Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tugayd75

6 farklı ilaç grubuyla yeni kür planlaması yaptım! fikir veya önerilerinizi rica ediyorum!

Önerilen İletiler

Tugayd75    2

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Yeni kür planlaması yaptım fikirlerinizi öğrenmek niyetindeyim değerli fikirlerinizi yazarsanız çok memnun olurum. 

YENİ KÜR PLANLAMAM:

• TESTO ENANT. 250 / haftada 500 
  • TESTO PROP. 100 / haftada 100 0.5 ml enantat ek.
  • BOLDENON 250 / HAFTADA 500 
  • DECA NAN. 200 / HAFTADA 400 
  • OXANDROLONE 
  • GROWT sabah akşam 0.5 mcg

Karaciğere çok baskı olmasın diye bi nevi kaçmaktan ötürü dianabol yerine testo prop eklemeyi düşündük. Totalde 600 testo oluyor haftada. Siz değerli hocalarımız ne düşünür bu kür hakkında.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Spor geçmişim 4 yıl
  • Kür geçmişim 2 yıl - 6,7 kür 
  • Boy 170
  • Kilo 75
  • Yaş 28

Tüm fikir ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.051

Bu kür nasıl geçti 1 ay önce girdiğin dostum?

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    346

Çok tutarsız şeyler var ortada. @SPECTRE hocamın attığı konudaki formuna bakınca 6-7 kürü bırak natürele benzeyen bir formun var. Ya beslenmende ya antrenmanlarında ya da kullandığın ilaçlarda büyük bir sıkıntı var. O formunun üzerine 10 kilo kas koymadıysan bu kadar ağır bir küre ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum. Bu kür planına gelecek olursak dianabol yerine haftada 2 kez 50şer testo prop ne alaka onu hiç anlamadım. Ne prop dianabolun yerini tutar ne de haftada 2 enjeksiyon prop olur. O kadar güçlü ilaçların arasında sanki 23 nisanda koltuğa oturmaya gelmiş gibi bekleyen bir anavar var. Garibim bu ilaçların arasında ben de büyüyünce steroid olacağım der gibi duruyor. Bence her şeyden önce bu 6-7 kürde neden gelişemediğinin nedenini bul. Karşılığını alamayacaksan durduk yere vücuduna zarar verme.

• Beğen 1
  • ahahaha 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    857

Kürde yok yok :)

Burak hocanın bu konusu oku.

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tugayd75    2

@Feladel çünkü beslenmem ve idmanlarım sert değildi. İyi değildi. İlaçtayken boş zaman cok geçirdim. Geçirmek zorunda kaldım diyelim. Testo  Prop hakkında ise enant 5. Hafta dolduktan sonra propu kesmeyi düşündük ondan ekleyelim dedik. Durum böyle @SPECTRE bu küre başlamadım. Hocam bazı şeylerden dolayı direk bu kürü düşündüm 1 haftaya küre gireceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    40

Selam dostum, 500 enanthe, 500 boldenon, 400 deca fazlasıyla yeterli olacaktır. Anavarı boşuna ekleme eğer ardına bir definasyon kürü ekleyeceksen definasyon küründe son 6 haftaya eklersin şuanlık gerek yok. Propianatı kullanmanada gerek yok. Haftada 2 enjeksiyon yaptığın zaman 3. Enjeksiyonunda zaten teston yükselmiş olur. Growth ne kadar kullanmayı düşünüyorsun? Günlük 2-3 iu altında kullanmada pek etki bekleme 4 iu senin kilon için yeterli olur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    346
Tugayd75, 9 saat önce yazdı:

@Feladel çünkü beslenmem ve idmanlarım sert değildi. İyi değildi. İlaçtayken boş zaman cok geçirdim. Geçirmek zorunda kaldım diyelim. Testo  Prop hakkında ise enant 5. Hafta dolduktan sonra propu kesmeyi düşündük ondan ekleyelim dedik. Durum böyle @SPECTRE bu küre başlamadım. Hocam bazı şeylerden dolayı direk bu kürü düşündüm 1 haftaya küre gireceğim.

Prop dediğin ilacın güç etkilerini hissetmen 2-3 hafta filan sürüyor zaten. 2 hafta sonra çıkaracaksan bir anlamı yok. Onu da geçtim 100mg prop sana nasıl bir güç artışı sağlar ki dianabolun yerini tutacak. Her şeyden önce antrenman ve beslenmeni mükemmele yakın bir şekilde uygulamaya başla ondan sonra küre girersin ve bu kür senin için fazla onu söyleyeyim. Antrenman ya da beslenmenden dolayı oluşan eksiklikleri ilaçlar kapatmaz. 400 testo 400 bolde ya da 250 testo 300 deca yeterli olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    51

Cogu kisi cok ilac ekleme pesinde ama ben bunu dogru ve saglikli bulmuyorum. Su ana kadar toplamda 3 kur tamamladim, 3 ay on, 2 ay komple off seklinde. Toplamda en yuksek haftalik miligrama ulastigim kurde bile 1gr'im altindaydim (500mg sustanon, 400mg rimobolan). Dogru antrenman ve beslenmeyle canavar gibi vucutlar mumkun bence. Testo, bolde (hic sevmem boldeyi) ve maddiyat varsa uzun sureli growth ile cok guzel buyuyebilirsin.

