-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Testosteron düşüklüğü belirtilerine sahibim! ne yapmamı önerirsiniz?
Oluşturan:
plaxoN, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Loving
Merhaba arkadaşlar;
Uzun zamandır anlatmayı planladığım ama yeni zaman bulabildiğim konuyu sizlere anlatacağım esasen doğru bildiğimiz bir çok yanlıştan veya klişe olmuş söylemlerin dışında ki konuları konuşacağız biraz.
KÜRE GİRDİM TOTAL TESTOSTERON SEVİYEM DÜŞÜK ÇIKTI İLAÇLARIM SAHTE Mİ?
Klasik ülkemizin ilgili yani mensubu olduğumuz spor dalın da internette sıkça gördüğünüz konu şudur '' beyler küre girdim sonuçlarım bunlar total testosteron çıkmamış ilaç sahte mi?'' hemen bilir kişiler gelir hazırda bekliyordur onlar zaten '' Ooo kardeşim zeytin yağı vurmuşsun '' veya '' çakma, merdiven altı kardeşim ürün geçmiş olsun '' veya '' kimden aldıysan git kafasına at '' gibi yüzlerce yorum okursunuz ama bu yorumları yapanların eğitim seviyesi ne olursa olsun spor geçmişleri ya sıfıra yakın veya geçirdikleri bunca yılı klişe söylemler üzerine kurup kendilerinin dışında başkalarını da zehirlemişlerdir.
Sonuçlar geldi ve totaliniz düşük satıcıyı suçlayabilmeniz için küre girmeden önceki doğal sonuçlarınızı mutlaka almalısınız yoksa satıcının günahına girmekten başka hiç bir işe yaramaz bu durum. Her zaman izah ettiğim gibi tekrar izah edeyim 8 milyarlık dünya nüfusunda kaç farklı, ayrıştırıcı genetik ve bunları garipleştiren faktörler var değil mi? Haliyle yaradılışımız dan gelen bazı şeyleri değiştiremiyoruz free ve total testosteron değerlerimiz gibi. Free testo. değerleriniz doğal olarak iyi ise bu sporun ilgili branşı için yaratılmışsınız diyebiliriz ama free düşükse bence ata binebilir, golf oynayabilir veya masa tenisine yönelebilirsiniz çünkü bu ve benzeri branşlar maalesef ki size göre değil demektir.
Total testosteron düzeyiniz misal 3 ila 8 arasında bir yerlerdeyse örnek verelim 3,4 seviyelerin de olsun ilaç bu oranı uzun kullanım da 3 seviyelerinden 4,5,8 seviyelerine kadar taşır ama asla totali genetiği gereği sorunlu sporcuyu ilaç >1500 veya >3500 yapmaz. o yüzden ilaca başlamadan mutlaka tüm değerlerinizi ölçtürmelisiniz. Ha genetiğiniz gereği 3,8 arası demiştik ya 6,7,8 oranlarını ise ilaç muhtemelen en tavan seviyeye getirecektir.
Örnekleri ile verelim; bakın burada malum şahsı hepiniz tanıyorsunuz zaten totali yaradılışından bugüne alt sınırın da altında.
Günümüzde eczaneden aldığı sustanonları 12 hafta kullanıyor ve sonuca beraber bakalım
Ne oldu dediğim doğru değil mi? 12 değil 122 hafta da kullansa değişen hiç bir şey olmayacaktı. Yani bu adamın piyasa da bu bozuk genetiği ile b*k atmayacağı hiç bir marka ve ilaç/kişi yok.
TOTAL TESTOSTERON SEVİYEM BOZUK İLAÇ KULLANSAM GELİŞEMEZ MİYİM?
Elbette ki bal gibi gelişirsiniz. Ama total test. bozuk kişilerde ki sendromlar hayatınızın sonuna kadar sizi takip eder. Nedir o sendromlar?
Suç ve cezaya meyillidirler Günün, haftanın hatta yılın tüm zamanı depresiftirler Genelde bunları hiç mutlu göremezsiniz Ani iniş çıkışları vardır bir anda çok iyiyken bir anda çok negatif olabilirler Kendilerinden iyi veya kötü herkesi, herşeyi eleştirirler Her konuda kötü düşünürler Kendilerini devamlı yorgun hissederler Canları hiçbir şey yapmak istemeyebilir Paranoyak bir yaşamları vardır Genel mana da agresiftirler Özgüven eksiklikleri vardır buda beraberin de devamlı kendini ispat etme güdüsünü onlara katar KÜRE GİRDİM TOTAL TESTOSTERONUM ÜST SINIRDAYDI AMA İLAÇLA BERABER YÜKSELMEDİ VEYA BIRAKIN YÜKSELMEYİ DÜŞTÜ İLAÇLAR SORUNLU MU?
