Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

rauthos

Ifbb pro card yolunda - antrenman/kür/diyet günlüğü 2025

Önerilen İletiler

Diver    2.648

Hem danabole hemde boldenona karşıyım. Danabolu powercılar dışında kullanılması bana mantıklı gelmiyor. Hem karaciğeri yoruyor hemde bırakınca geriye birşey kalmıyor. Boldenon ise ahım şahım kütle koymayacaktır. Üstüne sivilce ve bozulan sağlığın olacak. Kütle koyma amacında Nppnin yanında boldenon çok zayıf kalır.

Benim kür önerim;

• 500 Testo
  • 300 npp
  • 300 masteron 
  • 4 iu gh
  • Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    894

şöyle masteron yerine boldenon kürdeki total anabolik skor  olarakta daha iyi yani bu düzenlemeyle daha fazla verim alırsın önceki planlamana göre ama o boldenonun yan etkisi çekilmez bana göre @Diver abinin yazdığı gibi 300 npp le 500 boldenonun etkisinden fazla anabolik etki alırsın zaten boldenon hem böbrekleri çok yoruyor hemde tansiyon yapıyor decayla birlikte kullanınca bende ondan npp kullanıyorsam ya rimo ya masteron tercih ederim bende boldenon yerine.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    260

bence biraz saçma bu düzen, bunun 100 NPP gerçekten çok az. Bana kalırsa @Diver'in söylediği düzene uymalısın. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    63

Tasinma surecine girdigimden yorumlari okudum ama yazamadim. @Fuhrer @ardas cevaplar icin tesekkurler, @Diver hocamin dedigi gibi NPP dozunu 300'e cikardim bu hafta itibariyle. Herhangi bir kocla calisana kadar bu sekilde devam edecegim. Elimde 1 aylik daha growth var, muhtemelen ondan sonra growth kullanmayi kesecegim. Maddi yuk ile getirisi bana pek mantikli gelmedi.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    894
rauthos, 50 dakika önce yazdı:

Tasinma surecine girdigimden yorumlari okudum ama yazamadim. @Fuhrer @ardas cevaplar icin tesekkurler, @Diver hocamin dedigi gibi NPP dozunu 300'e cikardim bu hafta itibariyle. Herhangi bir kocla calisana kadar bu sekilde devam edecegim. Elimde 1 aylik daha growth var, muhtemelen ondan sonra growth kullanmayi kesecegim. Maddi yuk ile getirisi bana pek mantikli gelmedi.

3ui de kullanabilirsin direk bölmeden sabah aç karnına yada yatmadan önce ne kadara alıyordun cinnatropini ? (etkisini tam anlamıyla görmen uzun sürer kesmeden kullanman lazım bi kaç ay )

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    63
ardas, 1 saat önce yazdı:

3ui de kullanabilirsin direk bölmeden sabah aç karnına yada yatmadan önce ne kadara alıyordun cinnatropini ? (etkisini tam anlamıyla görmen uzun sürer kesmeden kullanman lazım bi kaç ay )

4 ui aliyorum, su an 2 ay bitti. Evet bi fark var mi var ama o kadar minimal ki gerek goremedim henuz devam etmeye :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    63

Guncelleme: NPP'yi haftalik 300mg'a cikinca fark edilir bir sekilde agresiflik artisi yasiyorum :D Mental yan etkiler kendini gosteriyor, 150'de hicbir sey yoktu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    35
rauthos, 5 dakika önce yazdı:

Guncelleme: NPP'yi haftalik 300mg'a cikinca fark edilir bir sekilde agresiflik artisi yasiyorum :D Mental yan etkiler kendini gosteriyor, 150'de hicbir sey yoktu.

npp prolaktini nasıl etkiliyor?  300 ace 300npp düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    63
h4runx, 50 dakika önce yazdı:

Benim prolaktin ostrojen kaynakli artiyor, onu baskiladiktan sonra sorun yasamiyorum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.323
h4runx, 6 saat önce yazdı:

Bence tren ve npp aynı kürde çok mantıksız. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    260
rauthos, 11 saat önce yazdı:

bana kalırsa insülin eklemeye başlamalısın dostum, gh ve bu ürünleri insülin ile birleştirirsen ani patlama yaşarsın. Bana göre bu sporda kullanılan ilaçların en başında insülin gelir, 5 iu post workout olarak kullanmaya başlamalısın. Bu benim yorumumdur, sonuç olarak classic'de yarışacaksın. Eğer Men's düşünseydin gerek bile yoktu insüline ancak rakiplerinin çoğu bunu kullanacaktır. 

Ek olarak form güncellemeleri yaparsan sevinirim, arka bacağın eksikti umarım tamamlamışsındır.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    63
Fuhrer, 16 saat önce yazdı:

bana kalırsa insülin eklemeye başlamalısın dostum, gh ve bu ürünleri insülin ile birleştirirsen ani patlama yaşarsın. Bana göre bu sporda kullanılan ilaçların en başında insülin gelir, 5 iu post workout olarak kullanmaya başlamalısın. Bu benim yorumumdur, sonuç olarak classic'de yarışacaksın. Eğer Men's düşünseydin gerek bile yoktu insüline ancak rakiplerinin çoğu bunu kullanacaktır. 

