Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

TahsinS68

Enjeksiyon nereden ve nasıl yapılmalı? yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

TahsinS68    1

Selamlar iyi akşamlar iyi günler,

Bu gün ilk enjeksiyonumu yeşil uçlu 3ml iğne yaptım 1ml testo eth 1 ml masteron bir arada enjektöre çektim kalça kısmımın arkasından enjekte ettim resimde işaretledim ne kadar ileriye gitmesi gerekiyor iğnenin emin olamadım biraz batırdım enjekte ettim kan gelmedi herhangi bir ağrı olmadı doğrumu yaptım yanlış mı emin değilim nereden enjekte etmem doğrudur?

Bilgi verebilir misiniz ve enjektör öneriniz var mıdır?

IMG_5920.jpeg.0395469f3057e4aeb6758a4234061d84.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    916

Bacak çaprak üst kısmından yapıyorum ben çok rahat oluyor.

Bu konuda anlatmış @Loving hoca.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    1
GHOST, 14 dakika önce yazdı:

Bacak çaprak üst kısmından yapıyorum ben çok rahat oluyor. Bu konuda anlatmış @Loving hoca.

Teşekkürler hocam okudum anladığım kadarıyla bacağın üstüne doğru vurmam lazım ben yanlış yapmışım umarım ilaç boşa gitmemiştir. :(

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
predacing    14
TahsinS68, 1 saat önce yazdı:

Teşekkürler hocam okudum anladığım kadarıyla bacağın üstüne doğru vurmam lazım ben yanlış yapmışım umarım ilaç boşa gitmemiştir. :(

vücuduna enjekte ettiğin hiçbir ilaç boşa gitmez imkansız, er ya da geç emilecektir.

tarihinde predacing tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TahsinS68    1
predacing, 15 saat önce yazdı:

vücuduna enjekte ettiğin hiçbir ilaç boşa gitmez imkansız, er ya da geç emilecektir.

Hocam tesekkür ederim bu gün dünki enjeksiyon yaptığım yerde ağrı var o da forumdan okudum elimi felan titretmisim

ondan dolayi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
predacing    14
TahsinS68, 1 saat önce yazdı:

Hocam tesekkür ederim bu gün dünki enjeksiyon yaptığım yerde ağrı var o da forumdan okudum elimi felan titretmisim

ondan dolayi

aslında istediğin kadar düzgün yap sonuçta ilk enjeksiyonun ödem ağrı yapması çok normal çünkü vücuda ilk defa yabancı bir madde giriyor zamanla vücut alıştıkça durum düzeliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Xan1    0

Arkadaşlar öncelikle herkeze iyi akşamlar müslüman arkadaşlar Ramazan ayınız mübarek olsun. Enjeksiyon konusunda yardıma ihtiyaç duyuyorum. Daha önceden kalçadan yeşil uçlu enjektör ile arkadaşıma yaptırıyordum iğne faslını fakat artık tek başıma yapmak zorundayım. Elimde siyah uçlu enjektör var bacaktan yapmayı düşünüyorum enjektörün tamamını mı sokayım yoksa 3/1 i dışarıda kalacak şekilde mi ayarlayım ? Yada farklı bir enjektör tavsiyeniz var mı yeşil uçlu, turuncu uçlu vs. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.172
Xan1, 22 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar öncelikle herkeze iyi akşamlar müslüman arkadaşlar Ramazan ayınız mübarek olsun. Enjeksiyon konusunda yardıma ihtiyaç duyuyorum. Daha önceden kalçadan yeşil uçlu enjektör ile arkadaşıma yaptırıyordum iğne faslını fakat artık tek başıma yapmak zorundayım. Elimde siyah uçlu enjektör var bacaktan yapmayı düşünüyorum enjektörün tamamını mı sokayım yoksa 3/1 i dışarıda kalacak şekilde mi ayarlayım ? Yada farklı bir enjektör tavsiyeniz var mı yeşil uçlu, turuncu uçlu vs. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

İyi ramazanlar kardeşim. Siyah uc evet %90 yeterli girmesi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Her yerden yapmış biri olarak kalçada sinirsiz damarsız üst dışa doğru köşe  bölgeler var çok temiz agrı sızı ödem olmaz tek seferde en cok ilacı alan yerdir  tavsiye ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    45
AnabolikLover, 5 saat önce yazdı:

Her yerden yapmış biri olarak kalçada sinirsiz damarsız üst dışa doğru köşe  bölgeler var çok temiz agrı sızı ödem olmaz tek seferde en cok ilacı alan yerdir  tavsiye ederim

Kalça için hangi iğneyi tercih ediyorsunuz ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    256
Herkül, 40 dakika önce yazdı:

Kalça için hangi iğneyi tercih ediyorsunuz ? 

