Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kaannnnnnnn

Ilk kür testosteron+primobolan! nelere dikkat etmeliyim?

Önerilen İletiler

kaannnnnnnn    0

Herkese merhaba arkadaşlar,

Vücut ve güç konusunda kendime güveniyorum naturel olmama rağmen 150 benchim var bunlar daha iyi yerlere taşımak için artık bişeylerin gerektiğini düşündüm.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy : 1.84
  • Kg : 91
  • Spor geçmişim: 4 Yıl

KÜR PLANLAMAM:

• Testosteron Enanthate 250 mg
  • Rimobolan 300 mg

İle başlayacağım testosteron enanthate 250 mg lık 10 ampul seklinde geliyor pazartesi 1ml testo-1.5 ml rimobolan vursam cuma günde sadece 1.5ml rimobolan vursam nasıl olur?

İLAÇ MARKASI:

• PMC MARKA

MCT GRUPLARI:

• D3
  • B12
  • Nac600
  • Magnezyum
  • Çinko
  • Omega3
  • C vit.
  • Kreatin

GÜNCEL FORMUM:

Screenshot_2025-03-19-12-11-20-799_com_miui.gallery.thumb.jpg.cdca4521e51ea657cc1dc41708677e5a.jpg Screenshot_2025-03-19-12-11-23-690_com_miui.gallery.thumb.jpg.37dd50873f0002a95cd9da00d65aa714.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.480

Dostum küre girmeden önce kan tahlili yaptır. Testoyu ve rimoyu pzt perşembe ikiye bölerek vur. Haftada bir testo enanthate olmaz. Yağ oranın düşük gibi duruyor. Günlük kalorini hesapla %10-20 oranında artırarak beslen. Temiz beslenmelisin yağ oranını yükseltmeden ilerle. Multivitamin ve nac600 ekle.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaannnnnnnn    0
Diver, 2 dakika önce yazdı:

Dostum küre girmeden önce kan tahlili yaptır. Testoyu ve rimoyu pzt perşembe ikiye bölerek vur. Haftada bir testo enanthate olmaz. Yağ oranın düşük gibi duruyor. Günlük kalorini hesapla %10-20 oranında artırarak beslen. Temiz beslenmelisin yağ oranını yükseltmeden ilerle. Multivitamin ve nac600 ekle.

mucovit aldım onun yerine onu ekleyeceğim testo 10 ampül seklinde gelecek ampulu kirip içinden 125 mg alsam o açık ampulu sterilize edemem diye tek almayi dusundum çok etkiler mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    284
kaannnnnnnn, 1 dakika önce yazdı:

mucovit aldım onun yerine onu ekleyeceğim testo 10 ampül seklinde gelecek ampulu kirip içinden 125 mg alsam o açık ampulu sterilize edemem diye tek almayi dusundum çok etkiler mi

Yarısını bir enjektöre diğer yarısını başka bir enjektöre çek. Kalan enjektörü diğer enjeksiyon günü vurursun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaannnnnnnn    0
Feladel, Şimdi yazdı:

Yarısını bir enjektöre diğer yarısını başka bir enjektöre çek. Kalan enjektörü diğer enjeksiyon günü vurursun.

ikisi toplam 2 ml ediyor bunu nerden vurmalıyım hiç tecrübem yok daha önce ve tekim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    284
kaannnnnnnn, Şimdi yazdı:

ikisi toplam 2 ml ediyor bunu nerden vurmalıyım hiç tecrübem yok daha önce ve tekim

1 ml olan ampüldeki ilacın yarım ml'ini bir enjektöre çekip vuracaksın, kalan yarım ml'i de başka enjektöre çekip saklayacaksın. Böylelikle 1 ml ilacı ikiye bölüp birini pazartesi diğerini perşembe vurabilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaannnnnnnn    0
Feladel, 3 dakika önce yazdı:

1 ml olan ampüldeki ilacın yarım ml'ini bir enjektöre çekip vuracaksın, kalan yarım ml'i de başka enjektöre çekip saklayacaksın. Böylelikle 1 ml ilacı ikiye bölüp birini pazartesi diğerini perşembe vurabilirsin. 

yok onu anladım zaten 0.5 ml testo 1.5, ml rimo toplam 2 ml i nerden vurmalıyım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    284
kaannnnnnnn, 2 dakika önce yazdı:

yok onu anladım zaten 0.5 ml testo 1.5, ml rimo toplam 2 ml i nerden vurmalıyım

Testoyu 2 ml mi vuracağım dedin sandım. 2 ml ilacı bacak ya da kalçadan vurabilirsin. Omuzlar çok küçük değil, ödem yapıp sana engel olmayacaksa omuzdan bile vurabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaannnnnnnn    0
Diver, 7 saat önce yazdı:

kan tahlili yaptirmadan vursam ne olur hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    284
kaannnnnnnn, 5 dakika önce yazdı:

kan tahlili yaptirmadan vursam ne olur hocam

Kürden önce en azından hormon değerlerine baktırırsan kür sırasında muhtemelen başına gelecek olan e2 ve prolaktin artışının ne kadarının kür yüzünden olduğunu anlamış olursun ve kürden sonra pct yapacağın zaman geri dönmen gereken testo, lh ve fsh değerleri belli olmuş olur. Tabii ki kürden önce karaciğer, böbrek ve kolesterol gibi değerlerine baktırıp vücudun küre hazır olup olmadığını ve kür sırasında bu değerlerin ne kadar bozulduğunu görmekten zarar gelmez.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kişisel görüşüm önce sadece testesteron ile başka yan etki görürsen!  1-Neyden yan etki gördüğünü anlarsın 2-vucudunun nasıl tepki vereceğini olçmüş olursun 3- En güzeli ilk kürün zaten sadece testo ile süper etki alıcaksın buna emin ol.

