-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Skinny fat birisiyim! vücudumu nasıl toparlayabilirim? beslenme ve antrenman hk.
Oluşturan:
albertocamus, in Beslenme
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: bigboys357
Arkadaşlar merhabalar iyi bayramlar,
Yaptırdığım tahlil sonucunda prolaktin seviyemi nasıl normale çekebilirim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: BBurak
Arkadaşlar herkese selam,
Kan testi yaptırdım ve değerlerim epey kötü çıktı. Test öncesi perhiz yapmadım, uyku ve beslenme düzenim kötüydü bu değerlerle küre girilebilir mi?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy:178 Kilo: 83.2 Yağ oranı: %22-25 Yaş: 24 Spora geri dönüş gerçekleştirdim yaklaşık 7-8 haftadır antrenman yapıyorum.
GÜNCEL KAN TESTİM:
-
Yazan: MainEK
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Aşağıdaki kürü yaptım ve hiç bir koruyucu almadım, göğüs ile alakalı sorun yaşamadım.
GEÇMİŞ KÜR İÇERİĞİM (15 HAFTA) :
Testosteron Boldenon Dianabol GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Cyp. 400 mg Masteron 400 mg Winstrol 30 mg Sabah E2 testi verdim güncel !29! Prolaktin veremedim. Bir kaç gündür göğüs ucumda büyüme, duygusallık, göğüs kafesimde kaşıntı, mercimek büyüklüğünde bazen kitle geliyor bazen gidiyor gibi bugünde az önce göğüs ucumdan sıvı gelince konu açma gereği duydum ne yapmalıyım tavsiyeniz açığım 1 gün beklesem mi acilen ai alsam mı ?
-
Yazan: mempisto26
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Aşağıda paylaştığım kürü kullanıyorum ve prolaktin değerim referans dışı! Ne yapmalıyım?
KÜR İÇERİĞİM:
500 mg Testosteron 600 mg Boldenon Tüm iöeri ve cevaplar için teşekkürler.
GÜNCEL KAN TESTİ SONUCUM:
-
Yazan: mark
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
TRENBOLONE DECA Kullanımının sonucunu görüyorsunuz 1 aydır göğsümde yaşadığım sorunlar ve özellikle psikolojik sorunlar sebebiyle test verdim ve şok geçirdim Deca+Tren yapılmasını kesinlikle önermiyorum.
-