Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

canarx

Bazal metabolizma hızı değerine göre kas kaybı yaşar mıyım?

Önerilen İletiler

canarx    2

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Yeni bir diyet planına geçtim ve kas kaybı açısından birkaç soru sormak istiyorum öncelikle skinny fat bir vücudum var 21 yaşındayım boyum 167 kilom 63 ve BMR 1520. çıktı. Genelde 4 gün 50dk ağırlık+30dk incline yürüyüş yapıyorum göbek bel ve göğüs bölgem rahatsız edecek derecede yağlı 16 17 civarı olması lazım.

BESLENME PLANLAMAM:

Sabah:

• 25gr protein tozu
  • 50gr yulaf
  • 50gr pirinç unu
  • 20gr karışık kuruyemiş
  • pankek

Öğle ve Akşam:

• Tavuk göğsü 500gr
  • 35gr mayonez
  • 100gr yağsız light yoğurt
  • 40gr kuruyemiş
  • garnitür

Vesaire ile tarator hazırlıyorum tadı gayet lezzetli oluyor ama karbonhidrat değeri çok düşük.

SORUM:

Siz ne düşünüyorsunuz bmr doğru mu veya ne yapmam gerekiyor bu diyetle kas kaybı yaşar mıyım? 

Screenshot_2025-03-26-20-00-04-377_com.fatsecret.android-edit.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

canarx    2
Johturk0606, 8 dakika önce yazdı:

Bu karbonhidrat anca günlük yaşantına yeter hocam ki spor yapan birisin.

Hocam görüntümden çok rahatsızım 1900 orta karblı diyetlerde iş yapmıyor artık 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    66

Kas kaybı bu kadar kolay ve hızlı olan birşey değil, yüksek protein aldıktan ve ağırlık antremanı yaptıktan sonra kas kaybetmezsin. Kasların küçük durabilir bu dönemde ama bu düşük karb aldığından dolayı kas içinde ki suyun atılmasıdır, karbonhidrat tüketmeye başlayınca kısa sürede tekrardan kas içi su tutmayı başlar. Diyeti kaç hafta sürdüreceksin? Ben genelde 2-3-4 haftalık mini cutlarda 0 karbonhidrat yapıyorum, diyeti uzun tutmayacaksan 0 karb yapabilirsin. Diyeti uzun tutacaksan çok yüksek kalori açığı vermeden devam et. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    851

daha fazla düşürcek olsan kaloriyi nereye kadar düşürebilceksin bence asıl yapılması gereken 2000-2500 genelde çoğu kişi için 2500 base kalori kabul edilir hani seninki 2300 olsun zaten kas kütlen arttıkça vücudunun harcadığı enerjide artıcak ve bu kaloriyi hiç oynatmasan bile uzun vadede hem yağ oranın düşcek hem kas kütlen artıcak bu şekilde kas kaybı yaşamasan bile kas koyman çok zor ki bu sefer yağ oranını düşürdükten sonra da zargana olucaksın gene görüntün hoşuna gitmicek.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    41

basitçe şöyle diyeyim. hayat uzun ve o göbek hiç gitmeyecek. gidecek geri gelecek. yapılacak tek şey var. diğer kısımları büyüt  kolları göğsü omuzları büyütmeye odaklan. bacakları kalınlaştır.bunun içinde kalori fazlası lazım. kısacası et yap kas yap. göbek aynı kalacak ama aynı görünmeyeceksin. yüksek kaloride kilo korumaya alıştır vücudunu. kalori kısmanın sonu yok. kademeli olarak kalori arttır. fazla değil 2 haftada 1 150-200 kalori arttır. uzun plan yap. yüksek  kalorilerde bile belinin kalınlaşmadığını göreceksin bir noktada. kendi kalori sınırını bulmaya çalış. antrenman kalitende artacak bu şekilde.

75 kiloya aynı göbekle 2 sene sonra ulaşırsan başardın demektir.

tarihinde abartach tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
canarx    2
deluxes, 2 saat önce yazdı:

Kas kaybı bu kadar kolay ve hızlı olan birşey değil, yüksek protein aldıktan ve ağırlık antremanı yaptıktan sonra kas kaybetmezsin. Kasların küçük durabilir bu dönemde ama bu düşük karb aldığından dolayı kas içinde ki suyun atılmasıdır, karbonhidrat tüketmeye başlayınca kısa sürede tekrardan kas içi su tutmayı başlar. Diyeti kaç hafta sürdüreceksin? Ben genelde 2-3-4 haftalık mini cutlarda 0 karbonhidrat yapıyorum, diyeti uzun tutmayacaksan 0 karb yapabilirsin. Diyeti uzun tutacaksan çok yüksek kalori açığı vermeden devam et. 