Zaten bu kürü yaparken kafanda 3.4. kürü planlayacasın 2. Kürde testo+primo yaparsın 

Şimdilik primolar çekmecende kalsın testoyu sustanon öneririm eczane her zaman en iyisidir isterse 3 katı pahalı olsun.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    27
bunuyazanTosun, 23 dakika önce yazdı:

Kişisel görüşüm önce sadece testesteron ile başka yan etki görürsen!  1-Neyden yan etki gördüğünü anlarsın 2-vucudunun nasıl tepki vereceğini olçmüş olursun 3- En güzeli ilk kürün zaten sadece testo ile süper etki alıcaksın buna emin ol.

Zaten bu kürü yaparken kafanda 3.4. kürü planlayacasın 2. Kürde testo+primo yaparsın 

Şimdilik primolar çekmecende kalsın testoyu sustanon öneririm eczane her zaman en iyisidir isterse 3 katı pahalı olsun.

Bulabiliyorsa bence İran Testo daha mantıklı olur. Enantath esteri olunca enjeksiyon konusunda da çok sıkıntı yaşamaz. Sustanon mix ester olduğu için enjeksiyon sıklığına bağlı olarak E2 sorun yaratabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaannnnnnnn    0
Trenx, 14 dakika önce yazdı:

Bulabiliyorsa bence İran Testo daha mantıklı olur. Enantath esteri olunca enjeksiyon konusunda da çok sıkıntı yaşamaz. Sustanon mix ester olduğu için enjeksiyon sıklığına bağlı olarak E2 sorun yaratabilir.

testoyu piyasada bilindik birinden aldım kan testi ver eger boş cikarsa iadeni bile yaparım dedi sustanon hiç dusunmedim zaten agir gelir diye

bunuyazanTosun, 40 dakika önce yazdı:

250 testoyls etki gorebilir miyim ama.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx, Bir saat önce yazdı:

Doğru ama önce orjinal İran testo bulması gerekiyor bulamazsa sustanon tüm yeraltı markalarından iyidir bu kişisel görüşümdür merdiven altı üretim çok sıkıntı olabiliyor bazen.  Zaten ilk kürü 5 gün de 1 sustanon işini görür oda e-2 çok artırmaz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    27
kaannnnnnnn, 36 dakika önce yazdı:

250 testoyls etki gorebilir miyim ama

Görürsün ama çok bişey bekleme çünkü sadece testo seviyen ve vücut tepkine göre E2 artacak. Hem enjeksiyon hem de ilaç konusunda deneyim kazandıktan sonra her şey yolunda giderse yavaş yavaş ekleme yaparsın. Buradaki amaç vücudunu tanıyarak hareket edip minimum düzeyde zarar görmek. Her şeyden önce tahlil yaptır PCTde lazım olacak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    27
bunuyazanTosun, Şimdi yazdı:

Doğru ama önce orjinal İran testo bulması gerekiyor bulamazsa sustanon tüm yeraltı markalarından iyidir bu kişisel görüşümdür merdiven altı üretim çok sıkıntı olabiliyor bazen.  Zaten ilk kürü 5 gün de 1 sustanon işini görür oda e-2 çok artırmaz 

Dediklerinde haklısın en azından doluluk ve sterillik konusunda kafa rahat olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra, 59 dakika önce yazdı:

İlk kürde sustanon yönetmesi cok zor  enant en temizi olur

Eczanemiz de enant olsa ona yönlendiririm ama sadece sustanon var. Sahte ilaç baskını vs.  baskını yazıp Google çıkan videolara bakabilir herkes leş ortamlar da üretim yapılıyor. Eczane güven açısından iyidir yoksa enant sustanondan çok daha iyi

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaannnnnnnn    0
Trenx, 3 saat önce yazdı:

Görürsün ama çok bişey bekleme çünkü sadece testo seviyen ve vücut tepkine göre E2 artacak. Hem enjeksiyon hem de ilaç konusunda deneyim kazandıktan sonra her şey yolunda giderse yavaş yavaş ekleme yaparsın. Buradaki amaç vücudunu tanıyarak hareket edip minimum düzeyde zarar görmek. Her şeyden önce tahlil yaptır PCTde lazım olacak.

