Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

parabellum

Dragon pharma ve bodytech hk. ambalajsız ve skt'siz ürün! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

fatman    57
Komutan, Bir saat önce yazdı:

sorun değil, etki almıyorum :) 

Ne kadar kullandın kan testi yaptın mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

parabellum    1
OMERTR_, 2 saat önce yazdı:

Kardeşim öncelikle merhaba arkadaşlar gerekeni söylemiş kür planlaman ile ilgili, öncelikle basit bir kalori açığı ile başlayıp yohimbin ve yanına ekleyeceğin bir kaç sarms ile disiplinli bir şekilde güzel bir yere varırsın iyi günler başarılar şimdiden.

Teşekkür ederim yohimbin satın alacağım, yanına hangi sarmsları eklememi önerirsiniz? mk677 uygun mudur sizce?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    862

hahaha ne alakası var kutusuz olmasıyla dostum legal şeyler değil bunlar adam direk alıp geçirmiyor ayrıca dragon kutulu gelmiyor bi kutunun içinde 10 tane bölme var o şekilde toplu geliyor adama istesede kutulu gönderemez zaten. Biri hakkında bu kadar net bir yargıya varmadan önce satıcıya sorun sebebini adam zaten açıklar sana.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    1
ardas, 43 dakika önce yazdı:

hahaha ne alakası var kutusuz olmasıyla dostum legal şeyler değil bunlar adam direk alıp geçirmiyor ayrıca dragon kutulu gelmiyor bi kutunun içinde 10 tane bölme var o şekilde toplu geliyor adama istesede kutulu gönderemez zaten. Biri hakkında bu kadar net bir yargıya varmadan önce satıcıya sorun sebebini adam zaten açıklar sana.

Çok haklısın bu konuda fakat ufak tefek forumda konulara bakınca ister istemez önyargı oluştu, yaptığım kesinlikle hatalı bir durum bunun farkındayım. Kendisini cidden severim buradanda özürlerimi iletirim çünkü her ne yazarsam yazayım usanmadan bıkmadan saniyesinde dönen birisi, tekrar özürlerimi iletiyorum kendisine. Bu tepkilerimi biraz cahilliğime verebiliriz, sonuçta ister istemez bi gerginlik var üstümüzde :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    862
parabellum, 48 dakika önce yazdı:

Çok haklısın bu konuda fakat ufak tefek forumda konulara bakınca ister istemez önyargı oluştu, yaptığım kesinlikle hatalı bir durum bunun farkındayım. Kendisini cidden severim buradanda özürlerimi iletirim çünkü her ne yazarsam yazayım usanmadan bıkmadan saniyesinde dönen birisi, tekrar özürlerimi iletiyorum kendisine. Bu tepkilerimi biraz cahilliğime verebiliriz, sonuçta ister istemez bi gerginlik var üstümüzde :)

ilacın kutulu yada kutusuz olmasına pek takılma orjinallik göstergesi değil aynı kutuyu 10tl ye basıp ilacın çakmasını yapıp satıyorlar.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    57
parabellum, 3 saat önce yazdı:

Hocam bu süreç çok sancılı ve tefaruatli zamanın yaşantın Uygun değilse kullanma ama aldığın marka Türkiye'de alabileceğin, doluluğunu sorgulayamayacağım 1 2 markadan birisi. Dragona 0 dan aşırı kilolu obez iken başladım 4,5 ay içinde yaklaşık 30kg verip üstüne güzel bir kas kütlesi ekledim , iki resim arasında 4 ay var çalışıp çalışmadığında sen karar ver.

IMG-20250314-WA0020.jpg IMG_20250317_233759.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    338

dragon seviciler yine toplanmış 😂

• Beğen 1
  • ahahaha 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    57
Tr3n, 7 dakika önce yazdı:

Ya tapmiyoruz hocam eyvallah iyi hoşta kullanmadan kötü demek ne kadar doğru kullanirsin kan verirsin boştur eyvallah en önde ben kötülerim ama çalışan bir şeye kötü demek... Bilemiyorum altan

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    57
parabellum, 4 saat önce yazdı:

hangi kürü yapmıştınız?

Testo tren masteron ox

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    78
Tr3n, 11 saat önce yazdı:

16 haftamı çöp etti dragon :) koca 4 ay.. kullandığım en kötü marka ilaçtı kesinlikle steril değildi..

• Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    57
parabellum, 2 saat önce yazdı:

ilk kürünüz müydü?

