Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

parabellum

Dragon pharma ve bodytech hk. ambalajsız ve skt'siz ürün! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

parabellum    1

Merhabalar, küre girme kararı aldım ve instagramda birisinden (çoğunuz biliyordur) trenbolone, boldenon ve testosteron enantat aldım. Hiç araştırma yapmamıştım açıkcası, kendisine güveniyordum. Aldığım markalar dragon pharma trenbolone, dragon pharma enantat ve bodytech boldenon. Bu ürünler gerçekten sıkıntılı mı? Daha enjeksiyonlara başlamadım.

band.png.dea609a36f9108ad985182051e5365c0.png

Beni detaylı bir şekilde yeşillendirir misiniz lütfen?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İade etme hakkın olduğunu sanmıyorum istersen şansını dene, markalara güvenmiyorsan. X marka Y marka bilmiyorum ben anlamam çok uzak kaldım bu piyasadan genelde satıcı sağlamsa üründe sağlam oluyor ama bazı markalar kim satarsa satsın kötü. Ürünleri aldığın kişi sana kullanım hakkın da destek olur burdan da eski konuları okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Testesteron basittir  gider kan testi verirsin ürünün çalışıp çalışmadığını öğrenirsin genelde de tek o çalışır diğerleri boş olur kötü markalarda.

Boldenon uzun vade etki görürsün. Şimdi asıl konu TREN ? yani bu ilaç son seviye çok ağır ilaç çok ağır yan etkileri var ürünün çalışıp çalışmadığını anlarsın da ? Tren kullanicak kadar kür spor geçmişin var mı ki sizin  ? En az 3-4 kür yapmanız lazım ki tren kullanasanız zaten ilk kürler de süper etki alınır asla ama asla trene hiç gerek yok ilk başlar da en pahalısı odur zaten. Okumanız gereken araştırmanız gereken çok fazla şey var size kolay gelsin bunlar benim tecrubelerimdir. Bundan belki 7 sene önce dragon için süper marka diye duymuştum ama satın alıp kullanmadım o zaman pandemi bile yoktu dolar 4₺ felandi aradan çok yıllar geçti bu markaya ne oldu hiçbir fikrim yok diğer markanın kutusunu sosyal medyada gördüm çok güven vermedi kutusu bilmiyorum belki de süperdir dediğim gibi ben uzağım bu konulara artık.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    41

Merhaba hoş geldin, bence ilaçlardan çok ilk küründe bu ilaçları kullanmak ne kadar doğru diye sorman gerekir. Vücuduna alacağın ilaçların sana neler yapacağını daha doğrusu neler yaşatacağını bilmeden bu kadar güçlü ilaçlarla küre girmeni tavsiye etmiyorum. Saydığın ilaçlar orijinalse ve dragon dediğin white dragon değilse üst düzey ilaçlar almışsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    1

Öncelikle White Dragon olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Üzerinde yazar mı yoksa bir ambalajı falan mı var. Ve evet ilk kürüm olacak, diğer arkadaşa vereceğim yanıttan daha detaylı bilgi öğrenebilirsiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    41

İlaç ve kendi form görsellerini paylaşabilir misin? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    1
bunuyazanTosun, 1 saat önce yazdı:

İade etme hakkın olduğunu sanmıyorum istersen şansını dene, markalara güvenmiyorsan. X marka Y marka bilmiyorum ben anlamam çok uzak kaldım bu piyasadan genelde satıcı sağlamsa üründe sağlam oluyor ama bazı markalar kim satarsa satsın kötü. Ürünleri aldığın kişi sana kullanım hakkın da destek olur burdan da eski konuları okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Testesteron basittir  gider kan testi verirsin ürünün çalışıp çalışmadığını öğrenirsin genelde de tek o çalışır diğerleri boş olur kötü markalarda. Boldenon uzun vade etki görürsün. Şimdi asıl konu TREN ? yani bu ilaç son seviye çok ağır ilaç çok ağır yan etkileri var ürünün çalışıp çalışmadığını anlarsın da ? Tren kullanicak kadar kür spor geçmişin var mı ki sizin  ? En az 3-4 kür yapmanız lazım ki tren kullanasanız zaten ilk kürler de süper etki alınır asla ama asla trene hiç gerek yok ilk başlar da en pahalısı odur zaten.

