Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

tigerclaw

Sarms kürü içerisinde mesane ve testis ağrısı sorunu hk.

Önerilen İletiler

tigerclaw    2

Öncelikle herkese merhaba,

Mk677 kürüne girdim şuan ikinci haftasının sonundayım ilk hafta kaliteli uyku yeme içme sorun olmadı , ikinci hafta şiddetli bi testis ağrısı yaşamaya başladım sabahları 1 ml olarak kullanıyordum bu süreçte, testis ağrısı geçti ama bu kez mesane ağrısı çok şiddetli şekilde kendini hissettirdi , sadece mk677 yi kullandığım zaman oluyor ve gün içinde aşırı rahatsız ediyor gece vakti kendiliğinden geçiyor sabahları tekrar 1 ml aldığım vakit aradan 1 saat geçince tekrar mesane ağrısıyla karşılaşıyorum bunun için me yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim (bu süreçte tüm vitamin ve koruyucuları kullanıyorum)

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• boy:178
  • kilo:78 

Aşağıdaki değerler mk677'ye başlamadan önceki değerlerim. 

Screenshot_2025-03-16-15-34-36-696_com.android.chrome.jpg Screenshot_2025-03-16-15-34-58-825_com.android.chrome.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bay-T    4.343

Mesane ağrısı bende dönem dönem olur anlamsız şekilde gelir ve hiç ilaçlıyken yaşamadım hep doğalken oldu batma ve sancı ile gelen bazen 10 15 saniye kıpırdayamadığım şekilde belkide. Yumurtalıklardaki ağrı normal total teston baskılanacak zaten sarmlar genelde 2 hafta sonra kendilerini göstermeye başlarlar etki olarakta yan etki olarakta. Geçmiş olsun.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    899
Bay-T, Şimdi yazdı:

Mesane ağrısı bende dönem dönem olur anlamsız şekilde gelir ve hiç ilaçlıyken yaşamadım hep doğalken oldu batma ve sancı ile gelen bazen 10 15 saniye kıpırdayamadığım şekilde belkide. Yumurtalıklardaki ağrı normal total teston baskılanacak zaten sarmlar genelde 2 hafta sonra kendilerini göstermeye başlarlar etki olarakta yan etki olarakta. Geçmiş olsun.

Tayfun hoca güzel ifade etmiş sarm kürlerimde bende de oluyor testislerde ağrı özellikle steroid kürlerinin ileri zamanlarında.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    76
Alıntı

Mesane ağrı sendromu, mesane dolumu ile ilişkili suprapubik bölge denilen göbek altında kasıkları da içine alabilen şiddetli ağrı, gündüz ya da gece işeme sıklığı, idrar aciliyeti hissi gibi semptomların olduğu bir hastalıktır. 100 binde 300 kişide görülmektedir.

Şöyle bi bilgiye denk geldim işe yarar mı bilmiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn    22

Bende testis küçülmesi oldu ama kür bitince düzeldi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    44

İlk rad140 kürümde o testis ağrısını yaşamıştım. Ama sonuçta testosteron türevi ilaçtı. Testislerinle alakası olmadığı işin Mk677'nin bunu yapması çok zordur bence. Marka neydi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Metoonline
      Selamlar herkese,
      Bundan 4 ay önce bir sarms kürü denedim bıraktıktan sonra testis antrofisi yaşadım zamanla düzelir diye düşündüm ama hala aynı gündelik hayatta bir sıkıntı yok ama ereksiyon halindeyken küçülme ve yukarı doğru gelme sıkıntısı çekiyorum forumda baya bir yazı okudum ve yaptırmam gereken testleri öğrendim ve yaptırdım konu hakkında bilgisi olanlar yorumlarsa sevinirim dostlar.
      GÜNCEL KAN TESTİM:

• Yazan: Dawk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Spor salonu hocamdan mk677 ve rad140 aldım marka threepharma yeşil bi damla, İzmir'den getireceğini söyledi marka nasıldır? Bi kaç konu gördüm ama pek iyi şeyler yok hakkında tedarikçisini bulamadım kimden aldığını vs. Perşembe günü kan tahlili vermeye gideceğim nelere baktırmalıyım  öncesi ve sonrası değerlerimi karşılaştırmak amaçlı, baskılama olur mu? Bunları kullanırken yanında hangi vitamin veya koruyucu kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
    • Yazan: emirucar
      Dostlar merhaba,
      2,5 yıldır doğal olarak spor yapmaktayım ve doğallıktan da çok taviz vermeden basit ürünler kullanmaya karar kıldım. Bundan dolayı sarm veya steroid gibi hpta etkisi olan androjenik ilaç kullanmayacağım. Hem yabancı sitelerde ve yurtdışındaki pazarlarda Türkiye’de yalnızca bir iki markada bulunan enclomiphene çok sevilen ve kullanılan bir ürün. Herhangi bir baskılama vesaire yapmadan ve sağlığı bozmadan da testoyu ve sperm kalitesini oldukça artıran bir ürün.
      Yalnız anabolik pek bir etkisi yok. Bunun yanına gh ve igf1 artıran anabolik etkisi daha yüksek MK677 koyarak basit bir kür yapsam mantıklı olur mu? İştah sorunum olduğundan mk burda da işimi görür. Testonun doğal artışı da kas kazanımı ve anabolik etkiyi hızlandırcağından mk ile sinerjistik çalışır mı?
      Planlama:
      İlk 15 gün yalnız enclomiphene, Kalan 45 gün enclo + mk. Planlamanın böyle olmasının sebebi tamamen ürünlerin bir kutusundaki tablet miktarıyla ilgili. Enclomiphene igf ve gh üzerine inhibitasyon ve baskılama yapıyor, mkyı yanında alırsam bu etkilerini mknın igf ve gh salınım etkileriyle giderip daha iyi etki görülebilir mi. Burada ciddi bir sarm veya steroid kürü kadar kas kazanmak amaç değil. 
    • Yazan: Yusufdemir1995
      Selamlar arkadaşlar,
      Bu 4 markadan herhangi birini deneyimleyen oldumu? Ben lawless labs denedim güzeldi ama şu daha iyi dediğinizide alabilirim? Chemyo sipariş edecektim gümrük vergisi ve kargo ile birlikte toplam yüksek bir rakam daha cıkıyor o yüzden vazgectim. 
      MARKALAR:
      lawless 2.000 tl  swiss 4.500 tl umbrella labs 4.000 tl grimlabs 1.700 tl     
    • Yazan: nikamura
      Merhaba arkadaşlar, hayırlı ramazanlar.
      17 yaşıma girmeme 3 ay kaldı ve yaklaşık 7-8 aydır düzenli olarak spor yapıyorum. 69 kg’den definasyon yaparak 61 kg’ye düştüm, ancak geçirdiğim bir hastalık nedeniyle 59 kg’ye kadar geriledim. Buna rağmen kas kütlemi büyük ölçüde koruyabildim. Şu an MK-677 kullanmayı düşünüyorum, ancak bunun benim için uygun olup olmadığı konusunda kararsızım.
      SORULARIM:
      Sizce kullanmalı mıyım? Ayrıca, orijinal ürünü güvenilir bir şekilde nereden temin edebilirim? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.