Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

MuratTarak

Ilk kürüme girmek istiyorum! sarm veya steroid kürü yapacağım! hangisi ile başlamalıyım?

Önerilen İletiler

MuratTarak    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Spora başlayalı 1 sene 3 ay oldu başladığımdan beri 2 defa ara verdim toplam 4 ay simdi tekrardan başlıyorum ama gelişimim spor yapmayan biri gibi yağ oranı %20 üstü uyku 9-10 saat uyusam bile bazen yetmiyor motivasyon düşüklüğü var jinekomasti küçük yaşlardan beri mevcut tişört giyince belli oluyor sakal seyrek çıkıyor kalça çevrem kadın gibi geniş bu şekilde bakınca testosteron seviyem 200 ila 300ng arasında gibi geliyor (randevu aldım test yaptıracağım) bu durumlardan dolayı steroid almayı düşünüyorum sarmsta olabilir ama çekincelerim asker olmak istiyorum şuan mülakatlara da hazırlanıyorum sağlık konusunda bilenleriniz varsa her yere detaylıca bakıyorlar.

SORULARIM:

Kan değerlerimde anormallik olur mu?

Olursa da mülakata kadar tedavi edebilir miyim? (mülakatlara girmeme 3 sene var)

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• kilo 73
  • boy 1.80
  • bel ölçüsü 88
  • kol ölçüsü 32
  • omuz ölçüsü 115

Başlangıç için hangi grupları almam gerekir dozajlama nasıl olmalıdır?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak    120

Detaylı kan testlerini yaptır, uyku, beslenme ve spor düzenini oturt öyle karar verirsin. Sağlık konusu halledilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gorgeous    16

Sağlık konusunda geri düzeltemeyeceğin sorunlar yaşayabilirsin. Eğer bu konuda profesyonel değilsen fikrimce uzak durmalısın hormonlardan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owlimagine    14

muhtemelen skinny fatsin ölçülerinden anladığım kadarıyla bende 1.85 boylarında skinny fat bir çocuktum zayıftım  yağlıydım ve kas oranım da düşüktü 3 yıl düzenli spor yaptım ve hala devam ediyorum jinekomasti sandığın şey yağ genelde insanlar yağlı olunca jino var sanıyo ama olmayabilir  foto atabilirsen anlarız iyi bir diyet ve makro saymakla güzel yerlere gelebilirsin naturel olarak sınırına geldiğinde ilacı düşünebilirsin bence düşük kalori ile başla ama protein oranın yüksek olsun  180-200 arası 2000 kalori ile başla yavaş yavaş yükselt 2 haftada bir mesela kalorileri arttırabilirsin kardiyo aksatma hergün yap 20 dk tavsiyelerim bunlar başak bir şey varsa yardımcı oluruz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Arnoldswazz
      Ürünü kullananlar yardım güzel bir yönlendirme tarafından aldım

• Yazan: Mehmet96
      Herkese selam arkadaşlar,
      20 Gün önce ligandrol kullanmaya başladım. İlk 15 gün sadece günlük 20 mg Ligandrol kullandım. Son 5 gündür testo, masteron, primo ekledim. Bu yüzden sadece ilk 15 gün için deneyimlerimi görüşlerimi yazıcam. Dostlar benim ligandrol kullanmamın tek sebebi vücut onarımımın hızlanmasını istiyordum. Eklemlerimde ve sırt bölgemde baya bi ağrılar var. Antrenmanlardan sonra diğer gün hala bir yorgunluk üzerimdeydi. Kür ile birlikte kullanırsam etkisini belki tam anlayamam diye 15 gün sadece Ligandrol kullandım.
      DENEYİMLERİM:
      Kullandıktan sonra alnımda minik sivilceler çıkmaya başladı ve her geçen gün arttı. Kasların kendini onarması hiç bir şekilde hızlanmadı. Ağırlıklarımda kilo artış da olmadı. Kardiyo yaparken kalp atışımın normalden daha hızlı attığını fark ediyordum. Deca gibi vücudu onarmasını beklemedim ama en azından decanın çeyreği kadarlık bir etki istedim ama pek bi işe yaramadı. Doğal hormonlarımı çok baskıladığını söyleyemem belki 2-3 ay düzenli kullandıktan sonra baskılar ama ben kendi kürüme başladım.  2 Enjeksiyon yaptım 250 testo 125 primo 125 masteron şeklinde cumartesi günü ve bugün yani çarşamba sabahı, akşam antrenmana gittiğimde kendimi baya enerjik ve birazcık güç artışı ile gördüm. 1 Ay sonra Ligandrol kullanımım bitiyor. Yerine 2 tane sarm ekliycem onlar içinde tecrübelerimi yazarım.
      Herkese iyi forumlar.
    • Yazan: Gismo
      Arkadaşlar merhaba sarms kürüne başlamak istiyorum yaklaşık iki hafta sonra amerikaya gideceğim ilaçları umbrella labsten temin edeceğim şuan güncel 65 kiloyum yağ oranım %6-7 arasında yağsız kütle kazanmak istiyorum nasıl bi kombinasyon önerirsiniz ben rad-150 ve mk677 ikilisini düşündüm belki ikisinin yanına birde ostarine eklerim ama sizlerin de tavsiyesini almak istiyorum ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.