3 4 diyebilirim ama adam akilli ilk kürümdü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    1
fatman, 6 dakika önce yazdı:

3 4 diyebilirim ama adam akilli ilk kürümdü

bugün hastaneye geldim normalde adipo kullanıp iştahı kesiyordum, acıktım yemek yiyeyim dedim 2 tost 1 dürüm gömdüm şimdi eve gidiyorum benden bir sikim olmaz bir halt olmaz aq ahssjdjdjs, ilk kür olarak ne önerirsiniz yağ yakımı için? tren testo herhalde bayıltır beni, yohambin ve sarms önerildi o mantıklı olur mu sizce?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hakanxvl    1
parabellum, 2 dakika önce yazdı:

bugün hastaneye geldim normalde adipo kullanıp iştahı kesiyordum, acıktım yemek yiyeyim dedim 2 tost 1 dürüm gömdüm şimdi eve gidiyorum benden bir sikim olmaz bir halt olmaz aq ahssjdjdjs, ilk kür olarak ne önerirsiniz yağ yakımı için? tren testo herhalde bayıltır beni, yohambin ve sarms önerildi o mantıklı olur mu sizce?

dostum insanlar sana küre girme araştır bilgilen ve öyle gir dedikçe kür sormaya devam ediyorsun , hadi durdurmayalım gir testo prop al yanına masteron ekle yan etkisi yağ oranı düşürür düşürmez tartışılıp durur tartışmalara hiç girişme bide küre winstrol veya oxandrolone ekle sahneye çıkacakmışsın gibi yağ oranı atmaya çalış ama bu girişeceğin süreçte disiplinli olman gerektiğini unutma sen natural halinde 2 tost 1 dürüm gömen bir adam olarak küre giriştiğinde hiç bir etki alamayacaksın sana söylediğim kürün 2. ayındayım 3 arkadaş beraber girdik hepimiz aynı süreçteyiz ama diğer arkadaşım kürün 1. ayında üstüne yağlı 7kg eklerken benden 10kg ve %7 yağ oranı gitmiş durumda , bu olaya göre kendin analiz et ha gene illa girişicem diyorsan git grimlabs den küre girerken shredder patlat her sabah yumurtadan sonra koy shredderi akşama kadar kendini aç bırak akşam da tavugun ile spora git vucudun istediği beslenmeyi vereme kasları doldurama ve 2 ay sonrasında buraya gelip arkadaşlar ben küre girdim ama bir işe yaramadı kilolarım artmadı diye konu aç , sonraki süreçte kürü bıraktıktan sonra da verdiğin kilonun 2 katını alıp az bir araştırma ile trene giricem yanına ne ekliyeyim diye konu aç veya 130kg ile  ben powerci oldum diyip dur ortamlarda 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    1
hakanxvl, 53 dakika önce yazdı:

dostum insanlar sana küre girme araştır bilgilen ve öyle gir dedikçe kür sormaya devam ediyorsun , hadi durdurmayalım gir testo prop al yanına masteron ekle yan etkisi yağ oranı düşürür düşürmez tartışılıp durur tartışmalara hiç girişme bide küre winstrol veya oxandrolone ekle sahneye çıkacakmışsın gibi yağ oranı atmaya çalış ama bu girişeceğin süreçte disiplinli olman gerektiğini unutma sen natural halinde 2 tost 1 dürüm gömen bir adam olarak küre giriştiğinde hiç bir etki alamayacaksın sana söylediğim kürün 2. ayındayım 3 arkadaş beraber girdik hepimiz aynı süreçteyiz ama diğer arkadaşım kürün 1. ayında üstüne yağlı 7kg eklerken benden 10kg ve %7 yağ oranı gitmiş durumda , bu olaya göre kendin analiz et ha gene illa girişicem diyorsan git grimlabs den küre girerken shredder patlat her sabah yumurtadan sonra koy shredderi akşama kadar kendini aç bırak akşam da tavugun ile spora git vucudun istediği beslenmeyi vereme kasları doldurama ve 2 ay sonrasında buraya gelip arkadaşlar ben küre girdim ama bir işe yaramadı kilolarım artmadı diye konu aç , sonraki süreçte kürü bıraktıktan sonra da verdiğin kilonun 2 katını alıp az bir araştırma ile trene giricem yanına ne ekliyeyim diye konu aç veya 130kg ile  ben powerci oldum diyip dur ortamlarda 