Hocam uzun vadede tutacam ama kaç kcal almalıyım sizce

abartach, 1 saat önce yazdı:

basitçe şöyle diyeyim. hayat uzun ve o göbek hiç gitmeyecek. gidecek geri gelecek. yapılacak tek şey var. diğer kısımları büyüt  kolları göğsü omuzları büyütmeye odaklan. bacakları kalınlaştır.bunun içinde kalori fazlası lazım. kısacası et yap kas yap. göbek aynı kalacak ama aynı görünmeyeceksin. yüksek kaloride kilo korumaya alıştır vücudunu. kalori kısmanın sonu yok. kademeli olarak kalori arttır. fazla değil 2 haftada 1 150-200 kalori arttır. uzun plan yap. yüksek  kalorilerde bile belinin kalınlaşmadığını göreceksin bir noktada. kendi kalori sınırını bulmaya çalış. antrenman kalitende artacak bu şekilde.

75 kiloya aynı göbekle 2 sene sonra ulaşırsan başardın demektir.

Hocam bu kadar zamanım yok engeller var şuan önümde amacım zayıf bile olsam yağların gitmesi

ardas, 2 saat önce yazdı:

daha fazla düşürcek olsan kaloriyi nereye kadar düşürebilceksin bence asıl yapılması gereken 2000-2500 genelde çoğu kişi için 2500 base kalori kabul edilir hani seninki 2300 olsun zaten kas kütlen arttıkça vücudunun harcadığı enerjide artıcak ve bu kaloriyi hiç oynatmasan bile uzun vadede hem yağ oranın düşcek hem kas kütlen artıcak bu şekilde kas kaybı yaşamasan bile kas koyman çok zor ki bu sefer yağ oranını düşürdükten sonra da zargana olucaksın gene görüntün hoşuna gitmicek.

Görüntüm hoşuma gitmese bile temiz bir vücutla kas koymak benim için daha sağlıklı olur çünkü yağ oranım fazla olduğu için vücudum genel olarak depolamaya daha eğilimli gibi geliyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    851
canarx, 6 dakika önce yazdı:

Görüntüm hoşuma gitmese bile temiz bir vücutla kas koymak benim için daha sağlıklı olur çünkü yağ oranım fazla olduğu için vücudum genel olarak depolamaya daha eğilimli gibi geliyor 

sen bilirsin çoğu antrenör de benim dediğimi söylüyor skinny fat vücudu olanlar için çünkü kilonda çok düşük boşu boşuna kendini yıpratmış olucaksın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
canarx    2
ardas, Şimdi yazdı:

sen bilirsin çoğu antrenör de benim dediğimi söylüyor skinny fat vücudu olanlar için çünkü kilonda çok düşük boşu boşuna kendini yıpratmış olucaksın.

Hocam kaç kalori almalıyım yani çünkü ben genelde hareketli değilim sadece spor salonunda hareketliyim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    851
canarx, 2 dakika önce yazdı:

Hocam kaç kalori almalıyım yani çünkü ben genelde hareketli değilim sadece spor salonunda hareketliyim 

2300 kalori + 10k adam kasabilirsin günlük toplam (kardiodaki adım dahil değil) off günlerde de kardio olmayan günlerde de yani aynı şekilde sadece adım kasarsın. Yani kas kütlesi koyarken bi yandan da yağ oranını düşürebilirsin başlangıçta illa bu kaloriye düşmene gerek yok.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
canarx    2
ardas, 2 dakika önce yazdı:

2300 kalori + 10k adam kasabilirsin günlük toplam (kardiodaki adım dahil değil) off günlerde de kardio olmayan günlerde de yani aynı şekilde sadece adım kasarsın.