Cevap hayır. Sorun bambaşka yerlerde. Şimdi bu başlık altında size kitaplar 'da yazmayan para ile satın alamayacağınız bir tecrübe edinmenizi sağlayacağım. Ben bu durumu 11 yılda 2,3 kez yaşadım onlardan birisini aktaracağım diğerleri de bundan pay çıkarabilirler kendilerine. Öncelikle kısaca özet geçeyim kür de total testosteron seviyenizi ölçtürmeden önce cinsel ilişki, uyarıcı maddeler, yüksek oranda alkol veya uyuşturucu veya kulağa çok garip gelecek ama kullandığınız vitamin, protein tozlarına kadar varan ek ürünler testlerde size doğru sonucu görmenizin önüne geçebilirler.
Misal ilaçlara başladınız 3,4,5 hafta teste girdiğiniz de dikkat etmeniz gereken hususlar şunlar;
Teste sabah saatlerin de ve aç karna gitmek Yakın dönem de alkol, uyarıcı veya uyuşturucu maddeler almamak Test öncesi 1 hafta cinsel veya ereksiyon perhizin de bulunmak (hiç birini yapmamak) Kullandığımız ek gıda veya benzeri maddeleri vücuda yakın tarihte almamak BUNLARIN ÇOĞU TOTAL TESTOSTERON SEVİYENİZ DEKİ ANORMALLİKLERİN FİTİLİNİ ATEŞLEYECEK ÇARPIKLIKLAR.
Sabah ve aç karna gitmenin mantığı sabah saatlerin de bir çok değerimiz en sağlıklı seviyelerdedir bu yüzden sabah saatlerini öneririz. Aç karna girmenin sebebi de yediğimiz x ürünler de ağır metaller söz konusu ise bunlar değerleri maniple eder haliyle bunu da istemeyiz.
Alkol, uyuşturucu veya uyarıcı maddeler total testosteron seviyeniz de lh ve fsh seviyeleriniz de (ileriki dönemler de ) farklılıklar oluşturacaktır o yüzden bu maddeleri kullananların seks hayatları sandığınız dan çok daha kötüdür bunu da istemeyiz.
Test öncesi ereksiyon hali veya cinsel birliktelik olmamasını rica ederiz çünkü değerler de prolaktin den total testosteron seviyenize kadar değişkenlik gösterecektir vücudunuz test sonuçların da.
Şimdi kürdeyken total çıkmak yerine nasıl düşer şunun örneğini göstereceğim; x kişi kürde testosteronu ikiye bölüyor 125 mg pazartesi 125 mg cuma günü şeklinde ama yanına testosteron dan çok daha fazla olan nor19 gurubu mensubu DECA ekliyor ( deca testosteron ve prolaktin katilidir arkadaşlar ) yetmezmiş gibi bir de dianabol ekliyor 30 mg oranın'da ... Sonuç mu? Hep beraber göz atalım;
Bahsettiğim şekilde kullanım sonrası ; hafta da 125 mg pazartesi 125 mg cuma bunlara ek 400 mg deca ve 30 mg dianabol kullanımı.
4.36 olan seviye 1.06 'lara kadar düşüyor.
Uyarılarım sonrasın da (decayı ve dianabolü acilen kesmesi direktifini veriyorum)
Bakın fsh sıfır seviyelerine geliyor ve total bir anda 1 seviyelerin den 3 seviye başlangıcına kadar toparlıyor. Şimdi anladınız mı total nasıl düşer konusunu?
ASIL SİZE BAHSETTİĞİM PARA İLE SATIN ALAMAYACAĞINIZ TOTAL TESTOSTERON TECRÜBESİ!!!!
