Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

albertocamus

Skinny fat birisiyim! vücudumu nasıl toparlayabilirim? beslenme ve antrenman hk.

Önerilen İletiler

Arkadaşlar selamlar,

Ortalama 3-4 aydır spor yapıyorum, bazen 1-2 haftalık aralar vermek zorunda kaldım. Spor geçmişim yok. Alkol kaynaklı olduğunu düşündüğüm göbek, bel ve göğüs bölgesinde yağlanmam var. Jinekomasti miyim bilmiyorum. Skinny fat bir durumun içinde kaldım ve eskiden ne yersem yiyim kilo alamayan, yağlanmayan bir yapım vardı. Şimdi 2-3 gündür mecbur yağlı beslendim sanki yediğim tüm yağ hemen bel bölgemde iyicene birikiyor gibi hissediyorum. Kan tahlili sonuçlarımı ve güncel formumu ek kısmında iletiyorum. Testosteronum düşük ve prolaktinim yüksek gibi geldi. Aynaya bakmaktan o kadar çok nefret eder hale geldim ki gereksiz öfke ve sinir hali yapıyor bu bende.

SORULARIM:

• Rica etsem bana bir yol gösterir misiniz?
  • Nasıl beslenmeliyim, nelere dikkat etmeliyim?

GÜNCEL FORMUM:

2f.png.d0f6f7c55338a4910fb1020a865c3eb0.png 67e05d80ed1c0_WhatsAppImage2025-03-23at22_08.11(1).thumb.jpeg.32c7f7de64398a94820a8af57ed7753a.jpeg 67e05d817e464_WhatsAppImage2025-03-23at22_08_11.thumb.jpeg.b96b80a8da93dfd9c41de62227007c16.jpeg 67e05d8249d70_WhatsAppImage2025-03-23at22_08_10.thumb.jpeg.1771253492a34ff247c37c6317376d9e.jpeg

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

67e05d801c0d9_WhatsAppImage2025-03-23at22_04_57.thumb.jpeg.be9dc295ffc785cc79eebe97d8477646.jpeg 67e05d8068873_WhatsAppImage2025-03-23at22_04_58.thumb.jpeg.f3dd1ad42b30b8aa8da66eaa72087413.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.532

Dostum internetten günlük tüketmen gereken kaloriyi hesapla.%10 -20 daha eksik besleneceksin. Kilox2-2,5 protein tüketmelisin. Beslenmen yağsız olmalı. Patates ve pirinç tüket. Dışardan marketten beslenme hazır gıdalardan uzak dur. Kilon kadar sağlıklı yağ tüket. Prolaktin için ise min 3 cinsel perhiz yap güzel bir uyku çekip sabah aç karnına tekrar kan tahlili yaptır dahiliyecide. Yine yüksek çıkarsa hipofize mr çekilmesini iste. Korkulacak bir şey yok ama sağlama almak lazım. Aşağıya attığım bitkisel küre başla testonu yükseltecek.

• +1 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 24.03.2025 - 00:29 yazdı:

Dostum internetten günlük tüketmen gereken kaloriyi hesapla.%10 -20 daha eksik besleneceksin. Kilox2-2,5 protein tüketmelisin. Beslenmen yağsız olmalı. Patates ve pirinç tüket. Dışardan marketten beslenme hazır gıdalardan uzak dur. Kilon kadar sağlıklı yağ tüket. Prolaktin için ise min 3 cinsel perhiz yap güzel bir uyku çekip sabah aç karnına tekrar kan tahlili yaptır dahiliyecide. Yine yüksek çıkarsa hipofize mr çekilmesini iste. Korkulacak bir şey yok ama sağlama almak lazım. Aşağıya attığım bitkisel küre başla testonu yükseltecek.

Teşekkürler hocam. Bitkisel kürü ve beslenmeyi aksatmadan düzene oturtup dediğiniz gibi tekrar kan tahlili vereceğim. Bakalım hormon seviyelerim ne alemde olacak. Jinekomastiden çok korkuyor ve şüpheleniyorum fotoğraflardan algıladığınız kadarıyla bu konuya ne diyebilirsiniz? Ve yağ oranım sizce nasıl, kurtarılabilir bir formda mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.532
albertocamus, 7 saat önce yazdı:

Teşekkürler hocam. Bitkisel kürü ve beslenmeyi aksatmadan düzene oturtup dediğiniz gibi tekrar kan tahlili vereceğim. Bakalım hormon seviyelerim ne alemde olacak. Jinekomastiden çok korkuyor ve şüpheleniyorum fotoğraflardan algıladığınız kadarıyla bu konuya ne diyebilirsiniz? Ve yağ oranım sizce nasıl, kurtarılabilir bir formda mı?

Millet 60-70 kg veriyor sen kolaylıkla yağ oranını aşağı çekersin :) Jinekomastiye pek benzemiyor yağ oranın düşerse daha net gözükür.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: bigboys357
      Arkadaşlar merhabalar iyi bayramlar,
      Yaptırdığım tahlil sonucunda prolaktin seviyemi nasıl normale çekebilirim? Tüm cevaplar için teşekkürler.

• Yazan: BBurak
      Arkadaşlar herkese selam,
      Kan testi yaptırdım ve değerlerim epey kötü çıktı. Test öncesi perhiz yapmadım, uyku ve beslenme düzenim kötüydü bu değerlerle küre girilebilir mi?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy:178 Kilo: 83.2  Yağ oranı: %22-25  Yaş: 24 Spora geri dönüş gerçekleştirdim yaklaşık 7-8 haftadır antrenman yapıyorum.
      GÜNCEL KAN TESTİM:

• Yazan: MainEK
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Aşağıdaki kürü yaptım ve hiç bir koruyucu almadım, göğüs ile alakalı sorun yaşamadım.
      GEÇMİŞ KÜR İÇERİĞİM (15 HAFTA) :
      Testosteron Boldenon Dianabol GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Cyp. 400 mg Masteron 400 mg Winstrol 30 mg Sabah E2 testi verdim güncel !29! Prolaktin veremedim. Bir kaç gündür göğüs ucumda büyüme, duygusallık, göğüs kafesimde kaşıntı, mercimek büyüklüğünde bazen kitle geliyor bazen gidiyor gibi bugünde az önce göğüs ucumdan sıvı gelince konu açma gereği duydum ne yapmalıyım tavsiyeniz açığım 1 gün beklesem mi acilen ai alsam mı ?
    • Yazan: mempisto26
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıda paylaştığım kürü kullanıyorum ve prolaktin değerim referans dışı! Ne yapmalıyım?
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg Testosteron 600 mg Boldenon Tüm iöeri ve cevaplar için teşekkürler.
      GÜNCEL KAN TESTİ SONUCUM:

• Yazan: mark
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      TRENBOLONE DECA Kullanımının sonucunu görüyorsunuz  1 aydır göğsümde yaşadığım sorunlar ve özellikle psikolojik sorunlar sebebiyle test verdim ve şok geçirdim Deca+Tren yapılmasını kesinlikle önermiyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.