2300e kademeli olarak çıkayım ozaman günlük stabil adım sayımı 10kya çekeyim ve ayrıca ağırlık+kardiyo devam edeyim kütle eklemeye çalışayım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    851
canarx, 5 dakika önce yazdı:

2300e kademeli olarak çıkayım ozaman günlük stabil adım sayımı 10kya çekeyim ve ayrıca ağırlık+kardiyo devam edeyim kütle eklemeye çalışayım 

2300 den hemen kademeli olarak çıkma her kilo düştüğünde kalori arttırırsan kalori açığı git gide kapanır sen uzun süre o kaloriyle devam et git gide kas kütlen artıcak zaten kas kütlesi arttıkça formun açılcak kalori arttırma olayını yağ oranın istediğin seviyeye gelince yap ama az arttır kaloriyi 150 filan. yani bu yapıcağında definasyon ama kas kütlende artması için bu şekilde söyledim sen ne zamanki yağ oranın iyi seviyeye geldi artık bulka başlamak istiyorsun o zaman 150 kalori arttır devam et.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
canarx    2
ardas, Şimdi yazdı:

2300 den hemen kademeli olarak çıkma her kilo düştüğünde kalori arttırırsan kalori açığı git gide kapanır sen uzun süre o kaloriyle devam et git gide kas kütlen artıcak zaten kas kütlesi arttıkça formun açılcak kalori arttırma olayını yağ oranın istediğin seviyeye gelince yap ama az arttır kaloriyi 150 filan.

Yok şuan düşük ya aldığım 2300e çıkarken diyorum 2300de kalacam bir süre

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    851
canarx, 1 dakika önce yazdı:

Yok şuan düşük ya aldığım 2300e çıkarken diyorum 2300de kalacam bir süre

ha şuan yüksek ihtimalle glikojen depoların boşalmıştır arttırsan yağlanmazsın yada su tutmazsın 2000 e çek 1-2 hafta sonra 2300 e getirip kaloriyi başlarsın. yağ makrosunu arttırma ama hiçbir zaman ne bulkta ne definasyonda sabit belirle öyle git.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
canarx    2
ardas, 1 dakika önce yazdı:

ha şuan yüksek ihtimalle glikojen depoların boşalmıştır arttırsan yağlanmazsın yada su tutmazsın 2000 e çek 1-2 hafta sonra 2300 e getirip kaloriyi başlarsın.

Evet hocam mantıklı teşekkür ederim sonuçları paylaşacam antrenman olarakta güç antrenmanlarına başlamayı düşünüyorum 5x5 tarzı 

tarihinde canarx tarafından düzenlendi
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    851
canarx, Şimdi yazdı:

Evet hocam mantıklı teşekkür ederim sonuçları paylaşacam antrenman olarakta güç antrenmanlarına başlamayı düşünüyorum 5x5 tarzı 

bence 5x5 değilde bi work set düşük tekrar 1 backoff tarzı yap ilk set ağır kilo düşük tekrar 2.set düşük kilo yüksek tekrar. 5x5 hiç yapmadım ondan yorum yapamıcam onla ilgili.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
canarx    2
ardas, 11 dakika önce yazdı:

bence 5x5 değilde bi work set düşük tekrar 1 backoff tarzı yap ilk set ağır kilo düşük tekrar 2.set düşük kilo yüksek tekrar. 5x5 hiç yapmadım ondan yorum yapamıcam onla ilgili.