Sporcu küre başlıyor sonra partneri ile ilişkiye girecek ve ilaçlı kendisi (kanın da fazlaca testosteron var) ama cinsel konuda bazı problemleri olan birisi '' erken boşalma '' gibi bir çoğumuzun sıkıntısı esasen düzensiz ilişki ve heyecan faktörlerine bağlı bu durum ama konumuz o değil neyse sporcumuz geciktirici sprey alıyor kullanıyor ve akabinde teste giriyor Şaka gibi ama ne tür ağır metaller varsa hemen öncesin de yaptığı testte 5,6 seviyelerin de olan testosteronu sıfır seviyesine geliyor! Eminim hepiniz '' HADİ CANIMMMM '' dediğinizi duyar gibiyim. Ama şaka değil gerçekten de öyle bunun da açıklaması yukarıda yaptığım yediğimiz içtiğimiz hayatımız da kısa veya uzun süreli olan bir takım şeyler veya çoğunda '' AĞIR METALLER '' var arkadaşlar bunlar da tüm bünyemizi al aşağı edip hastanede ki test sonuçların da önce sporcuyu şaşırtıyor işi bilmiyorsa satıcı şoka giriyor işi bilenler de iki saat bunları anlatacağım derken daralıp, sıkılıyor
TOTAL TESTO YÜKSEK AMA LH VE FSH SIFIR DEĞİL İLAÇLAR SAHTE Mİ VEYA SORUNLU MU?
Onun açıklamasını da görsel anlatımlarla beraber geçmişte yapmıştım tekrar kısaca yapayım arkadaşlar. Bakınız total testosteron seviyesi >3500 üzeri gösteriyor ama lh,fsh normal seviyeler de. Size insan genetiğin den bahsetmiştim konu başında işte onun en güzel örneği bunun gibi yüzlerce sporcu var lh,fsh kapanacak diye bir kaide yok arkadaşlar bu nadir görülebilen bir husus ama bu hususun hiç olmadığı varsayımın da bulunanlar aşağıda ki görsele dikkatlice bakabilirler.
Şimdilik bu kadar ilerleyen zamanlar da paha biçilemez tecrübeleri edinmeniz adına bir çok konu gelecek.
KEYİFLİ FORUMLAR.
-
Yazan: isimsizkullanici
Arkadaşlar cümleten Selamün aleyküm,
Size kendimden ve sorunumdan kısaca bahsedeyim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
17 yaşında 165 boyunda 52 kg Olan vücut geliştirme sporuyla ilgilenen biriyim. Uzun zamandır neredeyse 1 yıldır filan bu kilolardayım sürekli yağsız ilerlemeyi hedefledim hep küçük küçük yağ eklemeden yağsız kas eklemek ile kafayı bozdum zaten 50 kg yim o kiloda ne yağı neyse tamamiyle yaklaşık 1.5-2 yıldır idman yapıyorum spor salonunda üyelik bitince eve geçtim diyetim vs her şeyi ayarlıyorum full temiz besleniyorum yağ makroları karbonhidrat protein, yağı kilom kadar 50 gram karbonhidratı 380-420 grama yakın alıyor proteini ise 140 145 gram kadar alıyordum , sodyum bile hesaplar günlük vitamin olarak omega , d3,multi,demir,c vitamini,creatin gibi takviyeler kullanıyorum. Bunları anlatmamın sebebi çok bilinçsiz yapmadığımı anlatmaya çalışmak. Yağ oranım 11 10 bilemedin 12 civarlarında filandır.
ŞİMDİ BENDEKİ SORUNA GELELİM:
ÇEŞİTLİ BULGULAR:
Benim sürekli testosteron ile ilgili sıkıntılarım yani belirtilerim vardı. Sürekli cinsel isteksizlik, kıllarda azalış. Ses de kalınlaşmama. Gün içerisinde halsizlik yorgunluk. İdmana bile giremeyecek kadar yorgun olma. Ayağa kalkacak dermanım yok bile diyebiliriz. Her gün hiç sekmez idman sonrası 40 dakika kardiyomu yapar bozmak zorunda olmadığım zaman diyeti bozmam bozarsam da bozmak sayılmaz marketten pirinç patlağı vs vs türevi şeyler tüketirim. Kan vermeye gittim. Bende Varikosel ve Hidrosel var ameliyat dediler ama acil değildi ondan ciddiye almadık. Kan testinde önceki aylarda sürekli testosteronum azaldığını fark ettim. Varikosel ve hidroselden dolayı testoma bakmışlardı bundan 1 yıl önce 550 filan çıkan testom geçen verdiğimde total testom 43 çıktı lh referansdan düşük , free testomda referansdan düşük çıktı, onu ekleyemedim ama istenirse eklerim ama düşük referans değerinden diğer değerleri isterseniz atarım başka bir değer gerekirse, ondan sonra çok şaşırdım yaklaşık 3-4 hafta önce ondan sonra aynı hastanede başka bir endokrine gittik normal dedi bir daha kan testi aldı total testom bu sefer 150 lh da düzgün çıktı referans değerlerin normal birşeyim yok spor yapma diyerek kendini çok fazla zorlama diyerek yolladı.