Okumanız gereken araştırmanız gereken çok fazla şey var size kolay gelsin bunlar benim tecrubelerimdir. Bundan belki 7 sene önce dragon için süper marka diye duymuştum ama satın alıp kullanmadım o zaman pandemi bile yoktu dolar 4₺ felandi aradan çok yıllar geçti bu markaya ne oldu hiçbir fikrim yok diğer markanın kutusunu sosyal medyada gördüm çok güven vermedi kutusu bilmiyorum belki de süperdir dediğim gibi ben uzağım bu konulara artık

Öncelikle 21 yaşında 184 boy, 99 kilo bir erkeğim. Daha öncesinde 1.5 yıllık bir spor geçmişim oldu, bu sürede hiç aksatma yapmadım. Diyetime dikkat ettim, sporu çok severek yapıyordum. Sonrasında 2.5 yıllık bırakmamla vücudu darma duman etmem bir oldu. Ben de kısa süreli, 8-10 hafta bir küre girme kararı aldım. Bu kürümde yağ oranımı ve ödemleri indirebildiğim kadar indirirken, beraberinde kas inşa etmek. Satın aldığım kişiye formumu ve durumumu anlatınca bana bu ürünleri önerdi ve kullanım şeklimi söyledi.

• Enjeksiyon günlerim Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi.
  • Trenbolon 1ML (100 mg/ml) 10ml, Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi enjeksiyon.
  • Boldenon 0.75ML (250 mg/ml), Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi.
  • Enantat 400, İlk hafta 0.50ML, sonraki haftalar 0.65ML (inanın bilmiyorum ya 150 veya 250 üzerindeki ambalajdan okunmuyor. mg/ml)

Bu şekilde kullanım sundu, treni görür görmez kendisine hemen şunu sordum. "PCT Yapmam gerekiyor mu? Kesin yapmam gerek gibi duruyor abi." Kendisi ise, yapmama gerek olmadığını, kısa süreli bir kür olduğunu, kür bitince beslenme ve sporu aksatmayarak devam etmemi dile getirdi. Buradan zaten işkillendim, e birde birkaç forumdaki konuları görünce daha da bir işkillendim. Ne yapacağımı bilemiyorum, ürünlere karşı olan güvenim azaldı.

Trenx, 1 saat önce yazdı:

İlaç ve kendi form görsellerini paylaşabilir misin? 

Kendi form görsellerimi pek paylaşasım yok, ama eğer whatsapp ve instagram üzerinden ulaşabilirsem size atabilirim. İlaçların fotoğraflarınıda ekte bulabilirsiniz. Ama %99 ürünler merdiven altı olduğuna inanıyorum. Çünkü bu ürünler bana kutu halinde gelmedi direkt bu şekilde geldiler!

Screenshot_1.png.1c6e29b25fe3c35a193375b83269d995.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    41

Allahtan Burak hoca böyle bir forum kurmuş yoksa tüm Türkiye’ni hali içler acısı olurdu :D PCT gerekmez diyen o satıcı hiç bi b*k bilmiyor haberin olsun. 10 haftada bolde ne ske yarayacak kardeşim 16 haftadan önce hiç bişey bekleme 20 hafta üzeri tam verim alabilirsin onun haricinde uzun ester ilaçları ne diye haftada 3e böldürüyor onu anlamıyorum. Bence formunu paylaş hocalarımız sana daha güzel tavsiyelerde bulunsun aman diyim enjeksiyona başlama 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    1

