-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Boztas896
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bulk kürüne girmeyi planlıyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate Deca Anapolon Bu kür için nelere dikkat etmeliyim? Mg? Pct? Mct?
Tüm öneri ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: cagrikayhan
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürüme gireceğim ve planlamamı sizinle paylaşmak istiyorum. @ardas @rastlantisal @SPECTRE @Askabar
DEFİNASYON KÜRÜ PLANLAMAM: (10 HAFTA)
Testosteron Masteron Oxandrol Clenbutrol KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 180cm Kilo : 78 Yağ oranım : 14 ila 16 arası Yaş: 25 Tüm fikir ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Maxshooter
Merhaba herkese, selamlar.
Ramazan sonu only testo kürüne girmeyi planlıyorum. 250 mg olarak başlayıp etki-tepkiye göre 500e çıkaracağım 20 hafta düşünüyorum. Aslında bu konuyu girmeden önce açacaktım ancak kan tahlili sonuçlarında düzeltilmesi gereken bi değer var mı diye erken açmaya karar verdim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
yaş 26 boy 178 kilo 74 Spora geçen hafta başladım ama 17-20 yaş arası yaklaşık 3,5 4 sene spor geçmişim var. Bunun son senesi beslenme ve antrenman sistemini oturtmamla çok verim aldım gene son senemdeki gibi disiplin üzerinden ilerleyeceğim. Şuan küre girmek için erken olduğunun farkındayım zaten bi altyapım olduğu için hızlı büyüyeceğimin farkındayım ancak ben daha hızlı olsun istiyorum
BESLENME PLANLAMAM:
4 tam yumurta / 150 gr tam buğday ekmeği veya 100gr yulaf 1 muz 1 bardak süt/25-50 gr fıstık ezmesi 350-400 gr arası tavuk gögüsü 300gr prinç veya makarna önümde yaklaşık 15 günlük süre var adaptasyon için fullbody çalışıyorum küre başladığımda ppl sistemine geçmeyi düşünüyorum tabi tavsiyelerinizi alırım ALT-AST değerini düşürmek için ne yapmalıyım 6 gündür günde 20gr kreatin yüklemesi yapıyordum bunla alakası varmıdır? ve öğünlerimde hiç yeşillik yoktu artık eksik etmeyeceğim.
GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: Poloxs
Merhaba abilerim, kardeşlerim ben 18 yaşında en bıçkın yaşlarında olan bir kardesinizim 1.5 senelik bir spor gecmisim var steroid kullanmak isteme sebebim çalıştığım işyerinde çalışan 2 Özbek arkadaşım ikiside sadece 3-4 aylık gelişimi benimkinden belki de fazla bende kafaya koydum ilk kür için bir takım sorularim var
Bazı kaynaklarda ilk kür için 250 mg testa ve bolde yeterli diyor sizce 500 mg daha iyi sonuç verir mi (bizim toplumumuzda hep daha fazla istemek vardır ya bende de aynı şekil 😂) PCT olayı kafamı çok karıştırıyor kür içinde ne kullanmam gerek onlarda yardımcı olmanız zaten kür sonu tahlil yapıp buraya atarak sizin tavsiye ettiğiniz ilaçlara yonelirim DİPNOT: Lütfen yaşın küçük, gençsin vesaire gibi cümleler kurmayın abilerim herkesin kendi seçimi kendi bedeni 😊
Kür ise şöyle (klasik)
(1-16) Testa E. 500 mg (1-16) Boldenon 500 mg (1-6) Dianabol 30mg Benim isteğim kalıcı bir adele yapmak o yüzden Dianabol yerine winstrol kullanmayı da düşünüyorum o zaman testa e. Yerine testa p. mi kullanmam mantıklı olur tavsiyelerinizi bekliyorum sevgili büyüklerim.
-
Yazan: cagrikayhan
Herkese merhabalar ,
25 Yaşındayım 4 yıllık vücut geliştirme geçmişim var ( Doğal ) tabi 4 senenin hergünü düzenli spor beslenmem olmadı .
2 yıldır spor konusunda hiç birşey yapmadım. Askere gitmeden önce 115 kiloydum askerde yeme içmeme dikkat ederek 6 ay sonrasında 77 kilo olarak geri döndüm. Askerden geldikten sonra bu kilom 94 e çıktı aşağıdaki fotoğrafta mevcut, 5 aydır düzenli bir şekilde spor salonuna gidip haftanın 5 günü sporumu yapıyorum günlük 2500 kalori olarak besleniyorum. Şuan güncel kilom 78 .
Vücut yapım su içsen yarıyor şeklinde , çok çabuk su tutuyor çok çabuk yağlanıyor. Asıl gelelim meseleye arkadaşlar uzun zamandır bu form üzerinden çoğu kişinin formalarını okuyarak bilgi sahibi olmaya çalıştım , fakat yine de içimi rahatlatmak amacıyla size kendim konu açar soru sormak istiyorum.
SORULARIM:
Kuru, damarlı , sert bir vücut istiyorum! Bunun için nasıl bir küre girmem gerekiyor hangi ilaçları kullanmalıyım? Hangi marka ilaçları kullanmalıyım? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.80 Kilo: 78 Yaş: 25 Küre girme konusunda artık kararlıyım , denemeden ölmeyeceğim
-