-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Testosteron düşüklüğü belirtilerine sahibim! ne yapmamı önerirsiniz?
Oluşturan:
plaxoN, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Gordo
Öncelikle herkese merhaba,
Öncelikle 26 yaşındayım, hayatım boyunca her zaman aktif spor yaptım çocukluğumdan bugüne ailemin de desteğiyle hiç boş durmadım, vücut geliştirme benim aradığım şeyi bulmam oldu, bu dönem içinde çok iyi formlar yakaladım(senelerce yapmasam bile kol ölçüm 37-38 bir örnek sayılabilir sanırım), sadece clenbuterol/efedrin kullandım hiç steroid kullanmadım. Senelerce ara verdikten sonra düzgün bir disiplin yakaladım bu sene, maddi olarak da imkanım varken kür yapmak istedim.
Burak hocayla @Loving konuştuk, kan testini attım. Test profilimde son konularımda mevcut, bir çok değer referans dışıydı, LH, FSH, PROLAKTIN, PROGESTERON gibi başlıca hormonlarda gariplik vardı. Burak @Loving hoca böyle çalışmamızın mümkün olmadığını, sorunun üstüne gitmemi önerdi. İşler buradan sonra akıl almaz haller alıyor.
Önce devlete gidiyorum, doktor hiç bi şeyin yok iyisin deyip yolluyor, sonra özele gidiyorum oradaki doktor da şikayetim yok dedim diye endrokrine yolluyor. Endokrin hipofiz MR çektiriyor, herhangi bir sorun yok ama hormonlar darmaduman. Bu arada hiç bir şikayetim yok, libidom hiç bir zaman düşük değildi, performans konusunda da iyiydim, hala da öyle, ve ya işte kitledir, şişliktir hiç bir şeyim yok sadece sağ testisim ağrıyor çok az.
En son muayene etsin de ne varsa çıksın ortaya küre gireyim zaman kaybetmeyeyim diye ağrım var sağda dedim, çünkü demesem üstüne gitmeyecekler biliyorum, doktor dediğiniz adam da insan ve ben bu süreçte çok doktor ziyaret etmiş biri olarak egosunu kibrini bir kenara bırakıp hastasıyla adam gibi birebir diyaloğa giren, senaryolara yoğunluşan doktor az gördüm. Varikosel olabilir Renkli Doppler USG çekelim bi de spermiyogram ver bakalım dedi, ben hala içimden boşuna zaman harcıyoruz diyorum. Görüşmeye gidiyorum sonuç tümör, köyü huylu olduğuna inandığı bir kitle ve ilaçlı MR istiyor, ayrıca azospermi olduğumu da öğreniyorum (azospermi bile denmez verdiğim örnekte sadece 1 canlı sperm bulundu onu da dondurdum). tekrar görüşmeye gidiyorum ve kötü huylu olduğunu, şu an kanser hastası olabileceğimi söylüyor. BETA HCG ve AFP bakılıyor referans içerisinde, bu iyi bi haber sayılır ama testisim alınmadan hangi tür bir kanser olduğunu bilmek mümkün değil diyor. Daha ben olayın ciddiyetiyle yüzleşememişken, aileme bile söyleyememişkem ameliyat tarihi ayarlıyoruz.
Ameliyatım çok iyi geçti, sonrasında patoloji raporunu beklemek zorundaydım. O bir kaç günü anlatamam, ailem bir yandan yıkılmış haldeler kendimi geçtim insanları toparlamakla uğraştım, basit tabirle sapasağlam görünen evlatlarının bir günde kanser olduğunu öğrendiler. Neyse ki kanserin daha iyi huylu versiyonu(seminom) olduğum ortaya çıktı patolojide ve cok erken fark ettiğim için sıçrama olmamış, radyoterapi/kemoterapi almak zorunda kalmadım. Açıkçası bu tedavileri görmek zorunda kalmak beni ölümden daha çok korkutuyordu. Testler temiz, o bir ay kadar süre eziyet gibi geçse de çok büyük bir tehlikenin ucundan döndüm.