Allahtan Burak hoca böyle bir forum kurmuş yoksa tüm Türkiye’ni hali içler acısı olurdu :D PCT gerekmez diyen o satıcı hiç bi b*k bilmiyor haberin olsun. 10 haftada bolde ne ske yarayacak kardeşim 16 haftadan önce hiç bişey bekleme 20 hafta üzeri tam verim alabilirsin onun haricinde uzun ester ilaçları ne diye haftada 3e böldürüyor onu anlamıyorum. Bence formunu paylaş hocalarımız sana daha güzel tavsiyelerde bulunsun aman diyim enjeksiyona başlama 

Pekala birazdan paylaşacağım, ürünler hakkında düşünceleriniz neler? Sahte mi? İçi boş mu? Hiç güven vermiyor bana ama. Zaten PCT yapmana gerek yok diyen birisinin ürünleri ne kadar sağlam olabilir. Kesin hammaddesi çinden, taylanddan alınıp mutfakta steril olmayan üretilen roidler gibime geldi.

Screenshot_5.png.c0facceddf4a2823e3c50ff9b9f03e09.png Screenshot_4.png.27aa5a1106a38eb86596ebd13e3e9bcc.png Screenshot_3.png.b0138e7792431df596f1846e3a694e84.png Screenshot_2.png.058aa823ba7312e1635e4403e7c31ddb.png Screenshot_7.thumb.png.e26aa9feacf7b2c42f4c6d80f408f0ef.png

utanarak attığım güncel formum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Değil 8 hafta tren !  Sadece danabol kullansan 4 hafta ! yine pct lazım çünkü her Steroid en zararsız en hafif dedikleri anavar bile testesteronu baskılıyor  senin eski testesteron seviyene dönmen için pct MCT lazım tabi ki kan testlerine bakarak.

Şimdi beni dikkatli dinle elinde ki ilaçların son kullanma tarihleri uzundur biraz gecsede bir sey olmaz içinde alkol var kolay kolay bozulmaz güneş hava vs. Görmediği sürece. Sen bu forumda yazan her şeyi oku 1 ay felan sürer başka kaynaklardan da oku sakın ilaç felan vurma kendine. 1 ay sonra hazır hale gelince bilgi olarak sadece testesteron kullan bir izle bakalım vücudun nasıl tepki vericek Sonra MCT pct yap  testesteron satın al yanına elinde ki boldenonu ekle 2. Kürde 3. Kürde bile tren olmaz onu değiştirsin,  para iadesi yapmıyorsa,   birine sat gitsin kurtul ondan senin onu kullanmana en az 2-3 yıl var oda en az. 

Sen sağlıkçı değilsen kendine iğne bile vuramıyacaksın yeşil uçlu büyük iğne ile kas içine hazirmisin buna ? Ödem yapma ihtimali çok yüksek hazirmisin ? Yazacak o kadar çok şey var ki. Sakın kurban olayım kardeşim bu kafayla küre girme sakın bana bekle sakın en kötü ilaçların son kullanması geçer çöpe atarsın hiçbir şey sağlıktan kıymetli olamaz para kazanılır farzet çaldırdın gitti... Sakin ol madem küre giriceksin bilgi topla en az 1 ay sürekli oku mantığına yatsın tecrübelen. Satıcı tahmin ettiğim kişi olamaz son adı 31 değil dimi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    1

son adı tam o dediğin kişi, ürünleri herhalde çok berbat. doğru muyum? Yok yok zaten tren işin içerisinde girince, boldenin 8 haftada açılmayacağını öğrendikten sonra enjeksiyon falan vurmayı aklımın ucundan geçirmedim. ha kullanırsam sadece testosteronu kullanırım diyordum. ürünler zaten 1 haftadır elimde, hiç yanaşmadım bile ufak araştırma yaptıktan sonra ürünler hakkında.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben markadan anlamam söyledim sana, ilk defa kür yapacak adama nasıl tren verir vayy be bu kadar berbat mı olmuş piyasa.... Muhtemelen ilk kürün olduğunu bilmiyor Hiçbir satıcı ilk kürü yapacak adama tren vermez ki ? !! Tren yerine 1 tane oral bir şey vermesi lazım Satıcıyı ismen biliyorum alışverişim olmadı bir şey diyemem. Sen ben yazdıklarımı dikkatli oku, eline kağıt kalem al not çıkar forumda öğrendiklerini de not al faydasını görürsün. İlaçlar inşAllah çalışmaz bu bilgisizlikle çalışsa çok daha kötü 🤣  Sen sakin ol bilgi toparla küre girmene en az 1 ay var oda sadece testesteron.  Trene binmene 2-3 yıl var daha.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    1

