yanıt alırsın.

Dediğin gibi küre başlarken before after yapıcam hocam sana göstermek için

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    349
yilmaz422, Şimdi yazdı:

Tabi aynı zamanda dahja önce konustugumuz gibi biten e2 yi düzeltmem lazım cok etkiliyor cinselliği :D 

E2 kolay halledilir. Küre girince baktırırsın. Duruma göre bir yol izleriz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    24
fatman, 28.03.2025 - 12:18 yazdı:

karb ne kadar alıyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    54
h4runx, 33 dakika önce yazdı:

karb ne kadar alıyorsun?

İlk öğün carbsiz fragment icin diğer iki öğün toplam 120gr çiğ pirinç yiyorum ıvır zıvır la günlük 150gr ortalama karb alıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Eyzel2
      Merhaba arkadaşlar, abilerim hayırlı ramazanlar,
      Geçen hafta uzun zaman sonra küre başladım yağ oranım epey fazlalaştı.
      KÜR İÇERİĞİM:
      testesteron p 375 mg  trenbolon a 270  masteron 300   Kullanıyorum ortalama 200 gram protein ve 50 gram yağ barajım var karb ile dalgalı bazen 0 max 200 gram pirinç 1700-2100 kalori aralığı ilerliyorum. Şu an 122 kiloyum genelde 100 kiloya düştüğümde karın kaslarım hafiften  çıkıyor yağ oranım 25-30 vardır ve tamamen amaca yönelik hizmet edeceğini düşünerek armidexi sürekli almayı düşünüyorum 0.5 her gün yada 1 mg direk şu an maximum yağ yakımı hedefliyorum. T3 25mcg almayı da planlıyorum 10 mg nolvadex her gün pazartesi ve perşembe de yarımşar tablet Cabaser alıyorum. 20 mg winstrol  ve 10 mg ox ekleyeceğim önümüzdeki hafta yada direk clen alacağım…
      SORULARIM:
      Ekstra bir tavsiyeniz yada öneriniz var mı? Yanlış yaptığımız bir şey yada düşünce? Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler şimdiden.
    • Yazan: Kasva
      Herkese selamlar,
      2 haftadır boldenon ve  testesteron enantat küründeyim yarın 4. Enjeksiyonumu gerçekleştireceğim kür planlamam haftalık 500 testesteron enantat Ve 350 boldenon şeklinde yalnız ürünleri tedarik ettiğim kişiye bulk yapacağımı söylediğim için bu şekilde bir plan önerdi ancak yağ oranım çok fazla olduğu için kürümü değiştirip definasyon yapmak istiyorum yani temiz kas kütlesi elde etmek istiyorum.
      SORULARIM:
      Bunun için kür planlamamı ne şekilde değiştirebilirim?  Her şeye sıfırdan mı başlamam lazım yoksa kürümü farklı bir şekilde kombinleyebilir miyim şimdiye kadar halihazırda yapmak da olduğum enjeksiyonlar boşa mı gitti?  Ve farklı bir sorumda şu iki gün boyunca sol göğsümde hafif bir uyarılma hissettim ilk defa başıma geldiği için biraz endişelendim tedarikçim 5 gün boyunca her akşam bir adet arimidex kullanmamı söyledi bir arkadaşımda masteron olduğunu söyledim yapmamam gerektiğini söyledi eğer orijinalliğine güvenmiyorsan testosteronu patlatıp daha büyük hasarlara sebep olabilir dedi dün akşam bir adet arimidex kullandım bugün göğüs ucundaki hassasiyet geçti sizce kalan 4 günde kullanmalı mıyım kullanmam gerekiyorsa ne de olsa nasıl kullanmalıyım? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kilo 92 Boy 180 KÜR İÇERİĞİM:
      Salı 1ml testosteron enantat 1ml bolde Cuma 1ml testosteron 0.5 bolde  Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.
    • Yazan: Ateeq
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      1-1.5 yıl arası yüksek kilodaydım en son spora başlarken kilom 8-9 ay önce 134tü 3 ay civarı düzenli diyet ve sporla pt eşliğinde 110a düştüm sonra yine bir süre ara vermek zorunda kaldım şimdi tekrar başladım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      KG: 114  Boyum: 1.78 Yaş: 22 BESLENME PLANIM:
      S: 2 yumurta domates salatalık Ö: 200 gram kıyma brokoli vs yeşillik A: 200 gram kıyma brokoli (bunlara ek olarak thermo burner,l carnitine ve antrenman sonrası protein tozu içiyorum) SPOR - KARDİYO RUTİNİM:
      S: 7-8 gibi 1 saat kardiyo yapıyorum 5 dakika 6 hızda tempolu yürüyüş 8 hızda koşu olarak 1 saati tamamlıyorum Ö: 3-4 gibide ağırlık ve yağ yakmaya yönelik nabzı hızlandıracak bileşik hareketler yapıyorum SORULARIM:
      Bunlara ek önereceğiniz veya yanlış gördüğünüz bir şey var mı? Ekstra sustanon kullanmamı önerir misiniz? Vücudun sarkmaması için ne yapmamı önerirsiniz? NOTLAR:
      Hedefim 85-90 kilolara düşmek temmuza kadar! Aktif olarak pt ile çalışıyorum hareketleri bilmediğimden değil disiplin sağlamama yardımcı oluyor! Şimdiden tüm öneri ve düşünceleriniz için teşekkürler.
    • Yazan: crizbi01
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Steroid kürü yerine sarms deneyeceğim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Rad140 Clenbuterol Anavar MCT GRUPLARIM:
      milk thistle omega 3 enginar suyu multi vitamin D vitamini SORULARIM:
      Proviron öneriliyor rad140 ın yanına kullanmalı mıyım? Çıkartmam gereken yada eklemem gereken herhangi bir şey var mıdır? C vitamini eklemeli miyim?  Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: cagrikayhan
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme gireceğim ve planlamamı sizinle paylaşmak istiyorum. @ardas @rastlantisal @SPECTRE @Askabar
      DEFİNASYON KÜRÜ PLANLAMAM: (10 HAFTA)
      Testosteron Masteron Oxandrol Clenbutrol KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 180cm Kilo : 78 Yağ oranım : 14 ila 16 arası Yaş: 25 Tüm fikir ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.