Hatta kızlardan örnek vererek fazla spor yapan kadınlar adet olamaz diyerek bana nasihat verdi oysaki ben erkeğim. Hayatımda hiç sarms türevi anabolizan kullanmadım tamamiyle takviye edici gıda başka hiçbir şey yok.
SORULARIM:
Sizce ne yapmam lazım? Sağlıklı yağda tüketimini son zamanlarda artırdım 50 idi 60 a çektim bana tedavimi gerekiyor? Beslenme ile mi çözeceğim? İlacamı başlamam gerek trt maksadıyla? Ama doktorlar vermiyor hayat kalitem berbat lütfen yardım edin. Ekstradan gün içerisinde en az 6-7 saat uyumaya gayret ediyorum ama bazen azalıyor ramazanda özellikle 5 saat filan ama bu testler varken 6.30 7 saat civarındaydı. Ve de alt ast değerlerim yüksek hem yüksek proteinli beslenmeden bilirsiniz hemde kreatin kinaz creatin kullandığım için ve de kas yıkımından olduğunu düşünüyorum ama önemli olan testosteron.
GÜNCEL KAN TESTİM:
-
Yazan: Jonturk
Herkese Hayırlı Ramazanlar,
Yaklaşık 1 Senedir TRT Tedavisi görmekteyim. 3 Haftada 1 Sustanon 250 Mg enjeksiyon olmaktayım. Sustanon kesip 8 haftalık Testosteron Enanthate kürü yapmak istiyorum ayda 500 mg sizce herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş:43 Boy:1.80 Kg:92 Tüm öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Soju
Değerli dostlar selamlar,
Ben uzun yıllardır spor yapan biriyim. Herkesin hayatında olduğu gibi benim de inişli çıkışlı dönemlerim oldu. Yaptığım bazı gençlik yanlışları sebebiyle spordan uzaklaştım. Madde kullanımı ve ciddi alkol tüketimi yanlışlarım oldu. Nitekim bunlardan uzaklaştım kendimi isime ve hayatıma odakladım ve yeniden spora başladım. Uzun süre kötü beslenme kalitesiz yaşam ve uykusuzluk üzerine ağır antidepresan tedavisi aldığım için doğal testosteronum oldukça düşüktü.
Kendimde spor yapacak motivasyonu bir türlü bulamıyordum. Ve kür yapmaya karar verdim. Gectigimiz yaz testo-masteron ve izleyen sürecte testo-bolde kürleri yaptım. Bir süre düşük doz testo kullanarak ardından pct sürecine girdim. Buradaki hocalarım kardeşlerim de sağ olsunlar yardımcı oldular. Şimdi kritik bir noktadayım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yeni evlendim ve önümüzdeki yıl çocuk sahibi olmak istiyorum. Fakat testosteron kullanmayı bıraktıktan sonra inanılmaz bir motivasyon kaybı yaşıyorum sadece spora karsı değil hayata karşıda. Bu süreçte tahammülsüz ve sinirli biri olmaya başladığımı fark ettim. Belli ki ben vücuduma doğal olmayan şeyler alma konusunda biraz zaafı olan biriyim.
TESTOSTERON BIRAKMA EVRESİNİ NASIL GEÇİRMELİYİM?
Bu geçici bir süreç midir? Neler yapmam gerek? Bana bu süreçte ne önerirsiniz? Daha düşük dozlarla trt mi yapmalıyım? Yoksa kürden uzak mı durmalıyım? Tavsiye ve önerileriniz için teşekkürler şimdiden.
-
Yazan: Burak54
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
4 haftadır devam ettiğim markayı değiştirmek durumunda kaldım.
İLAÇ MARKASINI DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA:
SİNİR KAT SAYIMDA ARTIŞ GÜÇ DURUMUMDA ARTIŞ NOT:
Her iki üründe testosteron enanthate versiyonu. Bunun sebebi ne olabilir?
Tüm görüş ve değerlendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler.
-