Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Eyzel2

Testosteron p.+trenbolone+masteron kürüm hk.

Önerilen İletiler

Eyzel2    70

Merhaba arkadaşlar, abilerim hayırlı ramazanlar,

Geçen hafta uzun zaman sonra küre başladım yağ oranım epey fazlalaştı.

KÜR İÇERİĞİM:

• testesteron p 375 mg 
  • trenbolon a 270 
  • masteron 300  

Kullanıyorum ortalama 200 gram protein ve 50 gram yağ barajım var karb ile dalgalı bazen 0 max 200 gram pirinç 1700-2100 kalori aralığı ilerliyorum. Şu an 122 kiloyum genelde 100 kiloya düştüğümde karın kaslarım hafiften  çıkıyor yağ oranım 25-30 vardır ve tamamen amaca yönelik hizmet edeceğini düşünerek armidexi sürekli almayı düşünüyorum 0.5 her gün yada 1 mg direk şu an maximum yağ yakımı hedefliyorum. T3 25mcg almayı da planlıyorum 10 mg nolvadex her gün pazartesi ve perşembe de yarımşar tablet Cabaser alıyorum. 20 mg winstrol  ve 10 mg ox ekleyeceğim önümüzdeki hafta yada direk clen alacağım…

SORULARIM:

• Ekstra bir tavsiyeniz yada öneriniz var mı?
  • Yanlış yaptığımız bir şey yada düşünce?

Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler şimdiden. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Eyzel2    70
makro1178, 32 dakika önce yazdı:

Hocam form atabilirsen daha sağlıklı yardımcı olabilirler

En güncel değil ama böyleyim neredeyse burda 118 dim şu an 122 felanım

IMG_5449.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    242

Yanlışlarından başlayalım:

Arimidex kullanımı konusunda büyük bir yanlışın var, arimidex senin yağ yakımına hiç bir etki sağlamayacaktır. Aksine HDL kolestrolünü aşırı düşürür bu da diyeti sana zindan eder. Küründe anladığım kadarıyla östrojenden sentezleyen tek ilaç testosteron, bu da masteron ile bir nebze engellenir. Haftada 3.5 mg veya 7 mg arimidex kullanmak için senin podyum fiziğine ulaşıp vücudunda tutulan su sadece östrojenden kaynaklı olmalı. O da %6 yağ oranlarında gezmen demektir.

Maximum yağ yakımı için tiromel kullanmanı önermem, trenbolone evet tiroidleri yavaşlatır ancak bu 1.haftadan veya 8.haftadan başlamaz bu zehiri uzun süre kullanmalısın ki T3 T4 seviyelerini aşırı düşürsün. Örneğin 12 hafta trenbolone kullandım ancak hiç bir şekilde T3 T4 düşüşüne rastlamadım bunu bilinçsiz kullanman demek ciddi yan etkiler doğurabilir.

Haftalık 1 mg cabergolin alıyorsun anlaşılan, 270 mg trenbolone için aşırı aşırı aşırı fazla. Prolaktin hemen öyle fırlayan bir hormon değil, 2 haftada 1 yarım tablet öneririm. En doğru olanı ise kan testleri ile ilerlemektir.

20 mg winstrol önermem, sana hiç bir etki sağlamaz. Sakatlık riski doğurur bu durumda. Öncelikli hedefin su atmak değil yağ kaybı olmalı.

10 mg oxandrolone böyle bir kürde olsun veya normal bir kürde olsun plasebo haricinde hiç bir şeye yaramaz. Bu kürde kullanacaksan 70 mg civarı kullanmalısın ki sana gözle görülür fark yaratsın, ki o bile çok zor.

Clenbuterol konusuna gelirsek, uyarıcılara girmek için vücudun buna hazır mı? Bunu düşünmelisin ilk olarak, kardiyovasküler kapasiten nedir? Trenin verdiği kondisyonsuzlukta clen kullanırsan ne gibi yan etkiler alırsın? Bu soruları öncelikle kendine sor.