yani kendisine 1.5 yıl önce spor yaptığımı söylemiştim. sonra bu ay spora yazdığımı sarmsla yardırmayı planladığımı düşündüğümü dile getirmiştim. bu cümlelerden ilk defa küre gireceğimi anlamıştır herhalde. daha öncede bahsettiğim gibi treni görünce nasıl paranoyak olduğumu o da biliyor...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.545

Dostum şu yağ oranıyla sadece testo bile kullansan yaramayacak sana. Öncelikle beslenmeni ve antrenmanını oturtman lazım. Yağ oranını %15 altına indirmelisin. Aldığın veya alacağın (eczane dışındaki) bütün ilaçlar laboratuvar ürünü senin tabirinle merdiven altı. Hangi şartlarda üretildiğini bilemezsin. İllegal ürün üretiyorlar çünkü :) 

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    1

Ben aldığım kişiyede durumu aslında izah ettim, yağ oranım bayağı fazla bunu kısa bir sürede eritip sonrasında kas hipertrofisi için ayrı bir küre girmek istediğimi defalarca söyledim. Hani dedim başta clenbuterol verip birkaç tavsiyede bulunur, sonrasında başlangıç kürü yaptırır falan dedimde direkt treni laak diye çıkardı koydu tezgaha :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum, 3 dakika önce yazdı:

yani kendisine 1.5 yıl önce spor yaptığımı söylemiştim. sonra bu ay spora yazdığımı sarmsla yardırmayı planladığımı düşündüğümü dile getirmiştim. bu cümlelerden ilk defa küre gireceğimi anlamıştır herhalde. daha öncede bahsettiğim gibi treni görünce nasıl paranoyak olduğumu o da biliyor...

Streoid kullanan adamın kafası değişik çalışır biraz algılama problemi olur (ben dahil)  ordan onu anlar burdan bunu anlar. Anlamaz 🤣 ürünü satar parasını alır, bu kadar olay.  Sen dediklerimi not etmeye başla kurşun kalem kullan silmesi kolay olur.  Kendine iyi bak pek foruma girmiyorum ben arada özleyince.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    1
bunuyazanTosun, Şimdi yazdı:

Streoid kullanan adamın kafası değişik çalışır biraz algılama problemi olur (ben dahil)  ordan onu anlar burdan bunu anlar. Anlamaz 🤣 ürünü satar parasını alır, bu kadar olay.  Sen dediklerimi not etmeye başla kurşun kalem kullan silmesi kolay olur.  Kendine iyi bak pek foruma girmiyorum ben arada özleyince.

Yorumlarınız için teşekkür ederim, evet hepsini teker teker not ediyorum :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    41

Hocam ne diye utanıyorsun Allah’a çok şükür sağlığın yerinde canını sıkacak hiç bişey yok. İlla küre girmek istiyorum diyorsan şu an tren sana çok ağır gelir aynı şekilde boldeyi bu yağ oranında kullanma çünkü iştahını açarsa daha kötü forma gelme ihtimalin yüksek. Only testo ile yağ oranını düşür sonra bolde ekle hacimken sonra belki 3-4. Kürde tren ekler devam edersin. Tren ya etkileri bakımından çok korkunç ilaçlardan birisi senin daha öncesinde vücudunu tanıman lazım ilaçlara nasıl tepki verdiğini ölçmen lazım ilk kürde bu kadar ağır ilaç geri dönülemeyen sağlık sorunlarına yol açabilir. Acele etmeye gerek yok ilaç dursun kenarda SKTsini kontrol et hatta değişim yaptırabilirsen treni gönder masteron al restoran kaynaklı E2yi kontrol etmen daha kolay olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    1
Trenx, Bir saat önce yazdı:

Hocam ne diye utanıyorsun Allah’a çok şükür sağlığın yerinde canını sıkacak hiç bişey yok. İlla küre girmek istiyorum diyorsan şu an tren sana çok ağır gelir aynı şekilde boldeyi bu yağ oranında kullanma çünkü iştahını açarsa daha kötü forma gelme ihtimalin yüksek. Only testo ile yağ oranını düşür sonra bolde ekle hacimken sonra belki 3-4. Kürde tren ekler devam edersin. Tren ya etkileri bakımından çok korkunç ilaçlardan birisi senin daha öncesinde vücudunu tanıman lazım ilaçlara nasıl tepki verdiğini ölçmen lazım ilk kürde bu kadar ağır ilaç geri dönülemeyen sağlık sorunlarına yol açabilir. Acele etmeye gerek yok ilaç dursun kenarda SKTsini kontrol et hatta değişim yaptırabilirsen treni gönder masteron al restoran kaynaklı E2yi kontrol etmen daha kolay olur.

Hocam tamamdır only testo ile yağ oranımı düşürmek olsun hedefimi, dediğiniz gibi bolde iştahımı açarsa yamulurum 99 değil 125 i görürüm ilk başladığım zamanlar gibi. Asıl kafamdaki soru bu ilaçlar güvenilir mi? Satıcı güvenilir mi? Buna cevap bulabilsem çok rahatlayacağım. Bu gece işteyken şunu düşündüm, roid üretimi zaten birçok ülkede illegal, eczane ürünleri var evet, türkiyede bile rimobolanla sustanonu var, onları gözüm kapalı rahatça kullanabilirim öyle bir güvenim var. ama yok **ınoğlu parmanın ürettiği roidlerdir, başka şeylerdir, bunlar korkutuyor steril değilse diye. o videolar hep kafamı karıştırdı zaten.

öncelikle size birkaç soru yönelteyim.

1. bu elimdeki ürünlere güvenebilir miyim? satıcı iyi midir?
2. only testo yapacağım, zaten forumda bir sürü konusu vardır. ama müsaitseniz bana ufaktan enjeksiyon günlerimi, kaç ml basacağımı. pctsinden bahsetme şansınız var mı? eğer yok foruma göz gezdirin derseniz elbette!

Ek olarak boldenin skt si bir yerinde yazmıyor fakat diğerlerinde 2028 e kadar yolu var diyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    16

Merhaba, sorunu ben açık açık keskin kılıçla cevaplayacağım. 

1. Satıcının iyi olup olmadığı, ilacın çalışıp çalışmadığı bilinmez. Ben bildiğim kadarıyla kimine çalışan kimine çalışmayan ilaç satıyor. Zamanında Danabol, Anavar, Anadrol aldım. Hiçbir işe yaramadı. Aynı satıcıdan bahsediyoruz.
  2. Only testo yaparsan sana yardımcı olacak bir sürü abi dayı kardeş var bu forumda, o konuda şüphen olmasın.

