-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Sarms kürü içerisinde mesane ve testis ağrısı sorunu hk.
Oluşturan:
tigerclaw, in Sarm Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Sarms kürü sonrası testis antrofisi yaşadım! zamanla düzelir sandım fakat düzelmedi! ne yapamalıyım?Yazan: Metoonline
Selamlar herkese,
Bundan 4 ay önce bir sarms kürü denedim bıraktıktan sonra testis antrofisi yaşadım zamanla düzelir diye düşündüm ama hala aynı gündelik hayatta bir sıkıntı yok ama ereksiyon halindeyken küçülme ve yukarı doğru gelme sıkıntısı çekiyorum forumda baya bir yazı okudum ve yaptırmam gereken testleri öğrendim ve yaptırdım konu hakkında bilgisi olanlar yorumlarsa sevinirim dostlar.
GÜNCEL KAN TESTİM:
-
Yazan: Dawk
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Spor salonu hocamdan mk677 ve rad140 aldım marka threepharma yeşil bi damla, İzmir'den getireceğini söyledi marka nasıldır? Bi kaç konu gördüm ama pek iyi şeyler yok hakkında tedarikçisini bulamadım kimden aldığını vs. Perşembe günü kan tahlili vermeye gideceğim nelere baktırmalıyım öncesi ve sonrası değerlerimi karşılaştırmak amaçlı, baskılama olur mu? Bunları kullanırken yanında hangi vitamin veya koruyucu kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yazan: emirucar
Dostlar merhaba,
2,5 yıldır doğal olarak spor yapmaktayım ve doğallıktan da çok taviz vermeden basit ürünler kullanmaya karar kıldım. Bundan dolayı sarm veya steroid gibi hpta etkisi olan androjenik ilaç kullanmayacağım. Hem yabancı sitelerde ve yurtdışındaki pazarlarda Türkiye’de yalnızca bir iki markada bulunan enclomiphene çok sevilen ve kullanılan bir ürün. Herhangi bir baskılama vesaire yapmadan ve sağlığı bozmadan da testoyu ve sperm kalitesini oldukça artıran bir ürün.
Yalnız anabolik pek bir etkisi yok. Bunun yanına gh ve igf1 artıran anabolik etkisi daha yüksek MK677 koyarak basit bir kür yapsam mantıklı olur mu? İştah sorunum olduğundan mk burda da işimi görür. Testonun doğal artışı da kas kazanımı ve anabolik etkiyi hızlandırcağından mk ile sinerjistik çalışır mı?
Planlama:
İlk 15 gün yalnız enclomiphene, Kalan 45 gün enclo + mk. Planlamanın böyle olmasının sebebi tamamen ürünlerin bir kutusundaki tablet miktarıyla ilgili. Enclomiphene igf ve gh üzerine inhibitasyon ve baskılama yapıyor, mkyı yanında alırsam bu etkilerini mknın igf ve gh salınım etkileriyle giderip daha iyi etki görülebilir mi. Burada ciddi bir sarm veya steroid kürü kadar kas kazanmak amaç değil.
-
Yazan: Yusufdemir1995
Selamlar arkadaşlar,
Bu 4 markadan herhangi birini deneyimleyen oldumu? Ben lawless labs denedim güzeldi ama şu daha iyi dediğinizide alabilirim? Chemyo sipariş edecektim gümrük vergisi ve kargo ile birlikte toplam yüksek bir rakam daha cıkıyor o yüzden vazgectim.
MARKALAR:
lawless 2.000 tl swiss 4.500 tl umbrella labs 4.000 tl grimlabs 1.700 tl
-
Yazan: nikamura
Merhaba arkadaşlar, hayırlı ramazanlar.
17 yaşıma girmeme 3 ay kaldı ve yaklaşık 7-8 aydır düzenli olarak spor yapıyorum. 69 kg’den definasyon yaparak 61 kg’ye düştüm, ancak geçirdiğim bir hastalık nedeniyle 59 kg’ye kadar geriledim. Buna rağmen kas kütlemi büyük ölçüde koruyabildim. Şu an MK-677 kullanmayı düşünüyorum, ancak bunun benim için uygun olup olmadığı konusunda kararsızım.
SORULARIM:
Sizce kullanmalı mıyım? Ayrıca, orijinal ürünü güvenilir bir şekilde nereden temin edebilirim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-