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    74

Merhaba, çoğu arkadaş belirtmiş benimde söyleyeceklerim hemen hemen aynı, testo prop açıkcası gereksiz, oxandrolon olmaz değil eklenebilir fakat orijinal oxandrolon iştahı kapatır, mide de yanma reflu yapabilir bu yüzden büyüme döneminde pek tercih edilmez onun yerine su tutmadan büyümek adına turinabol ile değiştirilebilir, hem yarı ömrü 16 saate yakın olduğu için günde 1 kere içmek yorucu olmaz.  Harici planlama güzel gözüküyor başarılar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Eyzel2
      Merhaba arkadaşlar, abilerim hayırlı ramazanlar,
      Geçen hafta uzun zaman sonra küre başladım yağ oranım epey fazlalaştı.
      KÜR İÇERİĞİM:
      testesteron p 375 mg  trenbolon a 270  masteron 300   Kullanıyorum ortalama 200 gram protein ve 50 gram yağ barajım var karb ile dalgalı bazen 0 max 200 gram pirinç 1700-2100 kalori aralığı ilerliyorum. Şu an 122 kiloyum genelde 100 kiloya düştüğümde karın kaslarım hafiften  çıkıyor yağ oranım 25-30 vardır ve tamamen amaca yönelik hizmet edeceğini düşünerek armidexi sürekli almayı düşünüyorum 0.5 her gün yada 1 mg direk şu an maximum yağ yakımı hedefliyorum. T3 25mcg almayı da planlıyorum 10 mg nolvadex her gün pazartesi ve perşembe de yarımşar tablet Cabaser alıyorum. 20 mg winstrol  ve 10 mg ox ekleyeceğim önümüzdeki hafta yada direk clen alacağım…
      SORULARIM:
      Ekstra bir tavsiyeniz yada öneriniz var mı? Yanlış yaptığımız bir şey yada düşünce? Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler şimdiden.
    • Yazan: knownmee
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Gireceğim 2. kürüm için bilgi almak istiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate / Pzt. 1 cc / Çrş. 1 cc / Cma 1 cc Rimobolan / Pzt. 0.6 cc / Çrş. 0.6 cc / Cma 0.6 cc Masteron / Pzt. 0.7cc  / Çrş. 0.7cc  / Cma 0.7cc  Npp / Pzt. 0.5 cc  / Çrş. 0.5 cc  / Cma 0.5 cc  Dozlarım nasıl sizce yeterlimi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: BBurak
      Arkadaşlar herkese selam,
      Kan testi yaptırdım ve değerlerim epey kötü çıktı. Test öncesi perhiz yapmadım, uyku ve beslenme düzenim kötüydü bu değerlerle küre girilebilir mi?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy:178 Kilo: 83.2  Yağ oranı: %22-25  Yaş: 24 Spora geri dönüş gerçekleştirdim yaklaşık 7-8 haftadır antrenman yapıyorum.
      GÜNCEL KAN TESTİM:

• Yazan: Methhhhh000
      Öncelikle herkese merhaba;
      Ben Metehan, 21 yaşındayım ve 5 yıldır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum. Ancak genelde bu süreci yapboz şeklinde ilerlettim; senenin 6 ayı antrenman, ilaç ve düzenli beslenmeye odaklanırken, geri kalan 6 ayı antrenmansız ve kötü beslenerek geçirdim. Şimdi ise tekrar sürece başlamaya karar verdim. Hayatım boyunca birçok kür yaptım, ancak bu sefer ne kullanmam gerektiği konusunda sizden tavsiye almak istiyorum.   KİŞİSEL BİLGİLERİM: Boy: 190 cm Kilo: 101 kg Yağ oranı: %16-18 Yaklaşık olarak Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayacak şekilde uzun vadeli bir planlama yapmayı düşünüyorum. Çok iyi diyet yapan birisiyim; kalori sayarım, düzenli beslenirim ve her şeyi –tuz miktarı da dahil– titizlikle ölçerek psikopat seviyesinde bir disiplin uygularım. Vücudumu çok iyi tanıyorum ve amacım yağ yakmak. Daha önce bütün ilaçların her esterini kullandım; bu yüzden ilaç ve vitamin önerirken elinizi korkak alıştırmayın.
      Tavsiyelerinizi bekliyorum!   GÜNCEL FORMUM:  
    • Yazan: j00x0
      Merhabalar,
      Arkadaşlar uzun süre küre gir çık yaptım fakat 2 senedir kür yapmıyorum spora devam ediyorum fakat oda son 8 aydır saldık evlilik arifesi vefatlar vs. derken şimdi evlilik öncesi bir düzene girmek istiyorum ve bolca da vaktim oluştu spora daha elverişli bir dönemdeyim diyeyim elimde olan ilaçları ben buraya yazayım bunlardan bir kür planlaması yapılabilir mi extra alınması gerekenler olursa tabi ki ilave ederiz.
      3x 10mlx250mg -) Noxy Labs 1x 10mg GHRP-6 -) Benelux  / 1x 1mg IGF1-LR3 -) Benelux 4x 10mlx200mg Boldenon -) Noxy Labs 1x 15mlx100mg Primonolan -) Benelux 1x 10mlx200mg Deca -) Noxy Labs 1x 5mlx200mg Tren E. -) Noxy Labs  / 1x 10mlx250mg Tren E. -) Benelux 12 Adet Dbol 10mg -) SP  / 31 Adet Dbol 10mg -) Benelux Amacım kütle kazanmak bu 2 yıllık sürede 77 den 63 lere kadar geriledim.
      Şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.