AMA
Ama kontrollerde LH, FSH, PROLAKTIN, PROGESTERON hala referans dışı, testosteron da 500den 350lere düştü. Bir de sol testisimde ameliyattan beri sürekli bir ağrı var, bu ağrı kalçama ve bacağıma vuruyor. Bunun için de gittim doktora, her şey tertemiz dandik dündük ağrı kesiciler yazıp yolluyorlar.
Endokrin temiz diyor, Üroloji temiz diyor ama kan değerlerim hala bozuk. Daha bugün bir doktora gittim ve libido/sertleşme sorunları olmadıkça problem olmayacağını, testiküler yetmezlik olduğu için hormonların bu şekilde olduğunu ve somut bir şikayet yoksa bir şey yapmanın gereksiz olduğunu söyledi ve bu süre zarfında fırsat bulmuşken danışmak için steroid hakkında sorular sordum, testis kanserinin en büyük faktörlerinden biri, çok tehlikeli bu şekilde kan değerlerin varken hormonlarınla oynarsan büyük problemler yaşabilirsin dedi. Bu arada her bransı üçer hocayla falan gezdim, çünkü güvenmiyorum dediğim gibi teyit amaçlı bunu yaptım, ama hepsi aynı şeyleri söylediler. Yapılan araştırmalarda steroidle kanserin bir ilişki olmadığı söyleniyor ki bildiğim kadarıyla kanser hastalarına reçete ediliyor steroidler zaten. Bu konu hakkında fikirlerinizi duymak isterim, belki bazı insanlara da farkındalık oluşturmuş olurum çünkü canımızdan değerli bir şey yok ve gerçekten hiç beklemediğim anda beklemediğim şeyler yaşadım. Sorduğum sorular için verilen cevaplar ya da soracağınız sorular için şimdiden teşekkürler @rastlantisal @metinav @SERKO @Askabar @Diver @GHOST @SPECTRE @Fuhrer @Feladel
-
Yazan: Beypazarı10
Arkadaşlar selamlar,testosteron enanthate kana kaç haftada karışır,nezaman vücudumda gözle görülür fark olur?
-
Yazan: merenkesen
Arkadaşlar merhaba,
Vücudumda kas kütlesi yeterince olmadığı için kütle eklemek için bu küre girdim, bir yandan da vücudum çok gelişmediği için yağ yakımını destekliyorum kardiyoyla.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate Rimobolan Pazartesi 1 ml testo + 1 ml rimo Çarşamba 1 ml rimo Cuma 1 ml testo + 1 ml rimo Yapmamı söyledi ve bana biraz çok geldi.
SORULARIM:
Siz ne diyorsunuz? En iyi verim için sizce dozaj nasıl olmalı? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: oppomer
Selamlar arkadaşlar,
Kullandığımız testosteron dozajı, Rimo, masteron, npp dozundan daha az olursa ne olur, misal testo 300mg rimo 400mg npp 400 mg, yani testosteron dozunu düşük tutmak ne kazandırır ya da testo dozunun daha yüksek olması ne kazandırır ne kaybettirir, mantığı nedir? Teşekkürler.
-
Yazan: YagamiLight
Arkadaşlar merhaba.
Daha önce hiç streoid madde kullanımımım olmadı. Geçtiğimiz günlerde kan değerlerime baktırmak istememle birlikte fsh ve lh değerlerm yüksek çıktı.Bir üroloji doktoruna danıştım ve sperm testleri yapıldı.Sperm testimin sonucunda ise azospermi yanı meninin içinde hiç canlı sperm olmaması durumuyla karşılaştım. Sorum ise şu ben psikolojik olarakta zor zamanlar geçiriyorum ve uzun süredir libido sorunları yaşıyorum,trt dozlarda testo kullanımına başlasam bunun bir faydasını görür müyüm?
KAN TESTİM:
-