arkadaşım fark ettiysen yohambin ve sarms önerildi araştırma yapıyorum zaten yapmıyorum değil şu an çok tınlamıyorum beslenmeyi evet, ha şunuda belirteyim 1 ay 2 hafta öncesine kadar 106.4 kiloydum şu an 99 .2 yim bu süreçte bi cheat day yapayım dedim. illada tren testo gireceğim veya only testo sevam edeceğim demiyorum, yohambin yanına sarms olarak ne almam mantıklı, tavsiyeler üzerine vücudu çok yormadan ufak küre girmeye çabalıyorum. yoksa beslenmemde gayet temiz, protein ağırlıklı besleniyorum, karbonhidrat alımım oldukça düşük, tuz ve türevlerini kullanmıyorum, kendime yulaflı omlet yaparken dahi zeytinyağını püskürtüyorum dibine tutmasın diye. şundan emin olabilirsin ilk gürümde gayet çok güzel sonuçlar alırım, tek hayatımda kötü olan uyku düzeni, belki bundan dolayı bocalayabilirim. bunun sebebide sahip olduğum meslekten ötürü.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hakanxvl    1
gönderildi (düzenlendi)
parabellum, 13 dakika önce yazdı:

arkadaşım fark ettiysen yohambin ve sarms önerildi araştırma yapıyorum zaten yapmıyorum değil şu an çok tınlamıyorum beslenmeyi evet, ha şunuda belirteyim 1 ay 2 hafta öncesine kadar 106.4 kiloydum şu an 99 .2 yim bu süreçte bi cheat day yapayım dedim. illada tren testo gireceğim veya only testo sevam edeceğim demiyorum, yohambin yanına sarms olarak ne almam mantıklı, tavsiyeler üzerine vücudu çok yormadan ufak küre girmeye çabalıyorum. yoksa beslenmemde gayet temiz, protein ağırlıklı besleniyorum, karbonhidrat alımım oldukça düşük, tuz ve türevlerini kullanmıyorum, kendime yulaflı omlet yaparken dahi zeytinyağını püskürtüyorum dibine tutmasın diye. şundan emin olabilirsin ilk gürümde gayet çok güzel sonuçlar alırım, tek hayatımda kötü olan uyku düzeni, belki bundan dolayı bocalayabilirim. bunun sebebide sahip olduğum meslekten ötürü.

sıkıntı yok hocam burda herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor forum zaten tek yapmamak bilgili ve tecrübeli kişilerden yardım alma amaçlı olan bir forum burda o yardımı almaya çalışmayacaksın da nerde çalışacaksın orası ayrı bir konu ona bir şey demiyorum ben ( kendin konuya acıktım yemek yiyeyim dedim 2 tost 1 dürüm gömdüm şimdi eve gidiyorum benden bir sikim olmaz bir halt olmaz aq ahssjdjdjs ) böyle bir açıklama yaptıgın için kürden sonuç alamazsın dedim disiplin gerektiriyor dedim kendine güveniyorsan disiplinine güveniyorsan elbette araştırmanı yapıp küre girmek seni çok daha ileriye taşıyacaktır sağlık konusu da vucudu yormadan diyorsun ama burda araştırsan bilgi de edinsen o küre girdiğinde vucudun yorulacak zarar alacaksın bunu minimalize etmek senin elinde gireceğin basit bir kürde de araştıracagın bilgiler kısıtlı kan tahlillerini güzel yorumlayacak birisine sahip olmak , beslenme ve su tüketimi , vitamin kullanımları ve doğru kür ve profesyonel birisi ile çalışmak  olur onun içinde çok üzün bir süreye ihtiyacın yok bence sarms önerisi almak yerine kendi kafanda kür mü yoksa takyiveler ile doğal ilerlemek mi buna karar ver ama bu süreç içerisinde  amacın sadece kilo vermek ise sert antrenman yanına güzel kardiyo ve yohimbine cardarine ikilisi ile güzel yerlere gelebilirsin genelin yapacağı yorum da bu olur tahminimce 

tarihinde hakanxvl tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    57
Adrian, 8 saat önce yazdı:

16 haftamı çöp etti dragon :) koca 4 ay.. kullandığım en kötü marka ilaçtı kesinlikle steril değildi..

