-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Yağlarımdan kurtulup hatlarımı belirgin hale getirmek için kür planlamamı nasıl yapmalıyım?
Oluşturan:
yilmaz422, in Definasyon Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Eyzel2
Merhaba arkadaşlar, abilerim hayırlı ramazanlar,
Geçen hafta uzun zaman sonra küre başladım yağ oranım epey fazlalaştı.
KÜR İÇERİĞİM:
testesteron p 375 mg trenbolon a 270 masteron 300 Kullanıyorum ortalama 200 gram protein ve 50 gram yağ barajım var karb ile dalgalı bazen 0 max 200 gram pirinç 1700-2100 kalori aralığı ilerliyorum. Şu an 122 kiloyum genelde 100 kiloya düştüğümde karın kaslarım hafiften çıkıyor yağ oranım 25-30 vardır ve tamamen amaca yönelik hizmet edeceğini düşünerek armidexi sürekli almayı düşünüyorum 0.5 her gün yada 1 mg direk şu an maximum yağ yakımı hedefliyorum. T3 25mcg almayı da planlıyorum 10 mg nolvadex her gün pazartesi ve perşembe de yarımşar tablet Cabaser alıyorum. 20 mg winstrol ve 10 mg ox ekleyeceğim önümüzdeki hafta yada direk clen alacağım…
SORULARIM:
Ekstra bir tavsiyeniz yada öneriniz var mı? Yanlış yaptığımız bir şey yada düşünce? Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler şimdiden.
-
Yazan: Kasva
Herkese selamlar,
2 haftadır boldenon ve testesteron enantat küründeyim yarın 4. Enjeksiyonumu gerçekleştireceğim kür planlamam haftalık 500 testesteron enantat Ve 350 boldenon şeklinde yalnız ürünleri tedarik ettiğim kişiye bulk yapacağımı söylediğim için bu şekilde bir plan önerdi ancak yağ oranım çok fazla olduğu için kürümü değiştirip definasyon yapmak istiyorum yani temiz kas kütlesi elde etmek istiyorum.
SORULARIM:
Bunun için kür planlamamı ne şekilde değiştirebilirim? Her şeye sıfırdan mı başlamam lazım yoksa kürümü farklı bir şekilde kombinleyebilir miyim şimdiye kadar halihazırda yapmak da olduğum enjeksiyonlar boşa mı gitti? Ve farklı bir sorumda şu iki gün boyunca sol göğsümde hafif bir uyarılma hissettim ilk defa başıma geldiği için biraz endişelendim tedarikçim 5 gün boyunca her akşam bir adet arimidex kullanmamı söyledi bir arkadaşımda masteron olduğunu söyledim yapmamam gerektiğini söyledi eğer orijinalliğine güvenmiyorsan testosteronu patlatıp daha büyük hasarlara sebep olabilir dedi dün akşam bir adet arimidex kullandım bugün göğüs ucundaki hassasiyet geçti sizce kalan 4 günde kullanmalı mıyım kullanmam gerekiyorsa ne de olsa nasıl kullanmalıyım? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Kilo 92 Boy 180 KÜR İÇERİĞİM:
Salı 1ml testosteron enantat 1ml bolde Cuma 1ml testosteron 0.5 bolde Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.
-
Yazan: Ateeq
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
1-1.5 yıl arası yüksek kilodaydım en son spora başlarken kilom 8-9 ay önce 134tü 3 ay civarı düzenli diyet ve sporla pt eşliğinde 110a düştüm sonra yine bir süre ara vermek zorunda kaldım şimdi tekrar başladım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
KG: 114 Boyum: 1.78 Yaş: 22 BESLENME PLANIM:
S: 2 yumurta domates salatalık Ö: 200 gram kıyma brokoli vs yeşillik A: 200 gram kıyma brokoli (bunlara ek olarak thermo burner,l carnitine ve antrenman sonrası protein tozu içiyorum) SPOR - KARDİYO RUTİNİM:
S: 7-8 gibi 1 saat kardiyo yapıyorum 5 dakika 6 hızda tempolu yürüyüş 8 hızda koşu olarak 1 saati tamamlıyorum Ö: 3-4 gibide ağırlık ve yağ yakmaya yönelik nabzı hızlandıracak bileşik hareketler yapıyorum SORULARIM:
Bunlara ek önereceğiniz veya yanlış gördüğünüz bir şey var mı? Ekstra sustanon kullanmamı önerir misiniz? Vücudun sarkmaması için ne yapmamı önerirsiniz? NOTLAR:
Hedefim 85-90 kilolara düşmek temmuza kadar! Aktif olarak pt ile çalışıyorum hareketleri bilmediğimden değil disiplin sağlamama yardımcı oluyor! Şimdiden tüm öneri ve düşünceleriniz için teşekkürler.
-
Yazan: crizbi01
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Steroid kürü yerine sarms deneyeceğim.
KÜR İÇERİĞİM:
Rad140 Clenbuterol Anavar MCT GRUPLARIM:
milk thistle omega 3 enginar suyu multi vitamin D vitamini SORULARIM:
Proviron öneriliyor rad140 ın yanına kullanmalı mıyım? Çıkartmam gereken yada eklemem gereken herhangi bir şey var mıdır? C vitamini eklemeli miyim? Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: cagrikayhan
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürüme gireceğim ve planlamamı sizinle paylaşmak istiyorum. @ardas @rastlantisal @SPECTRE @Askabar
DEFİNASYON KÜRÜ PLANLAMAM: (10 HAFTA)
Testosteron Masteron Oxandrol Clenbutrol KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 180cm Kilo : 78 Yağ oranım : 14 ila 16 arası Yaş: 25 Tüm fikir ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.
-