Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Jonturk

Trt tedavisini bitiren birinin kür planlaması hk.

Önerilen İletiler

Jonturk    10

Herkese Selamlar,

Yaklaşık 1 Senedir TRT Tedavisi görmekteyim. (bitirdim) 3 Haftada 1 Sustanon 250 Mg enjeksiyon olmaktayım. Sustanon kesip 8 haftalık Testosteron Enanthate kürü yapmak istiyorum ayda 500 mg sizce herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy:1.80
  • Kg:92

Tüm öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Jonturk    10
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

amacın hipertrofi mi yoksa DHT ve Östrojen kazanımı mı?

Hipertrofi hocam hacim

tarihinde Jonturk tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    708
Jonturk, 3 dakika önce yazdı:

Hipertrofi hocam hacim

o zaman maalesef bu planlama çok yanlış, sana hiç etki sağlamayacak. Hipertrofi için sana tavsiyem yanına rimobolan ekle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jonturk    10
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

o zaman maalesef bu planlama çok yanlış, sana hiç etki sağlamayacak. Hipertrofi için sana tavsiyem yanına rimobolan ekle

Hocam eklemek istiyorum lakin en son sustanon ile birlikde aldigimda tansiyon sorunu yaşadim 100 mg ile korkum ondan primabolon tansiyon sıkıntısı yaşatırmı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    708
Jonturk, Şimdi yazdı:

Hocam eklemek istiyorum lakin en son sustanon ile birlikde aldigimda tansiyon sorunu yaşadim 100 mg ile korkum ondan primabolon tansiyon sıkıntısı yaşatırmı

rimobolan yaşatabilir, evet. Ancak bu tansiyonun sebebinin ne olduğunu bilmeliyiz öncelikle. 100 mg rimobolan kullanırken kan testin bulunuyor muydu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jonturk    10
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

rimobolan yaşatabilir, evet. Ancak bu tansiyonun sebebinin ne olduğunu bilmeliyiz öncelikle. 100 mg rimobolan kullanırken kan testin bulunuyor muydu?

Hocam hipertansiyon hastasıyım stersli bir zamandi oldugum zaman sonra olmadi ben primabolona yordum peki kaç mg almalıyım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    708
Jonturk, Şimdi yazdı:

Hocam hipertansiyon hastasıyım stersli bir zamandi oldugum zaman sonra olmadi ben primabolona yordum peki kaç mg almalıyım 

hipertansiyon hastası isen önermem, form yaş kilo yağ oranı ve spor geçmişi hakkında bilgilendirirsen ben ve diğer arkadaşlar daha iyi tavsiyeler verebilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jonturk    10

2017 den beri spor yapıyorum yağ oranım için görüldüğü gibi

1735225735992.thumb.jpg.f4efc428d4d03fa5ca05de339ce5b5f8.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    708
Jonturk, 2 saat önce yazdı:

2017 den beri spor yapıyorum yağ oranım için görüldüğü gibi

anavar 40 mg ekleyip trt+ yapmanı öneririm ilk etapta yağ yakımına odaklanmalısın.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
predacing    14

Biraz su tutar kilo alırsın az bir şey güçlenirsin yine libidon da biraz artar onun dışı hiçbir getirisi olmaz,  enanthate için süre de çok kısa zaten. Yanına hedefine göre anabolizan eklemek lazım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jonturk    10

Tüm forum üyelerine öncelikle iyi akşamlar

Yakkaşık 1 senedir TRT tedavisi gören bir bireyim

21 gün arayla sustanon oluyorum

Doktora gidip kan testi verdim

Enantad ve primabolon düşüncem var

Lakin kan testimi begenmedim bu kadar yüksek testo değeri ile kür yapılırmı

Yaş 43

Kg 92

Boy 1.78

Screenshot_2025-04-27-20-04-24-914_tr.gov.saglik.enabiz-edit.jpg Screenshot_2025-04-27-20-04-09-378_tr.gov.saglik.enabiz-edit.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jonturk    10

Öncelikle Herkese iyi akşamlar,

Sustanon kesip propiyonat ve masteron kürüne girdim artıları eksileri neler olur bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Pazartesi-perşembe 100mg testo 100mg masteron şeklinde devam edeceğim haftada 2 enjeksiyon.

İlaç markası:

• Magnus

Notlar:

• 1.5 Senedir TRT Tedavisi Görmekteyim
  • 3 Haftada 1 Sustanon 250 Kullanmaktayım

Kişisel bilgilerim:

• Kg:92
  • Yağ oranı:℅20 (sanırım) 
  • Spor geçmişi : 8 sene

Vitaminler:

• Nac 600
  • B vitamini
  • Zinco
  • Magozic
  • D vitamini

Şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    54

prop için haftada en az 3, hatta gün aşırı kullanman daha iyi olur. ilaçları almadıysan farklı markalara bakmanı tavsiye ederim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jonturk    10

İlaçları aldım aldığım kişiye güveiyorum bana yanlış yapacağını düşünmüyorum bir çok kişide etrafimda kulladığı ilaçlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    54
Jonturk, 38 dakika önce yazdı:

İlaçları aldım aldığım kişiye güveiyorum bana yanlış yapacağını düşünmüyorum bir çok kişide etrafimda kulladığı ilaçlar

bu işte güven olmaz, sizin tercihiniz umarım pişman olmazsınız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: noktaw1
      Değerli Hocalarım merhabalar,
      31 yaşındayım, boyum 1.78 ve kilom 79 . Yaklaşık 2 yıldır düzenli olarak spor yapıyorum. Ağırlık antrenmanları ve kardiyo ile birlikte zaman zaman CrossFit de yapıyorum.
      Son dönemde sabah ereksiyonlarında azalma ve belirgin bir cinsel isteksizlik yaşıyorum. Bu durum hem günlük yaşamımı hem de antrenman performansımı olumsuz etkiliyor. Bu şikayetlerle doktora başvurdum, ancak yapılan değerlendirmede değerlerimin normal olduğu söylenerek herhangi bir yönlendirme yapılmadı. Sağlık ocağında yaptırdığım kan tahlillerinde üre değeri dışında tüm sonuçlarım referans aralığında çıktı. Üre yüksekliğinin de Ramazan döneminde susuz kalmaya bağlı olabileceğini düşünüyorum. Genel olarak kan değerlerimi düzenli takip eden ve bu konuda bilinçli davranmaya çalışan biriyim.
      Şu anda çinko, D vitamini ve omega-3 takviyeleri kullanıyorum. Ancak buna rağmen yaşadığım belirtiler devam ediyor. Yoğun stres altında çalıştığım ve açıkçası çok sevmediğim bir işte olduğum için bunun da etkisi olabileceğini düşünüyorum. Testosteron seviyemi doğal yollarla artırmak ve bu durumu iyileştirmek adına önerilerinizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

• Yazan: alpxieg
      Merhaba arkadaşlar,
      Bundan yaklaşık 3 ay önce testosteron+bolde kürümü bitirdim kürdeyken sadece orjinal zphc kullandım kür sonrası ise 2 aydır haftalık 250 mg testo ile devam ediyorum masraf olmaması açısından iran enantat kullanmak istedim geçen ay aşırı dip olan lh fsh değerlerim şuan üst sınıra yakın bu şekilde çıkması aşırı garip geldi çalıştığım kişi yaşından ötürü ve dozdan ötürü olma ihtimali var ama yinede markayı revize edelim dedi total testo beklenenin çok altında diyor çevremdeki herkes daha önce bu tarz bir durumla karşılaşan oldu mu acaba ?
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: grey50
      Hocalarım, herkese merhabalar.
      Uzun süredir düşük testosteron sorunuyla mücadele ediyorum. 2023 sonunda hem üroloji hem de endokrinoloji doktorlarıyla görüştüm. O dönem 132 kiloydum ve doktorlar kilo vermem gerektiğini söyledi. Aradan geçen sürede disiplinli bir şekilde 28 kilo vererek 104 kiloya düştüm ancak buna rağmen testosteron değerlerimde bir düzelme olmadı; seviyeler hep düşük seyrediyor.
      Bu süreçte düzenli Çinko ve Testoxx gibi takviyeler de kullandım fakat sonuç değişmedi. Son olarak yeni görüştüğüm doktorum, artık TRT protokolüne geçmemiz gerektiğini belirterek 2 haftada bir 250mg Sustanon reçete etti. 3 aylık bir kullanım sonrası tekrar test verip süreci değerlendireceğiz, muhtemelen uzun vadeli bir TRT yolculuğu olacak.
      Konuyla ilgili sadece forumlarda okuduğum kadarıyla bilgi sahibiyim, tecrübem yok.
      Bazı spesifik sorularım var:
      Reta (Retatrutide) Kullanımı: Yaklaşık 1,5 aydır Reta kullanıyorum ve çok memnunum (5 kilo verdim, iştah kontrolü sağladı). Sustanon ile birlikte Reta kullanmaya devam etmemin tıbbi veya etkileşimsel bir sakıncası olur mu? Koruyucular: TRT dozunda (250mg/14 gün) herhangi bir koruyucu (AI, karaciğer desteği vb.) kullanmam gerekir mi? Kombinasyon: Madem artık doğal sınırı geride bırakıp dışarıdan hormon alımına başladım; bu süreçte Sustanon ile birlikte kullanıldığında yağ yakımını veya kas kütlesini destekleyecek, TRT protokolünü bozmayacak başka bir ürün/takviye önerir misiniz?   
      Tecrübeli hocalarımın ve bu yoldan geçmiş arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim.
    • Yazan: Themech
      Merhaba arkadaşlar,
      Kan testi yaptırdım genel olarak durumumu görmek için kürde değilim şu an daha önce de yapmadım ama aklımda uzun zamandır var,  yaklaşık 6 senedir spor yapıyorum,
      Kişisel özelliklerim;
      Yaş 30  Boy; 1:89 Kilo; 100 Yağ oranı; 16/17 Testosteron testini 2 kez yaptırdım bir hafta arayla diğer sonuç da yakın değeri verdi. Ve testleri sabah aç karnına 1 haftalık cinsel perhizle verdim, Testo sonucum değer içerisinde olsa da alt sınıra yakın olduğu için moralimi bozdu, genel olarak mutsuz depresif bir ruh halim var, sizce ufak dozlarla only testosteron kullanıp değerimi yükseltmek mantıklı mı doğal döngüyü kapatmaya gerek var mı ya da doğal yollardan arttırmaya mi çalışayım? Çok kararsızım düşüncelerinizi merak ediyorum, teşekkürler şimdiden.

• Yazan: turkicc
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kendi halimde haftada 3,4 gün hareketsiz kalmamak için spor yapıyorum. Testosteron seviyem uzun bir süre 200'lü seviyelerdeydi, ereksiyon sorunları yaşıyordum, libidom yok gibiydi doktor doktor gezdim ve 7, 8 gün önce sustanon 250 vuruldum (doktor dedi). İlk 2 gün çok güzeldi ama 5,6 gündür eskisi gibiyim 3,4 gündür sabah ereksiyonu olmuyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 20 Boy: 1.80 Kilo: 95 Yani pik yapması gereken zamanlarda yine eskisi gibiyim libidom artmadı sebebi ne olabilir? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.