Benim eklemek istediklerim;

• Bu yağ oranı ile kesinlikle kür yapamazsın, yapmamalısın ve YAPMA! 
  • Yakında 22 yaşında olacağım, Önceden bende senın gibi bilinçsizken hataya düştüm ve kür yaptım, acısını yıllarca çektim. 
  • Kısacası şu ki Doğru düzgün bi şekilde beslenmeni yap, yağı tuzu şekeri azaltıp yağını azaltmaya bak. Bol bol kardiyonu yap ve gereksiz yağ ve suyunu at.
  • Ondan sonra gene önermiyorum fakat tercihe ve kan testlerine göre küre başlayabilirsin Kardeşim.
  • Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn    22

kesinlikle doğru bu arkadaşada ne kadar üslubu düzgün şekilde cevap vermiş siteleri karıştırırken gördüm https://www.steroidturkiye.com/soru-cevap/kure-girecegim/ ama arkadaş çok panik galiba hala arayış içinde -_-

• ahahaha 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parabellum    1

peki yağ yakımını hızlandırmak için önerebileceğiniz bir ürün var mı arkadaşlar? clen tarzı vs

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hakanxvl    1
parabellum, 38 dakika önce yazdı:

peki yağ yakımını hızlandırmak için önerebileceğiniz bir ürün var mı arkadaşlar? clen tarzı vs

steroid e girişmeden cardarine , yohimbin vs gibi ürünler ile yağ yakım sürecini hızlandırabilirsin  , steroidleri kafandan şuan için silmeni öneririm dostum yukarıdaki tavsiye gibi forumdaki sarms olsun steroid konularını , insanların kullanıp paylaştıgı konuları  vs detaylıca okuyup araştırmanı öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    57

Aldığın kişiden 5 aydir alıyorum masteron anavar tren testo fragment aldım şuana kadar bir sorun yaşamadım sen nasıl bir sorun yaşıyorsun ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
OMERTR_    3
parabellum, 2 saat önce yazdı:

Kardeşim öncelikle merhaba arkadaşlar gerekeni söylemiş kür planlaman ile ilgili, öncelikle basit bir kalori açığı ile başlayıp yohimbin ve yanına ekleyeceğin bir kaç sarms ile disiplinli bir şekilde güzel bir yere varırsın iyi günler başarılar şimdiden.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    16
fatman, Bir saat önce yazdı:

Aldığın kişiden 5 aydir alıyorum masteron anavar tren testo fragment aldım şuana kadar bir sorun yaşamadım sen nasıl bir sorun yaşıyorsun ?

sorun değil, etki almıyorum :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: bodybuilderxq1
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Ulaşabildiğim 2 satıcı var ikisi de bilindik insanlar marka olarak evogen mi tercih edersiniz bodytech mi?
      PLANLADIĞIM KÜR:
      Testosteron Enanthate Deca Dianabol Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: metinkarayagci0
      Definasyon yapacagim. Hedefim %8-10 mumkunse daha dusuk yag oranlari. Clenbuterol, T3, Yohimbine bunun icin yeterli midir, baska bir sey eklememe gerek var mi, ne eklemeliyim? Yanina proviron ve adipo plus ekleyebilirim fikirleriniz nelerdir? Ve kur sonrasında ani kilo artistini nasıl önlerim? Şimdiden yardiminiz için teşekkürler 🙏
    • Yazan: Cadofakoo
      Bodytechin son serilerini kullanan var mı alınır mı hala?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: whasancan
      Yaklaşık 100 gündür düzgün bir şekilde diyet + ağırlık antrenmanı yaptım. aşağıdaki gibi sonuç aldım 120 kilodan 105 kiloya düştüm. Hala devam ediyorum ama 1 ay boyunca rad 140 ve clenbuterol kullanmak istiyorum. mantıksız olur mu.
      SORULARIM:
      TAVSİYELERİNİZ nedir? PCT yaptırmam gerekir mi 1 aylık kullanımda? Bodytech rad140 marka tercihim.

• Yazan: fatman
      Merhaba
      Dragon pharma tren e aldım 95 dolar civarına , ürünü yaklaşık 10 gündür kullanıyorum şuanlık herhangi bir etki alamadım büyük ihtimal enantat olmasından ötürü ürünün sahte ve orjinal olmadığı hakkında şüphelerim var daha önce kullanan beğenen beğenmeyenler bilgilendirebilir mi ? Yöneleceğim bir marka önerisi olan varmı 
      Dragon ve bodytech satan Malum satıcıdan aldım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.