Örnek bir programınız varsa paylaşabilir misiniz hocam çok iyi olur benim için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: proliqht1
      Herkese merhaba yaklaşık 1 aydır haftada 3 ml testosteron prop ve 3 ml masteron prop kullanmaktayim bununla birlikte diyet dönemi geçiriyorum simit bölgesindeki yağ oranını düşürmek ve karın kaslarini ortaya çıkartmak için.
      Malum ekonomik sorunlar ve sıkıntılar ve dolar kuru bazı şeyleri bir kaç sefer daha düşünmeme sebep oluyor. Geçtiğimiz aylarda jinekomasti ameliyati vs olduğum için önümüzdeki bir kaç ay sıkışık geçecek benim adıma bu yüzden nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında fikre ihtiyacım var. Elimde sustanon var evde 3 4 kutu proviron var bunları kombinleyip yağ yakimi devam edebilir mi diyet ile birlikte yoksa fragment veya masteron eklemeli miyim  yada hem fragment hem masteron mu ekleyeyim
      Bi şekilde bu ürünleri alırım temin ederim ama buna değer mi değmez mi o düşüncedeyim sadece.  Güzel görüşleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
    • Yazan: ermanx98
      Herkese iyi forumlar dostlar,
      Yağ yakım döneminde kafama takılan bazı şeyler var aslında sürecin normal ilerlediğini düşünüyorum ama beslenme ve takviyelerimi sizlerle paylaşıp bir yerde düzeltilmesi gereken birşey var mı? Veya siz nasıl yapardınız merak etmekteyim, 1.71 boyundayım daha önce uzun spor geçmişim oldu;
      2.5 aylık bir süreçte:
      87 kg,  104 cm bel/ 38 cm kol %30 yağ oranından 73 kg  90 cm bel/41 cm kol %19 yağ oranına düşmüş bulunmaktayım, haftada 5-6 gün PPL ve en az 4 kardiyo yapıyorum, vardalı şekilde çalışıyorum. Günde ortalama 1700 kalori almaktayım bazı günlerde carb cycling 2 k civarında alıyorum.
      Sürecim güzel ilerledi fakat 2 haftadır:
      Ligandrol rad140 mk677 cardarıne ostarine yohimbe Sarms küründeyim yağ oranım, ölçülerim düşmesine rağmen sanırım kas hafızasından kol ölçülerim arttı. 2 haftadır kilom sabit kaldı sebebini anlamış değilim tam olarak.
      Günlük beslenmem 2 öğünden oluşmakta;
      ilk öğün;
      100 gr yulaf ezmesi 4-5 yumurta 2 yemek kaşığı zeytinyağı ve yeşillik 5 ceviz veya 1-2 yemek kaşığı fıstık ezmesi whey protein 1 ölçek Antrenman sonrası :
      whey protein 1 ölçek ortalama 400 gr tavuk göğsü bol yeşillik  kalorilerimi günlük sayarak genelde aynı şekilde değiştirerek besinleri tüketiyorum.
      Kullandığım supplement ve takviyeler;
      Arjinin Cıtrullin malat Creatine EAA ve BCAA Glutamine Whey Çinko Magnezyum D vit. Multivit. Omega 3  Antrenman öncesi 15-20 mg yohimbine+Thermoburner ve 200 mg caffein ile l-carnitin bazen de aspirin ve broksin kullanıyorum bazen çift kardiyo yapıyorum evde bisikletim var. 2 haftadır kilom sabit sizce sürecim nasıl ilerlemekte beslenme ve takviyelerde bir yanlışlık varmı bazen su tuttuğumu görüyorum, günde minimum 4 litre su içmekteyim tavsiye ve görüşlerinizi merak ediyorum herkese teşekkürler.
    • Yazan: Yasar
      Merhabalar abilerim kardeşlerim,
      Daha önce bulk yapayım derken yağ oranımı fazla yükselttim ve bu yüzden direkt olarak yağ yakmayı hedefleyen bir sürece başladım. Bugün beslenme olarak birinci günümdü direkt olarak karbonhidratı kestim günün her öğünü dolu dolu 1 tabak yeşillik salatası var ve sadece sabah 4 kaşık yulaf öğlen de yarım haşlanmış patates yedim birde bu akşam antrenman sonunda yine yarım haşlanmış patates ve haşlanmış havuç olacak günlük 700 gram tavuk yemeye gayret edeceğim ve 3,4 günde bir karbonhidratlı besleneceğim gün olacak ara öğünlerde de yeşil elma çiğ badem veyahut yoğurt yerim  bana tavsiyeleriniz önerileriniz var mı? Creatin yohimbine cardarine ve shredder adında termojenik yağ yakıcı kullanıyorum şu anda idmanda nabız ve vücut ısısı ter ve su atmama yarıyor proteini yüksek mi tutuyorum ve baharat kullanmam bu yaptığım diyeti baltalar mı?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: j00x0
      Merhabalar,
      Evlilik arifesinde hatun ile birlikte çeki düzen vermeye başladık kendimize ben bulk kendisi de diyet ile birlikte yağ yakmak istiyor fakat kendim için az çok fikrim bilgim var ama onun için hiç bir bilgiye vakıf değilim hele yağ yakmayı hiç bilmem bildim bileli hep kilo almak için uğraşan bir tipim burada sıkıntımız iğne olsun istemiyorum tablet üzerinden veya sarms üzerinden gitmek istiyoruz yağ ve kilo bilgilerini vereyim yardımlarınızı bekliyorum.
      1,60 boyunda.

• Yazan: Yasar
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bulk yapayım derken obez olanlardanım göğüs göbek ve basenlerde yağlanma mevcut yaza kadar yağ oranını düşürmek için cardarine andarine yohimbine ve anadrol kullanmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Bunları bir arada kullanmamın artısı yada eksisi olur mu? Kadınlar da da bu ilaçlar işe yarar mı? Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.