-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Trt tedavisini bitiren birinin kür planlaması hk.
Oluşturan:
Jonturk, in Steroid Kürleri / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: noktaw1
Değerli Hocalarım merhabalar,
31 yaşındayım, boyum 1.78 ve kilom 79 . Yaklaşık 2 yıldır düzenli olarak spor yapıyorum. Ağırlık antrenmanları ve kardiyo ile birlikte zaman zaman CrossFit de yapıyorum.
Son dönemde sabah ereksiyonlarında azalma ve belirgin bir cinsel isteksizlik yaşıyorum. Bu durum hem günlük yaşamımı hem de antrenman performansımı olumsuz etkiliyor. Bu şikayetlerle doktora başvurdum, ancak yapılan değerlendirmede değerlerimin normal olduğu söylenerek herhangi bir yönlendirme yapılmadı. Sağlık ocağında yaptırdığım kan tahlillerinde üre değeri dışında tüm sonuçlarım referans aralığında çıktı. Üre yüksekliğinin de Ramazan döneminde susuz kalmaya bağlı olabileceğini düşünüyorum. Genel olarak kan değerlerimi düzenli takip eden ve bu konuda bilinçli davranmaya çalışan biriyim.
Şu anda çinko, D vitamini ve omega-3 takviyeleri kullanıyorum. Ancak buna rağmen yaşadığım belirtiler devam ediyor. Yoğun stres altında çalıştığım ve açıkçası çok sevmediğim bir işte olduğum için bunun da etkisi olabileceğini düşünüyorum. Testosteron seviyemi doğal yollarla artırmak ve bu durumu iyileştirmek adına önerilerinizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
-
Yazan: alpxieg
Merhaba arkadaşlar,
Bundan yaklaşık 3 ay önce testosteron+bolde kürümü bitirdim kürdeyken sadece orjinal zphc kullandım kür sonrası ise 2 aydır haftalık 250 mg testo ile devam ediyorum masraf olmaması açısından iran enantat kullanmak istedim geçen ay aşırı dip olan lh fsh değerlerim şuan üst sınıra yakın bu şekilde çıkması aşırı garip geldi çalıştığım kişi yaşından ötürü ve dozdan ötürü olma ihtimali var ama yinede markayı revize edelim dedi total testo beklenenin çok altında diyor çevremdeki herkes daha önce bu tarz bir durumla karşılaşan oldu mu acaba ?
KAN TESTLERİM:
-
Yazan: grey50
Hocalarım, herkese merhabalar.
Uzun süredir düşük testosteron sorunuyla mücadele ediyorum. 2023 sonunda hem üroloji hem de endokrinoloji doktorlarıyla görüştüm. O dönem 132 kiloydum ve doktorlar kilo vermem gerektiğini söyledi. Aradan geçen sürede disiplinli bir şekilde 28 kilo vererek 104 kiloya düştüm ancak buna rağmen testosteron değerlerimde bir düzelme olmadı; seviyeler hep düşük seyrediyor.
Bu süreçte düzenli Çinko ve Testoxx gibi takviyeler de kullandım fakat sonuç değişmedi. Son olarak yeni görüştüğüm doktorum, artık TRT protokolüne geçmemiz gerektiğini belirterek 2 haftada bir 250mg Sustanon reçete etti. 3 aylık bir kullanım sonrası tekrar test verip süreci değerlendireceğiz, muhtemelen uzun vadeli bir TRT yolculuğu olacak.
Konuyla ilgili sadece forumlarda okuduğum kadarıyla bilgi sahibiyim, tecrübem yok.
Bazı spesifik sorularım var:
Reta (Retatrutide) Kullanımı: Yaklaşık 1,5 aydır Reta kullanıyorum ve çok memnunum (5 kilo verdim, iştah kontrolü sağladı). Sustanon ile birlikte Reta kullanmaya devam etmemin tıbbi veya etkileşimsel bir sakıncası olur mu? Koruyucular: TRT dozunda (250mg/14 gün) herhangi bir koruyucu (AI, karaciğer desteği vb.) kullanmam gerekir mi? Kombinasyon: Madem artık doğal sınırı geride bırakıp dışarıdan hormon alımına başladım; bu süreçte Sustanon ile birlikte kullanıldığında yağ yakımını veya kas kütlesini destekleyecek, TRT protokolünü bozmayacak başka bir ürün/takviye önerir misiniz?
Tecrübeli hocalarımın ve bu yoldan geçmiş arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim.
-
Yazan: Themech
Merhaba arkadaşlar,
Kan testi yaptırdım genel olarak durumumu görmek için kürde değilim şu an daha önce de yapmadım ama aklımda uzun zamandır var, yaklaşık 6 senedir spor yapıyorum,
Kişisel özelliklerim;
Yaş 30 Boy; 1:89 Kilo; 100 Yağ oranı; 16/17 Testosteron testini 2 kez yaptırdım bir hafta arayla diğer sonuç da yakın değeri verdi. Ve testleri sabah aç karnına 1 haftalık cinsel perhizle verdim, Testo sonucum değer içerisinde olsa da alt sınıra yakın olduğu için moralimi bozdu, genel olarak mutsuz depresif bir ruh halim var, sizce ufak dozlarla only testosteron kullanıp değerimi yükseltmek mantıklı mı doğal döngüyü kapatmaya gerek var mı ya da doğal yollardan arttırmaya mi çalışayım? Çok kararsızım düşüncelerinizi merak ediyorum, teşekkürler şimdiden.
-
Yazan: turkicc
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kendi halimde haftada 3,4 gün hareketsiz kalmamak için spor yapıyorum. Testosteron seviyem uzun bir süre 200'lü seviyelerdeydi, ereksiyon sorunları yaşıyordum, libidom yok gibiydi doktor doktor gezdim ve 7, 8 gün önce sustanon 250 vuruldum (doktor dedi). İlk 2 gün çok güzeldi ama 5,6 gündür eskisi gibiyim 3,4 gündür sabah ereksiyonu olmuyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 20 Boy: 1.80 Kilo: 95 Yani pik yapması gereken zamanlarda yine eskisi gibiyim libidom artmadı sebebi ne olabilir?
-