-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
_-_Eugen_Sandow_(1867-1925).thumb.jpg.60a97cd7cabd801eec81b0e0bfaad6fe.jpg)
Bulk küründen definayon kürüne geçeceğim! bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Kasva, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: KnossosR
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Only testo 500mg (ilaçlar boştu 5. Haftada bıraktım.)
Testo deca anapolon (testo deca 8,5 hafta yaptım 400mg testo, 250mg deca kullandım. Anapolonu 2. Haftada kestim.)
KİŞİSEL BİLGİERİM:
1.84 cm 83 kg 1,5 yıl spor deneyimi 2 kür deneyimi Testo saçımı çok döküyor, masteron ile birlikte kullanmayı düşündüm ama o zamanda bulk için mantıklı olmuyor. Sarms düşündüm fakat o da etkili olmaz dediler fiyatına göre. Ne yapmalıyım?
GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: yilmaz422
Selamlar arkadaşlar öncelikle.
Güncel formum 2 ay pct yaparken spor yapamadıgımdan dolayı bulk kürü boşa gitmiş gibi bişiy oldu ama benim amacım zaten şişmekten daha cok yazlık güzel bi fizik yapmak. Trene gircektim ama yan etkileri bana göre değil o yüzden elimde ox2gen marka 3 testo prop, 3 masteron 3 Ox bulunuyor. Bunlarla 10 haftalık bir define kürü yapıp yağlarımdan kurtulmak ve hatları belirgin hale getirmek istiyorum.
Sorularım şunlar;
10 haftalık nasıl bir planlama yapmalıyım? Definasyon sırasında karbonhidrat kesmeyi düşünmüyorum hatta yine fazla alıcam ki kas kütlemi arttırabileyim. Sadece cardioları daha fazla yapıcam. Bu durumda gainer,proteinmeal ile ara öğün yapsam nasıl olur ? Kürün 1. ayında pct yapıcam o zaman tekrar destek isteyeceğim sizden Beslenme olarak:
Sabahları yulaf protein tozu yumurta karşımı düşünüyorum. Öğlen yağsız 300 gram baldo, 200 250 gr tavuk,et,balık Akşam yağsız 300 gram baldo, 200 250 gr tavuk,et,balık Araögün olarak bazen rica cream protein tozu, bazen mass gainer, bazen protein meal (Protein ocean) Yeşillik sevmediğim için o kısmı detoks haplarla ve sıvı karışımlarla hallediyorum (protein ocean) Haftada 4 gün spor yapmayı planlıyorum ve antrenman sonrası 20-30 dk cardio düşünüyorum.(Sabahları yapma şansım maalesef olmuyor.) Sizden ufak bir değerlendirme rica edeceğim.
Teşekkür ederim şimdiden.
-
Yazan: Eyzel2
Merhaba arkadaşlar, abilerim hayırlı ramazanlar,
Geçen hafta uzun zaman sonra küre başladım yağ oranım epey fazlalaştı.
KÜR İÇERİĞİM:
testesteron p 375 mg trenbolon a 270 masteron 300 Kullanıyorum ortalama 200 gram protein ve 50 gram yağ barajım var karb ile dalgalı bazen 0 max 200 gram pirinç 1700-2100 kalori aralığı ilerliyorum. Şu an 122 kiloyum genelde 100 kiloya düştüğümde karın kaslarım hafiften çıkıyor yağ oranım 25-30 vardır ve tamamen amaca yönelik hizmet edeceğini düşünerek armidexi sürekli almayı düşünüyorum 0.5 her gün yada 1 mg direk şu an maximum yağ yakımı hedefliyorum. T3 25mcg almayı da planlıyorum 10 mg nolvadex her gün pazartesi ve perşembe de yarımşar tablet Cabaser alıyorum. 20 mg winstrol ve 10 mg ox ekleyeceğim önümüzdeki hafta yada direk clen alacağım…
SORULARIM:
Ekstra bir tavsiyeniz yada öneriniz var mı? Yanlış yaptığımız bir şey yada düşünce? Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler şimdiden.
-
Yazan: barany1dz
Yaşım 18 ilk kürümdeyim ikinci enjeksiyonu tamamladım bugün. Başlığı açma sebebim abilerim dostlarım temiz büyümek istiyorum ilk kürüme adım atmış bulunmaktayım yaza da 5-6 ay gibi bir süre var bu süreç icinde temiz büyümek güzel bir fizik elde etmek istiyorum nasıl beslenmeliyim,ne yapmalıyım,kardiyolarım nasıl olmalı inanın bunları bilmiyorum su an sadece temiz besleniyorum ve temiz beslenerek yüksek kaloriler carblar alıyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy:180 Kilo:85 Yağ oranı:15-16 Yardımcı olmaya çalışan herkese Teşekkür ederim cansınız.
GÜNCEL FORM:
-
Yazan: Ateeq
1-1.5 yıl arası yüksek kilodaydım en son spora başlarken kilom 8-9 ay önce 134tü 3 ay civarı düzenli diyet ve sporla pt eşliğinde 110a düştüm sonra yine bir süre ara vermek zorunda kaldım şimdi tekrar başladım.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
KG: 114 Boyum: 1.78 Yaş: 22 BESLENME PLANIM:
S: 2 yumurta domates salatalık Ö: 200 gram kıyma brokoli vs yeşillik A: 200 gram kıyma brokoli (bunlara ek olarak thermo burner,l carnitine ve antrenman sonrası protein tozu içiyorum) SPOR - KARDİYO RUTİNİM:
S: 7-8 gibi 1 saat kardiyo yapıyorum 5 dakika 6 hızda tempolu yürüyüş 8 hızda koşu olarak 1 saati tamamlıyorum Ö: 3-4 gibide ağırlık ve yağ yakmaya yönelik nabzı hızlandıracak bileşik hareketler yapıyorum SORULARIM:
Bunlara ek önereceğiniz veya yanlış gördüğünüz bir şey var mı? Ekstra sustanon kullanmamı önerir misiniz? Vücudun sarkmaması için ne yapmamı önerirsiniz? NOTLAR:
Hedefim 85-90 kilolara düşmek temmuza kadar! Aktif olarak pt ile çalışıyorum hareketleri bilmediğimden değil disiplin sağlamama yardımcı oluyor! Şimdiden tüm öneri ve düşünceleriniz için teşekkürler.
-