Gelelim tavsiyeme:

Küre başlayalı 1 hafta olmuş, aman aman bir şey bekleme hemen. 1 haftada gidecekse eğer 2 günde geri gelir. Kazanç uzun sürerse kayıp da uzun sürer. O yüzden zamana bırak. Östrojen konusunda sorun yaşarsan testosteron miktarında oynamalar yap, arimidex bile kullanmana gerek kalmayacaktır büyük ihtimalle. Vücudun gördüğüm kadarıyla sulu, zaten kısa sürede 15-20 kilo verirsin /1 ay içerisinde eğer bu diyet ve antrenman kardiyolarla/ maksimum yağ yakımı için sana yohimbine önerebilirim en fazla. Kullanım miktarın 30-40 mg civarı olmalı ki iyi bir etki almalısın. Ancak bu şart değil, belki hissetmezsin bile bu kürde. Kardiyoları günde 10.000 adım ve haftada 4 gün 45 dakika şeklinde yaparsan istediğin hedefe kolaylıkla ulaşırsın. 200 gram proteini 250 grama çıkartmaya çalış, karbonhidratı da temiz ve yağı da temiz kaynaklardan alırsan ve haftada minimum 3 gün ağırlık çalışırsan kolaylıkla hedefine ulaşırsın. Ek olarak GH eklemeyi düşün bence, 4-6 iu gh sana bu ilaçlardan daha da etkili bir şekilde yağ yaktıracaktır. 

Sorularım:

Kullandığın ilaç markaları, yaş, spor geçmişi

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2    70

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim muhakkak dikkate alacağım 

testo proton 

tren blackdragon

masteron Prov3 

27 yaşındayım spor da 10 seneyi aşmıştır, profil resmim bana ait genelde kurumaya çalışmadım %10-15 arasını hedefliyorum ve kullandığım markalar son 3 senedir aynı  

kardiyoyu da genelde 20-25 dk yapıyorum ayağımdan bir operasyon geçirdim çok fazla zorlayamıyorum 12-15 eğim 25 dk max 

ve yohimbin tavsiyen için hydroxycut alabilirim içerisinde yohimbin olduğu yazıyor bunun için bir önerin var mı acaba sek yohimbin mi alalım yada  ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2    70
Fuhrer, Şimdi yazdı:

iran yohimbine öneririm, 300 tl falan bir fiyatı var ortalama 200 mg'ın.