Ek olarak form güncellemeleri yaparsan sevinirim, arka bacağın eksikti umarım tamamlamışsındır.

Form güncellemesi yapacağım en kısa sürede. Hızlı etkili insulin mi tercih etmeliyim? Humalog gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    894
rauthos, 20 dakika önce yazdı:

Form güncellemesi yapacağım en kısa sürede. Hızlı etkili insulin mi tercih etmeliyim? Humalog gibi.

evet.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    260
rauthos, 1 saat önce yazdı:

bence post workout olarak humalog kullan, benim insüline başlangıçta uyduğum programı öneririm sana. 1.gün 5, 2.gün 6, 3.gün 7, 4.gün 8, 5.gün 9, 6.gün 10 7-14 10 iu post workout şeklinde dene ve şunu yap insülini vurduktan sonra bir kronometre ile süre tut. Yanında meyve suyu veya kola tarzı şekerli bir içecek bulundur bu süreçte vücudunu tanı. Humalog'un peek süresi 1 saattir ancak sende tahminime göre 40-50 arası gibi bir sürede peeklenir ve gözün kararır. 2 hafta böyle geçirmelisin.

1 iu insüline karşın 10 gram karbonhidrat almalısın /aslında 5-7 gram arası ancak garanti olsun diye 10 kuralı var/ eğer growth arttırmayı düşünüyorsan sabah 4 akşam 2 şeklinde 6 iu'ya da çıkarsın eğer yağlanmaya başlarsan growth hormonsuz insülin bir hiçtir asla growthu bırakma bu süreçte.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.323
Fuhrer, 12 dakika önce yazdı:

bence post workout olarak humalog kullan, benim insüline başlangıçta uyduğum programı öneririm sana. 1.gün 5, 2.gün 6, 3.gün 7, 4.gün 8, 5.gün 9, 6.gün 10 7-14 10 iu post workout şeklinde dene ve şunu yap insülini vurduktan sonra bir kronometre ile süre tut. Yanında meyve suyu veya kola tarzı şekerli bir içecek bulundur bu süreçte vücudunu tanı. Humalog'un peek süresi 1 saattir ancak sende tahminime göre 40-50 arası gibi bir sürede peeklenir ve gözün kararır. 2 hafta böyle geçirmelisin.

1 iu insüline karşın 10 gram karbonhidrat almalısın /aslında 5-7 gram arası ancak garanti olsun diye 10 kuralı var/ eğer growth arttırmayı düşünüyorsan sabah 4 akşam 2 şeklinde 6 iu'ya da çıkarsın eğer yağlanmaya başlarsan growth hormonsuz insülin bir hiçtir asla growthu bırakma bu süreçte.

Bence post olarak kullanacaksa humalog gereksiz uzun kalıyor. Bana göre en iyi post insülini novorapid vur 10-15 dk bekle ye :) humulog mix yaptığım dönemler kullanıyorum. Atıyorum idman sonu 5 rapid 5 humolog vurup hemen yüksek karblı Shake yapıp içiyorum. Sonra humolog devreye girince de ana önlüğümü yapıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    260
Askabar, Şimdi yazdı:

Bence post olarak kullanacaksa humalog gereksiz uzun kalıyor. Bana göre en iyi post insülini novorapid vur 10-15 dk bekle ye :) humulog mix yaptığım dönemler kullanıyorum. Atıyorum idman sonu 5 rapid 5 humolog vurup hemen yüksek karblı Shake yapıp içiyorum. Sonra humolog devreye girince de ana önlüğümü yapıyorum 

post olarak sadece 2 hafta kullanacak, 2 hafta sonra günde 3 kez 10 iu kullanacak. Ondan dolayı humalog öneriyorum ancak dediğin gibi de yapabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.323
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

post olarak sadece 2 hafta kullanacak, 2 hafta sonra günde 3 kez 10 iu kullanacak. Ondan dolayı humalog öneriyorum ancak dediğin gibi de yapabilir.

Kısa esteri 30 iü vurmakta çok sorun. Bence 10 iü üstü vurulacaksa lantus baba devreye girer :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    260
Askabar, 22 dakika önce yazdı:

Kısa esteri 30 iü vurmakta çok sorun. Bence 10 iü üstü vurulacaksa lantus baba devreye girer :) 

• 07.00 uyanış 2iu gh 10 iu humalog shake
  • 09.00 kahvaltı
  • 12.00 10 iu insülin shake
  • 14.00 ara öğün 1
  • 17.00 antrenman öncesi öğün
  • 20.00 10 iu insülin shake ve antrenman sonrası öğün 
  • 22.00 ara öğün 2
  • 23.30 2 iu gh uyku

şeklinde kullanıyorum ve gayet iyi gidiyor şu an

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.323
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:
  • 07.00 uyanış 2iu gh 10 iu humalog shake
  • 09.00 kahvaltı
  • 12.00 10 iu insülin shake
  • 14.00 ara öğün 1
  • 17.00 antrenman öncesi öğün
  • 20.00 10 iu insülin shake ve antrenman sonrası öğün 
  • 22.00 ara öğün 2
  • 23.30 2 iu gh uyku

şeklinde kullanıyorum ve gayet iyi gidiyor şu an

Yok iyi gider zaten ama çok zararlı bence bu kadar çok yüklenmek 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.