Yağ oranına bağlı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    64

Yağsız olunca insülin iğnesi yeterli oluyor. Omuz, triceps, bacak, ventroglute için insülin ucu kullanıyorum. Kalça için siyah uç ama plastik kapağını biraz kesip iğnenin girdiği mesafeyi kısaltıyorum. Tavsiye ederim fakat yağ oranın önemli

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29

Bacak için en güzeli turuncu uç ama zor bulunuyor ve enjektör seçimi gerçekten önemli ne olursa olsun Ayset kullanmayın bu kadar berbat enjöktör olmaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Xan1    0
SPECTRE, 21.02.2026 - 00:33 yazdı:

İyi ramazanlar kardeşim. Siyah uc evet %90 yeterli girmesi.

Cevap için teşekkür ederim. Peki turuncu uçlu iğneyi nerden temin edebilirim bilginiz var mı ? Hangi eczaneye gitsem bulamadım çok küçük uçlu insülin iğnesi gibi satıyorlar bahsedilen o mu acaba ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Redible    28
Xan1, 2 saat önce yazdı:

Cevap için teşekkür ederim. Peki turuncu uçlu iğneyi nerden temin edebilirim bilginiz var mı ? Hangi eczaneye gitsem bulamadım çok küçük uçlu insülin iğnesi gibi satıyorlar bahsedilen o mu acaba ?

Bu tarz ürünleri eczanelerden almayın. Medikal internet sitelerinde az araştırırsanız mesela beybi marka enjektörlerin tanesi 1.5TL, iğne uçlarını 50,60 kuruşa bulabilirsiniz. Eczanelerde dandik markalar satılıyor ayset vs.
BD, Beybi, Berika. Marka seçiminiz bu sıralamadaki gibi olsun

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

3 ilaci 3 farkli enjektorle vurmak yerine hepsini tek enjektore cekip enjeksiyon yapmak ilaclardan alinan etkiyi azaltir mi veya olumsuz bir seye yol açar mi bilen var mi ? 2 gunde bir 3 enjeksiyon yapmaktan her yerim ödem oldu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.172
levinkevrone, 3 saat önce yazdı:

3 ilaci 3 farkli enjektorle vurmak yerine hepsini tek enjektore cekip enjeksiyon yapmak ilaclardan alinan etkiyi azaltir mi veya olumsuz bir seye yol açar mi bilen var mi ? 2 gunde bir 3 enjeksiyon yapmaktan her yerim ödem oldu.

Ödem konusu var onu oku burak hocanın. Hayir etkisi azalma gibi seyler olmaz yapabilirsin. Hepimiz oyle yapıyoruz.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Altay1995
      Arkadaşlara merhaba,
      4 aydır spor yapıyorum günlük protein alımım en az 150gr karb. 100-150 arası kalorı 1600-1900 arası. Proton labs ürünlerini kullanıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Enanthate 1ml x 2 Boldenon 1ml x 2 Enjeksiyonu yaptığımda bacağımdan akabinde;
      AŞIRI BAŞ DÖNMESİ AŞIRI TERLEME BAYGINLIK HİSSİ Yaşadım! Sizce sebebi ne olabilir?
    • Yazan: m41a4
      Merhaba arkadaşlar, GH’yi insulin enjektörü ile çekip vuruyorum, günde 3 IU. Fakat işaretlediğim boşluktan ötürü bir kısmı çöp oluyor. Nasıl önüne geçerim?

• Yazan: Anapolon
      Merhaba arkadaşlar,
      12 haftadır kürdeyim, genellikle omuzdan enjeksiyon yapıyorum sağ omzumda bir şişlik olduğundan beri kalça ve lattan vurmaya başladım. 1,2 hafta bekledim şişlik inmeyince enjektörle içinde biriken sıvıyı çektim omzumda ne kızarıklık ne ağrı vardı sadece şişlik vardı 5 ml kadar sarımtırak kanla karışık bi sıvı çektim akışkan kokusuz bi sıvı şişlik indi ama hala içerde fındık büyüklüğünde bir doku var!
      SORULARIM:
      Bu geçer mi kendiliğinden yoksa doktoro görünmem mi gerekir? Nen omuzdan genellikle insülin iğnesiyle enjeksiyon yaparım yeşil uçla mı yapmalıyım? SÜRECE DAİR FOTOĞRAFLAR:

• Yazan: Sasplk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bacaktan enjeksiyonun detaylı videosu yada anlatımı var mı arkadaşlar koldan vuruyordum sağ sol şeklinde fakat ilaç fazla olduğu için artık almamaya başladı kollar yardımcı olur musunuz? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: centuriofilius
      Selamlar. 6 haftadır kürdeyim. Şu ana kadar hiç böyle bir şey yaşamadım. Az önce 6. enjeksiyonu yaptım ve yaparken bacağım bir anda kasıldı. Atma gibiydi. O esnada iğne de dışarı çıktı. Bugün 4 kere damara denk geldim zaten kan oldu her yer. Bu arada iğneyi yaptığım yer mercimek tanesi kadar morardı. Diğer enjeksiyonlarda olmamıştı. Nedir bu? Sorun yaşar mıyım?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.