Bir araştırayım bulursam deneyeceğim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: yilmaz422
      Selamlar arkadaşlar öncelikle.
      Güncel formum 2 ay pct yaparken spor yapamadıgımdan dolayı bulk kürü boşa gitmiş gibi bişiy oldu ama benim amacım zaten şişmekten daha cok yazlık güzel bi fizik yapmak. Trene gircektim ama yan etkileri bana göre değil o yüzden elimde ox2gen marka 3 testo prop, 3 masteron 3 Ox bulunuyor. Bunlarla 10 haftalık bir define kürü yapıp yağlarımdan kurtulmak ve hatları belirgin hale getirmek istiyorum.
      Sorularım şunlar;
      10 haftalık nasıl bir planlama yapmalıyım? Definasyon sırasında karbonhidrat kesmeyi düşünmüyorum hatta yine fazla alıcam ki kas kütlemi arttırabileyim. Sadece cardioları daha fazla yapıcam. Bu durumda gainer,proteinmeal ile ara öğün yapsam nasıl olur ?  Kürün 1. ayında pct yapıcam o zaman tekrar destek isteyeceğim sizden Beslenme olarak:
      Sabahları yulaf protein tozu yumurta karşımı düşünüyorum. Öğlen yağsız 300 gram baldo, 200 250 gr tavuk,et,balık Akşam yağsız 300 gram baldo, 200 250 gr tavuk,et,balık Araögün olarak bazen rica cream protein tozu, bazen mass gainer, bazen protein meal (Protein ocean) Yeşillik sevmediğim için o kısmı detoks haplarla ve sıvı karışımlarla hallediyorum (protein ocean) Haftada 4 gün spor yapmayı planlıyorum ve antrenman sonrası 20-30 dk cardio düşünüyorum.(Sabahları yapma şansım maalesef olmuyor.) Sizden ufak bir değerlendirme rica edeceğim.
      Teşekkür ederim şimdiden.
    • Yazan: Kasva
      Herkese selamlar,
      2 haftadır boldenon ve  testesteron enantat küründeyim yarın 4. Enjeksiyonumu gerçekleştireceğim kür planlamam haftalık 500 testesteron enantat Ve 350 boldenon şeklinde yalnız ürünleri tedarik ettiğim kişiye bulk yapacağımı söylediğim için bu şekilde bir plan önerdi ancak yağ oranım çok fazla olduğu için kürümü değiştirip definasyon yapmak istiyorum yani temiz kas kütlesi elde etmek istiyorum.
      SORULARIM:
      Bunun için kür planlamamı ne şekilde değiştirebilirim?  Her şeye sıfırdan mı başlamam lazım yoksa kürümü farklı bir şekilde kombinleyebilir miyim şimdiye kadar halihazırda yapmak da olduğum enjeksiyonlar boşa mı gitti?  Ve farklı bir sorumda şu iki gün boyunca sol göğsümde hafif bir uyarılma hissettim ilk defa başıma geldiği için biraz endişelendim tedarikçim 5 gün boyunca her akşam bir adet arimidex kullanmamı söyledi bir arkadaşımda masteron olduğunu söyledim yapmamam gerektiğini söyledi eğer orijinalliğine güvenmiyorsan testosteronu patlatıp daha büyük hasarlara sebep olabilir dedi dün akşam bir adet arimidex kullandım bugün göğüs ucundaki hassasiyet geçti sizce kalan 4 günde kullanmalı mıyım kullanmam gerekiyorsa ne de olsa nasıl kullanmalıyım? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kilo 92 Boy 180 KÜR İÇERİĞİM:
      Salı 1ml testosteron enantat 1ml bolde Cuma 1ml testosteron 0.5 bolde  Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.
    • Yazan: Ateeq
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      1-1.5 yıl arası yüksek kilodaydım en son spora başlarken kilom 8-9 ay önce 134tü 3 ay civarı düzenli diyet ve sporla pt eşliğinde 110a düştüm sonra yine bir süre ara vermek zorunda kaldım şimdi tekrar başladım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      KG: 114  Boyum: 1.78 Yaş: 22 BESLENME PLANIM:
      S: 2 yumurta domates salatalık Ö: 200 gram kıyma brokoli vs yeşillik A: 200 gram kıyma brokoli (bunlara ek olarak thermo burner,l carnitine ve antrenman sonrası protein tozu içiyorum) SPOR - KARDİYO RUTİNİM:
      S: 7-8 gibi 1 saat kardiyo yapıyorum 5 dakika 6 hızda tempolu yürüyüş 8 hızda koşu olarak 1 saati tamamlıyorum Ö: 3-4 gibide ağırlık ve yağ yakmaya yönelik nabzı hızlandıracak bileşik hareketler yapıyorum SORULARIM:
      Bunlara ek önereceğiniz veya yanlış gördüğünüz bir şey var mı? Ekstra sustanon kullanmamı önerir misiniz? Vücudun sarkmaması için ne yapmamı önerirsiniz? NOTLAR:
      Hedefim 85-90 kilolara düşmek temmuza kadar! Aktif olarak pt ile çalışıyorum hareketleri bilmediğimden değil disiplin sağlamama yardımcı oluyor! Şimdiden tüm öneri ve düşünceleriniz için teşekkürler.
    • Yazan: crizbi01
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Steroid kürü yerine sarms deneyeceğim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Rad140 Clenbuterol Anavar MCT GRUPLARIM:
      milk thistle omega 3 enginar suyu multi vitamin D vitamini SORULARIM:
      Proviron öneriliyor rad140 ın yanına kullanmalı mıyım? Çıkartmam gereken yada eklemem gereken herhangi bir şey var mıdır? C vitamini eklemeli miyim?  Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: knownmee
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Gireceğim 2. kürüm için bilgi almak istiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate / Pzt. 1 cc / Çrş. 1 cc / Cma 1 cc Rimobolan / Pzt. 0.6 cc / Çrş. 0.6 cc / Cma 0.6 cc Masteron / Pzt. 0.7cc  / Çrş. 0.7cc  / Cma 0.7cc  Npp / Pzt. 0.5 cc  / Çrş. 0.5 cc  / Cma 0.5 cc  Dozlarım nasıl sizce yeterlimi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.