hocam 300 rimo da beni ileri taşımaz mı 250 testo yaninda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    27
kaannnnnnnn, 5 saat önce yazdı:

hocam 300 rimo da beni ileri taşımaz mı 250 testo yaninda

Rimo kullanmadım ama 400mg altı verim olmayacağı şeklinde bir çok konu var. Yeni başlayacağın için minimum 6-8 hafta only testo gitmende fayda var bu süreçte vücudunu gözlemler ona göre ekleme yaparsın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: MuratTarak
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Spora başlayalı 1 sene 3 ay oldu başladığımdan beri 2 defa ara verdim toplam 4 ay simdi tekrardan başlıyorum ama gelişimim spor yapmayan biri gibi yağ oranı %20 üstü uyku 9-10 saat uyusam bile bazen yetmiyor motivasyon düşüklüğü var jinekomasti küçük yaşlardan beri mevcut tişört giyince belli oluyor sakal seyrek çıkıyor kalça çevrem kadın gibi geniş bu şekilde bakınca testosteron seviyem 200 ila 300ng arasında gibi geliyor (randevu aldım test yaptıracağım) bu durumlardan dolayı steroid almayı düşünüyorum sarmsta olabilir ama çekincelerim asker olmak istiyorum şuan mülakatlara da hazırlanıyorum sağlık konusunda bilenleriniz varsa her yere detaylıca bakıyorlar.
      SORULARIM:
      Kan değerlerimde anormallik olur mu?
      Olursa da mülakata kadar tedavi edebilir miyim? (mülakatlara girmeme 3 sene var)
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      kilo 73 boy 1.80 bel ölçüsü 88 kol ölçüsü 32 omuz ölçüsü 115 Başlangıç için hangi grupları almam gerekir dozajlama nasıl olmalıdır?
    • Yazan: desertn
      Merhaba hayırlı geceler,
      İlk kürüme başlamak istiyorum arkadaşlar.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      5 yıl fitness geçmişi 1.5 yıl düzenli şekilde Zor kilo alıyorum Yaş 20  Kilo 75 Boy 1.78 Yağ oranı 16 SORULARIM:
      Hangi ilaçları kullanmamı tavsiye edersiniz? Kürü kaç hafta planlamalıyım? GÜNCEL FORUMUM:

GÜNCEL KAN TESTİ SONUCUM:

Tüm öneri ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: cagrikayhan
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme gireceğim ve planlamamı sizinle paylaşmak istiyorum. @ardas @rastlantisal @SPECTRE @Askabar
      DEFİNASYON KÜRÜ PLANLAMAM: (10 HAFTA)
      Testosteron Masteron Oxandrol Clenbutrol KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 180cm Kilo : 78 Yağ oranım : 14 ila 16 arası Yaş: 25 Tüm fikir ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Maxshooter
      Herkese merhaba 
      Başlıktaki gibi 2 sene bb geçmişim var bilinçsiz beslenme antrenman gibi nedenlerden istediğim verimi alamadım o yüzden küre girme düşüncem var yaş19 boy 176 177 kilo 79-80 yağ oranı 20 civarı forumda araştırma yapıyorum sürekli ilk bulk küründe 250mg testo 250 mg boldenon öneriyorlar 14 15 hafta eğer girersem bende bu şekilde düşünüyorum.
      enjeksiyonları kime yaptırabilirim ilaçları kimden temin edebilirim ve hangi marka kalitelidir?  maliyeti ne olur sizce  küre girmek için erken mi erken ise kaç yasımı beklemem lazım?
    • Yazan: Maxshooter
      Merhaba herkese, selamlar.
      Ramazan sonu only testo kürüne girmeyi planlıyorum. 250 mg olarak başlayıp etki-tepkiye göre 500e çıkaracağım 20 hafta düşünüyorum. Aslında bu konuyu girmeden önce açacaktım ancak kan tahlili sonuçlarında düzeltilmesi gereken bi değer var mı diye erken açmaya karar verdim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      yaş 26 boy 178 kilo 74 Spora geçen hafta başladım  ama  17-20 yaş arası yaklaşık 3,5 4 sene spor geçmişim var. Bunun son senesi beslenme ve antrenman sistemini oturtmamla çok verim aldım gene son senemdeki gibi disiplin üzerinden ilerleyeceğim. Şuan küre girmek için erken olduğunun farkındayım zaten bi altyapım olduğu için hızlı büyüyeceğimin farkındayım ancak ben daha hızlı olsun istiyorum   
      BESLENME PLANLAMAM:
      4 tam yumurta / 150 gr tam buğday ekmeği veya 100gr yulaf 1 muz 1 bardak süt/25-50 gr fıstık ezmesi 350-400 gr arası tavuk gögüsü 300gr prinç  veya makarna  önümde yaklaşık 15 günlük süre var adaptasyon için fullbody  çalışıyorum küre başladığımda ppl sistemine geçmeyi düşünüyorum tabi tavsiyelerinizi alırım ALT-AST değerini düşürmek için ne yapmalıyım 6 gündür günde 20gr kreatin yüklemesi yapıyordum bunla alakası varmıdır? ve öğünlerimde hiç yeşillik yoktu artık eksik etmeyeceğim.
      GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.