Ne gibi yan etki aldiniz hocam sterillik konusunda , steril olmadığını vurur vurmaz anlarsınız neden 16 hafta devam ettiniz peki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    78
fatman, 3 saat önce yazdı:

Ne gibi yan etki aldiniz hocam sterillik konusunda , steril olmadığını vurur vurmaz anlarsınız neden 16 hafta devam ettiniz peki

Her enjeksiyondan sonra halsizlik, boğazdaki lenflerde şişlik, yüksek ateş ve crp yükseliyordu, bu durumu ilk 8-10 hafta hiç ilaca bağlamadım çünkü aklıma gelmedi, kendimde sağlık çalışanı olduğum için hastaneden enfeksiyon kaptığımı düşündüm daha sonra adam akıllı idman atamadığım için ilacı kestim ve tüm problemler ortadan kalktı, iyileşince tekrar ilaca başladım yine aynı etkileri yaşamaya başladım yine yüksek ateş ve yüksek crp... ilacı kesince yine düzeldi daha sonradan fark ettim tamamen ilaçtan kaynaklı.. kalan ilaçları kullanmadan atmıştım, aynı durumu tek başıma yaşamadım benimle beraber 2 arkadaşım daha yaşadı. açıkcası bedava verseler kullanacağım bir ilaç değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    1
Adrian, 8 saat önce yazdı:

Her enjeksiyondan sonra halsizlik, boğazdaki lenflerde şişlik, yüksek ateş ve crp yükseliyordu, bu durumu ilk 8-10 hafta hiç ilaca bağlamadım çünkü aklıma gelmedi, kendimde sağlık çalışanı olduğum için hastaneden enfeksiyon kaptığımı düşündüm daha sonra adam akıllı idman atamadığım için ilacı kestim ve tüm problemler ortadan kalktı, iyileşince tekrar ilaca başladım yine aynı etkileri yaşamaya başladım yine yüksek ateş ve yüksek crp... ilacı kesince yine düzeldi daha sonradan fark ettim tamamen ilaçtan kaynaklı.. kalan ilaçları kullanmadan atmıştım, aynı durumu tek başıma yaşamadım benimle beraber 2 arkadaşım daha yaşadı. açıkcası bedava verseler kullanacağım bir ilaç değil.

markası neydi hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    78
parabellum, 1 saat önce yazdı:

markası neydi hocam

dragon pharma, treni 90 dolar olan meşhur ürün :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    16
fatman, 17.03.2025 - 18:41 yazdı:

Ne kadar kullandın kan testi yaptın mi

3 hafta düzenli kullandım, meme ucu kaşıntı ve batma harici hiç bir gram kilo artışı su tutumu vs olmadı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: bodybuilderxq1
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Ulaşabildiğim 2 satıcı var ikisi de bilindik insanlar marka olarak evogen mi tercih edersiniz bodytech mi?
      PLANLADIĞIM KÜR:
      Testosteron Enanthate Deca Dianabol Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: metinkarayagci0
      Definasyon yapacagim. Hedefim %8-10 mumkunse daha dusuk yag oranlari. Clenbuterol, T3, Yohimbine bunun icin yeterli midir, baska bir sey eklememe gerek var mi, ne eklemeliyim? Yanina proviron ve adipo plus ekleyebilirim fikirleriniz nelerdir? Ve kur sonrasında ani kilo artistini nasıl önlerim? Şimdiden yardiminiz için teşekkürler 🙏
    • Yazan: Cadofakoo
      Bodytechin son serilerini kullanan var mı alınır mı hala?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: whasancan
      Yaklaşık 100 gündür düzgün bir şekilde diyet + ağırlık antrenmanı yaptım. aşağıdaki gibi sonuç aldım 120 kilodan 105 kiloya düştüm. Hala devam ediyorum ama 1 ay boyunca rad 140 ve clenbuterol kullanmak istiyorum. mantıksız olur mu.
      SORULARIM:
      TAVSİYELERİNİZ nedir? PCT yaptırmam gerekir mi 1 aylık kullanımda? Bodytech rad140 marka tercihim.

• Yazan: fatman
      Merhaba
      Dragon pharma tren e aldım 95 dolar civarına , ürünü yaklaşık 10 gündür kullanıyorum şuanlık herhangi bir etki alamadım büyük ihtimal enantat olmasından ötürü ürünün sahte ve orjinal olmadığı hakkında şüphelerim var daha önce kullanan beğenen beğenmeyenler bilgilendirebilir mi ? Yöneleceğim bir marka önerisi olan varmı 
      Dragon ve bodytech satan Malum satıcıdan aldım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.